"Ki alakítja a Miami helyszinelők című sorozatban Horatio Caine hadnagyot?
David Caruso
Brian Poth
Rory Cochrane
Jonathan Togo"
Ez azért elég ismert sorozat,ha nem is nézed,lépten-nyomon reklámozzák.Meg ott a Port.hu.Az is lehet jó barát.
Hozzászólások - Kortevirag
Dátum: 2008.11.17. 17:36:46
Dátum: 2008.11.17. 17:33:03
Idézet: Sosi81 - 2008.11.17. 17:03:06
Egyértelmű szerintem a válasz.Itt nem csak az Erdő kapitányát lehet ismerni.Ha ismerem a Nils Holgelsonnt(nem tom jól írom-e),már megvan a helyes válasz.
Ez azért fáj...
Hát senki nem volt gyerek?
Egyébként meg a google kidobta volna...
Ez egy nem nehéz kérdés... Most komolyan! Mit tegyek fel? Hány lába van a kutyának?
Ki nem szerepelt Az erdő kapitánya című rajzfilmben?
Zero
Piroska
Varangy Vanda
Szmöre
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Hát senki nem volt gyerek?
Egyébként meg a google kidobta volna...
Ez egy nem nehéz kérdés... Most komolyan! Mit tegyek fel? Hány lába van a kutyának?
Ki nem szerepelt Az erdő kapitánya című rajzfilmben?
Zero
Piroska
Varangy Vanda
Szmöre
A kérdésre a válaszolók több mint 75%-a nem tudta a választ, ezért kivettük az adatbázisból!
Egyértelmű szerintem a válasz.Itt nem csak az Erdő kapitányát lehet ismerni.Ha ismerem a Nils Holgelsonnt(nem tom jól írom-e),már megvan a helyes válasz.
Dátum: 2008.11.17. 17:23:47
Százalékot soha nem tudtam számolni,azt nem is figyeltem.
Dátum: 2008.11.17. 16:37:14
Idézet: Lanmandragoran - 2008.11.17. 16:32:50
Egyetértek.Én nem kedvelem a focit és a választ sem tudom,tőlem bármelyikben lehetne,de attól a kérdés jó.
Hát nem is tudom. Azért nem kéne élből kiszórni mindent ami foci. Ez egy elég általános kérdés ahhoz, hogy a többség tudjon rá válaszolni. Végülis Olaszország 3. legismertebb klubjáról van szó.
Egyetértek.Én nem kedvelem a focit és a választ sem tudom,tőlem bármelyikben lehetne,de attól a kérdés jó.
Dátum: 2008.11.17. 16:08:49
Itt a jutalmad! - ezzel kinyújtja kezét, mire bőséges lélekenergia áramlik beléd (+37). +5 TP A szerzett lélekenergiából 4 a helyes válaszért kapott LE.
Ez nagyon vicces.Bőséges.
Ez nagyon vicces.Bőséges.
Dátum: 2008.11.17. 15:57:37
Egy 3-os gimnazistának illik tudni a logaritmust,mert akkor tanulják,viszont hugom,aki ker. suliba jár,még csak nem is hallott róla.Én meg pótvizsgával mentem át a 3-on matekból.Úgyhogy nekem a matekos kérdések spec.-be esnek.De az olyanok is,hogy van egy számsor és találjam ki a köv. számot.Mindenkinek más a spec. Ezt így nem lehet eldönteni.
Van,akinek a szerepjátékos kérdések,van,akinek a könyvek,művészetek,van,akinek a zene.Én pl. azt se tudom,mikor tört ki a II. vh,de igazat szólva,nem is érdekel.Akkor ilyen kérdés ne legyen?
Van,akinek a szerepjátékos kérdések,van,akinek a könyvek,művészetek,van,akinek a zene.Én pl. azt se tudom,mikor tört ki a II. vh,de igazat szólva,nem is érdekel.Akkor ilyen kérdés ne legyen?
Dátum: 2008.11.17. 15:49:49
Idézet: Eardog - 2008.11.17. 10:09:52
Nem volt rubintos,mert én is az vagyok.Én is a tulajdonságpontokra gyanakszom.
Idézet: Kortevirag - 2008.11.16. 22:36:54
Hát, nem tudom, ha rubintos volt, ők kapnak +5% sebzést a hordabónusz miatt, lehet hogy azt a 5 tulajdonság pontot mind erőre nyomta rá, és akkor talán lehetett ekkora sebzése szerintem...
Sziasztok!
Az ellennek szöges mithril buzogánya volt,aminek 4-15 a sebzése.De nekem 35 sebzést okozott.Nem volt felturbózva fókuszkővel.Ez hogyan lehetséges?Tulajdonságösszege 145 pont.Lehet,hogy a támadást növeli velük?
Az ellennek szöges mithril buzogánya volt,aminek 4-15 a sebzése.De nekem 35 sebzést okozott.Nem volt felturbózva fókuszkővel.Ez hogyan lehetséges?Tulajdonságösszege 145 pont.Lehet,hogy a támadást növeli velük?
Hát, nem tudom, ha rubintos volt, ők kapnak +5% sebzést a hordabónusz miatt, lehet hogy azt a 5 tulajdonság pontot mind erőre nyomta rá, és akkor talán lehetett ekkora sebzése szerintem...
Nem volt rubintos,mert én is az vagyok.Én is a tulajdonságpontokra gyanakszom.
Dátum: 2008.11.17. 15:44:41
Na,ja.Nem tudod ez a tb is hogyan megy?Lejár 27-én a segélyem és nekem kéne fizetni,de miből?
Dátum: 2008.11.17. 15:42:38
Idézet: INf3rNo2 - 2008.11.17. 15:34:07
Én ezzel a kérdéssel még nem talákoztam,de szerintem is szánalmas,hogy a sok HKK-s,meg általan soha nem hallott játékokat jobban tudják,mint a helyesírást.
Melyik a helyes?
játssza
játsza
játszja
jácca
Ehhez csak gratulálni tudok az embereknek.
Nem csökkentenétek eggyel a rossz kérdéseimet? Szerintem felháborító hogy pont egy ilyen kérdésre 4-ből 3 ember nem tudja a választ, de az még felháborítóbb, hogy rossz kérdés lett belőle, pedig elég messze esik attól a kategóriától... Meg lehet nézni Miklós írását arról, hogy mi jó kérdés és mi nem.
Gyengébbek kedvéért, az első a helyes válasz.
játssza
játsza
játszja
jácca
Ehhez csak gratulálni tudok az embereknek.
Nem csökkentenétek eggyel a rossz kérdéseimet? Szerintem felháborító hogy pont egy ilyen kérdésre 4-ből 3 ember nem tudja a választ, de az még felháborítóbb, hogy rossz kérdés lett belőle, pedig elég messze esik attól a kategóriától... Meg lehet nézni Miklós írását arról, hogy mi jó kérdés és mi nem.
Gyengébbek kedvéért, az első a helyes válasz.
Én ezzel a kérdéssel még nem talákoztam,de szerintem is szánalmas,hogy a sok HKK-s,meg általan soha nem hallott játékokat jobban tudják,mint a helyesírást.
Dátum: 2008.11.17. 14:32:39
Hűűha.Nekem halaim voltak.
Elmosogattam közben,meg letisztítottam a tűzhelyt,most eszek.Barim,párom,vőlegényem,mifeném kapott egy levelet,hogy nem vallotta be azt a 3 nap alkalmi munkát,ami volt neki tavaly és megbüntetik,ha 8 napon belül nem teszik meg.Hugom is kapott egy ilyet.Direkt rákérdeztünk az APEH-ban,hogy be kell-e vallaniuk,akkor azt mondták nem.Erre tessék.Ráadásul barátom közvetítőirodán keresztül volt,ott meg nem adnak igazolást.
Elmosogattam közben,meg letisztítottam a tűzhelyt,most eszek.Barim,párom,vőlegényem,mifeném kapott egy levelet,hogy nem vallotta be azt a 3 nap alkalmi munkát,ami volt neki tavaly és megbüntetik,ha 8 napon belül nem teszik meg.Hugom is kapott egy ilyet.Direkt rákérdeztünk az APEH-ban,hogy be kell-e vallaniuk,akkor azt mondták nem.Erre tessék.Ráadásul barátom közvetítőirodán keresztül volt,ott meg nem adnak igazolást.
Dátum: 2008.11.17. 13:31:38
Helló,helló!Hogy vagyunk ma "reggel"?
Dátum: 2008.11.17. 13:30:31
Mikor alakúlt a SEX PISTOLS punk együttes?
1969
1985
1980
1975
alakult,és lehet én vagyok túl műveletlen vagy túl fiatal,de még nem hallottam róluk
1969
1985
1980
1975
alakult,és lehet én vagyok túl műveletlen vagy túl fiatal,de még nem hallottam róluk
Dátum: 2008.11.17. 01:01:16
Idézet: cirip - 2008.11.17. 00:56:21
Jóvanna,eltévesztettem,kövezz meg.
A filmnek meg a címét nem tudom,de hátrányos helyzetű iskola diákjaihoz érkezik egy új tanítónő és vele próbálja megszerettetni az irodalmat.Meg Bob Dylannel.
hmm, akit én találtam az író, nem írónő
Feleségül vett egy Caitlin MacNamara nevű táncosnőt.
Feleségül vett egy Caitlin MacNamara nevű táncosnőt.
Jóvanna,eltévesztettem,kövezz meg.
A filmnek meg a címét nem tudom,de hátrányos helyzetű iskola diákjaihoz érkezik egy új tanítónő és vele próbálja megszerettetni az irodalmat.Meg Bob Dylannel.
Dátum: 2008.11.17. 00:53:41
Idézet: Mucmuc - 2008.11.17. 00:49:09
Dylan Thomas egy híres írónő a maga nemében.Lehet,hogy nem tanítják az iskolában,de annyi minden mást se és mégis tudod vagy utána tudsz nézni.
Melyik verset írta Dylan Thomas?
Csöndben ne lépj az éjszakába át
Senki sem hallja fenn a toronyban
Erőt vesz rajtunk a halál
Mikor elaludtam
mi vaaaaan? na ne mar...
Csöndben ne lépj az éjszakába át
Senki sem hallja fenn a toronyban
Erőt vesz rajtunk a halál
Mikor elaludtam
mi vaaaaan? na ne mar...
Dylan Thomas egy híres írónő a maga nemében.Lehet,hogy nem tanítják az iskolában,de annyi minden mást se és mégis tudod vagy utána tudsz nézni.
Dátum: 2008.11.16. 23:37:20
Egy kör volt.
Dátum: 2008.11.16. 22:36:54
Sziasztok!
Dátum: 2008.11.16. 21:24:56
Idézet: Alienkiller - 2008.11.16. 21:19:08
De,feltűnt,csak a hozzászólásokból kiokoskodtam,hogy a végzetúrral lehet kacsolatos.
Idézet: Kortevirag - 2008.11.16. 21:15:30
Hát az még senkinek nem tűnt fel, hogy ugyan már hol? Valamelyik filmben, vagy valamelyik játékban? Honnan kéne tudnom hogy a kérdező most mire gondolt?
Idézet: cirip - 2008.11.16. 20:46:41
Hát,én még csak az 5-ös szinten vagyok.
Idézet: Kortevirag - 2008.11.16. 19:48:32
Mely lények az Ellenség csatlósai?
sárkányok
xenomorfok
titánok
orglingok
Izé.Foggalmam nincs miről van szó.
Hát, a legendából kiderült számomra hogy a xenomorfok, de messze nem első szinten....sárkányok
xenomorfok
titánok
orglingok
Hát az még senkinek nem tűnt fel, hogy ugyan már hol? Valamelyik filmben, vagy valamelyik játékban? Honnan kéne tudnom hogy a kérdező most mire gondolt?
De,feltűnt,csak a hozzászólásokból kiokoskodtam,hogy a végzetúrral lehet kacsolatos.
Dátum: 2008.11.16. 21:15:30
Idézet: cirip - 2008.11.16. 20:46:41
Idézet: Kortevirag - 2008.11.16. 19:48:32
sárkányok
xenomorfok
titánok
orglingok
Hát, a legendából kiderült számomra hogy a xenomorfok, de messze nem első szinten....sárkányok
xenomorfok
titánok
orglingok
Dátum: 2008.11.16. 21:11:05
Napi 4-5 állásra jelentkezek.Még csak interjúra se hívtak be,talán 2x,de az se jött össze.
Dátum: 2008.11.16. 19:48:32
sárkányok
xenomorfok
titánok
orglingok
sárkányok
xenomorfok
titánok
orglingok