Napi rutin:
holnaptól jár felirat hogy került elő????
tegnap érdekes módon nem volt még gond, ma már ezt kapom
és nem ez volt az első alkalom, de gondoltam, most már megosztom...
Hozzászólások - Sznoopy
Dátum: 2012.12.13. 08:53:37
Dátum: 2012.11.06. 19:16:10
Ez nagyon korlátolt és hát tényleg nem egy IQ fighter ennyi triviális helyesírási hibával...
Dátum: 2012.09.17. 10:32:16
Pusztíts el 25 lényt ami.... küldetésnél kis hiba, hogy nem sikerült elszámoljon a rendszer 25-ig egészségesen, csak nyert térkapus csaták voltak, és 28 darab után érezte úgy, hogy sikerült a 25, de visszanézve, összeszámolva több hiba is van.
30 térkapu pontom volt 2 maradt a végére
a csatáknál 27-et tudtam visszaszámolni
és így jött ki a 25db sikeres
Hát ez azért egy egyszerű összeadás, mit várjunk akkor komolyabb számításoknál...
30 térkapu pontom volt 2 maradt a végére
a csatáknál 27-et tudtam visszaszámolni
és így jött ki a 25db sikeres
Hát ez azért egy egyszerű összeadás, mit várjunk akkor komolyabb számításoknál...
Dátum: 2012.07.12. 07:31:03
És hogy a beteljesülés a csúcson legyen, ma már a vadászatért nem is adott semmit
Ma, 07:25:00
Egy furcsa sziklaképződményre bukkansz. Nem egyszerű megmászni, de kíváncsi vagy, mi lehet a tetején. Hosszú és fárasztó mászás után egy csinos kis rejtekhelyre bukkansz a magas sziklán, fák, bokrok, és egy tábor. Hamarosan hazaérkezik a rejtekhely lakója is, egy zafír drakón. Dühödten támad rád, a betolakodóra, de semmi esélye: hamarosan lélekenergiáját veszed (+1171). +31 TP A szerzett lélekenergiából 106 a helyes válaszért kapott LE.
Ma, 07:25:00
Egy furcsa sziklaképződményre bukkansz. Nem egyszerű megmászni, de kíváncsi vagy, mi lehet a tetején. Hosszú és fárasztó mászás után egy csinos kis rejtekhelyre bukkansz a magas sziklán, fák, bokrok, és egy tábor. Hamarosan hazaérkezik a rejtekhely lakója is, egy zafír drakón. Dühödten támad rád, a betolakodóra, de semmi esélye: hamarosan lélekenergiáját veszed (+1171). +31 TP A szerzett lélekenergiából 106 a helyes válaszért kapott LE.
Dátum: 2012.07.12. 07:19:39
Tegnap, 21:31
Portya
Találtál 1 sisakszilánkot!
Kihívás
Találtál 2 sisakszilánkot!
Tegnap, 21:32
Kaland
Gratulálunk, teljesítetted a kalandot! Jutalmul 134 lélekgyémántot kapsz.
Találtál 4 sisakszilánkot!
És fináléba egy vadászat...
Tegnap, 21:37:21
Egy kisebb tóra bukkansz. A száraz felszínnek mindig megváltást jelentenek a szórványos esők, és patakot, vagy esetleg tavat találni igazi csodaszámba megy, nem is hosszú életűek. Vízkészleteidet itt majd feltöltöd - de először lesben állsz, hogy lecsapj az állatokra, amik inni járnak ide. Nem kell sokáig várakoznod, egy nagyobb démonporonty közelít az apró tavacskához. Megvárod, amíg inni kezd, és akkor támadsz rá (+2502 lélekenergia). Nem volt egy fair küzdelem, de a túlélésért folytatott harcban nem is lenne sok értelme az ilyennek. A csata után csillapítod szomjodat, és vizestömlőidet is csurig töltöd. +30 TP A szerzett lélekenergiából 227 a helyes válaszért kapott LE.
Gyorsan repül az éjszaka
Portya
Kihívás
Találtál 2 sisakszilánkot!
Tegnap, 21:32
Kaland
Gratulálunk, teljesítetted a kalandot! Jutalmul 134 lélekgyémántot kapsz.
Találtál 4 sisakszilánkot!
És fináléba egy vadászat...
Tegnap, 21:37:21
Egy kisebb tóra bukkansz. A száraz felszínnek mindig megváltást jelentenek a szórványos esők, és patakot, vagy esetleg tavat találni igazi csodaszámba megy, nem is hosszú életűek. Vízkészleteidet itt majd feltöltöd - de először lesben állsz, hogy lecsapj az állatokra, amik inni járnak ide. Nem kell sokáig várakoznod, egy nagyobb démonporonty közelít az apró tavacskához. Megvárod, amíg inni kezd, és akkor támadsz rá (+2502 lélekenergia). Nem volt egy fair küzdelem, de a túlélésért folytatott harcban nem is lenne sok értelme az ilyennek. A csata után csillapítod szomjodat, és vizestömlőidet is csurig töltöd. +30 TP A szerzett lélekenergiából 227 a helyes válaszért kapott LE.
Gyorsan repül az éjszaka
Dátum: 2012.02.15. 15:53:05
Miért töröltétek a jogos kritikát?
Olyan minőségtelen lett ez a játék, hogy az valami fantasztikus...
Olyan minőségtelen lett ez a játék, hogy az valami fantasztikus...
Dátum: 2012.01.02. 20:34:55
...
Dátum: 2011.12.31. 16:37:37
Hehe, ez tényleg gáz, agyonütnek egy buzogánnyal úgy hogy besz.rsz
Dátum: 2011.03.02. 20:12:57
Te mindig olyan okos vagy én spec ugyanazokat támadom, pont azért hogy beszóljak utána...
Dátum: 2011.03.01. 13:44:55
szedjetek már ki a játékból egy if-fel kezdődő sort...
ha nincs küldetésben a térkapus tárgy találós ismételhető, akkor 10-ből 7 tárgy garantált, ha azt csinálom 25-ből is véletlen jön csak össze, az elmúlt 1.5 évben ez nem változott úgy tűnik. Kritikus ütésnél is ez a helyzet, ha aktív akkor alig van krit ütés, amúgy meg minden körben kritikust ütök
tudom hogy ilyen jellemes a játék, és simán hazudtok minden ügyet illetően, de hátha egyszer kedvet is csináltok majd hozzá valakinek...
A portya csak annyira lett elszúrva, hogy tegnapi jelentős mennyiségű LE ami nálam volt kedvenc "barátom" kerek nullát vitt, bő 2 hónapja legalább 30k-t vitt volna... köszi
ha nincs küldetésben a térkapus tárgy találós ismételhető, akkor 10-ből 7 tárgy garantált, ha azt csinálom 25-ből is véletlen jön csak össze, az elmúlt 1.5 évben ez nem változott úgy tűnik. Kritikus ütésnél is ez a helyzet, ha aktív akkor alig van krit ütés, amúgy meg minden körben kritikust ütök
tudom hogy ilyen jellemes a játék, és simán hazudtok minden ügyet illetően, de hátha egyszer kedvet is csináltok majd hozzá valakinek...
A portya csak annyira lett elszúrva, hogy tegnapi jelentős mennyiségű LE ami nálam volt kedvenc "barátom" kerek nullát vitt, bő 2 hónapja legalább 30k-t vitt volna... köszi
Dátum: 2011.02.09. 14:34:17
az is sok...
Dátum: 2011.02.09. 13:19:19
Imádom a BEHO-t
meg ezeket a gusztustalan férgeket akik pontoznak
ennyi örömöt az életedben öreg, gratulálok, regisztrálj még 10 karit és pontozz azokkal is
fa.zf.j
meg ezeket a gusztustalan férgeket akik pontoznak
ennyi örömöt az életedben öreg, gratulálok, regisztrálj még 10 karit és pontozz azokkal is
fa.zf.j
Dátum: 2011.02.09. 13:18:26
Jah, és mivel tényleg megöltétek a portyát, eladnám a kémgömbömet is...
Dátum: 2011.02.09. 13:15:20
üdv
annyit megtehetnétek, hogy a felejtés szaki újrahasználatára ne kelljen 2 hetet várni, ha valaki a csodás fejlesztés miatt el akarja felejteni a harci szakikat....
ha már így átvertetek nagyon sok játékost ennyi simán járna...
üdv
annyit megtehetnétek, hogy a felejtés szaki újrahasználatára ne kelljen 2 hetet várni, ha valaki a csodás fejlesztés miatt el akarja felejteni a harci szakikat....
ha már így átvertetek nagyon sok játékost ennyi simán járna...
üdv
Dátum: 2011.02.08. 18:58:42
igen tárgy nem esik rendesen, de 10-15 az régen tök alap volt, most meg 30-ból sem jön össze... most 35ig számoltam utána meguntam...
Dátum: 2011.02.08. 12:50:44
Csoki,
csak úgy megkérdezném - teljes az érdektelenségem a játék iránt már, max 10 perc naponta - az is új fejlesztés hogy szint x 3.3-a szerencsével 35-nél is több térkapuból fogtam el a 7 állatot? És ez mostanában tök alap lett. Fél éve volt hogy 100-15-ből megvolt hasonló paraméterekkel...
Gyász lett az a játék...
P
csak úgy megkérdezném - teljes az érdektelenségem a játék iránt már, max 10 perc naponta - az is új fejlesztés hogy szint x 3.3-a szerencsével 35-nél is több térkapuból fogtam el a 7 állatot? És ez mostanában tök alap lett. Fél éve volt hogy 100-15-ből megvolt hasonló paraméterekkel...
Gyász lett az a játék...
P
Dátum: 2011.02.07. 16:10:44
Idézet: Yuurei - 2011.02.06. 21:32:37
tudod te hány elérhető karakter van? kb 30db... azokból lehet ám válogatni amúgy is ....
Az, hogy másfél hónapja kapod a 0 LÉ-s portyákat az többnyire a Te sanszod, mert a szlovák szerver indításakor került be ez a változás/nerf.
Nekem is feltűnt a sok 0 LÉ-s karakter, de miután jobban szétnéztem találtam újakat.
Nekem is feltűnt a sok 0 LÉ-s karakter, de miután jobban szétnéztem találtam újakat.
tudod te hány elérhető karakter van? kb 30db... azokból lehet ám válogatni amúgy is ....
Dátum: 2011.02.07. 16:03:13
Szia,
élvezettel olvasgatlak, de ha nincs közöd ehhez a sza.hoz akkor miért beszélsz úgy mintha a tied lenne?
de ezt is tuti ki tudod magyarázni
csíí
élvezettel olvasgatlak, de ha nincs közöd ehhez a sza.hoz akkor miért beszélsz úgy mintha a tied lenne?
de ezt is tuti ki tudod magyarázni
csíí
Dátum: 2011.01.18. 12:43:52
Üdv
Valami gebasz megint van a játékkal, mert 18-as kereskedelemmel 85-ös szinten csak a 101-es tárgyak jönnek be...
AVE Miklós
Valami gebasz megint van a játékkal, mert 18-as kereskedelemmel 85-ös szinten csak a 101-es tárgyak jönnek be...
AVE Miklós
Dátum: 2011.01.01. 13:58:38
Átlag én is megoldom 12-15-ből, de mostanában ez is kiábrándító, és most sikerült belépjek... még szerencse, hogy ritka vendég vagyok, és csak röhögök az egész szánalmas játékon, kis újdonság, hogy most a küldetésért is csak a felét kaptam, pedig 100% hogy nem néztem be a küldetés választást, de hát ez van valami megint félrecsúszott Kőbányán... De ahogy nézegetem van panasz rendesen én sem kellek hozzá
BÚÉK még 1x
lepontozós buzikám, dobj ide is 1 pontot
BÚÉK még 1x
lepontozós buzikám, dobj ide is 1 pontot