Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - AronD

Oldal: 1
Dátum: 2008.11.09. 12:22:04
A vámról annyit hogy én örülök annak hogy nincs vám, mert itthon gyártott árut szállítunk külföldre. És ha arra van panasz hogy nem fogynak a magyar áruk akkor erre az a válasz hogy olyan árut kell csinálni amely megállja a helyét az egész világban. Én erre törekszem. És egyébként Miklós, te is kiadhatnád a HKK-t angol nyelven ha valóban úgy gondolod hogy jobb mint a Magic(merthogy ezt nyilatkoztad valamikor). Szóval arról van inkább szó hogy nekünk kell összeszednünk magunkat.
Külföldre vándorol a munkaerő? Ezt is csak azzal lehetne orvosolni, hogy mi, sokkal jobban megfizetjük a tehetségeket akik éveket töltöttek azzal hogy tanuljanak valamit, hogy ne kelljen külföldre menniük. És ha ezt nem tudjuk megcsinálni annak csak a magyar állam vagy mi lehetünk az okai, nem pedig az EU.
Dátum: 2008.11.09. 11:51:42
Tudományos oldalról megközelítve:
Kutatók azt mondják hogy, boldogságunk 85%-a az emberi kapcsolatainkból fakad.Van benne valami.
Brian Tracy, a híres motivátor és siker szakértő meg azt mondja hogy olyan mértékben vagyunk boldogok amilyen mértékben úgy érezzük hogy mi irányítjuk életünket.
Személyes tapasztalat:
Fiatalon akkor voltam a legboldogabb amikor barátaimmal együtt voltunk. Most kevesebbet vagyok barátokkal, inkább céljaimon dolgozok és amikor azt érzem hogy sínen van a dolog akkor nagyon boldog vagyok, amikor jön egy kis probléma, akkor elkedvtelenedek, de a további munka ami megoldja a probélmát, meghozza gyümölcsét és akkor újra szárnyalok. Ja és boldog vagyok amikor a céljaimon dolgozok, egyrészt alapból, mert megtanultam célok nélkül is boldognak és elégedettnek lenni, másrészt azért mert látom hogy tart valahova az életem és még jobb lesz. Anyagi célokat azért tűztem ki magam elé mert látom hogy édesanyámnak mekkora stresszel és belebetegedéssel jár az hogy azon dolgozik hogy hatalmas adósságait visszafizesse és hogy mindennap megoldja azt hogy legyen mit ennünk. Szóval a pénz nem boldogít de a hiánya stresszel és aggódással jár ami néha ronthat a boldogságunkon.
Nehéz körülményeink ellenére sokat nevetünk, szeretetben élünk és ez hozza számunkra a boldogságot egy ilyen helyzetben.
A boldogság másik forrása számomra amikor sikerélményem van valamiben, mondjuk amikor sikerül egy jó grafikát elkészíteni. És akkor vagyok igazán boldogtalan amikor egész nap nem csinálok semmit. Tehát a munka amit a szeretünk és amit jól csinálunk szerintem szintén fontos komponense a boldogságnak.
Oldal: 1