Dátum: 2009.11.25. 19:27:15
Idézet: JerryG - 2009.11.25. 15:28:15 hello!
a karakterem még nagyon csíra légszi segítsetek egy kicsit. Mindig a mágus karakterek álltak hozzám közel. A kérdésem az lenne, hogy ebben a játékban melyik megoldás a nyerő:
1. csak a 4 varázsláshoz kötődő skillt nyomatni és minden mást hagyni ahogy van
2. vagy mindent fejlesztgetni kell csak nem azonos mértékben ???
előre is köszi,
G
Minden verziónak megvan az előnye és a hátránya, erre ne várj exakt választ.
Dátum: 2009.11.25. 19:14:18
Írd be a jó topicba is.
Dátum: 2009.11.25. 19:13:17
Idézet: Encike187 - 2009.11.25. 11:17:19 Sziasztok, még kezdő vagyok, s szeretném megkérdezni, h. ez miért rossz/hibás kérdés? Az volt a válasz, h. nem egyértelmű a kérdés.
Melyik országban nem fizethetsz euróval?
Slovénia
Szlovákia
Horvátország(természetesen ez a jó válasz)
Ausztria
Mikor? Idén? Jövőre? 3 év múlva? Az ilyen kérdések rosszak. Horvátország is igyekszik az EU-ba, ha belép, tárgytalanná válik a kérdésed, márpedig a készítők reményei szerint a játék 5-6-8 év múlva is fog menni. Jobb lett volna úgy kérdezni, hogy 2009. január 1-én az egyik országban még nem volt hivatalos fizetőeszköz az Euro. Melyikben?
A jövőben is igyekezz időhatározóval, múltbeli konkrét időponttal kérdezni. A most, régen, stb... nem jó. "004-es választásokon, 2008-ban, 2007-es bővítésnél, stb.
Dátum: 2009.11.24. 17:46:34
Miért is? Ez benne van a játékban, hogy ha kijössz lecsapnak. Zsúfolt szinteken sokan nézik a portyalistát, pőláne zsúfolt időszakban.
Jerikó: Ez jó, kijövök, van 1 percem lazán körülnézni valakit lecsapni, amivel esetleg vissza is megyek 15 % alá...
Szóval ez erről szól. Mit szóljak, mikor itallal kijövök, portyagomb és 1 ÉP-m van, mert közben Galmuszk meglátott (megtörtént eset vele és Prófétával is)? Ez van, ettől izgalmas
Dátum: 2009.11.24. 09:13:44
A születési, halálozási dátumokra és helyekre vonatkozó kérdések 99.9%-a érdektelen lexikális. Mikor és hol született Berzsenyi Dániel? Csak kapásból válaszolj rá! És II. József? Mária Terézia? Stb... Remélem érted miért lexikális. A tetteik, műveik sokkal inkább fontosak és azok már bőven általános műveltség. Természetesen művek esetében nem az epizódszereplők kilétére gondolok.
Olyan meg nincs, hogy a rossznak értékelt kérdésedet kaptad meg, maximum korábban sajnálatos módon bekerült és még nem jutott el admin oda, hogy törölje.
Dátum: 2009.11.23. 16:19:54
Szeretem ezeket az oltásokat. Jók vagytok fiúk-lányok, most már igyekszem én is beszállni
Dátum: 2009.11.20. 11:13:56
Idézet: Izdubar - 2009.11.20. 10:57:29 Melyik magyar(hun, avar) népmeséből készített egész estés animációs filmet Jankovics Marcell 1981-ben?
A kígyókirály gyűrűje
A virágfejű ember
Ribike
Fehérlófia
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
???????????????????????????????????????????????????
szerintem meg csak egy barom az értékelő.
Ránézésre meg olvass el egy nyelvtan könyvet vagy a Magyar Helyesírás Szabályait.
Szóköz: "...magyar(hun, avar)..." helyesen "...magyar (hun, avar)..."
Emellett a sok kérdőjel parkinzon kórra utal, menj orvoshoz!
Hozzáteszem a kérdésed jó, nem is a tartalmával volt a gond és ha figyeltél, akkor elolvashattad, hogy nem vesztettél kvízkérdés feltevési jogot csak javítanod kell.
*Megelőzve a visszakérdezésed. Igen, az ilyen szóközhibákat és hasonló stilisztikai hibákat is visszadobják helyesírással.
Dátum: 2009.11.19. 12:12:09
Én is erre utaltam, hogy sok mi ez/ mi az típusú kérdés van, ezek közül sok étellel foglalkozó. Nyílván nem pontosan így szólnak a kérdések.
Dátum: 2009.11.19. 11:08:41
1 pont a hsz-re mert kérted, legalábbis úgy értettem
A válasz: Ha top lennék, mindegy lenne, engem jobban zavarnak a büntetők a topkarikon és közvetlen mögöttük lévőkön.
Dátum: 2009.11.19. 10:36:58
Én inkább már szerepeltet adtam volna rá, mert van már egy rakat ilyen típusú kérdés és mivel pont commers (megvallom amúgy soha nem hallottam róla, igaz a Tesco és tsaiban messze elkerülöm a mesterséges tortás, süteményes részt, étteremben pedig detto nem találkoztam még vele). Különben is, ha már fotót teszel be, szebb ábrázolási módjával is megtehetted volna.
Dátum: 2009.11.19. 10:34:13
Banális a binális, mert az bináris. Ettől függetlenül ne tedd fel, mert már szerepel több példányban.
Dátum: 2009.11.18. 17:15:42
A saját csapdádba estél, ha a várról vagy történelméről kérdezel valami érdekeset, akkor azt több esélye van, hogy elfogadják. Azt, hogy egy 100 lakosból álló település hol van, a helyieken kívül senkit nem érdekel és a környékbelieken kívül senki sem tudja. Ez igaz az összes település helyét kérdező száraz információjú kérdésre.
Dátum: 2009.11.16. 13:16:34
Emellett egyetlen normális TV-s kvízűsorban sem láttam még a kérdést tagadó választ. Egyszerű, vicces válasz lehetett még akár a Legyen Ön is Milliomosban, de tagadó nem. Nem kell ehhez a kvíz menüponthoz leírás.
Dátum: 2009.11.11. 15:03:06
Pénteken hány órakor zárjátok le az aranydukátokat? Mert a múltkor ebből volt probléma, hogy délután le lett zárva, nem éjfélkor.
Dátum: 2009.11.11. 11:49:47
A legenda/szokás szerint 1 gyufáról csak 2 embernek szabad rágyújtania, utána újat kell gyújtani. A szokás a II. világháborúból ered. Mi az alapja?
olyan rövid volt a gyufa, hogy néhány másodperc után körmére égett az azt tartó embernek
a dohányzó katonák megfigyelték, hogy a 3. embert bemérte és lelőtte az ellenséges mesterlövész
így megfelelő hosszúságú csonk maradhatott, amellyel a katonák a fogukat piszkálták
úgy vélték, hogy ha hárman gyújtanak rá egy szál gyufáról, valahol a világban meghal egy tengerész
Dátum: 2009.11.04. 13:52:35
Idézet: Gelu - 2009.11.04. 10:52:44 Mi a krematórium?
Hamvasztásra használt helyiség.
Kerámia égetéshez használt kemence.
A Kreml pincéje.
Cukrászdában a krém tárolására hasznát edény.
Mik a helyesírási hibák benne?
"Kerámiaégetéshez vagy "kerámia égetéséhez".
Dátum: 2009.11.01. 21:26:52
Idézet: Gelu - 2009.11.01. 18:41:28 Mi az "alma mater"?
főúri méltóság
tápláló anya; egyetem
kitüntetés
sárga színű alma
Hol a helyesírási hiba?
Elsőre a pontosvessző, mint stilisztikai hiba, mert vesszővel választunk el és az idézőjel sem kell, ami nagyobb hiba. Ezeket javítsd és jó lesz.
Dátum: 2009.11.01. 21:18:03
Azért mert rengeteg fővárosos kérdés van, úgysem fogadják el már. Kikerülni meg egyéb írásjelekkel fölösleghes, mert a már szerepelt helyett akkor azonnal törölni jár. A vegzetur.wikidot.com kvíz oldalán találsz egy jó leírást.
Dátum: 2009.11.01. 21:15:58
Ezért remélem kitiltanak pár hétre innen is és a jelzésem folytán a játékból is, ugyanis tilos fórumokban hírdetni a játékbeli oldalad!
Dátum: 2009.11.01. 10:00:15
Kicsit vegyél vissza az arcodból, nem férsz be a kapun!
Az automatikus szöveg a játék kezdete óta megvan. A gyorsítás betételével ezen nem módosítottak (van más fontosabb fejlesztés, minthogy ilyeneket keresgéljenek és valószínűleg a szöveg eddig senkinek nem okozott fejtörést, aki logikusan gondolkozott), azaz 400 CSP-dnek kell maradni. Ha mégsem ennyi, az már BUG és akkor már jelezheted a problémát az info@... címre.
egy okostojás