Hozzászólások - Nightqueen
Oldal: 1
Dátum: 2010.02.07. 15:11:56
Nekem minusz 8ezer körül volt, azt hiszem rájöttem mért volt ez, mikor szakértelmet fejlesztettem azthittem lefagyott a böngészőm és többször is rákattintottam a + gombra aztán ezért többet levett mint amit kelett volna, így kerültem minuszba, de ezt a hibát azért kijavíthatnátok!
Dátum: 2010.02.06. 22:46:17
Mínusz lélekenergiám van.. ez hogy lehet?
Dátum: 2009.09.25. 16:15:01
V2-n a Gothic Dream szövibe tagokat keresek, nem vagyunk túl erősek még, de már kezdők sem vagyunk, örülnék hogyha jönne valaki, mert a kezdeti 5-6 tagból már csak 2 aktív tagunk van. A szövetség szabályzata laza, de ettől függetlenül örülnék ha a belépő tag nem szállna ki 2-3 hét elteltével azzal, hogy más szövetség már várja.. 17 üres hely van.. gyertek
Tehát V2, Gothic dream
Tehát V2, Gothic dream
Dátum: 2009.01.21. 00:20:01
Craslorg, szerintem nem lexikális, meg különben is úgy emlékszem volt már ilyesmi kérdés hogy ki szerepelt/nemszerepelt ebbe vagy abba. Hát nem tudom, ha 3 kérdésből 1-et szavaznak jónak az nem valami jó arány. Szerintem nem kéne erőltetni ezt a felhasználók is írhatnak kérdést ügyet, ha sokan csalódnak mert a kérdésük "rossz". :/
Dátum: 2009.01.20. 21:45:53
Melyik filmbe nem szerepelt Drew Barrymore az alábbiak közül?
E.T. A földönkívüli
Zene és szöveg
Donnie Darko
A dögös és a dög ( Ez a helyes válasz)
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Miért? Mit rontottam el? Szerintem jól irtam le mindent, ráadásul előtte google-val rákerestem mindegyik címre hogy biztos helyesen írjam le. Hát nagyon köszi.
A másik pedig az, hogy íram egy kérdést valahogy így hangzott:
Melyik szereplő maradt életbe a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya c. filmben?
Sweeney Todd
Sweeney Todd lánya (ez a helyes)
Sweeney Todd felesége
Mrs. Lovett
azonnal törlendőnek értékelték és most nem is tehetek fel kérdést napokig.
Ez nem igazság. A Sweeney Todd egy tavaly megjelent film, komolyan nem értem mi baj van ezzel a kérdéssel..
E.T. A földönkívüli
Zene és szöveg
Donnie Darko
A dögös és a dög ( Ez a helyes válasz)
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Miért? Mit rontottam el? Szerintem jól irtam le mindent, ráadásul előtte google-val rákerestem mindegyik címre hogy biztos helyesen írjam le. Hát nagyon köszi.
A másik pedig az, hogy íram egy kérdést valahogy így hangzott:
Melyik szereplő maradt életbe a Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya c. filmben?
Sweeney Todd
Sweeney Todd lánya (ez a helyes)
Sweeney Todd felesége
Mrs. Lovett
azonnal törlendőnek értékelték és most nem is tehetek fel kérdést napokig.
Ez nem igazság. A Sweeney Todd egy tavaly megjelent film, komolyan nem értem mi baj van ezzel a kérdéssel..
Oldal: 1