Ez egy érdekes kérdés, ma valóban Horvát országhoz tartozik a település, de anno valamikor a Magyar királyság része is volt. Tesla szerb szülőktől született, de Osztrák állampolgárként anyakönyvezték, kiegyezéskor lett Magyar állampolgár, később amerikai...
Kicsit túl bonyolult elvárni a helyes választ... inkább töröltem a kérdést.
Hozzászólások - Gloria
Dátum: 2024.10.13. 17:55:05
Dátum: 2024.09.25. 20:31:17
A KRESZ az irányadó, nem kell ilyen egyszerű kérdéseket kigyomlálni...
Sokkal inkább törlendő az, amelyik a huszadrangú celebekre vonatkozik, akikre már 1 év távlatából sem emléxik senki.
Sokkal inkább törlendő az, amelyik a huszadrangú celebekre vonatkozik, akikre már 1 év távlatából sem emléxik senki.
Dátum: 2024.09.25. 20:27:13
Azért ezt ne vegyük létező (ma is élő fajtának) 95 millió évvel ezelőtt élt ...
Dátum: 2024.07.15. 19:27:38
Ha véget ér a kvízolimpia, megnézem mit tudok tenni az érdekedben
Dátum: 2024.07.14. 19:39:23
Eddig nem volt szó arról, hogy mindenáron győztes ütés kell ... Ez egy kicsit mássá teszi a gyerek fekvését, túlmutat a szimpla "gyakorló" vs. "normál" támadások módosításon.
Dátum: 2024.07.10. 13:41:39
Lehetsz Te is kvízadmin, jelentkezz Baraty-nál
Dátum: 2024.07.10. 12:03:03
Ahoj Nép!
Ezennel elkezdem gyomlálni, illetve javítani a kvíz adatbázist, ebben a topicban gyűjthetők a kifogásolt kérdések.
Amiket kapásból törölni fogok:
- Jött-ment hírességekhez kapcsolódó feladványok, ahol nem lehet ránézésre kiszűrni a helytelen válaszokat.
- Olyan feladványok, ahol az idő haladtával értelmetlenné válik minden válasz
- Azok a feladványok, amik gyakorlatilag lexikális adatot kérnek számon, és nem lehet a helyes választ józan ésszel kiszűrni
stb.
Ezennel elkezdem gyomlálni, illetve javítani a kvíz adatbázist, ebben a topicban gyűjthetők a kifogásolt kérdések.
Amiket kapásból törölni fogok:
- Jött-ment hírességekhez kapcsolódó feladványok, ahol nem lehet ránézésre kiszűrni a helytelen válaszokat.
- Olyan feladványok, ahol az idő haladtával értelmetlenné válik minden válasz
- Azok a feladványok, amik gyakorlatilag lexikális adatot kérnek számon, és nem lehet a helyes választ józan ésszel kiszűrni
stb.
Dátum: 2024.06.12. 18:26:13
Aha, értem, akkor a válasz a kérdésedre, hogy a szörnyek esetében turbóval 90% feletti a valószínűség, eltorzult karakterek ellen 70% feletti. Valamelyik talin azt hallottam, hogy a saját statisztikáidhoz igazodnak az eltorzult karakterek, a szörnyek pedig a térkapu szerintiek, de ez már régen volt, így nem vagyok benne biztos, hogy jól emléxem.
Mondjuk az nem árt, ha a varázslat a kritikus ütés (és kábítás) küldetés esetén nem öli meg instant a szörnyet
Mondjuk az nem árt, ha a varázslat a kritikus ütés (és kábítás) küldetés esetén nem öli meg instant a szörnyet
Dátum: 2024.06.11. 18:57:04
Hát, ezt a "kritikusok célszáma" dolgot nehezen tudom értelmezni, DE ha arra gondolsz, hogy hogyan számolja a veremben a kritikus ütéseket és varázslatot (valamint a kábítást) akkor egyszerű, mindegyik duplán számít. Egy kritikus varázslat, kritikus ütés vagy kábítás, 2 egységgel növeli a küldetés számlálóját.
Dátum: 2024.01.28. 21:43:30
Srácok! Baraty kérése volt korábban, hogy a supporton jelezzétek a problémákat, remélem nem felejtettétek el megírni ott is...
Idézet: Baraty - 2024.01.25. 16:11:22
Idézet: Baraty - 2024.01.25. 16:11:22
A nem megjelenő csatákat elvileg korrigáltam, de csak a kb 16-tól indítodd csaták fognak látszani, elnézést érte.
A továbbiakban inkább a support-on folytassuk, ott jobban látom kinek melyik karakterével volt gondja, köszönöm.
A továbbiakban inkább a support-on folytassuk, ott jobban látom kinek melyik karakterével volt gondja, köszönöm.
Dátum: 2024.01.24. 21:32:27
Értem én, hogy elkeseredett vagy, DE válts kufárt és menj ahhoz akinél az ellenséged van, utána pedig ütheted a klónokat. Nem nagy ügy.
Van 7 napod arra, hogy megszerezd a 400-500 győzelmet, ez két erősebb napon is összejöhet ...
Van 7 napod arra, hogy megszerezd a 400-500 győzelmet, ez két erősebb napon is összejöhet ...
Dátum: 2024.01.15. 22:26:08
Idézet: Mortu - 2023.12.27. 22:51:53
A Bivaly éve ( http://allat.lapunk.hu/kinai-horoszkp-jegyei-446310 )
A magyar nyelv éve ( http://www.nefmi.gov.hu/kultura/2009/magyar-nyelv-eve-2009 )
Nem kell kétségbe esni, nincs kvízadmin, aki kidobálja az ilyen hulladék kérdéseket az adatbázisból
2009 minek illetve miknek az éve?
Kék vércse
Vetési varjú
Kék vércse és Vetési varjú
Bálna
Hát ez jó kérdés
Kék vércse
Vetési varjú
Kék vércse és Vetési varjú
Bálna
Hát ez jó kérdés
A Bivaly éve ( http://allat.lapunk.hu/kinai-horoszkp-jegyei-446310 )
A magyar nyelv éve ( http://www.nefmi.gov.hu/kultura/2009/magyar-nyelv-eve-2009 )
Nem kell kétségbe esni, nincs kvízadmin, aki kidobálja az ilyen hulladék kérdéseket az adatbázisból
Dátum: 2023.12.24. 22:47:41
Először is, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Másodjára pedig, NA B+! Ismét kitört a karácsonyi portyamentesített időszak, és aki nem tudott délelőtt gép elé kerülni, az bukta a 3 kihívást ... Minden évben szóvá teszem, de soha nem veszik a fáradtságot, hogy ilyenkor ne legyen ilyen feladat... pedig előre tervezhető a dolog, 1 nyomorult feltétel, hogy 24-én ne kihívás, hanem mondjuk térkapu legyen a feladat... mi ebben a megoldhatatlan?
Másodjára pedig, NA B+! Ismét kitört a karácsonyi portyamentesített időszak, és aki nem tudott délelőtt gép elé kerülni, az bukta a 3 kihívást ... Minden évben szóvá teszem, de soha nem veszik a fáradtságot, hogy ilyenkor ne legyen ilyen feladat... pedig előre tervezhető a dolog, 1 nyomorult feltétel, hogy 24-én ne kihívás, hanem mondjuk térkapu legyen a feladat... mi ebben a megoldhatatlan?
Dátum: 2023.12.22. 13:12:04
Maholnap koccintunk az új esztendőre, de sehol a jövő évi menetrend ...
Már tervezgetem a januárt, de nem tudom mire számítsak!
Jó lenne pl a Verem egyidőben futna a Kufárcsatával, az egyikre CSP a másikra PP kell, nem ütköznek...
Már tervezgetem a januárt, de nem tudom mire számítsak!
Jó lenne pl a Verem egyidőben futna a Kufárcsatával, az egyikre CSP a másikra PP kell, nem ütköznek...
Dátum: 2023.12.19. 21:29:06
Melyik mesefigura nem illik a többi közé?
Lukrécia
Tom
Mirr-Murr
Frakk
Hát, B+! Ezt azért törölném de ízibe, mert mind a 4 helyes válasz....
Lukrécia - nőstény
Tom - amerikai
Mirr-Murr - báb
Frakk - kutya
Lukrécia
Tom
Mirr-Murr
Frakk
Hát, B+! Ezt azért törölném de ízibe, mert mind a 4 helyes válasz....
Lukrécia - nőstény
Tom - amerikai
Mirr-Murr - báb
Frakk - kutya
Dátum: 2022.04.03. 16:55:52
Egyetlen baj van vele, hogy a jutalom opcionális, csak akkor kapod meg, ha a befizetésen felül még meg is dolgozol érte ...
Dátum: 2022.02.21. 21:18:57
Azt hiszem félreértettél valamit.
http://vegzetur.wikidot.com/legendas-targyak
idézet a leírásból: " ... A tulajdonságokra elosztható pontok mennyisége a tárgy szintjétől függ, amit a te szinted és a kereskedelem szakértelmed határoz meg (de max. 320 lehet). ... "
A tárgy készítéskor érvényes maximumról van szó, azt tudod így megemelni.
http://vegzetur.wikidot.com/legendas-targyak
idézet a leírásból: " ... A tulajdonságokra elosztható pontok mennyisége a tárgy szintjétől függ, amit a te szinted és a kereskedelem szakértelmed határoz meg (de max. 320 lehet). ... "
A tárgy készítéskor érvényes maximumról van szó, azt tudod így megemelni.
Dátum: 2022.02.18. 20:57:14
Időnként elbújnak 24 órára a katakombákokba, olyankor frissülnek a statjaik az élmezőny alapján, aztán visszatérnek...
Dátum: 2022.02.18. 20:53:17
Idézet: Fsanyi82 - 2022.02.18. 00:15:11
Hát, ha jól belegondol az ember fia, akkor pedig az a 300 kő rendes bevétel a BEHO-nak, rá kellene kérdezni a talin, hogy miért nem éri meg nekik :-)
2022-02-18
Nem jelent meg az ujra kezdés opció 300 kőért, pedig neki esnék harmadjára is
hiányozni fog a napi tevékenységeim közül
Nem jelent meg az ujra kezdés opció 300 kőért, pedig neki esnék harmadjára is
hiányozni fog a napi tevékenységeim közül
Hát, ha jól belegondol az ember fia, akkor pedig az a 300 kő rendes bevétel a BEHO-nak, rá kellene kérdezni a talin, hogy miért nem éri meg nekik :-)
Dátum: 2021.11.09. 11:44:56
Kihagytál egy fontos és létező dolgot, a Chemtrail-t!
Amikor a repülők az égen csíkot húznak, akkor terítik szét a légkörben, és amikor meghibásodik a permetező, akkor ez történik:
https://24.hu/elet-stilus/2021/10/24/szennyviz-repulo-anglia/
Amikor a repülők az égen csíkot húznak, akkor terítik szét a légkörben, és amikor meghibásodik a permetező, akkor ez történik:
https://24.hu/elet-stilus/2021/10/24/szennyviz-repulo-anglia/