Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Telumatan

Oldal: 123
Dátum: 2024.11.19. 13:58:20
Én használom, a plusz slotokkal lehet úgy ügyeskedni, hogy végeredményben kevesebb kattintással több küldetést tudok megoldani, mint a normál módszerrel tenném. A szintlépéseknél rendszeresen benézem, elfelejtem időben optimalizálni a teljesített küldetések számát, ha valaki erre odafigyel, akkor ott sem veszít LE-t. A Be kell áldozni pár őskövet induláskor a teljes LE jutalomhoz, de ez az én őskő költésemben egy elenyésző százalék volt, a kényelmi funkció miatt megérte. 6-os világon a TP gyűjtő karakteremmel az őskő nélküli összeget szoktam átvenni szintlépéseknél, ott nem foglalkoznék a küldikattintgatással egyébként, így a nulla helyett 30-40 küldit teljesítek szintenként.

Összességében nem érte el azt a célt, amit sokan elvártak tőle, de -ammennyiben aktív a VIP tagságod- szerintem használható.
Dátum: 2024.11.12. 14:46:49
Melyik játékból nem készítettek filmet is?
Doom
Hitman
*Warcraft
Max Payne

Ez kissé elavult.
Dátum: 2024.11.06. 21:17:58
Szintfüggő a szín. 250 szint felett lilul be.
Dátum: 2024.10.28. 14:01:10
Megerősíteném az előző hozzászólást. Az őskövek oldalon be tudod állítani milyen kupont szeretnél használni, és ha megfelelő mennyiségű őskővásárlás történik, akkor a következő befizetésnél automatikusan felhasználódik a kupon (találkozón készpénzes befizetésnél is működik).
Dátum: 2024.10.20. 21:29:24
Nincs első kézből infóm, de amennyire tudom a familiárisok lehetnek magasabb szintűek, minden birtokolt familiáris fókusz tízzel növeli a maximális szintjüket. Vagyis 300-as karakterszint alatt sehogy. Fel kell lépni 300. szintre és pörgetni a kereket.
Dátum: 2024.10.15. 12:39:02
Az új tojásleosztás, ha valaki érdeklődne:

apró xenotojás------kiégett katalizátor
kisebb xenotojás------szörnyfog
xenotojás------saválló moa kütyü
nagyobb xenotojás------sárkánykoponya
hatalmas xenótojás------fekete gyémánt
óriás xenótojás------ultralisk csont
apró főnixtojás------régi aranyérme
kisebb főnixtojás------mardakor páncél
főnixtojás------felfedező nyaklánca
nagyobb főnixtojás------tűzopál
hatalmas főnixtojás------üvegszem
óriás főnixtojás------kristálykocka
apró grifftojás------izzó szikra
kisebb grifftojás------gnóm szerkezet
grifftojás------ultrapajzs
nagyobb grifftojás------rozsdás relikvia
hatalmas grifftojás------halva született griff
óriás grifftojás------mágikus talizmán
Dátum: 2024.10.01. 20:46:40
"transzdestrukció:

Portyázás során az ellenfél transzcendális projekció szakértelme annyival alacsonyabbnak számít, ahányas a transzdestrukció szakértelmed. Ezenkívül +1 templomkristályt kapsz a templom végső kincsében a szakértelem minden 2 szintje után, ha van Indiana ostorád. LE-ből nem fejleszthető. A szakértelemnek nincs maximális szintje, és nem drágítja a többi szakértelem fejlesztését."

Ez a hivatalos leírás. A legnagyobb normál templomban +2 kapsz rá a végső jutalomban, illetve gigatemplomban +12-t. Bár elviekben nincs maximuma, de 1400 szakértelemszint után a templomban nem kapsz rá bónuszt. 6x6-os templomot 50. szinttől kapsz.
Dátum: 2024.09.23. 22:22:02
Megerősítem, több karakterrel próbáltam, és nem működik. Jeleztem ÜSZ-en.
Dátum: 2024.09.19. 22:32:47
Tavaly elméletben azért kerültek be a kuponok, merthogy a hűség útjára kell. Idén viszont aki akart készülhetett rá, akár alacsonyabb szinten is. Ettől függetlenül persze, ha úgy nézzük ajándék az őskő mellett ez is, azonban ha megnézzük a nyári akciót, a kettő között jelentős különbséget érzek, és csodálkoznék, ha ez nem hatna ki a vásárlási kedvre. De akár a 2022-es szülinapi akcióra is szívesen elcserélném a mostanit.
Dátum: 2024.09.15. 21:56:34
Wikin szépen össze van foglalva a hűség útja, ha nincs kedved átrágni magad a topicon.

http://vegzetur.wikidot.com/a-huseg-utja
Dátum: 2024.08.28. 23:07:52
Nem tudom mennyire új dolog, de köszönöm a kézikönyv automatikus használatát a specializáció oldalon. Igazi hiánypótló fejlesztés volt
Dátum: 2024.03.27. 10:46:12
Emésztgettem a dolgot és megnéztem a Remény Városa kiírást, ha jól értem akkor vagy ma vehetem meg az elit építész címet, vagy április 8-10 között.
Dátum: 2024.03.26. 18:59:02
A Remény Városa befizetési akcióhoz fűzött megjegyzés számomra tisztázásra szorul. Tehát csütörtöktől az első befizetés után automatikusan ajándékcsomag jár. A második befizetés pedig automatikusan a Remény Városához íródik? Tehát az után nem tudok küldeni ajándékcsomagot más részére?

Edit: Az ajándékcsomag tartalma kiváló egyébként, köszönjük!
Dátum: 2024.03.25. 22:26:44
A gyakorló támadással már nem igazán probléma.
Dátum: 2024.03.25. 22:22:32
Tavaly 4-ére volt kiírva a mini és 7-én indult a költési akció. (Jó eséllyel holnap jön Miklós posztja is róla.)
Dátum: 2024.03.23. 18:47:18
Nem panaszkodhat senki, idén nem lelakatolt ládikót kellett venni napi ajánlatban. (Bár lehet csak elfelejtették beállítani )
Dátum: 2024.03.23. 18:36:21
Tudatturbó max fölé viszi 5-tel, szóval lehet mégis Gamer01 válaszában lesz a megoldás, és növelés előtt a huzalozott reflexek automatikusan turbózta 66-ra. Ha nincs meg ez a kényelmi funkciód, akkor lehet tovább agyalni.
Dátum: 2024.02.29. 16:02:31
Lehet, hogy ez még a szerverkarbantartásról maradt probléma. Ügyfélszolgálaton jelezd, ott tudnak segíteni.
Dátum: 2024.02.26. 13:09:30
Most nézd meg, nálam már él a nevezés, még benne kell legyél a 6 napban.
Dátum: 2024.02.13. 14:55:45
Hűség útja event alatt lehetett készíteni (illetve jutalomfa jutalmai között is volt 3 db). Ha most nincs nálad, akkor az idei következő esemény alatt fogsz tudni hozzájutni legközelebb (szept. 9. A Hűség Útja eseményterv szerint).
Oldal: 123