Kedves Steve!
Ettől függetlenül, amit írsz, bár nem látom mi mitől hivatalos, és mitől nem, mert attól, hogy te ezt állítod, hogy az vagy, még nem biztos, mint ahogy persze Birka sem biztos az. Mégis ő ezt írta, ráadásul elsőként.
A sok éve ismert barátod érvelését, pedig, ha elolvasod, akkor magad is le tudod vonni a következtetést, hogy mennyire jogos, vagy odaillő, lást az előtő hozzászólásom, ahol egyenként lereagálom a válaszait. (A tagó válaszokról meg csak annyit, hogy ha ti nagyon rutinos játékosok megnézitek a kvíz kérdéseket és válaszokat, sok olyat találtok, ahol egyik tagadó, mégis ott van. Ezt te is tudod, gondolom, de jó volt leírni, mert itt azonnal nem látszik. Vagy ha nem tudod, nem kéne a fórumon osztani az észt.)
Amúgy pedig nem érdekel, ki hány éve fórumozik, ki kinek a haverja, ez az érvelés is csak az intellektusodat minősíti.
Mindenesetre nem azért játszok, hogy idegeskedjek ilyen érvelések, válaszok, emberek miatt, ú.h. Miklós és társai zsebéből sikeresen kihúztátok a befizetéseimet, mert én léptem más normális dolgok felé.
Így, ha még hozzászólsz, csak a többieknek tudsz engem tovább szidni, ezt, majd ha hozzászólsz esetleg, vedd figyelembe.
Hozzászólások - A10Font
Oldal: 12
Dátum: 2014.01.21. 14:24:08
Dátum: 2014.01.03. 09:41:30
TALAJ, NEM TALAJ DILEMMA: IDÉZET BIRKÁTÓL:
"Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
3718. hozzászólás - Tegnap, 09:57:36 (Válasz A10Font #3717 hozzászólására.)
A válaszaid közt nincs helyes, mivel a holdon nincs talaj...
A talaj a földkéreg legkülső, laza, termékeny rétege.
A hozzászólást Birka módosította Tegnap, 09:58:20-kor"
OLVASNI KÉNE, MIELŐTT HOZZÁSZÓL, SZINTE AZ ÖSSZES MEGJEGYZÉSEDNEK PONT ENNYI AZ ALAPJA, HOGY AZ ELBÍRÁLÁSNAK SEMMI KÖZE A TALAJHOZ....
"Re: Nem fogadták el a kérdésemet. Miért? 2.
3718. hozzászólás - Tegnap, 09:57:36 (Válasz A10Font #3717 hozzászólására.)
A válaszaid közt nincs helyes, mivel a holdon nincs talaj...
A talaj a földkéreg legkülső, laza, termékeny rétege.
A hozzászólást Birka módosította Tegnap, 09:58:20-kor"
OLVASNI KÉNE, MIELŐTT HOZZÁSZÓL, SZINTE AZ ÖSSZES MEGJEGYZÉSEDNEK PONT ENNYI AZ ALAPJA, HOGY AZ ELBÍRÁLÁSNAK SEMMI KÖZE A TALAJHOZ....
Dátum: 2014.01.03. 09:02:27
Az enyémet ne más bírálja felül, hanem az, aki először elbírálta, míg a hiteltelenség kérdése pont arról szól, hogy A szerint ok, B szerint meg nem, mégis mindegyiknek van joga bírálni. Ez igenis hiteltelénség, SZERINTEM ÉRTELMEZHETŐ, AMIT ÍRTAM. - amúgy meg már rég túl voltunk rajta, ráadásul Azazel meg is nyugtatott, míg te megint elkezded ezt a dolgot.
Itt valamit nagyon keversz. A googlizást nem az én kérdésemről írom, hanem valaki másnak a véleményének adtam igazat, a kvízolimpiáról meg szó sem volt. Nem kéne szándékosan arra menni, hogy beldöngölj a földbe, vagy figyelmesebben kéne elolvasnod a dolgokat...
MÉGEGYSZER: A HIVATALOS VÁLASZ: A HOLDON NINCS TALAJ - ÜRÜGGYEL ZÁRTÁK KI. LE VAN ÍRVA!!! ITT TALÁN OLVASD EL, AMIRŐL VÉLEMÉNYT ÍRSZ. A 3 KÉRDÉS VITA CSAK ELVI VOLT MERT VALAKI ERRE TIPPELT, DE OLVASD VISSZA NYUGODTAN, BENNE VAN, HOGY A TALAJ MIATT NEM ENGEDTÉK.
Eddig úgy látom, kettőnk közül én gondolkodok, egy rendszert meg mért ne lehetne szidni, ha nem tartom igazságosnak, jónak, és főleg nem objektív.
Ez elég durva, hogy mivel nem ismerem el a döntés jogosságát, burkoltan lehülyézel, főleg, hogy olyan dolgokra hivatkozva, amik vagy nincsenek is, vagy abszolút másra értelmezed őket, mint amire íródott...
A 4 válaszod, az az érdekes, hogy te sem a kérdésemre adsz 4 választ: Hanem teljesen új kérdést írsz. és arra adsz 4 más választ. Azon erőlködsz, hogy mindenképp kihozd, hű de nincs igazam.
Ha meg emiatt esetleg tényleg kiesik az általam hozott pénz, azt is meg kell, hogy értsd, hogy az nem annak fáj, aki szintén költ a játékra, hanem annak, aki a pénzt kapja. Úgyhogy messze nem érdekel, ki költ többet, mint én.
Ja, David Scott volt? Na ugye, hogy a kérdés mégiscsak a Holdról szól...!
Itt valamit nagyon keversz. A googlizást nem az én kérdésemről írom, hanem valaki másnak a véleményének adtam igazat, a kvízolimpiáról meg szó sem volt. Nem kéne szándékosan arra menni, hogy beldöngölj a földbe, vagy figyelmesebben kéne elolvasnod a dolgokat...
MÉGEGYSZER: A HIVATALOS VÁLASZ: A HOLDON NINCS TALAJ - ÜRÜGGYEL ZÁRTÁK KI. LE VAN ÍRVA!!! ITT TALÁN OLVASD EL, AMIRŐL VÉLEMÉNYT ÍRSZ. A 3 KÉRDÉS VITA CSAK ELVI VOLT MERT VALAKI ERRE TIPPELT, DE OLVASD VISSZA NYUGODTAN, BENNE VAN, HOGY A TALAJ MIATT NEM ENGEDTÉK.
Eddig úgy látom, kettőnk közül én gondolkodok, egy rendszert meg mért ne lehetne szidni, ha nem tartom igazságosnak, jónak, és főleg nem objektív.
Ez elég durva, hogy mivel nem ismerem el a döntés jogosságát, burkoltan lehülyézel, főleg, hogy olyan dolgokra hivatkozva, amik vagy nincsenek is, vagy abszolút másra értelmezed őket, mint amire íródott...
A 4 válaszod, az az érdekes, hogy te sem a kérdésemre adsz 4 választ: Hanem teljesen új kérdést írsz. és arra adsz 4 más választ. Azon erőlködsz, hogy mindenképp kihozd, hű de nincs igazam.
Ha meg emiatt esetleg tényleg kiesik az általam hozott pénz, azt is meg kell, hogy értsd, hogy az nem annak fáj, aki szintén költ a játékra, hanem annak, aki a pénzt kapja. Úgyhogy messze nem érdekel, ki költ többet, mint én.
Ja, David Scott volt? Na ugye, hogy a kérdés mégiscsak a Holdról szól...!
Dátum: 2014.01.02. 22:27:41
Affene...!!!
Dátum: 2014.01.02. 22:06:49
Karácsony nem is 7000, hanem 12.000, de mindegy. Amúgy ettől eltekintve a játék jó. De ha írok még kérdést, az az lesz:
Akarsz-e kérdést írni?
- Nem
-Semmiképp
-Igen, de máshova
-Mi van??
Akarsz-e kérdést írni?
- Nem
-Semmiképp
-Igen, de máshova
-Mi van??
Dátum: 2014.01.02. 21:58:11
2. Mezőgazdaságban használatos fanyelű, 1-est formázó vashegyű szerszám.
Internetről, 12 másodperc kényelmesen.... Ennyit erről...
Internetről, 12 másodperc kényelmesen.... Ennyit erről...
Dátum: 2014.01.02. 21:46:21
Kérdés értékelés értékelése: Aki törölte csináljon 100 guggolást, 200 fekvőt egyben!!
Banális az értékelés módszer. Mi alapján értékel valaki valakit? Főleg visszaolvasva a fórumot, háááát....
Ki kéne venni a kvízt a játékból, mert bár jó 5let, az értékelés rendszerénél bukik....
Főleg egy már elfogadott választ felül értékelni, alapvető hitelességi hiba...
Olyan dolgok vannak, hogy tényleg kérdés íráskor elkezd remegni a térdem... mi lesz rossz? Mi lesz nem megfelelő, Erre a Holdat kis H-val írom, ami helyesírási hiba, de mivel egy admin rosszkedvűen ébred fel, kizár helytelen válasz miatt, mert a Holdon nincs talaj.. A Buszon kérdezzen már meg ez az ember valakit erről, kiröhögik... Azt meg nem veszi észre, hogy helyesírási hiba miatt zárhatott volna ki, nem másért, már ha ilyen kemény. Nagy tudás....
Neked meg az egyik "Ész" jóváhagyja, a másik "Ész" meg töröli, annyit erről a rendszerről, ki kéne venni, mert emiatt majdnem abbahagytam a játékot, pedig, hetente leperkálok a feladatokra min. 1000 + forintot... Miklósnak el kéne gondolkodnia, hogy miből kell a pénzt csinálni, de főleg hogyan... Csak a karácsonyi akcióra költöttem neki vagy 7.000-t. Ez egyedül kevés, de ha 10 ilyen mint én kamunak találja a kérdés értékelést, és lép máshova, akkor már számít...
Ez tisztán jó szándékú, építő jellegű hozzászólás!
Banális az értékelés módszer. Mi alapján értékel valaki valakit? Főleg visszaolvasva a fórumot, háááát....
Ki kéne venni a kvízt a játékból, mert bár jó 5let, az értékelés rendszerénél bukik....
Főleg egy már elfogadott választ felül értékelni, alapvető hitelességi hiba...
Olyan dolgok vannak, hogy tényleg kérdés íráskor elkezd remegni a térdem... mi lesz rossz? Mi lesz nem megfelelő, Erre a Holdat kis H-val írom, ami helyesírási hiba, de mivel egy admin rosszkedvűen ébred fel, kizár helytelen válasz miatt, mert a Holdon nincs talaj.. A Buszon kérdezzen már meg ez az ember valakit erről, kiröhögik... Azt meg nem veszi észre, hogy helyesírási hiba miatt zárhatott volna ki, nem másért, már ha ilyen kemény. Nagy tudás....
Neked meg az egyik "Ész" jóváhagyja, a másik "Ész" meg töröli, annyit erről a rendszerről, ki kéne venni, mert emiatt majdnem abbahagytam a játékot, pedig, hetente leperkálok a feladatokra min. 1000 + forintot... Miklósnak el kéne gondolkodnia, hogy miből kell a pénzt csinálni, de főleg hogyan... Csak a karácsonyi akcióra költöttem neki vagy 7.000-t. Ez egyedül kevés, de ha 10 ilyen mint én kamunak találja a kérdés értékelést, és lép máshova, akkor már számít...
Ez tisztán jó szándékú, építő jellegű hozzászólás!
Dátum: 2014.01.02. 14:33:52
Inkább vegyük akkor viccesre a témát:
Ezennel létrehoztam azt a bizottságot, aki a kérdés értékelését értékeli:
Ez az értékelés visszautasításra került, és az értékelő csináljon 10 guggolást és 7 fekvőtámaszt büntetésből. Elég, ha a fórumon beírja, hogy megcsinálta. ;-)
Ezennel létrehoztam azt a bizottságot, aki a kérdés értékelését értékeli:
Ez az értékelés visszautasításra került, és az értékelő csináljon 10 guggolást és 7 fekvőtámaszt büntetésből. Elég, ha a fórumon beírja, hogy megcsinálta. ;-)
Dátum: 2014.01.02. 14:22:50
Ez szerintem erőltetett. Nem sértésnek szánom, csak egyszerűen az. Neil Arstrong is a Holdon hajtotta végre a híres kísérletet, nem egy űrállomáson. Ha ez a tény ismert, akkor onnan. Plusz Én a Holdra kérdeztem, nem másra. Ott pedig nincs más negyedik lehetőség. Te egész más kérdést tettél fel. Én nem azt akartam kérdezni, hol esnek le, hanem, hogy a Holdon hogy esnek le!
Plusz, ha minden apróságért kizártok egy kérdést, na, akkor a fenti kérdés aztán kizárandó! Az nem egyértelmű! Milyen a térfogata, súlya? Van olyan toll és vasgolyó, amik megfelelő térfogat és súly arányban a földön is egyszerre esik le. Plusz, milyen magasról ejted őket? Erre sem tér ki a te verziód.
Ha azt kérdezed, a Holdon melyik esik le előbb, és négy lehetőség van, akkor nem tudod elkerülni a 3 válaszomat.
Látom, nem akrja senki azt mondani: Lényegében igazad van, MERT A KÉRDÉS ÉS A VÁLASZOK IS ÁTLAGOS EMBER SZÁMÁRA EGYÉRTELMŰEK, és más kérdéseknél még banálisabb dolgok is vannak, úgyhogy hagyjuk.
Plusz, ha minden apróságért kizártok egy kérdést, na, akkor a fenti kérdés aztán kizárandó! Az nem egyértelmű! Milyen a térfogata, súlya? Van olyan toll és vasgolyó, amik megfelelő térfogat és súly arányban a földön is egyszerre esik le. Plusz, milyen magasról ejted őket? Erre sem tér ki a te verziód.
Ha azt kérdezed, a Holdon melyik esik le előbb, és négy lehetőség van, akkor nem tudod elkerülni a 3 válaszomat.
Látom, nem akrja senki azt mondani: Lényegében igazad van, MERT A KÉRDÉS ÉS A VÁLASZOK IS ÁTLAGOS EMBER SZÁMÁRA EGYÉRTELMŰEK, és más kérdéseknél még banálisabb dolgok is vannak, úgyhogy hagyjuk.
Dátum: 2014.01.02. 11:22:52
Lehet, bár tele van ilyen kérdésekkel a kvíz, és itt lett egy indok megnevezve, ami nem ezt mondja meg indoknak.
Egyébként meg mért van az, hogy ilyen nehéz helyes kérdést feltenni? Fél napig kell rágni, nehogy valami miatt kizárják..... De amúgy tényleg tele van olyan kérdésekkel, hogy a 3. válasz is simán beleférne. + 4 lehetőség közül: A leesik, B leesik előbb, Egyszerre esnek le, mondjatok már egy negyedik lehetőséget, azon kívül, hogy nem esnek le...
Ezek szerint nem lehetne rákérdezni, erre...
Egyébként meg mért van az, hogy ilyen nehéz helyes kérdést feltenni? Fél napig kell rágni, nehogy valami miatt kizárják..... De amúgy tényleg tele van olyan kérdésekkel, hogy a 3. válasz is simán beleférne. + 4 lehetőség közül: A leesik, B leesik előbb, Egyszerre esnek le, mondjatok már egy negyedik lehetőséget, azon kívül, hogy nem esnek le...
Ezek szerint nem lehetne rákérdezni, erre...
Dátum: 2014.01.02. 11:08:43
Köszönöm a választ. Kérlek olvasd el a következő oldalakat:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holdk%C5%91zetek
Ha a wikipédia hívhatja a hold talaját talajnak - csak így írom, mert máshogy hogyan? - Akkor igenis egyértelmű miről van szó.
A köznyelvben talajnak nevezik. Ez egy játék, ahol átlagos emberek játszanak, máshogy nem is hiszem, hogy tudnánk nevezni. Esetleg egy extrém szigorú nyelvészeti, fogalommeghatározási konferencián lehetne ez jó vitatéma, de emiatt nem átengedni egy kérdést nagyon furcsának, és igazságtalannak találom. Egy dolog tény, a kérdés teljesen egyértelmű.
Nem értek egyet a véleménnyel - döntéssel, kérem ennek megfelelően javítani az értékelést.
Előre is köszönöm.
11F
http://hu.wikipedia.org/wiki/Holdk%C5%91zetek
Ha a wikipédia hívhatja a hold talaját talajnak - csak így írom, mert máshogy hogyan? - Akkor igenis egyértelmű miről van szó.
A köznyelvben talajnak nevezik. Ez egy játék, ahol átlagos emberek játszanak, máshogy nem is hiszem, hogy tudnánk nevezni. Esetleg egy extrém szigorú nyelvészeti, fogalommeghatározási konferencián lehetne ez jó vitatéma, de emiatt nem átengedni egy kérdést nagyon furcsának, és igazságtalannak találom. Egy dolog tény, a kérdés teljesen egyértelmű.
Nem értek egyet a véleménnyel - döntéssel, kérem ennek megfelelően javítani az értékelést.
Előre is köszönöm.
11F
Dátum: 2014.01.02. 09:45:54
A kvízkérdésemre adott válaszokban mi nem egyértelmű? (Hibásnak nem hibás a válasz! - Egyszerre érik el a talajt a helyes.)
Melyik tárgy éri el előbb a talajt a holdon, egyforma magasból leejtve? A madártoll, vagy a 10 deka súlyú csapágygolyó?
A 10 deka súlyú csapágygolyó.
A madártoll.
Nem esnek le.
Egyszerre érik el a talajt.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Köszi előre is a tisztázást.
Melyik tárgy éri el előbb a talajt a holdon, egyforma magasból leejtve? A madártoll, vagy a 10 deka súlyú csapágygolyó?
A 10 deka súlyú csapágygolyó.
A madártoll.
Nem esnek le.
Egyszerre érik el a talajt.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Köszi előre is a tisztázást.
Dátum: 2013.12.06. 04:57:11
Mennyit kell egy szövetségi épületbe töltenem, hogy használhassam?
Dátum: 2013.11.29. 16:33:33
Segítségeteknek köszönhetően sikerült a 11. szint végzet templomot és az összes feladatot befejeznem. Köszönöm még1X a válaszokat.
Dátum: 2013.11.29. 15:11:28
Nindenkinek köszönöm a válaszokat!!
Dátum: 2013.11.29. 15:03:56
Köszönöm a választ. 11 szinten a feladatok között van nekem egy olyan, hogy "vásárolj 3 kristályitalt". Ez hogyan teljesíthető akkor?
Dátum: 2013.11.29. 14:40:54
még egy kérdés, bocs: mi a kristályital? A varázsitalok kristályitalok? (pl zöld mana ital)
Dátum: 2013.11.29. 14:15:47
Huhh, megpróbálom érthetően leírni. Ha vadászok, vagy portyázok, kapok X tapasztalati pontot. Egy bizonyos tapasztalati értéknél szintet lépek. pl. 1.444 tp nél 11. szintről 12-re lépek. Minden portyáért, feladatért TP-t kapok tehát. Van olyan lehetőség, hogy nem kapok, hanem vesztek TPt valamilyen feladat/harc stb után? Így érthetően írom?
Dátum: 2013.11.29. 14:01:44
Üdv,
Tudja valaki, hogy lehet szinten maradni, ha jönnek a TP-k? Lehet mondjuk - TP-t szerezni, vagy máshogy?
Tudja valaki, hogy lehet szinten maradni, ha jönnek a TP-k? Lehet mondjuk - TP-t szerezni, vagy máshogy?
Dátum: 2013.11.28. 15:21:01
Köszönöm, az ismételt segítséget, írtam az ügyfélszolgálatra, és úgy tűnik, ők megoldották. Remélem innentől működni fog.
Oldal: 12