Hozzászólások - Figaro66
Oldal: 1
Dátum: 2010.01.02. 11:51:55
A tudatturbónál a legördülős listából szerintem ki lehetne venni azokat a szakikat, amik már max+5-ön állnak, mert egyszerűen fölöslegesen szerepelnek ott.
Dátum: 2009.11.30. 15:24:30
Ha a kalandokban a tárgyak által adott plusz tulajdonságok beleszámítanak a dobásoknál, akkor a tárgyak által adott + szakértelempontok miért nem?
Dátum: 2009.11.13. 17:40:36
Én meg befogtam egy lényt és aközben kaptam kalandot, néztem egyet, hogy lehet ilyet is...
Dátum: 2009.09.25. 16:48:50
Térkapuztam alacsony ÉP-vel és többet sebzett, mint az ÉP-m, de mégis nyertem és most -206 ÉP-m van!
Ez akkor most hogy is van?
Mod: helyesírás...
Ez akkor most hogy is van?
Mod: helyesírás...
Dátum: 2009.08.30. 19:40:55
Az a gond, hogy újraraktam az egészet, még frissítettem is, de megmaradt a probléma... Úgy látszik, hogy kénytelen vagyok explorert használni, pedig azt nem szeretem... Azért, ha egy nagyobb gurunak eszébe jut valami, és megosztaná velem, annak ürölnék.
Dátum: 2009.08.30. 19:19:06
Nekem a következő problámém van: Mozilla Firefoxot használok a végzetúrhoz, meg minden máshoz is, de 3-4 napja a játékban (és csak itt) a számlálók visszaugranak arra az állásra, amikor éppen odakattintottam, de csak kiírja, valójában nem így számol.
Egy példával szemléltetném: A térkapus ablakban vagyok, 8:30 perc van hátra a Térkapu köv használatáig, eltelik 2 perc, nem kattintok semmire addig, aztán ismét a térkapus ablakba kattintok és 6:30 helyett megint 8:30-at ír ki és megint onnan számol visszafelé, de 6:30 után ismét használhatnám a Térkaput... Ezt egyedül azzal tudom elkerülni, ha 3-4 másik menüpontra kattintok. Az állatokkal is ugyanez a helyzet, ha gyakorolni küldöm őket, beállítom a kívánt időt, leOKézom, semmi. Másik menüpontra kattintok, pl a szövetségre és a szövetség oldalának a tetetejére írja ki sárgával, hogy az állatod x percig gyakorol... Ja és a vadászatnál is, hogyha helyesen válaszolok a kvízre,nem ugrik tovább a köv kérdésre, és ki sem írja, hogy helyes-e vagy sem, ha el nem kattintok egy másik menüpontra és cask ott tudom meg, hogy jól válaszoltam-e és láthatom a köv kérdést...
Erre milyen magyarázatot illetve megoldást tudtok? Eddig még nem találkoztam ilyen problémával...
Egy példával szemléltetném: A térkapus ablakban vagyok, 8:30 perc van hátra a Térkapu köv használatáig, eltelik 2 perc, nem kattintok semmire addig, aztán ismét a térkapus ablakba kattintok és 6:30 helyett megint 8:30-at ír ki és megint onnan számol visszafelé, de 6:30 után ismét használhatnám a Térkaput... Ezt egyedül azzal tudom elkerülni, ha 3-4 másik menüpontra kattintok. Az állatokkal is ugyanez a helyzet, ha gyakorolni küldöm őket, beállítom a kívánt időt, leOKézom, semmi. Másik menüpontra kattintok, pl a szövetségre és a szövetség oldalának a tetetejére írja ki sárgával, hogy az állatod x percig gyakorol... Ja és a vadászatnál is, hogyha helyesen válaszolok a kvízre,nem ugrik tovább a köv kérdésre, és ki sem írja, hogy helyes-e vagy sem, ha el nem kattintok egy másik menüpontra és cask ott tudom meg, hogy jól válaszoltam-e és láthatom a köv kérdést...
Erre milyen magyarázatot illetve megoldást tudtok? Eddig még nem találkoztam ilyen problémával...
Oldal: 1