Köszi. De akkor hogy lehet, hogy olyan karikat látok ott zárójelben feltüntetve, akikkel csapkodjuk is egymást?
És akkor ki indíthat licitet? Csak a készítők?
Hozzászólások - JoDan
Oldal: 1
Dátum: 2009.12.29. 17:20:02
Dátum: 2009.12.28. 23:15:34
Haló!
Lehet, hogy már foglalkoztatok vele, mégsem találtam meg arra a választ, hogy hogyan tudok az aukciós házban licitre bocsátani egy tárgyat?
Van erre lehetőség, mert láttam olyan karikat, akikkel csatát is vívtam... (V2)
Mi ennek e feltétele?
Előre is köszi a választ!
Lehet, hogy már foglalkoztatok vele, mégsem találtam meg arra a választ, hogy hogyan tudok az aukciós házban licitre bocsátani egy tárgyat?
Van erre lehetőség, mert láttam olyan karikat, akikkel csatát is vívtam... (V2)
Mi ennek e feltétele?
Előre is köszi a választ!
Dátum: 2009.06.19. 07:42:31
Nem
Dátum: 2009.06.18. 20:58:51
Elmentem vadászni 50 percre, tehát 10 alkalomra. Csak 8 kérdést kaptam. Nem szakítottam meg előtte a vadászatot, tehát nem volt "bent" 2 megválaszolt kérdésem.
Ezt követően ismét vadásztam 15 percig, 1 kérdést kaptam 3 helyett.
Már csak a +10% és a helyes válaszok aránya (amik után ugye kvíz kérdést lehetne feltenni) miatt is érdekes dolog!
Valaki tudna erre magyarázatot adni, vagy tekintsem úgy, hogy elveszett az éterben...?
Ezt követően ismét vadásztam 15 percig, 1 kérdést kaptam 3 helyett.
Már csak a +10% és a helyes válaszok aránya (amik után ugye kvíz kérdést lehetne feltenni) miatt is érdekes dolog!
Valaki tudna erre magyarázatot adni, vagy tekintsem úgy, hogy elveszett az éterben...?
Dátum: 2009.06.15. 10:08:38
Hol lehet megtekinteni a rendszeridőt a Végzetúrban?
az oldal jobb felső sarkában
egyéb menüpont alatt
információk menüpont alatt
az oldal jobb alsó sarkában
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez miért rossz?
az oldal jobb felső sarkában
egyéb menüpont alatt
információk menüpont alatt
az oldal jobb alsó sarkában
Ez miért rossz?
Dátum: 2009.04.18. 10:54:09
És a sok ugyan ilyen kérdés ami már fut? Azokkal mi lesz? Azok jók?
Pl.: a "Hány országgal határos Magyarország?" jellegű kérdéssel már 3 verzióban találkoztam, amiből az egyikben rosszul van megjelölve a helyes válasz?
Ezeket mikor fogjátok törölni?
Egyébként igazad van. Kellene a kérdésembe valamilyen időhatározó!
Pl.: a "Hány országgal határos Magyarország?" jellegű kérdéssel már 3 verzióban találkoztam, amiből az egyikben rosszul van megjelölve a helyes válasz?

Ezeket mikor fogjátok törölni?
Egyébként igazad van. Kellene a kérdésembe valamilyen időhatározó!

Dátum: 2009.04.18. 10:42:28
Ki Szeged polgármestere?
dr. Botka László - jó válasz
dr. Torgyán József
Sólyom László
Kiss Pista
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Ezt kb. 2 napja kérdeztem. Ezen mi a nem értelmezhető? Kizárásos alapon is rá lehet jönni a helyes válaszra, ha valaki nem tudja (mert mondjuk nem olvas újságot, nem néz TV-t vagy nem hallgat rádiót)...
dr. Botka László - jó válasz
dr. Torgyán József
Sólyom László
Kiss Pista
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Ezt kb. 2 napja kérdeztem. Ezen mi a nem értelmezhető? Kizárásos alapon is rá lehet jönni a helyes válaszra, ha valaki nem tudja (mert mondjuk nem olvas újságot, nem néz TV-t vagy nem hallgat rádiót)...
Dátum: 2009.04.18. 10:39:27
Megkaptam a tiltást is. Lehet, hogy 2x küldtem el. Egyébként ennél sokkal durvább kérdések is futnak a rendszeren.
Dátum: 2009.04.18. 10:28:39
Ha nem emelem ki a választ, akkor jó lett volna?
Dátum: 2009.04.18. 10:21:52
Meddig tartózkodhat legálisan egy magyar állampolgár Ausztriában mindenféle külön engedély nélkül?
MAX. 90 NAPIG. !!! - Jó válasz (még ki is van emelve)
ameddig csak akar.
180 napig.
1 évig.
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Most ezzel mi a baj? Minden magyar állampolgárnak (és nem magyaroknak is) kötelessége lenne tudni. Főleg annak, akik utaznak. Ez ugyan olyan, mintha azt kérdeztem volna, hogy ha autót vezetsz, akkor kell-e magadnál tartanod a jogsit?
MAX. 90 NAPIG. !!! - Jó válasz (még ki is van emelve)
ameddig csak akar.
180 napig.
1 évig.
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Most ezzel mi a baj? Minden magyar állampolgárnak (és nem magyaroknak is) kötelessége lenne tudni. Főleg annak, akik utaznak. Ez ugyan olyan, mintha azt kérdeztem volna, hogy ha autót vezetsz, akkor kell-e magadnál tartanod a jogsit?
Oldal: 1