Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Telumatan

Oldal: 123
Dátum: 2025.03.25. 11:39:17
Persze ez is megoldás lehet
Dátum: 2025.03.25. 11:38:04
Én istenek visszatérése piramis feladatához kerestem szubplazmát néhány napja. Úgy kezeltem a problémát, hogy megvettem a kufárnál a lejárt detektort. Nem tűnt el azonnal, mert a feladatot sikerült teljesítenem, de másnap már nem volt meg. Szóval teljesíthető a húsvéti feladat is, csak minden nap meg kell hozzá venni a detektort
Dátum: 2025.03.24. 14:24:48
Alapvetően lehet nálad több LE, viszont ha szint*1M-nál több van nálad, akkor nem tudsz portyázni, vadászni, kalandozni, vermezni, térkapuzni. A pontos lista nincs meg fejből, de ugye Landragór csatát sem indíthatsz túlcsordult LE-vel. A korlátozás nem kötődik a Landi eventhez egyébként.
Dátum: 2025.03.05. 12:00:45
Igen, megvásároltam végül, messze még a következő BU. Kutatásos topicban olvastam, hogy működik így a szubplazma detektor lejárat után is, és ezt most én is meg tudom erősíteni.

Helyesbítek: a detektor nap végén eltűnt, de a feladatot még tudtam teljesíteni vele.
Dátum: 2025.03.04. 09:38:01
Jól gondolom, hogy következő Bolygó Uráig nem fogok látni szubplazmát vadászatból? Istenes piramist csinálom és csodálkoztam miért nem esik sehonnan... Aztán rájöttem, hogy az előző detektor lejárt.
Dátum: 2025.03.03. 13:42:25
Ektoplazma, szürke myto, asztrális kincs 10x jön. Vörös myto, kalandtérkép, esszencia, landis cuccok 1x.
Dátum: 2025.03.02. 12:52:56
Nem fejlesztettem még sosem, de a gyakorlatban ez úgy néz ki szerintem, mintha kapnál +30/+50 pontot a támadásodra. Kicsit sarkítva, mivel csak a fele sebzést okozod, meg a pontos támadási algoritmus nem ismert, de kb. ilyesmivel lehet szerintem számolni. És akkor már csak azt kell eldöntened, hogy megéri-e neked az AF pontot a +támadás.
Dátum: 2025.02.26. 11:51:06
Hány része van a Jurrasic Park-című filmnek?
2
3*
1
4

Jelenleg hatnál tartunk, lassan elkészül a hetedik.
Dátum: 2025.02.18. 11:59:27
Ki lett a Vígszínház új igazgatója?

*Eszenyi Enikő
Alföldi Róbert
Garas Dezső
Koltai Róbert

A kérdést ki kellene egészíteni:
"Ki lett a Vígszínház új igazgatója 2009-ben?"

, vagy törlendő.
Dátum: 2025.02.12. 12:31:26
"Tojást találtál: nagyobb főnixtojás!"

Lesz belőle rántotta
Dátum: 2024.12.05. 12:29:39
Jeleztem ügyfélszolgálaton a hibát, elvileg Baraty javította (nekem megjavult).
Dátum: 2024.11.30. 18:11:39
Kipróbáltam és nekem sem működik a karaktergeneráció. Jeleztem ügyfélszolgálaton, leghamarabb hétfőn néznek rá gondolom. 6-os világ szabályai megegyeznek az 5-ösével (amennyire tudom).
Dátum: 2024.11.19. 13:58:20
Én használom, a plusz slotokkal lehet úgy ügyeskedni, hogy végeredményben kevesebb kattintással több küldetést tudok megoldani, mint a normál módszerrel tenném. A szintlépéseknél rendszeresen benézem, elfelejtem időben optimalizálni a teljesített küldetések számát, ha valaki erre odafigyel, akkor ott sem veszít LE-t. A Be kell áldozni pár őskövet induláskor a teljes LE jutalomhoz, de ez az én őskő költésemben egy elenyésző százalék volt, a kényelmi funkció miatt megérte. 6-os világon a TP gyűjtő karakteremmel az őskő nélküli összeget szoktam átvenni szintlépéseknél, ott nem foglalkoznék a küldikattintgatással egyébként, így a nulla helyett 30-40 küldit teljesítek szintenként.

Összességében nem érte el azt a célt, amit sokan elvártak tőle, de -ammennyiben aktív a VIP tagságod- szerintem használható.
Dátum: 2024.11.12. 14:46:49
Melyik játékból nem készítettek filmet is?
Doom
Hitman
*Warcraft
Max Payne

Ez kissé elavult.
Dátum: 2024.11.06. 21:17:58
Szintfüggő a szín. 250 szint felett lilul be.
Dátum: 2024.10.28. 14:01:10
Megerősíteném az előző hozzászólást. Az őskövek oldalon be tudod állítani milyen kupont szeretnél használni, és ha megfelelő mennyiségű őskővásárlás történik, akkor a következő befizetésnél automatikusan felhasználódik a kupon (találkozón készpénzes befizetésnél is működik).
Dátum: 2024.10.20. 21:29:24
Nincs első kézből infóm, de amennyire tudom a familiárisok lehetnek magasabb szintűek, minden birtokolt familiáris fókusz tízzel növeli a maximális szintjüket. Vagyis 300-as karakterszint alatt sehogy. Fel kell lépni 300. szintre és pörgetni a kereket.
Dátum: 2024.10.15. 12:39:02
Az új tojásleosztás, ha valaki érdeklődne:

apró xenotojás------kiégett katalizátor
kisebb xenotojás------szörnyfog
xenotojás------saválló moa kütyü
nagyobb xenotojás------sárkánykoponya
hatalmas xenótojás------fekete gyémánt
óriás xenótojás------ultralisk csont
apró főnixtojás------régi aranyérme
kisebb főnixtojás------mardakor páncél
főnixtojás------felfedező nyaklánca
nagyobb főnixtojás------tűzopál
hatalmas főnixtojás------üvegszem
óriás főnixtojás------kristálykocka
apró grifftojás------izzó szikra
kisebb grifftojás------gnóm szerkezet
grifftojás------ultrapajzs
nagyobb grifftojás------rozsdás relikvia
hatalmas grifftojás------halva született griff
óriás grifftojás------mágikus talizmán
Dátum: 2024.10.01. 20:46:40
"transzdestrukció:

Portyázás során az ellenfél transzcendális projekció szakértelme annyival alacsonyabbnak számít, ahányas a transzdestrukció szakértelmed. Ezenkívül +1 templomkristályt kapsz a templom végső kincsében a szakértelem minden 2 szintje után, ha van Indiana ostorád. LE-ből nem fejleszthető. A szakértelemnek nincs maximális szintje, és nem drágítja a többi szakértelem fejlesztését."

Ez a hivatalos leírás. A legnagyobb normál templomban +2 kapsz rá a végső jutalomban, illetve gigatemplomban +12-t. Bár elviekben nincs maximuma, de 1400 szakértelemszint után a templomban nem kapsz rá bónuszt. 6x6-os templomot 50. szinttől kapsz.
Dátum: 2024.09.23. 22:22:02
Megerősítem, több karakterrel próbáltam, és nem működik. Jeleztem ÜSZ-en.
Oldal: 123