A kérdés ez volt:
Melyik ország katonái harcoltak az antant ellen az I. világháborúban?
1) Bulgária
2) Egyesült Államok
3) Egyesült Királyság
4) Orosz Birodalom
A válaszokat hiteles forrásból írtam, de fórumon már rögtön utánakérdeztem és az Egyesült Államokat javítottam Amerikai Egyesült Államokra és feltoltam. Most értékelésre vár.
Hozzászólások - AnatAkhan
Oldal: 1
Dátum: 2009.02.13. 22:49:37
Dátum: 2009.02.13. 22:15:19
Történelmi, háborús kérdések jöhetnek dögivel? Persze olyanokra gondolok, ami egyértelműbb és biztos, hogy elhangzottak történelem órákon.
Plusz, ha egy kérdésem ezt az értékelést kapja: A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott! A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Ha javítva újra feladom, az para és eredményezhet tiltást?
Előre is köszi a válaszotokat.
Plusz, ha egy kérdésem ezt az értékelést kapja: A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott! A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Ha javítva újra feladom, az para és eredményezhet tiltást?
Előre is köszi a válaszotokat.
Dátum: 2009.02.13. 21:49:48
Melyikre gondolsz?
Az antantos kérdés, amiben Egyesült Államokat írtam? Ezt ha javítom vajon felmehet újra?
Az antantos kérdés, amiben Egyesült Államokat írtam? Ezt ha javítom vajon felmehet újra?
Dátum: 2009.02.13. 21:43:32
Amúgy egyértelműek a kérdések és válaszok, amiket feltettem? Nem mertem nehezebb válaszlehetőségeket beletenni.
Ennek ellenére elszomorít, hogy sok a rossz válaszadás a kérdésre.
Amúgy a mikor/mit írták/írtak alá X időpontban típusú kérdések jók, vagy mivel dátumos, törlendő?
Pl: Mikor írták alá a Molotov-Ribbentrop paktumot?
Illetve, ha törölt kérdésemet rendbe rakom, azt feltehetem újra?
Ennek ellenére elszomorít, hogy sok a rossz válaszadás a kérdésre.
Amúgy a mikor/mit írták/írtak alá X időpontban típusú kérdések jók, vagy mivel dátumos, törlendő?
Pl: Mikor írták alá a Molotov-Ribbentrop paktumot?
Illetve, ha törölt kérdésemet rendbe rakom, azt feltehetem újra?
Dátum: 2009.02.13. 21:33:34
Köszi a választ. 
Kérdésem viszont az volna, hogy javítani hogy tudom, mert semmi olyan gombot nem találtam. Vagy jó kérdés értékelés után már nem lehet?
Illetve nem kekeckedésképp, de ahol olvastam, ott is így szerepelt, hogy Egyesült Államok, és megbízható forrás volt. :S De ezek szerint jobban oda kell figyelni/figyelnem.

Kérdésem viszont az volna, hogy javítani hogy tudom, mert semmi olyan gombot nem találtam. Vagy jó kérdés értékelés után már nem lehet?
Illetve nem kekeckedésképp, de ahol olvastam, ott is így szerepelt, hogy Egyesült Államok, és megbízható forrás volt. :S De ezek szerint jobban oda kell figyelni/figyelnem.
Dátum: 2009.02.13. 21:23:15
Mit szóltok a kérdéseimhez?
Bulgária*
Egyesült Államok
Egyesült Királyság
Orosz Birodalom
Ki játszotta Harmónika karakterét a Volt egyszer egy Vadnyugat című filmben?
Charles Bronson*
Claudia Cardinale
Henry Fonda
Jason Robards
Ki játszotta a tizedes szerepét a tizedes meg a többiek című filmben?
Darvas Iván
Major Tamás
Márkus László
Sinkovits Imre*
Eddig csupa jó kérdés értékelést kaptam ezekre, viszont sok rájuk a rossz válasz. Vajh miért?
Bulgária*
Egyesült Államok
Egyesült Királyság
Orosz Birodalom
Ki játszotta Harmónika karakterét a Volt egyszer egy Vadnyugat című filmben?
Charles Bronson*
Claudia Cardinale
Henry Fonda
Jason Robards
Ki játszotta a tizedes szerepét a tizedes meg a többiek című filmben?
Darvas Iván
Major Tamás
Márkus László
Sinkovits Imre*
Eddig csupa jó kérdés értékelést kaptam ezekre, viszont sok rájuk a rossz válasz. Vajh miért?
Dátum: 2008.12.27. 23:36:30
Sziasztok!
Nekem igazából nem teljes mértékben kvízkérdéssel kapcsolatos a kérdésem. Az elsőm rögtön jó kérdés értékelést kapott.
Viszont, ami nem világos számomra. Kvíz ablakban van egy 405 LE jutalom jó kérdés értékelés esetén. Ezt hányszor vehetem át? Mert ha egyszer rányomok, rányomhatnék még többször is, ezáltal plusz LE-hez jutva. Van erre valami extra szabályozás?
Előre is köszi a válaszotokat,
AA
Nekem igazából nem teljes mértékben kvízkérdéssel kapcsolatos a kérdésem. Az elsőm rögtön jó kérdés értékelést kapott.

Viszont, ami nem világos számomra. Kvíz ablakban van egy 405 LE jutalom jó kérdés értékelés esetén. Ezt hányszor vehetem át? Mert ha egyszer rányomok, rányomhatnék még többször is, ezáltal plusz LE-hez jutva. Van erre valami extra szabályozás?
Előre is köszi a válaszotokat,
AA
Oldal: 1