Hozzászólások - Gloria
Dátum: 2025.04.01. 19:51:51
Valószínűleg átvetted. Az állatoknak adható felszerelések között keresd.
Dátum: 2025.01.29. 08:43:21
Melyik szó nem ugyanazt jelenti?
kolompér
csicsóka
*kondér
krumpli
Hát, nem is tudom... Valahogy a kérdés beküldője nem volt e helyzet magaslatán... A kondér, mint nem növény, megfejtésnek még csak-csak elmegy, de a csicsóka tuttira nem burgonya az fix!
Töröltem, mert ez a krumplira vonatkozó 100. kérdéssor
--------------
mod.: Majd a kvíz olimpia után törlöm, most nem lehet.
kolompér
csicsóka
*kondér
krumpli
Hát, nem is tudom... Valahogy a kérdés beküldője nem volt e helyzet magaslatán... A kondér, mint nem növény, megfejtésnek még csak-csak elmegy, de a csicsóka tuttira nem burgonya az fix!
Töröltem, mert ez a krumplira vonatkozó 100. kérdéssor

--------------
mod.: Majd a kvíz olimpia után törlöm, most nem lehet.
Dátum: 2025.01.13. 17:50:29
A rendszerváltás és 2014 között melyik magyar miniszterelnök töltötte be tisztségét a leghosszabb ideig egyhuzamban?
Orbán Viktor
*Gyurcsány Ferenc
Göncz Árpád
Horn Gyula
Orbán Viktort jelöltem meg, DE az adatbázis szerint: Rossz válasz, a helyes válasz: Gyurcsány Ferenc
-------------
Mod: valóban, 2014-ig Gyurcsány volt
Orbán Viktor
*Gyurcsány Ferenc
Göncz Árpád
Horn Gyula
Orbán Viktort jelöltem meg, DE az adatbázis szerint: Rossz válasz, a helyes válasz: Gyurcsány Ferenc
-------------
Mod: valóban, 2014-ig Gyurcsány volt

Dátum: 2024.12.24. 21:43:58
karakterlap alja, a menü mellett, 'Láthatatlanság' gomb
Dátum: 2024.12.14. 19:57:31
Úgy tudom, az SMS befizetést jó ideje megszüntették, most emelt díjas hívás van helyette...
Dátum: 2024.12.12. 19:53:46
Az alábbiak szerint copy-paste:
-----------------------------------------
Vásárolj őskövet 2024. December 12. és 2024. December 20. között és megkapod ajándékunkat, vagy akár meglephetsz vele egy általad választott karaktert is!
Ha valaki őskövet vásárol ezen időszak alatt, akkor a pénz beérkezése után az őskövek menüpontban lehetősége van megadni egy ajándékcsomagot és egy karaktert, aki az ajándékot kapja (csak ugyanazon a világon). Saját magadnak vagy akár más karakternek is kérheted az ajándékot! (De egy karakter csak egy ajándékot kaphat.)
A befizetés összegétől függenek az ajándékok:
20 Őskő: 620 Ft
3 ősi arany joker, 1 Karácsonyi süti, 1 ajándékcsomag
100 Őskő: 2500 Ft
1 Templomi pálca, 6 ősi arany joker, 10 hókristály, 2 Karácsonyi süti, 2 ajándékcsomag, 70 mytokronit joker
350 Őskő: 6500 Ft
3 Templomi pálca, 15 ősi arany joker, 25 hókristály, 5 Karácsonyi süti, 6 ajándékcsomag, 200 mytokronit joker
750 Őskő: 12600 Ft
5 Templomi pálca, 30 ősi arany joker, 50 hókristály, 10 Karácsonyi süti, 12 ajándékcsomag, 600 mytokronit joker, 1 kristály mytoaffinitás
1600 Őskő: 25000 Ft
10 Templomi pálca, 70 ősi arany joker, 120 hókristály, 20 Karácsonyi süti, 25 ajándékcsomag, 1500 mytokronit joker, 2 kristály mytoaffinitás
A lehetőség 2024. December 12.-től él. A banki utalásoknál és csekkeknél először az 2024. December 12.-én beérkező vásárlásokra, az őskövek beírásakor adjuk meg a jutalom átadásának lehetőségét, és utoljára az 2024. December 20.-án beérkezőkre. A paypal, bankkártyás és SMS fizetések azonnal megérkeznek, ezért ezekre az ajándékozás azonnal élni fog. Az ajándékot akkor adod át, amikor szeretnéd, de legkésőbb 2025. Január 20.-ig.
-----------------------------------------
Vásárolj őskövet 2024. December 12. és 2024. December 20. között és megkapod ajándékunkat, vagy akár meglephetsz vele egy általad választott karaktert is!
Ha valaki őskövet vásárol ezen időszak alatt, akkor a pénz beérkezése után az őskövek menüpontban lehetősége van megadni egy ajándékcsomagot és egy karaktert, aki az ajándékot kapja (csak ugyanazon a világon). Saját magadnak vagy akár más karakternek is kérheted az ajándékot! (De egy karakter csak egy ajándékot kaphat.)
A befizetés összegétől függenek az ajándékok:
20 Őskő: 620 Ft
3 ősi arany joker, 1 Karácsonyi süti, 1 ajándékcsomag
100 Őskő: 2500 Ft
1 Templomi pálca, 6 ősi arany joker, 10 hókristály, 2 Karácsonyi süti, 2 ajándékcsomag, 70 mytokronit joker
350 Őskő: 6500 Ft
3 Templomi pálca, 15 ősi arany joker, 25 hókristály, 5 Karácsonyi süti, 6 ajándékcsomag, 200 mytokronit joker
750 Őskő: 12600 Ft
5 Templomi pálca, 30 ősi arany joker, 50 hókristály, 10 Karácsonyi süti, 12 ajándékcsomag, 600 mytokronit joker, 1 kristály mytoaffinitás
1600 Őskő: 25000 Ft
10 Templomi pálca, 70 ősi arany joker, 120 hókristály, 20 Karácsonyi süti, 25 ajándékcsomag, 1500 mytokronit joker, 2 kristály mytoaffinitás
A lehetőség 2024. December 12.-től él. A banki utalásoknál és csekkeknél először az 2024. December 12.-én beérkező vásárlásokra, az őskövek beírásakor adjuk meg a jutalom átadásának lehetőségét, és utoljára az 2024. December 20.-án beérkezőkre. A paypal, bankkártyás és SMS fizetések azonnal megérkeznek, ezért ezekre az ajándékozás azonnal élni fog. Az ajándékot akkor adod át, amikor szeretnéd, de legkésőbb 2025. Január 20.-ig.
Dátum: 2024.10.13. 17:55:05
Ez egy érdekes kérdés, ma valóban Horvát országhoz tartozik a település, de anno valamikor a Magyar királyság része is volt. Tesla szerb szülőktől született, de Osztrák állampolgárként anyakönyvezték, kiegyezéskor lett Magyar állampolgár, később amerikai...
Kicsit túl bonyolult elvárni a helyes választ... inkább töröltem a kérdést.
Kicsit túl bonyolult elvárni a helyes választ... inkább töröltem a kérdést.

Dátum: 2024.09.25. 20:31:17
A KRESZ az irányadó, nem kell ilyen egyszerű kérdéseket kigyomlálni...
Sokkal inkább törlendő az, amelyik a huszadrangú celebekre vonatkozik, akikre már 1 év távlatából sem emléxik senki.
Sokkal inkább törlendő az, amelyik a huszadrangú celebekre vonatkozik, akikre már 1 év távlatából sem emléxik senki.
Dátum: 2024.09.25. 20:27:13
Azért ezt ne vegyük létező (ma is élő fajtának) 95 millió évvel ezelőtt élt ...
Dátum: 2024.07.15. 19:27:38
Ha véget ér a kvízolimpia, megnézem mit tudok tenni az érdekedben 

Dátum: 2024.07.14. 19:39:23
Eddig nem volt szó arról, hogy mindenáron győztes ütés kell ... Ez egy kicsit mássá teszi a gyerek fekvését, túlmutat a szimpla "gyakorló" vs. "normál" támadások módosításon. 

Dátum: 2024.07.10. 13:41:39
Lehetsz Te is kvízadmin, jelentkezz Baraty-nál 

Dátum: 2024.07.10. 12:03:03
Ahoj Nép!
Ezennel elkezdem gyomlálni, illetve javítani a kvíz adatbázist, ebben a topicban gyűjthetők a kifogásolt kérdések.
Amiket kapásból törölni fogok:
- Jött-ment hírességekhez kapcsolódó feladványok, ahol nem lehet ránézésre kiszűrni a helytelen válaszokat.
- Olyan feladványok, ahol az idő haladtával értelmetlenné válik minden válasz
- Azok a feladványok, amik gyakorlatilag lexikális adatot kérnek számon, és nem lehet a helyes választ józan ésszel kiszűrni
stb.
Ezennel elkezdem gyomlálni, illetve javítani a kvíz adatbázist, ebben a topicban gyűjthetők a kifogásolt kérdések.
Amiket kapásból törölni fogok:
- Jött-ment hírességekhez kapcsolódó feladványok, ahol nem lehet ránézésre kiszűrni a helytelen válaszokat.
- Olyan feladványok, ahol az idő haladtával értelmetlenné válik minden válasz
- Azok a feladványok, amik gyakorlatilag lexikális adatot kérnek számon, és nem lehet a helyes választ józan ésszel kiszűrni
stb.
Dátum: 2024.06.12. 18:26:13
Aha, értem, akkor a válasz a kérdésedre, hogy a szörnyek esetében turbóval 90% feletti a valószínűség, eltorzult karakterek ellen 70% feletti. Valamelyik talin azt hallottam, hogy a saját statisztikáidhoz igazodnak az eltorzult karakterek, a szörnyek pedig a térkapu szerintiek, de ez már régen volt, így nem vagyok benne biztos, hogy jól emléxem.
Mondjuk az nem árt, ha a varázslat a kritikus ütés (és kábítás) küldetés esetén nem öli meg instant a szörnyet
Mondjuk az nem árt, ha a varázslat a kritikus ütés (és kábítás) küldetés esetén nem öli meg instant a szörnyet

Dátum: 2024.06.11. 18:57:04
Hát, ezt a "kritikusok célszáma" dolgot nehezen tudom értelmezni, DE ha arra gondolsz, hogy hogyan számolja a veremben a kritikus ütéseket és varázslatot (valamint a kábítást) akkor egyszerű, mindegyik duplán számít. Egy kritikus varázslat, kritikus ütés vagy kábítás, 2 egységgel növeli a küldetés számlálóját.
Dátum: 2024.01.28. 21:43:30
Srácok! Baraty kérése volt korábban, hogy a supporton jelezzétek a problémákat, remélem nem felejtettétek el megírni ott is...
Idézet: Baraty - 2024.01.25. 16:11:22

Idézet: Baraty - 2024.01.25. 16:11:22
A nem megjelenő csatákat elvileg korrigáltam, de csak a kb 16-tól indítodd csaták fognak látszani, elnézést érte.
A továbbiakban inkább a support-on folytassuk, ott jobban látom kinek melyik karakterével volt gondja, köszönöm.
A továbbiakban inkább a support-on folytassuk, ott jobban látom kinek melyik karakterével volt gondja, köszönöm.
Dátum: 2024.01.24. 21:32:27
Értem én, hogy elkeseredett vagy, DE válts kufárt és menj ahhoz akinél az ellenséged van, utána pedig ütheted a klónokat. Nem nagy ügy.
Van 7 napod arra, hogy megszerezd a 400-500 győzelmet, ez két erősebb napon is összejöhet ...
Van 7 napod arra, hogy megszerezd a 400-500 győzelmet, ez két erősebb napon is összejöhet ...
Dátum: 2024.01.15. 22:26:08
Idézet: Mortu - 2023.12.27. 22:51:53
A Bivaly éve
( http://allat.lapunk.hu/kinai-horoszkp-jegyei-446310 )
A magyar nyelv éve
( http://www.nefmi.gov.hu/kultura/2009/magyar-nyelv-eve-2009 )
Nem kell kétségbe esni, nincs kvízadmin, aki kidobálja az ilyen hulladék kérdéseket az adatbázisból
2009 minek illetve miknek az éve?
Kék vércse
Vetési varjú
Kék vércse és Vetési varjú
Bálna
Hát ez jó kérdés
Kék vércse
Vetési varjú
Kék vércse és Vetési varjú
Bálna
Hát ez jó kérdés

A Bivaly éve

A magyar nyelv éve

Nem kell kétségbe esni, nincs kvízadmin, aki kidobálja az ilyen hulladék kérdéseket az adatbázisból

Dátum: 2023.12.24. 22:47:41
Először is, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Másodjára pedig, NA B+! Ismét kitört a karácsonyi portyamentesített időszak, és aki nem tudott délelőtt gép elé kerülni, az bukta a 3 kihívást ... Minden évben szóvá teszem, de soha nem veszik a fáradtságot, hogy ilyenkor ne legyen ilyen feladat... pedig előre tervezhető a dolog, 1 nyomorult feltétel, hogy 24-én ne kihívás, hanem mondjuk térkapu legyen a feladat... mi ebben a megoldhatatlan?
Másodjára pedig, NA B+! Ismét kitört a karácsonyi portyamentesített időszak, és aki nem tudott délelőtt gép elé kerülni, az bukta a 3 kihívást ... Minden évben szóvá teszem, de soha nem veszik a fáradtságot, hogy ilyenkor ne legyen ilyen feladat... pedig előre tervezhető a dolog, 1 nyomorult feltétel, hogy 24-én ne kihívás, hanem mondjuk térkapu legyen a feladat... mi ebben a megoldhatatlan?

Dátum: 2023.12.22. 13:12:04
Maholnap koccintunk az új esztendőre, de sehol a jövő évi menetrend ...
Már tervezgetem a januárt, de nem tudom mire számítsak!
Jó lenne pl a Verem egyidőben futna a Kufárcsatával, az egyikre CSP a másikra PP kell, nem ütköznek...

Már tervezgetem a januárt, de nem tudom mire számítsak!
Jó lenne pl a Verem egyidőben futna a Kufárcsatával, az egyikre CSP a másikra PP kell, nem ütköznek...