Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Őrmester

Éppen azért drágább, mert bárki licitálhat, a talin pedig csak az, aki ott van és általában azok mennek el oda, akik szinte mindig és nekik megvan már nagyjából minden cuccuk, mi kicsik meg gyűjtögetjük még, amiket érdemes, hiszen az aukciós házban esélyünk sincsen és ha lassan is, de nekünk is meglett volna az a pár cucc, amik most ki lettek véve. Ettől egyedi a tali, hogy aki elmegy, az tesz azért az exkluzivitásért, hogy akár 500 dukátért elvigyen egy tételt és hát igen, nekem voltak eddig jobban tetsző tételek, mint pl. az állatidomár köve. Más nézőpont alapján máshogy rangsoroltam a tételek fontosságát. Szerintem ami nem kel el, az mehetne először retróba és ott el van, ahogy a többi, szintén nem választott cucc a retróból.
Annyira nem. Ha megnézed az elmúlt talikat (én a 2021. novemberéig mentem vissza), ott is már csak az alaplicitért kelt el, volt 800 dukátért is egy szerencsés licit és onnantól kezdve nem nagyon kellett senkinek és inkább a templomi medálgyűjtőt választották helyette.

Szerk: Legutóbb értelmes licit 2 éve nyáron volt rá.
+1

És az állatidomár köve is mehetne retróba, az sincs a mostani listán.
Köszi Miklós a választ, de azért az működik, amit Lan ír, hogy 2× veszi meg a 10K-s csomagot, hogy 8 pálcát kapjon? Így is lehet érteni, amit írtál?

A kvízolimpiás jutalomjavaslathoz mit szólsz?
Jól értem, hogy akkor az működik, hogy befizetek mondjuk X összegért a csomagok miatt és felhasználom a most beállított kupont. Aztán befizetek még egyszer külön kiemelve, hogy az az elit építész miatt van, megmondom melyik kupont vonjátok le?
És még egy extra kérdés: a második befizetés már olyan befizetés, amivel megkapom a Hűségemblémát is az elit építésszé válás mellett?

@Miklós: szubjektíve a 40 univerzum ládikó nem túl nagy táp és a 16 karácsonyi süti sem (nálam egy maxos lélekkútkisütésnél is kevesebbet ad). Lehetne mondjuk X db. arany univerzum ládikó?
- Kristály mytoaffinitás,
- 2 templomi pálca
- verempálca
- 3 isteni kocka
- fétis joker
- familiáris fókusz
- max feletti kvízmedál
És aki országbérlettel megy fel, az is kap a befizetésére bónuszt?
Dátum: 2023.11.19. 09:55:43
Bocs, dühből írtam a hsz-t. Úgy kellett érteni, hogy rád válaszoltam, de igazából amiket ő írt, azt neki szántam, nem neked.
Írtam ÜSZ-re is, úgyhogy el fog jutni hozzá remélhetőleg.
Sorry a duplázásért, okkal tettem.
Felmerült bennem ötletként, hogy az élő talis befizetéskor is jó lenne, ha beváltható lenne bármelyik őskőkupon bemondásra, aztán majd levonnák, ha a talit követő hétfőn Baraty írja be a dolgokat. Mindenkinél úgyis ott a telefon, meg tudja nézni, melyik kuponból van neki. Működésre hasonlítana a talikeréken hitelre pörgetésre, ahol szintén hétfőn vonogatják le az ősköveket.
Dátum: 2023.11.17. 15:03:03
Reagálok erre, bár már lezajlott meccsnek tűnik:

Hát nézd, nagyjából a játék eleje óta játszom és ismerem a szintem lehetőségeit, kalkulálgatok, wikit olvasok, talikra járok, magasabb karikat kérdezgetek, hogy mi mennyire éri meg (ahogy mindenki más is teszi amúgy) és döntök. Ez az irreálisan erős karakter ezek eredménye és a sok-sok évé. Zaklatásnak hívni a portyázást (ami a játék része az eleje óta), meg anyagi károkozásnak azt, hogy ellopok néhánytízezer LE-t néhányszor, azt én igen erős túlzásnak gondolom. Játsszon úgy, ahogy én vagy a _naruto_ és lesz jó karija. Vagy persze győzze meg a JV-t, hogy az ő kérésére alakítsák át a játékot. Hát sok sikert kívánok hozzá, csak engem ne nevezzen anyagi károkozónak és zaklatónak se, főleg, hogy azzal, hogy játszik, elfogadja a játékszabályokat, amik nem az ő oldalára billentik a mérleg nyelvét.
Azt lehet tudni, hogy megfontoljátok-e
- a talikerék jutalmaknál jelzett csatlós csataköveket (vagy akár mást, főleg, hogy a tojáskeltetés kellős közepén vagyunk),
- a kvízolimpia nyereményeket (1 hibázási lehetőséggel a legjobban a 3 db végzetmedál éri meg, a hibátlan kvízért járó kryxónium fókusz már szubjektíve elavult)?
Valószínűleg nem leszek túl népszerű, de van az úgy, hogy a fécesz sem elég büdös. És valahogy az az érzésem, hogy majdnem mindegy, mit csinál a JV, az valahogy sosem lesz elég jó, mindig lesz benne valami kifogásolnivaló.
Offtopic:
Miattam van, hogy tudod, hogy már nyáron megvolt az új időpont. Ilyen szempontból nekem is lehetne bűntudatom, hogy akkor miért nem írtam erről egy HSZ-ben.

Szerintem ismered a Beho-t, nem új a hozzáállás, amivel találkozol, csak most épp téged érint nagyon.

Egyetértek veled, hogy nem korrekt a HSZ utólagos átírása, de én már soknak érzem a haragodat, amit már kifejtettél egy másik topicban is. Sajnálom, hogy az áldozata vagy ennek az egésznek, remélem, hogy sikerül majd elfogadnod ezt a veszteséget idővel!

Ontopic:
Én örülnék, ha csatlós csatakövet is lehetne talikeréken forgatni UR-ként (akinek már mind megvan, annak valami mást), esetleg a kvízolimpia jutalmai lennének tuningolva,vagy ha az autóverseny is kérne kari ID-t meg nevet, mert legutóbb nem kért és így olyan érzést ad, mintha fölöslegesen ment volna végig az ember a pályán.
Dátum: 2023.11.01. 19:56:23
Nem volt célom a számonkérés, csak leírtam, hogy ez hangzott el. Kompetenciám nincsen megítélni a JV-t.
Dátum: 2023.10.30. 22:47:26
Én úgy emlékszem, hogy azért nem decemberben lesz, mert a december egy elég sűrű hónap, sok a készülődés, rohanás mindenki részéről és hogy ezt mindenki megússza, így maradt nov 25. Ez a nyári talin el is hangzott.
Én a Kvízolimpiás jutalmakat tuningolnám. Jelenleg, ha hibátlant kvízel valaki, akkor valaszthatja a kryxónium fókuszt, ami szerintem elavult. 1 hibás válasszal meg 3 végzet medált, ami egész okés. A többi viszont (5 relikviaforgács, 1 kvízmedál, 50 kék myto, 50 dukát, 20 barna myto, 10 emergiakomcentrátum, 10 csatlóskristály, 10 diránium) szintén kevés szerintem. Legalábbis kevésbé motiválnak ezek a jutalmak.

Aztán ott van az élő szerencsekerék: ritkának 1 unobtánium az nem annyira exkluzív. Úgyis csak évente 2x van találkozó, unobtániumnál ritkább dolgokat szívesennnyernék. Az 1 aranyszelence 5 őskőért szerintem szintén csereérett.

Egyébként a tali nagyon jó volt! Hangulatban, szendvicsekben, nassoldában. Jók voltak a programok (viszont a Retró Party 10 perccel volt a VÚ aukció kezdete után, ami annak nem szerencsés, aki a 6. világon akar licitálni és Retró Partyzni is) , jók voltak a feladványok. Nekem nagyon tetszett, hogy volt Retró Party (ami régen a Bolygó Ura és a Szövetségi Bajnokság volt).
Észrevételként annyi, hogy a 9 minijáték közül az egyik nem kérte el a karakteradatokat, ha végigtoltam (talán az autóversenyzős). Meg hogy a tombolán 2-en voltunk VÚ-sok és ha nem jófejek a TF-esek, akkor nem vittünk volna semmit. De jófejek voltak és vittünk el cuccokat.
Baraty, szerintem elírtad: a 17:05-höz szerintem Kvízolimpiát akartál írni Szerencsekerék helyett.
Akkor végülis marad ugyanaz, mint múltkor? És az is, hogy 500-ért aki ott van, vihet bármit, ha nem sikerült mást elvinni?
Dátum: 2023.04.03. 15:12:40
Ha csak 990 TP kell a 40. szint jutalmához, akkor így jártam vagy lesz még valami vásárolható, hogy ne azon az ezresen múljon?