Hozzászólások - Luffy17
Oldal: 1
Dátum: 2020.12.01. 17:54:12
A 2 új relikvia nagyon drága... Én aki még viszonylag a játék elején vagyok, inkább fétisszilánkra költöm, még nincs meg a bronz fétis sem...
Dátum: 2020.12.01. 17:41:10
Szia, látnod kellene az ajánlásoknál, kérj segítséget az ügyfélszolgálattól.
Dátum: 2020.11.09. 10:38:27
Mikor fog indulni az esemény? 

Dátum: 2020.04.09. 09:56:07
A döntetlenest kiváltom tekerccsel, azzal én sem terveztem szenvedni. Az állatölős küldi szerintem nem vészes 

Dátum: 2020.04.08. 20:26:00
Olvastam erről az isteni dekrétumról a korábbi hozzászólásokat, szerintetek megéri használni hogy hamarabb elérjem a 100 küldetést. 19-es szintű vagyok. Ha én most kapok 1000TP akkor kb 150-170 000 LÉ/ 1000TP ről mondok le... dekrétumonként.
Dátum: 2020.03.02. 18:21:30
A következő kérdést tettem fel kb több mint egy hete. És nem kerül elfogadásra. Szintet lépek lassan és a feladatokért járó jutalmat sem tudom így átvenni mert teljesítenem kell egy küldetést, de más küldetést ezen kivül nem tudok teljesíteni, a jelenlegi szintemen....
Hányadik szinten találkozhatsz a játékban a kárhozat vermével?
V6, Luffy
Lehet ez ügyben tenni valamit?
V6, Luffy
Dátum: 2020.03.02. 18:21:13
A következő kérdést tettem fel kb több mint egy hete. És nem kerül elfogadásra. Szintet lépek lassan és a feladatokért járó jutalmat sem tudom így átvenni mert teljesítenem kell egy küldetést, de más küldetést ezen kivül nem tudok teljesíteni, a jelenlegi szintemen....
V6, Luffy
V6, Luffy
Dátum: 2020.03.02. 18:20:54
V6, Luffy
V6, Luffy
Dátum: 2020.01.11. 22:25:34
Nem aggódom, csak tisztába akarok lenni a dolgokkal, ennyi, köszi a válaszokat! 

Dátum: 2020.01.11. 15:20:36
Van egy loD nevezetű karakter ebben a szövetségben 54 szövetségi medállal
(1209) a tulajdonságösszege. Neki néztem meg a szövetségét, a kastélyuk jelenleg 23. A pokoltűz lovasai szövetség tagja. Ez számomra igazságtalan hogy valaki ilyen előnyre tesz szert. Ha hirtelen 10 szintet lépne sem lenne ellenfele...
A szövetségi medált nem SZB ből lehet kapni? Vagy később jött be a játékba a korlátozás a kastély 25 re?
(1209) a tulajdonságösszege. Neki néztem meg a szövetségét, a kastélyuk jelenleg 23. A pokoltűz lovasai szövetség tagja. Ez számomra igazságtalan hogy valaki ilyen előnyre tesz szert. Ha hirtelen 10 szintet lépne sem lenne ellenfele...A szövetségi medált nem SZB ből lehet kapni? Vagy később jött be a játékba a korlátozás a kastély 25 re?
Dátum: 2020.01.10. 19:43:03
Mi az az SZB?
Szövetségi küldetéseknek mi a feltétele?
A wikin Kastély 25 szintet ír, de tudok olyan szövetséget ahol már 23-as kastélynál csinálják! Akkor most a wikin elírták az előfeltételt?
Szövetségi küldetéseknek mi a feltétele?
A wikin Kastély 25 szintet ír, de tudok olyan szövetséget ahol már 23-as kastélynál csinálják! Akkor most a wikin elírták az előfeltételt?
Dátum: 2020.01.10. 00:14:25
Arra van bármilyen korlátozás hogy mennyi "egyéb" tárgy lehet nálam egyszerre, lehet gyűjtögetni?
A sok vadászat italát, portyázás italát... stb hol használjátok el? Hol érdemes?
A sok vadászat italát, portyázás italát... stb hol használjátok el? Hol érdemes?
Dátum: 2020.01.10. 00:10:21
Sziasztok!
Újrakezdő vagyok! Nekem új ez a kárhozat verme 8as szinten. Van olyan szaki ami növeli a csatákért kapott LÉ-t vagy csökkenti a TP-t?
Újrakezdő vagyok! Nekem új ez a kárhozat verme 8as szinten. Van olyan szaki ami növeli a csatákért kapott LÉ-t vagy csökkenti a TP-t?
Oldal: 1