Hozzászólások - Kundi
Dátum: 2012.06.08. 20:03:04
És a kényelmi funkciók között található "Abbahagyom a vadászatot, ha teljesült a küldetésem." opciók működik a Vadászzsákmány felhasználásakor?
Dátum: 2011.03.05. 00:07:13
Jutalomnak nem lehetne betenni a rablásos EH növelős cuccokat is?
Dátum: 2011.02.21. 10:08:51
Gondolom a Mágia mestereit csinálják behóék.
Dátum: 2011.02.02. 11:45:23
de jó nektek én direkt bekészültem 8 1. szintű állattal, de nem nem halnak egyáltalán.
varitól és ütéstől is csak 1-ket kapnak. És persze viktóval buzogánnyal is túl gyakran megverem ahhoz, hogy szintlépés nélkül beájuljanak. Szóval ennyit a verseny ennek a részéről számomra.
Viszont most itt olvastam, hogy nekem genereálja az ellent, lehet hogy ez azért van mert 0-ás a másodlagos támadásom és varázslatom is.
Akiknek leamortizálja az állatokat ezek magasak?
varitól és ütéstől is csak 1-ket kapnak. És persze viktóval buzogánnyal is túl gyakran megverem ahhoz, hogy szintlépés nélkül beájuljanak. Szóval ennyit a verseny ennek a részéről számomra.
Viszont most itt olvastam, hogy nekem genereálja az ellent, lehet hogy ez azért van mert 0-ás a másodlagos támadásom és varázslatom is.
Akiknek leamortizálja az állatokat ezek magasak?
Dátum: 2011.02.01. 10:12:38
Azért ez jól ki lett találva, hogy a 95 ötös dög lő csak állatsebzőt.
Aki meg nem azt üti annak meg köszöntük, hogy próbálkozott a legtöbb ájult állatban elérni valamit.
Aki meg nem azt üti annak meg köszöntük, hogy próbálkozott a legtöbb ájult állatban elérni valamit.
Dátum: 2011.01.26. 11:25:38
háát sztem nem lehet igy kombózni.
nézzük ha 6% on vagy.
A: szintetlépsz X ért lecsökkented 5 re, felveszed jutalom marad 0.
B: felveszed a jutalmat marad 1 %, szintetlépsz ugyanugy Xért csökkented 1-el ami most 0 ra viszi.
Mindkét esetben kerek X a költség.
nézzük ha 6% on vagy.
A: szintetlépsz X ért lecsökkented 5 re, felveszed jutalom marad 0.
B: felveszed a jutalmat marad 1 %, szintetlépsz ugyanugy Xért csökkented 1-el ami most 0 ra viszi.
Mindkét esetben kerek X a költség.
Dátum: 2011.01.12. 09:45:21
En csak Miklós HSZeit olvastam el, de nem találtam rá választ.
Kalandokat ugye lehet majd találni cspre is ppre is?
Edit:
És a csp-s csatára esszencia?
Kalandokat ugye lehet majd találni cspre is ppre is?
Edit:
És a csp-s csatára esszencia?
Dátum: 2010.12.21. 06:27:12
Én állatpark lecseréléssel vettem Familiárist pont tegnap.
3. szintűek csak még az uj állatok, a simáknak 445 az össz TP familiárisnak 536, tehát tényleg jobban fejlődnek az elején, durván 15% egész jó.
3. szintűek csak még az uj állatok, a simáknak 445 az össz TP familiárisnak 536, tehát tényleg jobban fejlődnek az elején, durván 15% egész jó.
Dátum: 2010.12.04. 20:06:07
V2-ön nem igazán nullázódtak az eredmények.
Pl elég szép 24 óra alatt 130 küldetés meg 170 kaland.
Pl elég szép 24 óra alatt 130 küldetés meg 170 kaland.
Dátum: 2010.11.10. 14:10:08
Ez a hátrány jó, mert akinek akár 1% kal is kisebb a spectulfejlesztés költsége annak meszeltek hosszutávon, és ezzel garantálva van hogy a spectulos csapat nyerjen megint, nagyon jó döntés.
Nekem pl megvan a keresekedelem meg a spectulból is a legmagasabb akkor én vagyok a hátrány király?
Nekem pl megvan a keresekedelem meg a spectulból is a legmagasabb akkor én vagyok a hátrány király?
Dátum: 2010.10.07. 10:33:59
Van egy bug.
Amikor rosszul számolja a fáradást azután hogy végignyomom portyaablakban középső egérgombbal a célpontokat, akkor nem számolja a küldetésbe se a kritikus ütéseket/bénmitásokat se. A fáradás annyira nem zavar hogy -10% helyett azt irja hogy pihent vagyok, de az hogy a küldikhez nem számolja az már egy kicsit.
Azt senki se várhatja el hogy várjak 5 mp-et portyák közt...
Amikor rosszul számolja a fáradást azután hogy végignyomom portyaablakban középső egérgombbal a célpontokat, akkor nem számolja a küldetésbe se a kritikus ütéseket/bénmitásokat se. A fáradás annyira nem zavar hogy -10% helyett azt irja hogy pihent vagyok, de az hogy a küldikhez nem számolja az már egy kicsit.
Azt senki se várhatja el hogy várjak 5 mp-et portyák közt...
Dátum: 2010.09.29. 15:27:26
Idézet: Miklós - 2010.09.29. 14:59:56
Díjazás történik minden egyes világon, minden egyes kategóriában az első 3 helyezett megkapja a Lady medálját. A medálok örökre a karaktereknél maradnak, de bónuszt csak 1 hónapig biztosítanak.
Az én olvasatomban, megmarad a medál.
Díjazás történik minden egyes világon, minden egyes kategóriában az első 3 helyezett megkapja a Lady medálját. A medálok örökre a karaktereknél maradnak, de bónuszt csak 1 hónapig biztosítanak.
Az én olvasatomban, megmarad a medál.
Dátum: 2010.09.29. 15:09:59
Nahát ez tök király.
Tudom, hogy telhetetlenség de nem lehetne hogy adjon valamit örökre is, miután letelik az 1 hónap?
Ilyemsire gondoltam, hogy
-1 mp vadászat mindegy hogy milyen medál és maximum csak 1 érvényesül
vagy
szinttől függő +1, +2, +3 szubéri érzékelés ami max fölé is viszi és maximum csak 1 a legnagyobb medál érvényesül.
Ezek feltételezve azt, hogyha sokszor van valaki top 3 ban akkor halmozódnak a medálok, és akkor ha nyer meignt akkor csak az idomitás meg a meggyőzőkézség van.
Tudom, hogy telhetetlenség de nem lehetne hogy adjon valamit örökre is, miután letelik az 1 hónap?
Ilyemsire gondoltam, hogy
-1 mp vadászat mindegy hogy milyen medál és maximum csak 1 érvényesül
vagy
szinttől függő +1, +2, +3 szubéri érzékelés ami max fölé is viszi és maximum csak 1 a legnagyobb medál érvényesül.
Ezek feltételezve azt, hogyha sokszor van valaki top 3 ban akkor halmozódnak a medálok, és akkor ha nyer meignt akkor csak az idomitás meg a meggyőzőkézség van.
Idézet: Kocos - 2010.09.17. 09:33:08
Teljesen egyetértek plussz plecsni a karakterlapon. Egy újfajta medálért minden erőforrást beleölök, (még V4 en is indultam, hogy teljes legyen a kollekció), mig ha egy Zarknodot ad akkor nem annyira.
Mondjuk igy hogy a hirekben tényleg az van elég trének érzem, hogy szinte biztos az lesz.
Idézet: Birka - 2010.09.17. 08:51:50
Hogy lenne mindegy. Nyilvan senkit nem a -1 mp vadaszat erdekel, de ha mar van Zarknod medalom es ez is azt osztja, akkor nem fog plusz plecsni megjelenni a karlapomon. Ha meg Landragor medalt oszt, akkor az feltehetoleg kulon ikont kap, azaz alkalmas arra, hogy kidekoraljam vele a karaktert.
Mod: ez egy pont olyan dolog lenne, amiert erdemes adott esetben bevallalni nemi szivast LE fronton.
(Pl nem kurva mindegy milyen színű és nevű medált oszt az event??? Lényeg, hogy egyel több plecsnyid lesz mint a többieknek!)
Hogy lenne mindegy. Nyilvan senkit nem a -1 mp vadaszat erdekel, de ha mar van Zarknod medalom es ez is azt osztja, akkor nem fog plusz plecsni megjelenni a karlapomon. Ha meg Landragor medalt oszt, akkor az feltehetoleg kulon ikont kap, azaz alkalmas arra, hogy kidekoraljam vele a karaktert.
Mod: ez egy pont olyan dolog lenne, amiert erdemes adott esetben bevallalni nemi szivast LE fronton.
Teljesen egyetértek plussz plecsni a karakterlapon. Egy újfajta medálért minden erőforrást beleölök, (még V4 en is indultam, hogy teljes legyen a kollekció), mig ha egy Zarknodot ad akkor nem annyira.
Mondjuk igy hogy a hirekben tényleg az van elég trének érzem, hogy szinte biztos az lesz.
Sztem rekord.
108.ra ki is esett a kisBérlet.
Valakinek sikerült többől?
108.ra ki is esett a kisBérlet.
Valakinek sikerült többől?
Van valami növekvő esély a relikvia esésre? Valami biztonsági fék, mondjuk, hogy a 100. drakón dob legalább?
Mert nekem pl 95 után még nem esett ki. Én megértem a randomot, meg nekem ezek amugy se mennek, meg minden, de a Zarknodnál pl mindhárom relikvia kiesett már 80-80 körüliből, sőt a portyagömb már valami 30 ból.
Mert nekem pl 95 után még nem esett ki. Én megértem a randomot, meg nekem ezek amugy se mennek, meg minden, de a Zarknodnál pl mindhárom relikvia kiesett már 80-80 körüliből, sőt a portyagömb már valami 30 ból.
meg ugye vannak a +1 max szakis könyvesek is, ha már mélyen belemegyünk. Azzal több LE és efektivebb költés is, ha egy ilyenre menne a csp.
meg a fertőzés is ugyebár.
De nem érdekes, és ha bukunk 1-2 milla LE-t? végtelen távon az elenyésző.
végre valami ami megtöri az ismiküldizést, ami a kritütéssel még sokkal laposabb lett.
meg a fertőzés is ugyebár.
De nem érdekes, és ha bukunk 1-2 milla LE-t? végtelen távon az elenyésző.
végre valami ami megtöri az ismiküldizést, ami a kritütéssel még sokkal laposabb lett.
Remélem, ha hordaverseny lesz megint lesznek dijazva az egyéni top 10 es listák, hogy aki szeretne és nagyon sok erőforrást belefektet azért szerezhessen a nyereményből.
Illetve ha itt megvoltak a problémák már egyszer, hogy nem lett jól számolva a LE tulajdonságnövelésre, akkor most feltételezem hogy előre ellenőrzik, hogy a tárgyak és a fejlődés arany öve is számítson.
Illetve ha itt megvoltak a problémák már egyszer, hogy nem lett jól számolva a LE tulajdonságnövelésre, akkor most feltételezem hogy előre ellenőrzik, hogy a tárgyak és a fejlődés arany öve is számítson.
Dátum: 2010.09.07. 17:22:28
Ha az állatszakértelmekhez be lehetett tenni a gombot, hogy rányomjon mindent valamire, a sima szakikhoz, tulajdonságokhoz nem lehetne?
És "minden harcoló állat gyakoroljon" gomb.
És "minden harcoló állat gyakoroljon" gomb.
Dátum: 2010.08.25. 20:31:08
Idézet: Endyr - 2010.08.25. 09:59:10
Persze mert irtam a bug@vegzetur.hu-ra is, nehogy lecsalózzanak.
Idézet: Kundi - 2010.08.24. 21:03:34
mar nem
A 60 kritikus ütéses küldinél számolja a kritikus varázslatot is Kritikus ütésnek.
mar nem
Persze mert irtam a bug@vegzetur.hu-ra is, nehogy lecsalózzanak.