Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Piot

Oldal: 1
Dátum: 2009.07.27. 12:20:37
Szerintem is jó ötlet. Így kicsit kompenzálva is lenne a kimaradt játékélmény.
Idézet: Craslorg - 2009.07.24. 14:50:21
Félreértésben vagy. A helyesírást SEM bukod. Pont azért dobják vissza néha így, hogy ha nincs benne konkrét elírás, de valami okból javítani kéne, viszont a kérdés maga jó lenne, ne bukja a kérdésfeltevő a lehetőséget. Azaz ebben az esetben nem buktad el a lehetőséget, megnyugodhatsz

Basszus...mea culpa. Valamiért úgy emlékeztem, hogy csak a "már szerepelt" helyett lehet újat írni. Szerencsére csak keveset kapok vissza, de a bukott LE fájt volna.
Azért volt értelme a lefutott köröknek, mert a következő kérdésem válaszai elől kivettem a névelőket, remélem az értékelők legnagyobb megelégedésére.
Idézet: gsziszi - 2009.07.24. 13:29:57
Melyik magyar történelmi területről írt Móricz Zsigmond trilógiát?

Ebben a kérdésben hol a helyesírási hiba?

Igazából mindegy, hogy helyesírási hibás-e, mert több változatban is találkoztam már vele. Javaslom, ne tedd fel újra semmilyen formában.

Csak sajnos a helyesírási hibást azt bukom, de ha "már szerepelt" akkor még lehet próbálkozni, és még mindig nem látom a helyesírási hibát. Most már mindegy, úgyis buktam.

Ok, nem teszem fel, felesleges egy kérdés 10-szer, ez a része világos.
Szerintem a válaszban ott lévő 'a' betű nem helyesírási hiba, hisz az csak egy névelő (aminek használata tájegységenként is változik és mindegyik helyes). Azt elhiszem, hogy nem egységes és nem szép, de hogy helyesírási hiba lenne, azzal nem értek egyet.
Ok, nem egységes, de akkor sem hiszem, hogy erre vissza kellett volna dobni. Látva hogy milyen kérdések vannak forgalomban, azt hiszem ez a kutyát se zavarta volna.
Melyik magyar történelmi területről írt Móricz Zsigmond trilógiát?

a Felvidékről
Burgenlandról
Dél-Bácskáról
Erdélyről

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.

Ebben a kérdésben hol a helyesírási hiba?
Az 1848. március 15-i forradalomnak hány magyar áldozata volt?

nulla
27
több mint 100
500 körül, nincsennek pontos adatok

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésed az értékelők szerint érdektelen lexikális tudásra hivatkozott.

Ez miért kapott rossz értékelést? Én még úgy tanultam, hogy a 48as vértelen(!!) forradalom történelmünk egyik legnagyobb tette volt.
Oldal: 1