Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Őrmester

Az általában a találkozó hetében, de legkorábban az előtte való hét péntekén.
Dátum: 2022.09.27. 13:19:55
Srácok!

A csatlósbónusz plafon, ami 250-es csatlósszinten maxolódik ki (és feltételezzük, hogy mytokronitot még nem tud használni a csatlós, hogy ezt a szintet emelni tudja), az csak a tulajdonság-összeg bónuszra érvényes vagy a fétis által adott akár aktív, akár passzív képességre is?
Dátum: 2022.07.22. 08:59:00
Üdv újra itt. Meggondoltam magam és kipróbálom újra a játékot
Dátum: 2021.04.01. 18:58:51
12 év játék után eljött az időm. Mennem kell. Ég áldjon benneteket! Köszönöm, hogy ennek a közösségnek lehettem a tagja!

Üdv,
Böszmeség/Zsolti

V1 - Böszmeség
V6 - Böszmeség
Kár, hogy Argum City élő licit nem lesz
Várjuk a befizetés mellé járó ajándékcsomagokat és az aukciós tételek listáját is
Aukciós tételeket akarunk!!!
Dátum: 2017.09.22. 21:22:58
Én 10 portyázás italát nyertem, de a tárgylistámon nem szerepel.
Dátum: 2017.06.23. 11:14:52
Sok kérdezgetés után kiderült, hogy az arany familiáristoll szintkorlátos, ez utólag lett rajta feltüntetve, ezért nem tudom kikérni a 3. csatlóst.
Amikor először meghallottam az élő fórumon az ötletet, akkor ugyanez villant be nekem is, hogy dettó csatlós-csata-szagú az egész.
Dátum: 2017.06.19. 22:28:02
Van HKK kódom, nem kell őskő. Vagy az van, hogy szintkorlátos ez is, vagy az, amit Gwindor ít. Holnap kiderül és megírom.
Dátum: 2017.06.19. 19:57:27
Furcsaság: 1 szabad állathelyem van és 2 familiárisom még a legelső szettből; megvettem az arany familiáris tollat, ami a leírása szerint lehetővé tesz +1 familiáris megvásárlását, ám a relikviáknál nem aktív sem a 100 őskő gomb, sem a menüben nem tudom kikérni a familiárist. Szerintetek ez programhiba?
Szerintem a Puzzle-nek. Én 3 portyaitalt kaptam.

@Tiss, köszi! Azt lehet tudni, hogy végül hányadik lettem?
A puzzle-ben a találkozó vége felé mennyi volt a legjobb idő? Amikor én csináltam, akkor még 1:39 volt.
Nekünk annyira nem jött be az új Bolygó Ura a.k.a SZB: rengeteget csúszott az aukció miatta és néha nem is volt annyira egyértelmű, hogy mi is van, hogy is állunk? Sajnos tényleg alig mozgatott meg agyilag, mint a korábbi Bolygó Ura, mert "csak" a kvízekre kellett helyesen válaszolni; ellenben a QR kódos feladat (nekem legalábbis) igencsak odafigyelést igényelt, de azért sikerült megfejteni. A kis társaságunk igyekezett minden létező kvízt/feladatot teljesíteni a gépnél végezhető feladatokon kívül (is), mint a puzzle és a kvízolimpia - és szinte az egész délelőtt ráment, úgyhogy én jól szórakoztam. Ha nem lettem volna sofőr, talán oldottabb halmazállapotba is kerültem volna

A kis létszám köszönhető volt annak is, hogy valamennyire jó idő is volt, ballagás is volt meg ahogy múlnak az évek, egyre morzsolódnak le az emberek...

Miklós monológja az új aukciós tételre nagyon tetszett: "ez annyira exkluzív cucc, hogy nem fog bekerülni megvásárolható formában a játékba....vagy mégis?" Mert hát aukción éppen nem kelt el. Zseniális alakítás a TF-es elszólással együtt: "Kinek ér meg ez az aukciós tétel 600.000 forintot?"

Kösz mindenkinek a jó hangulatot, Sheran Úrnőnek, balumacinak, Nesztornak és Renaaatanak, hogy megismertem őket személyesen is!
Ha valaki legközelebb jön Siófok - Székesfehérvár irányból szóljon, lesz hely az autóban
Idézet: Xinx - 2017.06.16. 14:20:32


A Láng műv. ház örökre kifújt?


Nem fújt ki, de 2018-ig nem lesz kész a felújítás; erről már Tiss írt korábban itt a fórumban.
Igen, be.
Bocs, de ez annyira nem vicces ám.
Csalsz; tegyük fel, hogy Miklósék nem veszik észre akkor és ott, hanem majd hétfőn, amikor beírják a karaktereknek a jutalmat. Ezzel megszívattad önmagad, meg azt is, aki esetleg miattad nem nyeri meg a kérdéses tárgyat. (ez tényleg jó buli...)

A licittel kapcsolatban még annyi gond van, hogy elő szoktak fordulni külső segítséggel gátlásaiktól megszabadult emberek, akik "felverik a liciteket", szintén szívatva a licitálókat...
A bajnoki tóken sok mindenre nem lehet beváltani, akkor már inkább templomkristály vagy relikviaforgács.
Ha nem tetszik a nyeremény a Bolygó Urában, akkor van lehetőség módosításra enyénileg vagy bármilyen formában? Múltkor is az volt, hogy unobtánium fókuszt nyertünk, de halmokban áll és értelmesebbre akartunk volna cserélni, de végül nem lett belőle semmi.