Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Bazzi10

Oldal: 1
Dátum: 2012.10.16. 00:25:16
A "Fogj el 1 napon 5 állatot" templomküldi is csak akkor teljesül, ha belépsz még aznap a templomba.
Dátum: 2010.10.18. 21:29:20
Én is "üresnek" érzem az aukciós házat.

Más: Küldetések teljesítésekor cserélni szoktam a láncomat (küldetés láncára) a +15% LE érdekében.
Az estek kb felében viszont az eseményeknél az alap LE -t írja ki a krónika. Lehet, hogy ennyire béna vagyok,
és nem sikerül kiválasztanom a megfelelő láncot? Vagy esetleg más is tapasztalt ilyen jelenséget?
Dátum: 2010.04.14. 17:04:39
Sziasztok!

Talán az lehet a kis létszám oka Katherin mellett, hogy kevesen vannak EH -s stratégián a prémiumosok és magas szintűek közül
(mert hát ugye később jött a játékba), ezért nem bírják a lépést. De azt nem tartanám etikusnak, ha kiderülne, hogy fel lett töltve a Katherin csapat futottak még karakterekkel a másik kufárokhoz nevezés érdekében. Szerintem a EH -s nyeremény a legtáposabb, de a felső szinteken bizonyára kevésbé lehet használni a szellősebb mezőny miatt. Mindenesetre nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz a kufárok közötti eloszlás, azt hittem a +30 kereskedelem lesz a legnépszerűtlenebb.
Oldal: 1