Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Ovodas

Oldal: 1
Dátum: 2011.02.11. 00:26:34
végre megtaláltam már nagyon rég nem láttam. nézzétek meg nagyon jó.

http://www.youtube.com/watch?v=n7VP9xEGfrg
Viasat3 és még egy de már nem tudom melyik adta a Férjek Gyöngyét. És ha ezt nézzük akkor ugyan úgy el kellett volna fogadni mint és csak példának hoztam fel a harry pottert, de van Jó barátok... és több ilyen tehát te is belátod, hogy ne határozzuk már meg, hogy ki milyen filmből tesz fel kérdést ráadásul amit játszotok is valamelyik adón. Tehát én is a Harry google néztem ki mert hadd ne mondjam mi a véleményem róla, lehet, hogy gyereknek elmegy ugyan úgy mint ez az Alkony.
Akkor miért vannak olyan szavak a kérdésekben amiket én nem ismerek töpörtyű és ilyenek akkor az egész kvíz rendszer Rossz, ha baba-ét nem fogadták el az végett mert, hogy olyan dolgot rakott bele ami kiemeli, hogy az nem kell bele. Méz. Akkor ne akarjuk már kioktatni a játékot olyanokkal ami vissza is fordítható. Ez szép a magyar nyelvben mert olyan változatos akkor valaki ne azért utasítsunk el amit másoknál elfogadnak, mert ez diszkrimináció.
Nekem is ez a bajom, hogy én is próbáltam filmes kérdéseket feltenni és ugyan ezeket kaptam, akkor mondja már meg valaki miért fogadják el egy filmet míg egy 9 évadot látott (1998-2007) sorozatot nem ami Emmy-díjat is kapott?
Dátum: 2011.02.03. 14:24:31
Miklós szerintem az a bajuk, hogy nem lesz annyi idejük, hogy a nagyok előtt leütnék. Mert míg a nagyoknak rengeteg csp és pp jön addig nekik kevesebb, de nem is tudják azt se leütni.
Dátum: 2011.02.03. 14:21:29
Ha meg nem bírod a síarást minek olvasod pff.. Ami tény az tény alacsony szinten nehézre sikerült azért mert nem számolták a karakterek ép-jét és regenerációját ők is ütnék, de nem tudják. Tehát hasonlítsuk mer össze míg magasabb szinten ütnek rá pl. 2000-ret és kapnak 150-et addig alacsony szinten 50 50.
Dátum: 2011.02.03. 13:39:08
10 pont
Én se mennék ki külföldre. Én magyar vagyok és az is maradok és a gyerekeim is így nőnek fel. Ez a helyzet a történelemben egy pillanatnyi állapot. Minden korban voltak rossz dolgok, ha mindenki csak menekült volna előle már a Marson laknak, mert "sehol se jó". El mész külföldre és majd azért imádkozol, hogy a terroristák ne a te gépedet terítsék el. Nézzük csak Magyarországot: Semmi természeti katasztrófa. Se földrengés, se cunami, se hurrikán se semmi. Se terroristák. Az amerikai diákokhoz képest sokkal kevesebb itt a lövöldözés az iskolában és úgy tudom még szigorítani akarják. És még sorolhatnám.

Tehát akárhova mész mindennél lesz jobb és rosszabb. Nem mindegy, hogy-hogy nézed a dolgot csak ennyi: Félig üres? Félig tele? a pohár
Oldal: 1