Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy:
Van a Hasznos vadászat AF képesség
Minden szintje 1%-kal növeli a vadászatért kapott LE-t.
Előfeltétel: 10-es Hasznos energiák AF képesség
Max. szint: 30
Költség: 5
és az lenne a kérdésem, hogy ha törlődik a Hasznos energiák AF képesség, akkor a Hasznos vadászat AF is törlődik? Ha nem, akkor az még érvényesülni fog a vadászatnál?
Hozzászólások - FloEdi
Oldal: 1
Dátum: 2012.11.12. 16:41:01
Dátum: 2012.10.09. 12:00:27
az aukciós házban szerintem jó lenne egy olyan fejlesztés, hogy egy tárgyat ne csak egyszer lehessen megvenni, mert egyre kevesebb játékos van, és lassan már mindenkinek meg lesz pl. a szkarabeusz és így előbb utóbb nem lesz kit támadni,főleg a 2. világon.
De ha ez megvalósulna, akkor mindenkinek az lenne az érdeke, hogy megint megszerezze az adott relikviát. Így talán nehezebb lenne megszerezni és lassulna az is hogy mindenkinek meglegyenek.
úgy gondolom, hogy: pl.
szkarabeusz: ha meg van egyszer akkor 500x szint, másodiknál + 250x szint, és végül + 125x szint, ha 3x sikerülne megszerezni akkor 875 x szint lenne
magitrox-nál: első szint 5, második szint 2.5, és végül 1.75
aranytallér: első 20%, a második 10, és a harmadiknál 5% bonuszt adna rá tehát összesen 35% lenne ha 3x sikerülne megszerezni.
és így tovább a többinél is, aminél még lehetséges
De ha ez megvalósulna, akkor mindenkinek az lenne az érdeke, hogy megint megszerezze az adott relikviát. Így talán nehezebb lenne megszerezni és lassulna az is hogy mindenkinek meglegyenek.
úgy gondolom, hogy: pl.
szkarabeusz: ha meg van egyszer akkor 500x szint, másodiknál + 250x szint, és végül + 125x szint, ha 3x sikerülne megszerezni akkor 875 x szint lenne
magitrox-nál: első szint 5, második szint 2.5, és végül 1.75
aranytallér: első 20%, a második 10, és a harmadiknál 5% bonuszt adna rá tehát összesen 35% lenne ha 3x sikerülne megszerezni.
és így tovább a többinél is, aminél még lehetséges
Dátum: 2009.11.27. 11:56:34
Idézet: Lucas - 2009.11.25. 12:10:49
Én például, nem dacból nem adatom be magamnak....
Nem bízok benne az a baj.
Az én szervezetem nem túl erős, pl. két éve télen influenzás lettem, 3 hétig nem is tudtam suliba se menni, fájtak a végtagjaim stb...borzasztó volt... nem szeretném soha többé átélni... de az oltásnak a mellékhatásai is megrémísztenek!
Egyébként, kb másfél hete amikor voltam dokinál(nem mint beteg ha nem mint kisérő:) ) rengetegen voltak beoltatni magukat...azóta én is átgondoltam hogy mi lenne ha beadatnám, de mégsem fogom... nem tudom jól teszem e, majd kiderül.
Úgy próbálok védekezni, hogy c vitamint szedek, sok folyadék és a többi szokásos dolog... de hát nap mint nap a 4-6os villamoson utazom...könnyen el lehet kapni sajnos úgy.
Minden esetre nagyon azt érzem, hogy az emberek úgy állnak hozzá az oltáshoz, mint ahogy azt a politikai meggyőződésük engedi. Baloldali szavazók beoltatják magukat, jobbosok nem. Ez utóbbiak jószerével dacból teszik.
Persze akadnak kivételek.
Persze akadnak kivételek.
Én például, nem dacból nem adatom be magamnak....
Nem bízok benne az a baj.
Az én szervezetem nem túl erős, pl. két éve télen influenzás lettem, 3 hétig nem is tudtam suliba se menni, fájtak a végtagjaim stb...borzasztó volt... nem szeretném soha többé átélni... de az oltásnak a mellékhatásai is megrémísztenek!
Egyébként, kb másfél hete amikor voltam dokinál(nem mint beteg ha nem mint kisérő:) ) rengetegen voltak beoltatni magukat...azóta én is átgondoltam hogy mi lenne ha beadatnám, de mégsem fogom... nem tudom jól teszem e, majd kiderül.
Úgy próbálok védekezni, hogy c vitamint szedek, sok folyadék és a többi szokásos dolog... de hát nap mint nap a 4-6os villamoson utazom...könnyen el lehet kapni sajnos úgy.
Dátum: 2009.01.10. 17:43:34
igen szoktam.
És nem értem, mert a nálam jóval erősebbeket meg nagyobb arányban verem meg,mint a nálam gyengébeket...
És nem értem, mert a nálam jóval erősebbeket meg nagyobb arányban verem meg,mint a nálam gyengébeket...
Dátum: 2009.01.10. 08:04:42
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy fordulhat elő, hogy kikapok egy ilyen végzetúrtól:
Ellenfelem adatai:
Legtöbb okozott sebzés: 39
Tulajdonságösszeg: 140
Szakértelemösszeg: 0
Teljesített küldetés: 0
Összes építés: 0
Zsákmányolt lélekenergia: 4.266
Elvesztett lélekenergia: 53.088
Helyes kvíz-válaszok: 4
Az én adataim:
Legtöbb okozott sebzés: 54
Tulajdonságösszeg: 223
Szakértelemösszeg: 32
Teljesített küldetés: 19
Összes építés: 19.992
Zsákmányolt lélekenergia: 30.792
Elvesztett lélekenergia: 13.027
Helyes kvíz-válaszok: 629
Varázslat elnyelés: 4
+3 védekezés (Védőfal)
+6 támadás (Gyakorlótér)
szerencse: 20
Kérdezem, hogy akkor mi értelme van fejlesztgetni, ha nem ér szinte semmit???
Ui.: Nem ez volt az első ilyen eset...
Üdv,
RoyalFatality
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogy fordulhat elő, hogy kikapok egy ilyen végzetúrtól:
Ellenfelem adatai:
Legtöbb okozott sebzés: 39
Tulajdonságösszeg: 140
Szakértelemösszeg: 0
Teljesített küldetés: 0
Összes építés: 0
Zsákmányolt lélekenergia: 4.266
Elvesztett lélekenergia: 53.088
Helyes kvíz-válaszok: 4
Az én adataim:
Legtöbb okozott sebzés: 54
Tulajdonságösszeg: 223
Szakértelemösszeg: 32
Teljesített küldetés: 19
Összes építés: 19.992
Zsákmányolt lélekenergia: 30.792
Elvesztett lélekenergia: 13.027
Helyes kvíz-válaszok: 629
Varázslat elnyelés: 4
+3 védekezés (Védőfal)
+6 támadás (Gyakorlótér)
szerencse: 20
Kérdezem, hogy akkor mi értelme van fejlesztgetni, ha nem ér szinte semmit???
Ui.: Nem ez volt az első ilyen eset...
Üdv,
RoyalFatality
Oldal: 1