Üdv!
A leirás szerint háborúban óránként lehet támadni ugyanazt a karaktert.most 1óra 10percnél járok és csak nem akar megjelenni az a támadás gomb a karakterlapján.ilyenkor valyon mi van?
Hozzászólások - andravor
Oldal: 1
Dátum: 2008.10.17. 03:32:09
Dátum: 2008.10.16. 07:32:58
Ma hosszas gyűjtögetés után levadásztam a kb 200csp-met,meg kisütöttem a lélekkutat(vettem 450őskövet),és felhúztam a karit.nem csupa kamu statnöveléssel,tám,véd,iq.persze egy kis taura,meg erőre is jutott.új páncél,pajzs föl.fel is ugrottam a toplista 23.ra,de nem ez a lényeg.most akkor megizmosodva gyerünk portyázni!olyan csatákat vesztek,amiket a 26pontos karakterfejlesztés,és a gearcsere előtt csak nagyon ritkán,és nem egyet.ez a rendkivül magas random faktor teljesen élvezhetetlenné teszi számomra a játékot.és több csalódást okoz,mint sikerélményt.az,hogy egy több tizezer LE-vel kevesebből felépitett karakter lever,és ez nem egyedi eset,az nevetséges és elkeseritő(a szövetségi bónuszok kb egyformák voltak minden esetben).
Dátum: 2008.10.08. 12:33:24
A REJTETT FÉNY szövetség 2. őrtornya megépültével új tagokat keres.
Nem vagyunk profi játékosok,de komolyan vesszük amit csinálunk.Lehetőleg minimum 4.szintű,aktív játékosok jelentkezését várjuk,prémium tagság nem feltétel,de persze nem haragszunk érte:)
Egy pár sort írva magadról Andravornál vagy Jötlundnál jelentkezhetsz.
Jó játékot mindenkinek!
Nem vagyunk profi játékosok,de komolyan vesszük amit csinálunk.Lehetőleg minimum 4.szintű,aktív játékosok jelentkezését várjuk,prémium tagság nem feltétel,de persze nem haragszunk érte:)
Egy pár sort írva magadról Andravornál vagy Jötlundnál jelentkezhetsz.
Jó játékot mindenkinek!
Oldal: 1