hali
v4 en a karakter átvitel gombra katintva adatbázis hibát ir , igy nem kerül át a karakterem soha
az őskö átvitelt is megadtam neki vagy 10 szer az is minden belépésnél ujra ott van
lenne rá esély hogy ez megjavuljon?
Hozzászólások - MESSER
Dátum: 2013.03.12. 18:44:12
Dátum: 2012.04.28. 12:29:23
Ez igaz én sem láttam sehol hogy javítva lenne, bár ez 10 napja volt és azóta volt lgy javítás is szóval...
Dátum: 2012.04.28. 12:00:55
6*6 os volt
prémium tagság ,portya szimuláció,ősköves ital és állatfelszerelés vásárlás van a 36 feladat között tehát 2-3 helyett 4
prémium tagság ,portya szimuláció,ősköves ital és állatfelszerelés vásárlás van a 36 feladat között tehát 2-3 helyett 4
Dátum: 2012.04.28. 11:07:05
" Azt írtam hogy átlagosan 2, néha 3 ősköves küldi lesz. A 4-5 a szélsőérték, sajnos az is hiba volt, hogy ezt megengedtük, ez jelenleg korrekció alatt van, az eddigi 5 ősköves lehetőség helyett összesen 3 lesz, "
ehhez képest az új templomomban 4 kavicsos feladat van
ehhez képest az új templomomban 4 kavicsos feladat van
Dátum: 2012.04.05. 21:24:53
nálunk jelenleg 164 ora mire kiesik a kincs v4en érdekes .....
Dátum: 2012.02.21. 21:49:26
vagy szerdán?
Dátum: 2011.12.16. 07:46:56
v4 es kariknál mi a helyzet? mert ott már nem nagyon van értelme megajándékozni mást sem és magamat sem jó lenne valami menüt gyorsan berakni a megmaradt kavicsok átadásához hasonloan
Dátum: 2011.12.08. 19:06:11
A kérdés az ,hogy kb mennyi kavicsba kerül az átvitel ?
Dátum: 2011.11.21. 07:53:58
hát jő vicc
Dátum: 2011.11.21. 07:23:01
átvettem a +40 kereskedelmet v5 ön és sehol a relikvia valaki tudja mért lehet ez?mert nem maxos a kerekedelmem
Dátum: 2011.10.05. 19:16:07
Kezd lassan unalmassá válni ez a 80 epis v4
Lehetne :
- 40-es szintről indulnánk /a kihívás és kaland miatt/
-az 50 es szintről induló v4-hez hassonlóan itt 5-7 millát kapnánk karakterfejlesztésre
- a világnak akkor lenne vége ha egy szövetség megold 3-5 szövetségi küldetéssort, ezt persze ki kell számolni hogy kb 2 hónap alatt mennyit lehet, nehogy fél évig toljunk egy v4 et
Lehetne :
- 40-es szintről indulnánk /a kihívás és kaland miatt/
-az 50 es szintről induló v4-hez hassonlóan itt 5-7 millát kapnánk karakterfejlesztésre
- a világnak akkor lenne vége ha egy szövetség megold 3-5 szövetségi küldetéssort, ezt persze ki kell számolni hogy kb 2 hónap alatt mennyit lehet, nehogy fél évig toljunk egy v4 et
Dátum: 2011.10.01. 16:02:54
Bruhaha kocsma ötlete nagyon jó csak sajnos süket fülekre talál valószínűleg, azért mert nagy tápnak találják
Írnék egy másik verziót csp-pp-re, lehet már írta valaki ha netán így van elnézést
Két új szövetségi épületet lehetne építeni, az egyiket pp-ből a másikat csp-ből.
Az egyik neve legyen mondjuk vadászkunyhó a tagok csp-ből épithetik az első szintet 20000 csp-ből második, szint 30000csp, harmadik 40000csp és igy tovább minden szint +1%le-t adna vadászatra max +10%ig épithető.
A másik új szövetségi épületet kreativitás hiánya miatt nevezzük portyakunyhónak, ezt a tagok pp-ből építhetik az előzőhöz hasonlóan: első szint 20000pp második szint 30000pp harmadik szint 40000pp és így tovább, minden szint +1% le portyában"kreatív affinitáshoz hasonlóan" és ez is max 10% ig építhető épület.
Ha netán valakinek nem tűnt fel akkor leírom hogy direkt van úgy hogy a portyakarik építik a vadászós épületet a vadászós karik építik a portyás épületet, ennek oka hogy ne saját maga tápolása miatt ne menjen el vki vadászni/portyázni, hanem valahol a szövitársaira legyen utalva, és egy közös szövetségi építő jellege legyen.
Ha kiszámoljátok ez a két épület nem egy hip-hop felhúzzuk épület, mert pl 35 fős szövetég ha minden csp-t,pp-t beépit akkor is 1 év mire kimaxolja a 2 épületet.
Írnék egy másik verziót csp-pp-re, lehet már írta valaki ha netán így van elnézést
Két új szövetségi épületet lehetne építeni, az egyiket pp-ből a másikat csp-ből.
Az egyik neve legyen mondjuk vadászkunyhó a tagok csp-ből épithetik az első szintet 20000 csp-ből második, szint 30000csp, harmadik 40000csp és igy tovább minden szint +1%le-t adna vadászatra max +10%ig épithető.
A másik új szövetségi épületet kreativitás hiánya miatt nevezzük portyakunyhónak, ezt a tagok pp-ből építhetik az előzőhöz hasonlóan: első szint 20000pp második szint 30000pp harmadik szint 40000pp és így tovább, minden szint +1% le portyában"kreatív affinitáshoz hasonlóan" és ez is max 10% ig építhető épület.
Ha netán valakinek nem tűnt fel akkor leírom hogy direkt van úgy hogy a portyakarik építik a vadászós épületet a vadászós karik építik a portyás épületet, ennek oka hogy ne saját maga tápolása miatt ne menjen el vki vadászni/portyázni, hanem valahol a szövitársaira legyen utalva, és egy közös szövetségi építő jellege legyen.
Ha kiszámoljátok ez a két épület nem egy hip-hop felhúzzuk épület, mert pl 35 fős szövetég ha minden csp-t,pp-t beépit akkor is 1 év mire kimaxolja a 2 épületet.
Dátum: 2011.08.25. 18:56:09
köszi
Dátum: 2011.08.25. 18:48:33
nem tudja valaki mikor kerülnek át a karakterek? lassan lejár az az 1-2 nap
Dátum: 2011.08.24. 21:32:41
Mielőtt összecsapnátok, ellenfeled felé hajítasz egy halálgömb varázslatot. (-250 VP). 1302 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! A varázslat hatással van az ellenfeledre: -10 Kritikus sebzés. Ellenfeled negatív aurája sebez rajtad 91 életpontot.
smaragd drakón int, mire egy dimenziókifordítás sújt le rád. 1250 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -17 Támadás, -17 Védekezés, -17 Erő.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. 416 pontnyit sebeztél. Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 24 életpontot.
én is szeretnék két AF képeséget hamár neki is van
smaragd drakón int, mire egy dimenziókifordítás sújt le rád. 1250 pontnyit sebzett. A varázslat hatással van rád: -17 Támadás, -17 Védekezés, -17 Erő.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. 416 pontnyit sebeztél. Ellenfeled tüskés bőre sebez rajtad 24 életpontot.
én is szeretnék két AF képeséget hamár neki is van
Dátum: 2011.08.24. 20:56:23
Hát a tp nem zavarna csak ép nyerni alig tudok a:
smaragd drakón
90. szintű torzszülött
ellen
valami iszonyat brutálra sikerült mert a 80 as térkapus szörnyeimhez képest vagy 3* erősebb igy nehezen tudom elképzeni mit irtak miszerint kicsivel erősebb szörnyek jönnek mint én
smaragd drakón
90. szintű torzszülött
ellen
valami iszonyat brutálra sikerült mert a 80 as térkapus szörnyeimhez képest vagy 3* erősebb igy nehezen tudom elképzeni mit irtak miszerint kicsivel erősebb szörnyek jönnek mint én
Dátum: 2011.08.19. 22:09:59
nem csalódott hanem elment a kedvem mivel tudom hogyha visszakell állítani a szerot az min délután 4- fél 5ös lesz igy amit kevertünk epikusból és ott a kamrában az elveszett tehát mehetek majd sírni valakihez ,azt megoldás majd csak hétfön és ugye kedden már vége
Dátum: 2011.08.19. 21:21:13
hehe érdekes lesz nálunk bentvan az epiktárgyam a kincseskamrában kiváncsi leszek a visszaállításra
Dátum: 2011.08.07. 17:39:46
Nyerjen-e értelmet V5-ön a vadászat?
Talán ha szerver induláskor minden vadászat után kaptunk volna egy pp-t akkor nem kéne itt arrol beszélgeni, hogy pontosan mennyi Le jönn be 1 tp után és ki hogy fejlödik, hanem ott már csak az tudna jobban fejlödni aki szerencsés és jobban lövi el a pp-t Igy talán összejöhetne az azonos generációk küzdelme "Dojca Mojca"és csak két szakit kéne kivenni VF és Valóságformázás noh majd V6on
Talán ha szerver induláskor minden vadászat után kaptunk volna egy pp-t akkor nem kéne itt arrol beszélgeni, hogy pontosan mennyi Le jönn be 1 tp után és ki hogy fejlödik, hanem ott már csak az tudna jobban fejlödni aki szerencsés és jobban lövi el a pp-t Igy talán összejöhetne az azonos generációk küzdelme "Dojca Mojca"és csak két szakit kéne kivenni VF és Valóságformázás noh majd V6on
Dátum: 2011.07.26. 19:19:57
49445000 LE ha jol gondolom ez az ára a 25 szintnek ez egy v5-ös szövetség átlagát igen megdobja
Másik a v5 ön ha nem éri a tag a szövetség építési átlag felet akkor a gépezet hogy számolja a tagot 10%ban 50% ahoz mérten hogy épitett ? vagy a jutalomnál a 10% vagy 50%-t kapja meg a jutalomnak?
pl :lehetne hogy a kastély épitése nem növeli az átlagot és igy nem számit a tagok épitése vagy lefelezni 12-13 as szintre mert a manakonstrukció is csak 1/3 hatékonyságággal mükszik és onnatól küldizehtünk
Másik a v5 ön ha nem éri a tag a szövetség építési átlag felet akkor a gépezet hogy számolja a tagot 10%ban 50% ahoz mérten hogy épitett ? vagy a jutalomnál a 10% vagy 50%-t kapja meg a jutalomnak?
pl :lehetne hogy a kastély épitése nem növeli az átlagot és igy nem számit a tagok épitése vagy lefelezni 12-13 as szintre mert a manakonstrukció is csak 1/3 hatékonyságággal mükszik és onnatól küldizehtünk