Kicsoda a Roxford, boszorkány és varázsló képző szakiskola igazgatója az első 6 részben?
Perselus Piton
Lucius Malfoy
Albus Percival Wulfric Brian Dumledore
Minerva Mcgalagoy
Törölni kellene a kérdést... Roxfort, McGalagony, varázslóképző és persze Dumbledore
Hozzászólások - Codagan
Oldal: 1
Dátum: 2009.08.14. 17:49:43
Dátum: 2009.06.21. 23:23:09
Hello! Mi a hiba?
Ki játszotta Torda szerepét az István, a király c. rockopera első szereposztása szerint?
Vikidál Gyula
Nagy Feró
Juhász Jácint
Deák Bill Gyula
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Ki játszotta Torda szerepét az István, a király c. rockopera első szereposztása szerint?
Vikidál Gyula
Nagy Feró
Juhász Jácint
Deák Bill Gyula
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Dátum: 2009.05.25. 18:47:21
Bakker, nem mondjátok komolyan? Nem félreérteni, semmi rosszindulat felétek, csak ledöbbentem. Nem hittem volna, hogy ha az ember nem egy egyszerű mondatot ír, már rögtön értelmezési problémák lépnek fel. Hajós tárgytalan, nem teszem fel újra a kérdést. Köszönöm a válaszokat! 

Dátum: 2009.05.25. 18:29:35
Sziasztok! Az alábbi kérdésre az alábbi értékelés jött. Megmagyarázná valaki, hogy miért ezt az értékelést kaptam? Nekem nem világos, hogy mi értelmezhetetlen benne, akárhonnan nézem is. Szerintem teljesen egyértelmű a kérdés... De biztosan én tévedek. Előre is köszi!
Ki a nagy sikerű humorista, Markos György partnere a legtöbb kabaréban?
Nacsa Olivér
Nádas György
Sas József
Hajós András
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Ki a nagy sikerű humorista, Markos György partnere a legtöbb kabaréban?
Nacsa Olivér
Nádas György
Sas József
Hajós András
Kérdésedet az értékelők szerint rosszul / nem értelmezhetően tetted fel.
Dátum: 2009.03.25. 16:43:34
Hello!
Épp egy kérdést írok, és amikor el akartam küldeni, azt az üzenetet kaptam, hogy a 2. válaszban nem megengedett szó szerepel. Ez a 2. válasz:
A magyar amazon
Melyik szó nem megengedett? Csak mert akkor nem molyolok, hogy próbálgatom, hanem egy lépésben elintézem.
Köszi!
Épp egy kérdést írok, és amikor el akartam küldeni, azt az üzenetet kaptam, hogy a 2. válaszban nem megengedett szó szerepel. Ez a 2. válasz:
A magyar amazon
Melyik szó nem megengedett? Csak mert akkor nem molyolok, hogy próbálgatom, hanem egy lépésben elintézem.
Köszi!
Dátum: 2009.03.20. 09:55:03
Hibás helyesírás...
Egy villanydóton ül öt veréb. Ha eggyet lelövünk közülük mennyi marad?
Egy villanydóton ül öt veréb. Ha eggyet lelövünk közülük mennyi marad?
Dátum: 2009.03.16. 20:47:16
Ki lett 2004ben az Európa Bajnok válogatott?
Milyen sportágban?
Milyen sportágban?

Dátum: 2009.03.16. 09:40:08
Hogy hívják Harry Potter legjobb barátját?
Draco Malfoy
Parrvati Patil - helyesen Parvati
Ron Weasly - helyesen Weasley
Voldemort
Draco Malfoy
Parrvati Patil - helyesen Parvati
Ron Weasly - helyesen Weasley
Voldemort
Dátum: 2009.03.15. 19:28:19
Hibás kérdést találtam én is.
"Melyik eggyüttes frontembere volt freddy mercury ?"
"Melyik eggyüttes frontembere volt freddy mercury ?"

Dátum: 2009.02.20. 13:44:16
Rendben. Köszönöm, hogy foglalkoztatok velem.
További szép napot! 
További szép napot! 
Dátum: 2009.02.20. 13:38:09
Megnéztem azt a bizonyos aláírást. Nem az volt a célom... A kérdés megfogalmazásában csak az motivált, hogy segítsek másoknak. Hülye dolog, tudom, de mit csináljak?
Tudom, hogy vannak sokan, akiknek nem jut eszébe, hogy ha már ott van az az 5 perc, akkor van időm utánakeresni, ha szükséges. Van pár kérdésem már a rendszerben, és le vagyok döbbenve, hogy melyiknek a legmagasabb a jó válasz-aránya. Ugyanakkor látok olyanokat, amik orbitális helyesírási hibával keringenek. Tényleg, ha már itt vagyok, megkérdezném, hogy ezek ellen tehetek valamit? Van erre kijelölt hely, ahol lehet jelezni, ha valami hasonlóra bukkantam? Bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést, de ha már úgyis benne vagyunk... Amúgy mindkét kérdésem indoklás nélkül jött vissza, fogalmam nincs, jelöltek-e valamit hibaként, amikor rányomták, hogy rossz.
Nem baj az ellentmondó vélemény
Majd eldöntöm magamnak, hogy figyelmes leszek-e vagy sem, ha legközelebb valami hasonlót akarok alkotni.
Tudom, hogy vannak sokan, akiknek nem jut eszébe, hogy ha már ott van az az 5 perc, akkor van időm utánakeresni, ha szükséges. Van pár kérdésem már a rendszerben, és le vagyok döbbenve, hogy melyiknek a legmagasabb a jó válasz-aránya. Ugyanakkor látok olyanokat, amik orbitális helyesírási hibával keringenek. Tényleg, ha már itt vagyok, megkérdezném, hogy ezek ellen tehetek valamit? Van erre kijelölt hely, ahol lehet jelezni, ha valami hasonlóra bukkantam? Bocs, ha rossz helyen teszem fel a kérdést, de ha már úgyis benne vagyunk... Amúgy mindkét kérdésem indoklás nélkül jött vissza, fogalmam nincs, jelöltek-e valamit hibaként, amikor rányomták, hogy rossz.Nem baj az ellentmondó vélemény
Majd eldöntöm magamnak, hogy figyelmes leszek-e vagy sem, ha legközelebb valami hasonlót akarok alkotni.Dátum: 2009.02.20. 13:23:21
Ronda, tudom, nekem se tetszik. De többet nem írom úgy, nekem alapvetően nem okoz gondot, ha simán van írva, tudom értelmezni a kérdést úgy is. Gondoltam, másoknak segíthet, ha így feltűnőbb. Viszont akkor máskor nem akarok majd ilyen módon figyelmes lenni.
Bocs, akartam törölni, hogy ne legyen duplapost, de nem látok törlő gombot...
Bocs, akartam törölni, hogy ne legyen duplapost, de nem látok törlő gombot...

Dátum: 2009.02.20. 13:18:34
Bocsánat, de nem értelek. Nem egy olyan kérdés van az adatbázisban, ami az "egészítsd ki!", "hogyan folytatódik?" kategória. Mivel számos ilyennel találkoztam, vettem a bátorságot, hogy én is feltegyek egy hasonló "kérdést". A Pitagorasz tétel is matematikai téma, a faktoriálisról nem is beszélve, ami még ráadásul nem is tehető az általános műveltségbe, mivel ezzel általában emelt szinten foglalkoznak (akadhatnak ez alól kivételek természetesen). Ha az általam feltett "kérdés" már szerepel az adatbázisban, akkor azt miért nem jelezte nekem a rendszer? Most tulajdonképpen csak az fogadható el elvileg, ami nyelvtanilag kérdés?
Dátum: 2009.02.20. 13:11:40
Bocsi, itt kimaradt a v, viszont a feltett kérdésben nincs helyesírási hiba. Nem másoltam a kérdést...
Dátum: 2009.02.20. 13:03:24
Hello! Én is kíváncsi lennék, hogy az utolsó két kérdésem miért kapott rossz értékelést. Az egyik az volt, "Minden szám 0. hatánya..." és ezt kellett befejezni. Helyes választ jelöltem meg, és úgy gondolom, ez sem nem lexikális, sem nem speciális, és nem volt benne helyesírási hiba sem. Találkoztam már több olyan kérdéssel, ami benn volt annak ellenére, hogy nem lehetett az alap és általános műveltségi körbe tartozónak nevezni. A második kérdésem az volt, hogy "Mi NEM segíthet a kvízkérdések megválaszolásában?" Véleményem szerint ez a kérdés nagyjából a "Mennyi 1+1?" kategória, amire mindenki tud válaszolni. Ezt is lehúzták... Mi volt bennük a hiba?
Oldal: 1