Shutruk Nahhunte V6 Karakter átadás megtörtént ,dnamax néven folytatja tovább. Egy élmény volt ez a sok év, de elég is volt.
Kivánok sok jó eventet, sok izgalmat, és sok sikert azoknak akik maradnak.
Hozzászólások - Shutruk Nahhunte
Dátum: 2015.08.18. 14:58:20
Dátum: 2015.07.25. 18:06:01
A változás szügségszerü volt, viszont kompenzálni kéne a játékosokat, mivel ez nem kevés erőforrás vezsteséggel járt nekik. Vagy a fele afpontot, vagy esélyt adott ideig a képesség teljes törlésére vezsteségtelenül. Ez az elszálás nem az ő hibájuk volt.
Dátum: 2015.07.22. 15:37:23
Mert senki nem jelentette, ez egy bug, a üsz is megerősítette, ha nem a szemem elött történik, felse tünik nekem se. Akik meg kihasználtak, síri kusban ülnek. Ez egyértelműen csalásnak számít, ugyan ez volt a térkapu buggal is, a xenoban a minuszba lehetett menni a csp-vel, stb. Nagyon nem szeretem az ilyesféle játék stílust. minimum mindenkinek aki normálisan játszott jóvá kéne irni a toplista jutalmat.
Dátum: 2015.07.22. 12:33:50
Az event működött láthatatlanul, erre a bizonyíték a v6-n a toplista utolsó helyezte, amióta ot van láthatatlan.
szabo0470 1024
szabo0470 1024
Dátum: 2015.07.18. 10:30:46
Ugyan azért amiérta robánás túl erős.
PL: egy gyengébb karakter csak magas állatokal, simán bealázna egy évek óta jól játszó top karaktert.
PL: egy gyengébb karakter csak magas állatokal, simán bealázna egy évek óta jól játszó top karaktert.
Dátum: 2015.07.03. 14:18:58
Csatlóskristály csomag
Csatlóskristály csomag
Típus: egyéb
Szint: 20
Megvásárlásakor kapsz 20 csatlóskristályt. (naponta max. hármat vehetsz belőle)
Ár: 10
8 Őskő
Van értelme egyltalán már karaktert inditani minnimális öskö költéssel ?
Már nem azért de kincsesládiko, minikronit csomag, csatloskristály alélekfutárnál. Csak ösköért, ezek mind energia források, és onuszokat ado dolgok. Enyierövel, kérjüük a Szívoság övet vagy az araytallért ösköért. Ki let véve, aztán miszter tápot pénzért rinyagépek vissza sirták. tönkre lett téve ez a játék teljese. ha nem költsz öskövet mint az állat boxzsák leszel.
Csatlóskristály csomag
Szint: 20
Megvásárlásakor kapsz 20 csatlóskristályt. (naponta max. hármat vehetsz belőle)
Ár: 10
8 Őskő
Van értelme egyltalán már karaktert inditani minnimális öskö költéssel ?
Már nem azért de kincsesládiko, minikronit csomag, csatloskristály alélekfutárnál. Csak ösköért, ezek mind energia források, és onuszokat ado dolgok. Enyierövel, kérjüük a Szívoság övet vagy az araytallért ösköért. Ki let véve, aztán miszter tápot pénzért rinyagépek vissza sirták. tönkre lett téve ez a játék teljese. ha nem költsz öskövet mint az állat boxzsák leszel.
Dátum: 2015.06.28. 19:45:04
100 őskő hüség szimbólum és ot lehetsz gyémánt ahol akarsz.
Dátum: 2015.06.13. 06:52:07
fétisszilánk: 100 győzelmi embléma
10 fétisszlánk beváltható: A Végzet bronz fétise. 250. szint. +30 TP. A fétis által adott aktív bónusz nem a fétist viselő csatlós szintjétől függ, hanem az összes csatlósod szintjeinek összegétől. A szintösszeg minden 100 pontja után kapsz: karakterszint/10 varázslatelnyelést és karakterszint/60 elnyelést, +1 kritikus ütést és varázslatot, +1 transzdestrukciót, +1 kivégzést, +3 regenerációt, valamint 1%-kal csökken az állataidat ért varázslatsebzés.
(későbbiekben továbbfejleszthető ezüst stb.-re további fétisszilánkok segítségével).
200 alatti emblémát lehe össze gyüjteni, azzaz évek alatt lehet 10 ebből össze gyüjteni.
Én hivtam fel a figyelmet arra hogy elszált fétis, és V6-n ez nagyon szépen meg figyelhető.
Fő jutalom csak azoknak ér valamit akiknekvan húsvéti fétise. Ergó sokaknak ez relikvia kupon gyüjtés lesz. Esetleg ha mongyuk a husvéti fétist bele raknák agy vagy alterativa ként azzal már sokkkal jobb lenne.
10 fétisszlánk beváltható: A Végzet bronz fétise. 250. szint. +30 TP. A fétis által adott aktív bónusz nem a fétist viselő csatlós szintjétől függ, hanem az összes csatlósod szintjeinek összegétől. A szintösszeg minden 100 pontja után kapsz: karakterszint/10 varázslatelnyelést és karakterszint/60 elnyelést, +1 kritikus ütést és varázslatot, +1 transzdestrukciót, +1 kivégzést, +3 regenerációt, valamint 1%-kal csökken az állataidat ért varázslatsebzés.
(későbbiekben továbbfejleszthető ezüst stb.-re további fétisszilánkok segítségével).
200 alatti emblémát lehe össze gyüjteni, azzaz évek alatt lehet 10 ebből össze gyüjteni.
Én hivtam fel a figyelmet arra hogy elszált fétis, és V6-n ez nagyon szépen meg figyelhető.
Fő jutalom csak azoknak ér valamit akiknekvan húsvéti fétise. Ergó sokaknak ez relikvia kupon gyüjtés lesz. Esetleg ha mongyuk a husvéti fétist bele raknák agy vagy alterativa ként azzal már sokkkal jobb lenne.
Dátum: 2015.03.12. 09:02:10
Saul attól hogy nem tudod használni, nem jelenti az hogy nem is fogod, honnan lesz dukátot?
Dátum: 2015.03.09. 19:24:39
Aham csak mert te még nem szoktál számolgatni. Vadászatonként kapot plusz le-t a csatlóskristályok miatt a plusz le-t had ne soroljam fel megint. A lényeg hogy át mentünk szélsőségekbe a Behó által. A "pay or delet" korszakot éljük.
Dátum: 2015.03.09. 17:24:22
És ha van eszed és ősköved, amíg tehet betankolsz ezekből a cumókból, mint pl térkapustimulátor, csatlóskristály. És mivel a drága vezetőség ezt nem kontrolálta, abből anyit vettél amenyit akartál, amig nem végezté a feladatokkal. És ha pl nem tudsz enyi őskövet jelenleg szerezni megszívtad, mivel nem tudsz ezzel az előnyel mit kezdeni. Szóval Pay or delet. Igazam van vagy igazam van?
Dátum: 2015.03.09. 14:37:48
500 őskő a dekrétumok, nem beszélve a térkapu stimulátorokról, a vadászzsákmányról, a stimulátor (familiáris), a memória szelencéről, meg az összes szarról amit lehetett venni őskőért. Szóval nem csak a piramisról volt szó, hanem az őskőért vásárolható erőforrásokról, és egyéb fejlődést nagyban befolyásoló botosterekről. Szóval, tetszik vagy nem ha nem tudsz venni elég őskövet, lehúzhatod magad a wc-n. Én nem előretettem, de amint láttam hogy pénzeszsákok megcsináltam, belehúztam, de most ott tartok, hogy megint teperhetek valahogy behozni a le hátrányt, vagy törölhetek egy közel 3000 öskövet felemésztet karakterrel, mert igy se ért semmit, mert nincs rá további 10000, mert pénzből élek. Szóval a vezetősék vagy csinál valamit, vagy game over. ÉS egy beutaló miklósnak gerincműtétre, mert kéne neki egy.
Dátum: 2015.03.09. 10:52:36
Az kívánja a magyar végzetúr, hogy ne keljen töb száz vagy ezer őskövet költenie, eventekre hogy életben maradjon a karaktere, hogy vegyék figyelembe a v6-n a szinteket, ehez alakitsák a feladatokat, és ne a pénzeszsákoknak kedvezzen a játék, akinek nem okoz gondot havi több ezer őskövet vásárolni. Módosítsak a mostani piramist, hogy be lehessen fejezni, És ne keljen már megint kalkulálni hogy van e értelme folytatni, és hogy behozható e a le hátrány, mert kicsit el szált a vezetőség pénzügyileg. Hol van a pénzért erőforrást nem lehet elved Miklós ??? Fölöslegesen ötleteltek, mivel törölni fogtok, ha ez nem áll meg. Szóval ne könnyebbítsétek meg a dolgát a vezetőségnek, mivel ők lépten-nyomon, kicsesznek veletek.
Dátum: 2015.03.01. 14:34:48
Lehet tudni hogy a kérdéses, tp növelő szabály lészívásra is érvényes lesz, gondolok itt a vesztet csaták után járó leszívás ingyen léről ?
Dátum: 2015.02.25. 20:32:07
Kvízkérdés: Mibe van a pepszin?
A kérdésre jól válaszoltál (Gyomornedv).
Ez egy kicsit speciális, és magyartalan. "Miben"
A kérdésre jól válaszoltál (Gyomornedv).
Ez egy kicsit speciális, és magyartalan. "Miben"
Dátum: 2015.02.19. 09:39:35
50 alatti dekrétum mentes stratégiát ossza meg valaki, mert István szerint határ idő előtt lehet teljesíteni v6-n.
Dátum: 2015.02.18. 17:19:30
Apró térkapu stimulátor
Apró térkapu stimulátor
Szint: 10
Felhasználásakor kapsz 3 térkapu pontot. (a maximum felé nem növel)
Ár: 3 Őskő
V6ra lesztek szívesek eltakarítani a csillagos módosulófeladatokat, nem elég hogy kényszer szerver, még arra nem veszika fáradságot hogy v6 kompatibilisre csinálják bu-t. Az apró tkp meg ha korlátlan akkor azonnal töröljék, ha korlátozott számban lehet vásárolni, akkor semmi baj vele. Végre valami ami könnyít, egy kicsit.
Apró térkapu stimulátor
Szint: 10
Felhasználásakor kapsz 3 térkapu pontot. (a maximum felé nem növel)
Ár: 3 Őskő
V6ra lesztek szívesek eltakarítani a csillagos módosulófeladatokat, nem elég hogy kényszer szerver, még arra nem veszika fáradságot hogy v6 kompatibilisre csinálják bu-t. Az apró tkp meg ha korlátlan akkor azonnal töröljék, ha korlátozott számban lehet vásárolni, akkor semmi baj vele. Végre valami ami könnyít, egy kicsit.
Dátum: 2015.01.31. 08:12:57
És ha már itt tartunk, a feladatok teljesítését mondgyuk v6-ra is ki terjeszteni, a közelgő BU-t is így átalakítani, mert egyik eventnek se lesz értelme ilyen feltételekkel v6-n. És nem a betanult szöveget a dekrétumokról és a vannak feladatokról. az előző mini event első körében 3, a második körében 0 teljesíthető volt.
Dátum: 2015.01.25. 22:06:10
Drágám feltünt, hogy akkora regenje van mindenkinek, hogy kínszenvedés a 15% alá szenvedni a karaktert. van hogy még gyógyultaban jövök ki a csatákból. A lere meg a karácsonyi sütik megoldást jeletenek, meg a portya ehval. gondolom az 1100-900 as csatákat ami közel 2000 csp valahogy mégis megcsinálták. MIndenki tudja hogy a landi cspből tolása oriási táp. plusz ajánlom figyelmedbe a toppot, 36 os szinten ál Nagycápa, akit a landi elött még nem is láttam sehol. És még sokan vannak akik jóval alatam voltak, most meg 1-2 szint van köztünk. 1200 csp-t beraktározva, feladatokat teljesítve, igy is sok szintet rohantak előre.
Dátum: 2015.01.25. 18:04:04
Sza... akarom mondani, gyenge cumókkal
Azért remélem feltünt mindenkinek, hogy aki eddig szidtta az inspirációt, az most láthatja, hogy landi alatt menyit ér... Apropó, ugye aki lassításban volt a landragor eleje óta, az kap e valami bónuszt erre az egészre, mert aki inspirálva végig gyüjtögetet, az mocskosul jól járt.
Azért remélem feltünt mindenkinek, hogy aki eddig szidtta az inspirációt, az most láthatja, hogy landi alatt menyit ér... Apropó, ugye aki lassításban volt a landragor eleje óta, az kap e valami bónuszt erre az egészre, mert aki inspirálva végig gyüjtögetet, az mocskosul jól járt.