Melyik nem Marvel szuperhős?
Dardevil
Pókember
Hulk
Mask
Egy gyerek is tudná rá a választ, de nem kifejezetten csak az adott korcsoport, mert film is készült mindegyikről, van amelyikről több is. Ez most komolyan tényleg túl speciális kérdés?
Hozzászólások - Dream
Oldal: 1
Dátum: 2009.01.28. 12:39:26
Dátum: 2008.12.20. 12:41:47
ez személytől függ, nekem a karácsony pihenést jelent amikor nem vagyok annyit gépközelben hanem családdal, vagy barátokkal vagyok. szóval kinek a pap.. 

Dátum: 2008.12.17. 12:14:27
amúgy visszatérve erre a karácsonyi nem támadásnak értelmét én sem látom, de legalább kezdeményezett valaki egy közösség építő cselekedetet, aminek örülök. Srácok jó veletek játszani, tényleg:)
Dátum: 2008.12.17. 12:05:41
lol. hát igen. ha valaki jobb ötlettel áll elő, akkor legyen az, hirtelen csak ez jutott eszembe.
Dátum: 2008.12.17. 10:41:13
rohadt egyszerű. Közösen egy paktum, miszerint aki az itt jelenlévők közül hazudott, és háborút indított a 3 nap alatt, arra a szövetségre kőkeményen rászállunk többen(nem egy olyan szövetség van ameny azonos hordába tartozik itt, és a másik kettő is támadhat), ezt itt kijelentve. A világeseményekben egy darabig követni is tudjuk ki az aki támadott a három nap alatt. Illetve a támadott szövetség valamely tagja irja ide, vagy küldjön üzenetet a szövetség diplomatájának, vagy bármi. Persze csak azokról van szó, akik békét ígértek, és nem tartották be. Aki nem igért semmit, arra no-offensive. Oszt csókolom. Más megoldást erre nem nagyon látok, közösen büntetünk egy szövit.
Dátum: 2008.12.08. 02:02:58
a kártyámon 36 forint volt. Ezen éppen hogy csörgetni tudtam.
Küldtek egy SMS-t hogy egyenlege 6 forint, és levontak 30 forintot az SMS-ért.
Hát baz**g..
Küldtek egy SMS-t hogy egyenlege 6 forint, és levontak 30 forintot az SMS-ért.
Hát baz**g..
Dátum: 2008.11.17. 19:32:50
Küldő:
Bence10
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 16:56:00
Hülye köcsög te is jókor támadsz épp ebben a pillanatban vettem volna meg az ősi runakorbácsot!!!
,,l,,
most ez mi? annyi történt hogy győztem. visszaírtam neki kultúráltan,de azért ez sok.
Bence10
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 16:56:00
Hülye köcsög te is jókor támadsz épp ebben a pillanatban vettem volna meg az ősi runakorbácsot!!!
,,l,,
most ez mi? annyi történt hogy győztem. visszaírtam neki kultúráltan,de azért ez sok.
Dátum: 2008.10.16. 11:23:51
Idézet: bokorn - 2008.10.16. 10:23:03
oskovet szerezni haromfelekeppen sikerult nekem eddig:
kviz kitoltesevel, kiegett oskot talalva, illetve penzert vasarolva
ebbol egyikhez sem kell premium tagsag
fordítva. premiumhoz osko. A játék elején még lehetoseg volt szerezni, most viszont csak pénzzel úgynéz ki
oskovet szerezni haromfelekeppen sikerult nekem eddig:
kviz kitoltesevel, kiegett oskot talalva, illetve penzert vasarolva
ebbol egyikhez sem kell premium tagsag
fordítva. premiumhoz osko. A játék elején még lehetoseg volt szerezni, most viszont csak pénzzel úgynéz ki
Dátum: 2008.10.07. 14:21:30
fel akartam tenni egy kérdést, ami egy betegséggel kapcsolatos, és az A B C D pontok a terjedési útját kérdezték. A "Szexuális" szó mióta káromkodás, vagy csúnya szó? Szexuális úton, Cseppfertőzéssel, Levegőben, stb-k lettek volna a válaszok, de kénytelen voltam módosítani, mert nem engedi ezt a szót.
Oldal: 1