Re: Kvíz problémák
141. hozzászólás - Tegnap, 07:52:24
141. hozzászólás - Tegnap, 07:52:24
Kovászos finomságok – a nyár igazi slágerei
A kovászolás egy régi, természetes fermentációs technika, amely során a zöldség sóval, meleggel és némi kenyérrel együtt elindítja a természetes erjedést. A kovászos termékek íze enyhébben savanyú, de gazdagabb, összetettebb, és rendkívül egészségesek – tele vannak probiotikumokkal, amelyek jót tesznek az emésztésnek.
Tehát a válasz helytálló.
A kovászolás egy régi, természetes fermentációs technika, amely során a zöldség sóval, meleggel és némi kenyérrel együtt elindítja a természetes erjedést. A kovászos termékek íze enyhébben savanyú, de gazdagabb, összetettebb, és rendkívül egészségesek – tele vannak probiotikumokkal, amelyek jót tesznek az emésztésnek.
Tehát a válasz helytálló.
Morobey - Északi Sárkányurak - V1
Pontszám: 8.33