Dátum: 2010.02.15. 09:20:01
A hibás kérdések gyűjtőhelye a kvíz 4 topic, az adminok örülni fognak, ha bemásolod őket oda.
Rendben mondj le, ha nem vagy képes javítani. Majd én felteszem javítva és én nyerek vele LE-t

Dátum: 2010.02.14. 20:07:50
Idézet: Enrico - 2010.02.14. 16:30:37 Sziasztok!
Ezt magyarázzátok meg:
Melyik az egyetlen budapesti híd, amelyik a Duna felett kanyarodik?
Margit híd
Szabadság híd
Megyeri híd
Lágymányosi híd
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Kivastagítottam a hibás részt, ezt javítsd!
Kell vessző és a szóköz. Ha jól tudod értelmezni, akkor lűthatod, hogy a helyesírási hibával visszadobott kérdésnél nem vesztettél semmit, az értékelő admin jónak találta a kérdésed, de helysírásilag nincs rendben. Ha ezt nem tudopd értelmezni, akkor NC.
Dátum: 2010.02.14. 15:29:51
Első nap és a magyarok eredményei:
GYŐZTESEK
Síugrás, normálsánc: Simon Amman (Svájc)
Gyorskorcsolya, férfi 5000 m: Sven Kramer (Hollandia)
Sílövészet, női 7.5 km sprint: Anastasiya Kuzmina (Szlovákia)
Síakrobatika, női mogul: Hannah Kearney (Egyesült Államok)
Rövid pályás gyorskorcsolya, férfi 1500 m: Li Dzsung Szu (Dél-Korea)
A MAGYAROK EREDMÉNYEI
Rövid pályás gyorskorcsolya, férfi 1500 m: Darázs Péter 19., Knoch Viktor 30.
Női 500 m: Huszár Erika a selejtezőben kiesett, és nem jutott be a negyeddöntőbe
Női váltó, 3000 m: Magyarország (Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea) a B döntőben folytatja, s az 5-8. helyért küzdhet, miután elődöntős futamában a negyedik helyen végzett
Dátum: 2010.02.14. 12:47:47
Ha hibás kérdést találsz, azt a kvíz 4 topicba másold be a válaszokkal együtt és ott indokold meg, akkor törlik vag yjavítják, ha jogos.
Vérrel kapcsolatban nem csak saját vércsoportba adhatsz vért, de vannak olyanok, akik csak a saját vércsoportjuktól kaphatnak. Nem ugyanaz.
A tűzoltóst pedig, ahogy kifejtetted, írd be a kvíz 4 topicba.
Dátum: 2010.02.14. 12:45:44
Mi volt az indoklás? Tippre az, hogy "már szerepelt" azt pedig értelmezve el lehet jutni ahhoz az okfejtéshez, hogy akérdésed nem rossz, csak már szerepelt, ezért írj helyette másikat. Hozzáteszem a kérdésedre, ha ez volt az értékelés, az sántít és jószívű volt az értékelés, ugyanis a gyufát nem Irinyi János találta fel, lévén már Kínában elég régen hasznátlák. Irinyi jános a zajtalan, biztonságos gyufát szabadalmaztatta. Ha már magyar vagy, ezt is kéne tudni...
Dátum: 2010.02.13. 17:29:56
Ha így gondolod, írd be indoklással és a pontos kérdést és a pontos válaszokat a kvíz 4 topicba.
Dátum: 2010.02.13. 17:29:29
Nem sokat írtál eddig ide és nem sok előtt kértél véleményt itt a megfelelő topicban (Vajon elfogadják-e...).
Dátum: 2010.02.13. 17:28:50
Nem értékelheti bárki, csak admin (nagyon-nagyon ritka - fél évente 1-2 nap - mikor játékos is értékelhet).
Winnetous kérdésed: Konkrét helyesírási hiba nincs benne de a válaszok elég gyengék, viszont az értékelő szerint ez egy jó kérdés lenne, ha a válaszokon még dolgoznál.
Harcművészet: Valóban spec szerintem is.
Dátum: 2010.02.13. 06:28:54
Megkezdődött a téli olimpia, az első igazán nagyszabású sportesemény a Végzetúr indulása óta.
Nem tudom, hányan olyan bolondok, mint én, hogy felkeltek a megnyitóra hajnali 3-kor, de azt mondom, megérte. Nekem legalábbis tetszett. Nem a trükkök domináltak, hanem a vizuális látványok, képek, emberek, táncok, zenék. Az olimpiai láng meggyújtásánál történt malőr is belefért és nagyon szép húzás volt, a szerencsétlenül járt grúz szánkósról való megemlékezés.
Vélemények, tippek, esélye, eredmények, duma, kritika, stb. Minden belefér, idefér
Ami a véleményem, elsősorban a magyarokat tekintve. Rövidpályás gyorskorcsolyázóink hozhatnak pontokat és meglepetést is szerezhetnek akár dobogóra kerüléssel. Szurkolni lehet Sebestyén Julinak, akinek ez az utolsó szezonja, egy szép eredmény (10-be kerülés) jó lenne. Sílövőink, alpesi sielőink, biatlonosainktól az is szép, hogy ott lehetnek, bár emlékszem, mikor VB-n 10. helyen intettek le magyar biatlonost.
Szóval hajrá!
Dátum: 2010.02.12. 22:17:27
Sok kérdésnél jó lenne olan opció, hogy "a kérdés jó, csak kicsit alakíts rajta". Mivel ilyen nincs, ezért az adminok a legkevésbé káros helyesírási hibával jelzik, ha fogalmazási vagy stilisztikai hiba van benne, mint a tiedben a árójeles rész.
Másrészt vannak tiltott, trágár szavak, ezek ellen sajna nem tudsz tenni, inkább ne kerülhessen be 1-2 jó kérdés, mint hogy bekerüljön 1000 rossz, trágárkodó. (Emellett is vannak nem trágár szavak, amik tiltottak, pl főváros, kakukktojás, nem véletlenül.)
Dátum: 2010.02.12. 13:56:41
Melyik ezek közül lőfegyver tölténytípus?
sörét
pálinkáját
whiskyét
borát
Dátum: 2010.02.12. 13:30:22
Írj részletes infókat az info@vegzetur.hu-ra (mikor, milyen számról, mi volt a pontos szöveg, milyen számra) és segítenek.
Dátum: 2010.02.12. 13:05:09
Ne hivatkozz már benn lévő rossz helyesírású kérdésekre, inkább segítsd az adminok munkáját és írd be őket a kvíz 4 topicba.
A kérdésednél pedig:
Melyik mesében nem szerepel oroszlán?
Dátum: 2010.02.12. 09:06:06
A kvíz 4 topicba írd be az ilyen téves információs kérdéseket, és javítják vagy törlik.
Dátum: 2010.02.11. 16:50:56
Elég régóta így működik, hogy 3 körül van a váltás (régebben 4-5 körül is volt). Ekkor a legkevésbé terhelt a szerver, jogos, hogy ekkor futtatják le ezeket a szkripteket.
Dátum: 2010.02.11. 16:49:39
Az általad említettek nagy része valóban nem jó, ha ilyennel találkozol, írd be a kvíz 4 topicba, az a gyűjtőhelye.
Jelenleg kb 220ezer kérdés van már, 130ezer után lett adminokra bízva, előtte sok nem oda valót beengedtek a játékosok, mondván (á, nem jó ez, de nem cseszek ki vele).
Dátum: 2010.02.11. 14:37:32
A googleben minden ilyenre, ahol száraz adatok vannak, meg lehet találni a választ, a kérdés, hogy egyébként jó-e? Én mindig azon gondokodom egy kérdésem előtt, hogy Vágó műsorban szerepeltne-e. Ha messze nem találkoztam vele vagy hasonlóval, vagy távolról emlékeztetővel, akkor nem. Nyilván ide több minden belefér.
A vegzetúr wikin van egy jó leírás a kvízekről, érdemes elolvasni.
Dátum: 2010.02.11. 09:00:17
Művek címeinél nem kell kiemelni idézőjellel. Idézőjelet valóban idézeteknél használunk, illetve ha a szó, amire alkalmazzuk, átvitt értelemben értendő, nem az alap jelentését, jelentéseit tekintve. A jövőben nyugodtan írd jelek nélkül, ha valamilyen mű, film, színdarab, stb. címe szerepel akár a kérdésedben, akár a válaszokban.
Dátum: 2010.02.10. 13:43:10
Kirúgásnál a 2 napja be nem lépett karakterek szavazata nem számít elvben, így ki tudod rúgni. Egyébként meg igen gyengus lehetett a kommunikációtok, ha belépett és rögtön inaktív lett. Másrészt keress magadnak másik szövit, ahol többen vannak már.
Dátum: 2010.02.10. 11:22:45
És még:
medve_bocsokat
barlangba és