Hozzászólások - Nari77
Dátum: 2009.04.11. 14:49:40
Nah ez már átment OFF-ba nem? El sem hiszem, hogy elmentem moziba megnézni a Dragonballt, és még mindig erről beszéltek
Dátum: 2009.04.11. 14:47:03
Hát csak azt írtam, hogy "most azt gondoljátok az gyengébb", szal ez nem az én véleményem Mondhatjuk úgy is, hogy "idéztem".
Akkor fogalmazok máshogy: könnyű azt mondani egy hordára, hogy szar, ha másik hordában vagy, és szét tápolod magad őskövekkel ...
Akkor fogalmazok máshogy: könnyű azt mondani egy hordára, hogy szar, ha másik hordában vagy, és szét tápolod magad őskövekkel ...
Dátum: 2009.04.11. 14:40:14
Jah elszámoltam, úgy gondoltam, hogy 100-as turbó ad 50-et rá
Dátum: 2009.04.11. 12:25:43
Mégis hol írtam azt, hogy nem tudnak játszani?
Dátum: 2009.04.11. 11:48:18
Ad rá az ember egy 50-es turbót és máris ott van 150-esen a kivégzés. Kivitelezhető 37-es szintnél simán. Mert láttam haverom kariját v1-en , 300-as szakértelem, szal simán megoldható. Így 750-épnél már ki lehet végezni az embert, és sztem ezen a szinten kapnak akkora sebzéseket az emberek, hogy csak 750 maradjon nekik. Így a leleményes vadászók kis buzogányokkal is le tudják verni a nagy karaktereket is
Csak erre kell fejleszteni:
spm 100
tanulás 20
kivégzés 100
tudatturbó 50
(itt a terv Drakinnak XD)
Csak erre kell fejleszteni:
spm 100
tanulás 20
kivégzés 100
tudatturbó 50
(itt a terv Drakinnak XD)
Dátum: 2009.04.11. 11:39:16
Van aki jobban játszik nálad, ennyi. Ha valaki annyira kreatív, hogy másokat azért támadjon, hogy az ellenség szintet lépjen bajnoki viadal előtt, akkor nem lepődnék meg, hogy ez a tag annyira feltalálja magát a játékban, hogy ilyen rablásokat véghez vigyen. Rettentően nagy (valódi) IQ kell ahhoz, hogy valaki ilyenre rájöjjön. Lehet csak én vagyok ennyire hülye, de én spec soha nem találtam volna ki ezt a taktikát.
Dátum: 2009.04.11. 11:30:53
Elméletileg a kivégzésnek nincs határa! V1-en nem volt még senki olyan elmebeteg, hogy mások max életereje felé vigye a kivégzést?
Dátum: 2009.04.11. 11:29:56
Szerintetek milyen lenne, ha csinálnék egy smaragdot és csak IQ-ra, és Védekezésre gyúrnék?
Dátum: 2009.04.11. 11:27:31
Például elkezd portyázni?
Dátum: 2009.04.11. 11:25:47
Semmi értelme a szívósságra pazarolni az LE-t. Inkább a tulajdonságokat fejleszteném. Nem mindegy, hogy magasabb támadással csapkodsz valakit, 3szor, vagy kis támadással 6szor, és akkor betalálsz a 6ból 1-szer....
Dátum: 2009.04.11. 11:19:34
Pffff, én is most megtámadtam egy nálam 1 szinttel kisebbet, aki nemcsak hogy gyengébb, de kisebb az állata és csak ilyen felszerelése van 14es szinten:
ében tündekard
energialövedék
Ez ellen volt nekem:
ében hosszúkard
villámcsapás
galetki vért
bíbor rúnapajzs
És ő nyert nem is akárhogy:
A csatában összesen 35 sebzést okoztál, és 138 sebzést kaptál.
ében tündekard
energialövedék
Ez ellen volt nekem:
ében hosszúkard
villámcsapás
galetki vért
bíbor rúnapajzs
És ő nyert nem is akárhogy:
A csatában összesen 35 sebzést okoztál, és 138 sebzést kaptál.
Dátum: 2009.04.11. 11:13:23
V3on ilyen rablások nincsenek.
Dátum: 2009.04.11. 10:53:43
Az azért durva táp lenne, ha őskőért lehetne LE-t venni
Dátum: 2009.04.11. 10:44:20
Vennék neked őskövet
Dátum: 2009.04.11. 10:41:11
Kár hogy nincs benne "támogatás" szakértelem, mert akkor tudnál ebből küldeni nekem
Dátum: 2009.04.11. 10:27:20
Szerintem teljesen menne a végzetúr világához a bérgyilkos (asassin) szakértelmek, mint pl:
Mérgezés: A végzetúrnak szintenként 0,5% esélye van az ellenséget megmérgezni a harc elején. A mérgezés annyiszor sebez mérgezés szint *1 Ép-et amennyi harci köre van az ellenségnek. Ebbe bele tartozna az ellenség szívóssága is. Max szint: 200.
Hátba támadás: Ez egy nem automatikus szakértelem lenne, csak akkor lehetne használni, ha bekapcsolnánk, mint pl a tudatturbót. (csak azért, ha valaki nem mindig szeretné használni) Annyit tenne, hogy a végzetúr az árnyak közé rejtőzne, majd kihagyná az első harci körét, hogy hátba támadhassa az ellenfelét. Utána szintnyi % esélye van a második körben 3szorosát sebezni az ellenfélnek. Továbbá 0,5% esélyt szintenként, hogy az ellenség elájul. (ezzel a szakival is meg lehetne csinálni a kábítás küldit) A szakértelemnek 40 a max szintje.
Hirtelen halál: (ennek a neve kicsit hülyén hangzik magyarban) Szintenként 0,05% esélyed van, hogy az első harci körödben azonnal kivégezd áldozatodat. A képességnek nincsen határa, de nem lehet magasabb a kivégzés szakértelmednél! (ez főként nagyobb szintű végzeturaknál lenne érdekes)
Mérgezés: A végzetúrnak szintenként 0,5% esélye van az ellenséget megmérgezni a harc elején. A mérgezés annyiszor sebez mérgezés szint *1 Ép-et amennyi harci köre van az ellenségnek. Ebbe bele tartozna az ellenség szívóssága is. Max szint: 200.
Hátba támadás: Ez egy nem automatikus szakértelem lenne, csak akkor lehetne használni, ha bekapcsolnánk, mint pl a tudatturbót. (csak azért, ha valaki nem mindig szeretné használni) Annyit tenne, hogy a végzetúr az árnyak közé rejtőzne, majd kihagyná az első harci körét, hogy hátba támadhassa az ellenfelét. Utána szintnyi % esélye van a második körben 3szorosát sebezni az ellenfélnek. Továbbá 0,5% esélyt szintenként, hogy az ellenség elájul. (ezzel a szakival is meg lehetne csinálni a kábítás küldit) A szakértelemnek 40 a max szintje.
Hirtelen halál: (ennek a neve kicsit hülyén hangzik magyarban) Szintenként 0,05% esélyed van, hogy az első harci körödben azonnal kivégezd áldozatodat. A képességnek nincsen határa, de nem lehet magasabb a kivégzés szakértelmednél! (ez főként nagyobb szintű végzeturaknál lenne érdekes)
Dátum: 2009.04.11. 09:39:18
Melyik helytelen az alábbiak közül?
Muszály
Folyt
ÉS a "KEDVES" kvíz feltevő a folyt-ot rakta meg helyes válasznak, holott a Muszály-t pontos J-vel írjuk, és a folyt az egy helyes szó.... Azonnal törölni. Most miatta nem kapok +10%, ami nekem elég sok LE-t jelent...
Muszály
Folyt
ÉS a "KEDVES" kvíz feltevő a folyt-ot rakta meg helyes válasznak, holott a Muszály-t pontos J-vel írjuk, és a folyt az egy helyes szó.... Azonnal törölni. Most miatta nem kapok +10%, ami nekem elég sok LE-t jelent...
Dátum: 2009.04.11. 08:58:55
Én most 15ös szintű gyémánt vagyok, és semmi pénzért sem cserélném le. Rengeteg LE-t bukhattam volna, de a gyémánt bónusz eléggé megvédett.
Ha lenne 4-es világ akkor is azzal kezdeném újra. Lehet ilyen 30-40es szinten most azt gondoljátok az gyengébb. De ez nem a hordától függ, hanem a játékosoktól.
Ha lenne 4-es világ akkor is azzal kezdeném újra. Lehet ilyen 30-40es szinten most azt gondoljátok az gyengébb. De ez nem a hordától függ, hanem a játékosoktól.
Dátum: 2009.04.10. 21:37:23
Ez rád a legigazabb
Dátum: 2009.04.10. 21:01:21
Nekem három állatot kellene sajtolni, de természetesen egy állatot sem sikerült azóta befogni ....