Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Shadea

Oldal: 1
Dátum: 2009.10.11. 15:18:51
Üdvözlet Kegyes Végzetúrnők és Végzeturak!

Szövetségünk, "A zafír sárkány rendje", kiknek tagjai a Nagy Zafír Sárkány őrizőinek leszármazottai, most megnyitotta kapuit a nyilvánosság felé. Keressük azokat, kik a galetkik igazi, nemes hagyományait hajlandók fenntartani és ápolni. Ezért alapvetően csendesek és békések vagyunk, de eltökéltek. Magunkba fordulva fejlesztjük képességeinket, de elvárjuk, hogy mindenki kivegye a részét, mikor erődünk falait kell megerősíteni. Bár jelen időkben népünk számos harcosa berzerkerként mészárol le mindenkit maga körül, mi nem kívánjuk minden riválisunk halálát. Nem hátrálunk meg a harc elől, de bölcsen visszafordulunk, ha úgy hozza a sors. Közös felemelkedés az egyéni szabadság megtartás mellett, ez a mi utunk.

Shadea úrnő
Dátum: 2009.05.08. 19:50:06
Jómagam, hosszú évekig úgy gondoltam, hogy Mo. előtt ott lenne a lehetőség, hogy saját lábára álljon és NATO-tól (nemmel szavaztam) és EU-tól (érvénytelennel szavaztam) függetlenül (egyfajta Svájc szerüen) megálljon a lábán. Azonban be kellett látnom, hogy mi, akármennyire vagyunk "büszke magyarok" nagyon picike pont vagyunk a térképen, mint területileg, mint gazdaságilag, mint népességi szempontból, ahhoz képest, hogy mennyire nagy szükség van egy igazán jelentős, mind gazdaságilag, mind politikailag meghatározó ellenpontra a Földön, az USA-val szemben. Ez, bár ritkán hangzik el nyilvánosan, létfontosságú! Kis figurák vagyunk csupán egy olyan nagy játékban, ami ugyanakkor keményen irányítja a mi életünket is.

Ezért jelenleg inkább azon az állásponton vagyok, hogy EU-ra igenis szükség van, csak mi próbáljuk meg olyan keményen képviselni magunkat, ahogy az lehetséges. Az egy sajnálatos tény, hogy a közel nyolc éve uralkodó erő impotens ebben a kérdésben. És itt most nem csak a pénzek "furcsa" elosztásáról van szó. Többször is beigazolódott, hogy olyan esetekben, ahol kérhettünk, követelhettünk volna, ott sem sikerült még csak megszólalnunk sem. Véleményem szerint ezen kell változtatni, a saját házunk táján kell előbb söpörni.
Oldal: 1