Hozzászólások - Maryke85
Oldal: 1
Dátum: 2024.10.27. 22:47:53
Sziasztok. Nem találtam sehol sem amit kerestem. Ha csekken fizetek be hogy őskövet vegyek akkor lehet használni őskő kupont? Vagy csak utalásnál érvényes? Hogyan működik?
Dátum: 2024.06.05. 14:44:21
Sziasztok. Kufár csata miatt kérdezek. Tegnap is és ma karbantartás után is probléma van a kufár csatával, 2 harcot engedett aztán azt írja ki hogy ezzel a beállítási feltételekkel nem hívhatsz ki senkit. Nem vagyok egyedül a problémával, másnál is van ilyen. Mit lehet ezzel csinálni? 55ös szinten vagyok, akit ismerek az kisebb szinten van. Miért áll fent ilyen probléma? Segítsetek mert ez így nagyon nem kerek nekünk. Eddig nem volt gond semmivel, csak most ez szórakozik. Nem tudok róla hogy szinthez lenne kötve ez a játék.
Dátum: 2024.02.23. 21:30:50
sziasztok bajnoki viadal mikor várható? jó lenne a templom miatt van rá 6 napom különben nem tudom megcsinálni
Dátum: 2024.02.14. 21:54:19
Sziasztok. Lehet buta kérdés de nem találom amit szeretnék, a szövetségben az aréna hányas szinten lesz elérhető? Feladatban már megjelent hogy harcoljak az arénában de olyanom még nincs. 20as szinten vagyok. Köszi ha segítesz üdv Maryke
Oldal: 1