az vele a gond hogy nem tudtál négy választ írni.
hiszen ha egyik szemére sem vakult volna meg, akkor fölösleges a kérdésed.
Hozzászólások - cirip
Dátum: 2009.06.07. 21:07:38
Dátum: 2009.06.07. 21:05:31
kaptál üzenetet, helyesírási hibás a kérdésed, javíthatod, nem vesztettél kérdésírási jogot, nincs veszteséged.
alkoholista nekem túl nyilvánvaló, amiatt mondtam, az egy betegség, egyáltalán nem passzol a foglalkozások közé
ha nekem nem hiszed el hogy rövid i az alkimista, akkor nézd meg itt:
http://www.magyarhelyesiras.hu/
alkoholista nekem túl nyilvánvaló, amiatt mondtam, az egy betegség, egyáltalán nem passzol a foglalkozások közé
ha nekem nem hiszed el hogy rövid i az alkimista, akkor nézd meg itt:
http://www.magyarhelyesiras.hu/
Dátum: 2009.06.07. 20:49:21
a kérdésből viszont kimaradt a vessző
és érdekes, én rövid i-vel találtam alkimistát, szerintem ellenőrizd ezt le (gondolom az alkímia szó miatt rontottad el)
valamint az alkoholista helyett esetleg kereshetnél valami egyebet
és érdekes, én rövid i-vel találtam alkimistát, szerintem ellenőrizd ezt le (gondolom az alkímia szó miatt rontottad el)
valamint az alkoholista helyett esetleg kereshetnél valami egyebet
Dátum: 2009.06.07. 20:45:19
igen, kizárni ki lehet, de egy rakat rossz kérdés közt, elnézést, de ez is annak tűnt.
ha már értékelni kell a kérdést, akkor azt inkább nem találomra teszem, hanem csak ha találok rá megerősítést
ha már értékelni kell a kérdést, akkor azt inkább nem találomra teszem, hanem csak ha találok rá megerősítést
Dátum: 2009.06.07. 20:43:19
Ez szép kérdésnek tűnik, de tartalmilag fogalmam sincs róla, azért nem szóltam hozzá
helyesírásilag egy vessző hibát találtam
helyesírásilag egy vessző hibát találtam
Dátum: 2009.06.07. 20:41:52
szerintem ez elég speciális...
Dátum: 2009.06.07. 20:40:35
Hát pedig, így csak három válaszod van, holott négyet kellene beírnod.
az ilyesmik a későbbiekben is vissza lesznek dobva, akár lepontozol, akár nem
az ilyesmik a későbbiekben is vissza lesznek dobva, akár lepontozol, akár nem
Dátum: 2009.06.07. 19:33:28
inkább Hatsepsutnak írj, itt a fórumon egy üzenetet, úgy közvetlenül az illetékeshez jut el
Dátum: 2009.06.07. 19:31:56
mondjuk mert nem nálunk vannak
Dátum: 2009.06.07. 19:31:08
nem én értékeltem, de nem csodálom hogy a valószínű válaszod kiverte valakinél a biztosítékot
Dátum: 2009.06.07. 16:28:42
Az epikusos tárgyaknak is van szintje, lehetne számolható az alapján a dukátérték.
Egy übertápos kiskutyafüléért lehetne 13 dukátot, egy Nidaal által eldobált bizsuért meg 7 arany dukátot kapni.
Egy übertápos kiskutyafüléért lehetne 13 dukátot, egy Nidaal által eldobált bizsuért meg 7 arany dukátot kapni.
Dátum: 2009.06.07. 15:39:09
a holdas szerintem már volt, az orgonás nekem tetszik
Dátum: 2009.06.07. 15:21:52
lehet hogy minden tücsök cirip, de nem minden cirip tücsök
Dátum: 2009.06.07. 15:13:37
nem véletlen, hogy már szerepel is ebben a topicban
Dátum: 2009.06.07. 15:10:42
Azt azért hozzátenném a védelmünkben, hogy ha csak nem tudom a pontos kulcsszavakat, egyáltalán nem olyan egyszerű rálelni.
próbálj meg hotspotra rákeresni...
vagy akár azt beírni hogy hotspot étel...
ez nem változtat a dolgon persze, hogy nem volt gond a kérdéssel, maximum hogy nehéz volt fellelni a megoldást
próbálj meg hotspotra rákeresni...
vagy akár azt beírni hogy hotspot étel...
ez nem változtat a dolgon persze, hogy nem volt gond a kérdéssel, maximum hogy nehéz volt fellelni a megoldást
Dátum: 2009.06.07. 15:06:38
egészen véletlenül nem
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2009.06.07. 14:37:59
csak ez nem mükszik
mert amíg nincs pontozás, addig figyelembe sem veszi az átlag számolásnál, utána meg 5-nek veszi, vagyis ettől még hogy egy hozzászólás 5.00-s lefelé húzza a magas átlagot, felfelé a rosszat.
mert amíg nincs pontozás, addig figyelembe sem veszi az átlag számolásnál, utána meg 5-nek veszi, vagyis ettől még hogy egy hozzászólás 5.00-s lefelé húzza a magas átlagot, felfelé a rosszat.
Dátum: 2009.06.07. 13:59:37
ha már itt tartunk, hozzánk a 4 Verhetetlenből kettő jelentkezett egyszerre v3-on: Verhetetlen1 és Verhetetlen3
Dátum: 2009.06.07. 13:39:25
ugyanezt akartam írni
viszont most megint keresgéltem, és ma már találtam...
szóval attól tartok hibáztunk
"A hollandok nemzeti ételének tartják a „hotspot”-ot, ami csíkokra vágott, sütőben párolt marhahús, köretként pedig, zöldség pürét tálalnak, ami répából, hagymából és krumpliból készül. Kedvenceik közé tartozik még a krokett, ami náluk hússal és sajttal töltött gombócot jelent."
viszont most megint keresgéltem, és ma már találtam...
szóval attól tartok hibáztunk
"A hollandok nemzeti ételének tartják a „hotspot”-ot, ami csíkokra vágott, sütőben párolt marhahús, köretként pedig, zöldség pürét tálalnak, ami répából, hagymából és krumpliból készül. Kedvenceik közé tartozik még a krokett, ami náluk hússal és sajttal töltött gombócot jelent."
Dátum: 2009.06.07. 12:51:26
Hollandia nemzeti étele a stampot, lehet létezik hotspot is, de mutass róla valami információt légy szíves.