Hozzászólások - Palabadanavakri
Oldal: 1
Dátum: 2009.08.18. 19:06:24
Szerintem lassan kormányra a FIDESZ és nem csinálnak semmit sem, mint eddig, csak mondják hogy mit kellene tenni. A következő választásokra vezsít népszerűségéből és nem válasszák meg újra, de mindenki emlékezni fog az MSZP bukására is, az SZDSZ és MDF viszont süllyesztőben van, és sztem ott is marad, így ha a JOBBIK nem tesz több kulturálatlan és fasiszta kinyilatkoztatást, akkor utánna már ők kerülnek hatalomra, és radikális úton fognak (akarnak) majd rendet rakni, mert átlátják az ország helyzetét, és eddig még nem pénz-orientáltak. Ez az én véleményem, és ez nem egy JOBBIK kampányreklám akar lenni. Sziasztok.
Dátum: 2009.08.13. 16:31:20
Sziasztok. Kvízzel kapcsolatos hibajelentésem lenne. Nem tudom hol kel feltenni, én itt fogom. Először is nem azelső hibás kérdés amivel találkozom, de ez a legfelháborítóbb! Minsc nem paladin volt hanem ranger. Ennyi. Sziasztok.
Dátum: 2009.08.08. 21:22:14
sziasztok! egy olyan küldit vettem fel amihez értékelni kell egy kérdésem. vki ezt fogja értékelni? vagy ott maragok a questemmel? bocs ha kicsit negatív vok
Oldal: 1