Hozzászólások - Deathforce
Oldal: 1
Dátum: 2015.02.14. 10:53:26
Az esszenciás farsangi feladat nem adta meg a 3 katalizátor esszenciát!
Dátum: 2015.02.13. 16:48:19
Tisztelt fejlesztők!
Nem tudom, hogy lett-e már említve, de lehetne a játékot azzal bővíteni, hogy egyszerre több gyógyitalt iszok meg? Mert roppant idegesítő tud lenni az a sok kattingatás, főleg ha ezt nem a karakterlapon teszem. Annyi lenne a kérés lényege, hogy a kristályitalhoz hasonlóan amihez VIP funkció kell, lehessen a gyógyitalt is így inni. Ha esetleg hülyeség amit írok mert már bent van a játékban, akkor szeretném megtudni, honnan lehet így intézni, mert én nem találtam meg.
Nem tudom, hogy lett-e már említve, de lehetne a játékot azzal bővíteni, hogy egyszerre több gyógyitalt iszok meg? Mert roppant idegesítő tud lenni az a sok kattingatás, főleg ha ezt nem a karakterlapon teszem. Annyi lenne a kérés lényege, hogy a kristályitalhoz hasonlóan amihez VIP funkció kell, lehessen a gyógyitalt is így inni. Ha esetleg hülyeség amit írok mert már bent van a játékban, akkor szeretném megtudni, honnan lehet így intézni, mert én nem találtam meg.
Dátum: 2008.12.27. 21:32:29
Lehetne fejlesztésnek olyan hogy bank. 10. szinttől elérhető és itt 25000 LE-át lehet berakni max! 20-as szinten pedig 50000 LE és így tovább. és egy nap csak 3-szor pakolhatsz a bankba és csak 1-2 hét után veheted ki! nem tom szerintem a kettő hét jobb lenne és hetente 10%-ot kamatozna. és így nem lenne az hogy nem tok gyűjteni. aki portya párti annak se lehet kétsége mert naponta csak 3-szor lehet eltenni zsét szóval nem biztos hogy nem vinnél el semmit se. gondolkozzatok rajta szerintem jó ötlet.
Dátum: 2008.12.20. 14:06:42
de amúgy a portyaablak rendezhetősége miért szűnt meg?
Dátum: 2008.10.13. 14:38:42
Na figyu. Ma zároltak mert elvileg multizok. Death Yuck az oka. Na, Death Yuck én és a tesóm KegyetlenMedve egy családból játszunk, death yuck az apukám. Kérem ezért hogy ne tiltsatok, bannoljatok, és ne zároljatok. Egy családból játszunk egy internet kapcsolat és ugyanaz a IP-cím. Ez tényleg nem multizás saját erejéből fejlődik mindenki. Már akartam szólni de az élő segítség amikor elérhető volt akkor nem volt egy admin se. 1 órán keresztül lestem a monitort de egyetlen egy admin se lépett fel. Tegnap meg írtam egy levelet a Miklós adminisztrátornak és azt írtam hogy ha fenn van válaszoljon. Mégegyszer kérem ezért ne tiltsatok ki. Köszönöm.
Dátum: 2008.10.11. 15:55:17
Drakint 8. szinten keressétek előbb úgysem találjátok meg.
Oldal: 1