A hibás kérdések gyűjtőhelye a kvíz 4 topic, az adminok örülni fognak, ha bemásolod őket oda.
Rendben mondj le, ha nem vagy képes javítani. Majd én felteszem javítva és én nyerek vele LE-t
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2010.02.15. 09:20:01
Dátum: 2010.02.14. 20:07:50
Idézet: Enrico - 2010.02.14. 16:30:37
Kivastagítottam a hibás részt, ezt javítsd!
Kell vessző és a szóköz. Ha jól tudod értelmezni, akkor lűthatod, hogy a helyesírási hibával visszadobott kérdésnél nem vesztettél semmit, az értékelő admin jónak találta a kérdésed, de helysírásilag nincs rendben. Ha ezt nem tudopd értelmezni, akkor NC.
Sziasztok!
Ezt magyarázzátok meg:
Melyik az egyetlen budapesti híd, amelyik a Duna felett kanyarodik?
Margit híd
Szabadság híd
Megyeri híd
Lágymányosi híd
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Ezt magyarázzátok meg:
Melyik az egyetlen budapesti híd, amelyik a Duna felett kanyarodik?
Margit híd
Szabadság híd
Megyeri híd
Lágymányosi híd
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Kivastagítottam a hibás részt, ezt javítsd!
Kell vessző és a szóköz. Ha jól tudod értelmezni, akkor lűthatod, hogy a helyesírási hibával visszadobott kérdésnél nem vesztettél semmit, az értékelő admin jónak találta a kérdésed, de helysírásilag nincs rendben. Ha ezt nem tudopd értelmezni, akkor NC.
Dátum: 2010.02.14. 15:29:51
Első nap és a magyarok eredményei:
GYŐZTESEK
Síugrás, normálsánc: Simon Amman (Svájc)
Gyorskorcsolya, férfi 5000 m: Sven Kramer (Hollandia)
Sílövészet, női 7.5 km sprint: Anastasiya Kuzmina (Szlovákia)
Síakrobatika, női mogul: Hannah Kearney (Egyesült Államok)
Rövid pályás gyorskorcsolya, férfi 1500 m: Li Dzsung Szu (Dél-Korea)
A MAGYAROK EREDMÉNYEI
Rövid pályás gyorskorcsolya, férfi 1500 m: Darázs Péter 19., Knoch Viktor 30.
Női 500 m: Huszár Erika a selejtezőben kiesett, és nem jutott be a negyeddöntőbe
Női váltó, 3000 m: Magyarország (Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea) a B döntőben folytatja, s az 5-8. helyért küzdhet, miután elődöntős futamában a negyedik helyen végzett
GYŐZTESEK
Síugrás, normálsánc: Simon Amman (Svájc)
Gyorskorcsolya, férfi 5000 m: Sven Kramer (Hollandia)
Sílövészet, női 7.5 km sprint: Anastasiya Kuzmina (Szlovákia)
Síakrobatika, női mogul: Hannah Kearney (Egyesült Államok)
Rövid pályás gyorskorcsolya, férfi 1500 m: Li Dzsung Szu (Dél-Korea)
A MAGYAROK EREDMÉNYEI
Rövid pályás gyorskorcsolya, férfi 1500 m: Darázs Péter 19., Knoch Viktor 30.
Női 500 m: Huszár Erika a selejtezőben kiesett, és nem jutott be a negyeddöntőbe
Női váltó, 3000 m: Magyarország (Huszár Erika, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea) a B döntőben folytatja, s az 5-8. helyért küzdhet, miután elődöntős futamában a negyedik helyen végzett
Dátum: 2010.02.14. 12:47:47
Ha hibás kérdést találsz, azt a kvíz 4 topicba másold be a válaszokkal együtt és ott indokold meg, akkor törlik vag yjavítják, ha jogos.
Vérrel kapcsolatban nem csak saját vércsoportba adhatsz vért, de vannak olyanok, akik csak a saját vércsoportjuktól kaphatnak. Nem ugyanaz.
A tűzoltóst pedig, ahogy kifejtetted, írd be a kvíz 4 topicba.
Vérrel kapcsolatban nem csak saját vércsoportba adhatsz vért, de vannak olyanok, akik csak a saját vércsoportjuktól kaphatnak. Nem ugyanaz.
A tűzoltóst pedig, ahogy kifejtetted, írd be a kvíz 4 topicba.
Dátum: 2010.02.14. 12:45:44
Mi volt az indoklás? Tippre az, hogy "már szerepelt" azt pedig értelmezve el lehet jutni ahhoz az okfejtéshez, hogy akérdésed nem rossz, csak már szerepelt, ezért írj helyette másikat. Hozzáteszem a kérdésedre, ha ez volt az értékelés, az sántít és jószívű volt az értékelés, ugyanis a gyufát nem Irinyi János találta fel, lévén már Kínában elég régen hasznátlák. Irinyi jános a zajtalan, biztonságos gyufát szabadalmaztatta. Ha már magyar vagy, ezt is kéne tudni...
Dátum: 2010.02.13. 17:29:56
Ha így gondolod, írd be indoklással és a pontos kérdést és a pontos válaszokat a kvíz 4 topicba.
Dátum: 2010.02.13. 17:29:29
Nem sokat írtál eddig ide és nem sok előtt kértél véleményt itt a megfelelő topicban (Vajon elfogadják-e...).
Dátum: 2010.02.13. 17:28:50
Nem értékelheti bárki, csak admin (nagyon-nagyon ritka - fél évente 1-2 nap - mikor játékos is értékelhet).
Winnetous kérdésed: Konkrét helyesírási hiba nincs benne de a válaszok elég gyengék, viszont az értékelő szerint ez egy jó kérdés lenne, ha a válaszokon még dolgoznál.
Harcművészet: Valóban spec szerintem is.
Winnetous kérdésed: Konkrét helyesírási hiba nincs benne de a válaszok elég gyengék, viszont az értékelő szerint ez egy jó kérdés lenne, ha a válaszokon még dolgoznál.
Harcművészet: Valóban spec szerintem is.
Dátum: 2010.02.13. 06:28:54
Megkezdődött a téli olimpia, az első igazán nagyszabású sportesemény a Végzetúr indulása óta.
Nem tudom, hányan olyan bolondok, mint én, hogy felkeltek a megnyitóra hajnali 3-kor, de azt mondom, megérte. Nekem legalábbis tetszett. Nem a trükkök domináltak, hanem a vizuális látványok, képek, emberek, táncok, zenék. Az olimpiai láng meggyújtásánál történt malőr is belefért és nagyon szép húzás volt, a szerencsétlenül járt grúz szánkósról való megemlékezés.
Vélemények, tippek, esélye, eredmények, duma, kritika, stb. Minden belefér, idefér
Ami a véleményem, elsősorban a magyarokat tekintve. Rövidpályás gyorskorcsolyázóink hozhatnak pontokat és meglepetést is szerezhetnek akár dobogóra kerüléssel. Szurkolni lehet Sebestyén Julinak, akinek ez az utolsó szezonja, egy szép eredmény (10-be kerülés) jó lenne. Sílövőink, alpesi sielőink, biatlonosainktól az is szép, hogy ott lehetnek, bár emlékszem, mikor VB-n 10. helyen intettek le magyar biatlonost.
Szóval hajrá!
Nem tudom, hányan olyan bolondok, mint én, hogy felkeltek a megnyitóra hajnali 3-kor, de azt mondom, megérte. Nekem legalábbis tetszett. Nem a trükkök domináltak, hanem a vizuális látványok, képek, emberek, táncok, zenék. Az olimpiai láng meggyújtásánál történt malőr is belefért és nagyon szép húzás volt, a szerencsétlenül járt grúz szánkósról való megemlékezés.
Vélemények, tippek, esélye, eredmények, duma, kritika, stb. Minden belefér, idefér
Ami a véleményem, elsősorban a magyarokat tekintve. Rövidpályás gyorskorcsolyázóink hozhatnak pontokat és meglepetést is szerezhetnek akár dobogóra kerüléssel. Szurkolni lehet Sebestyén Julinak, akinek ez az utolsó szezonja, egy szép eredmény (10-be kerülés) jó lenne. Sílövőink, alpesi sielőink, biatlonosainktól az is szép, hogy ott lehetnek, bár emlékszem, mikor VB-n 10. helyen intettek le magyar biatlonost.
Szóval hajrá!
Dátum: 2010.02.12. 22:17:27
Sok kérdésnél jó lenne olan opció, hogy "a kérdés jó, csak kicsit alakíts rajta". Mivel ilyen nincs, ezért az adminok a legkevésbé káros helyesírási hibával jelzik, ha fogalmazási vagy stilisztikai hiba van benne, mint a tiedben a árójeles rész.
Másrészt vannak tiltott, trágár szavak, ezek ellen sajna nem tudsz tenni, inkább ne kerülhessen be 1-2 jó kérdés, mint hogy bekerüljön 1000 rossz, trágárkodó. (Emellett is vannak nem trágár szavak, amik tiltottak, pl főváros, kakukktojás, nem véletlenül.)
Másrészt vannak tiltott, trágár szavak, ezek ellen sajna nem tudsz tenni, inkább ne kerülhessen be 1-2 jó kérdés, mint hogy bekerüljön 1000 rossz, trágárkodó. (Emellett is vannak nem trágár szavak, amik tiltottak, pl főváros, kakukktojás, nem véletlenül.)
Dátum: 2010.02.12. 13:56:41
Melyik ezek közül lőfegyver tölténytípus?
sörét
pálinkáját
whiskyét
borát
sörét
pálinkáját
whiskyét
borát
Dátum: 2010.02.12. 13:30:22
Írj részletes infókat az info@vegzetur.hu-ra (mikor, milyen számról, mi volt a pontos szöveg, milyen számra) és segítenek.
Dátum: 2010.02.12. 13:05:09
Ne hivatkozz már benn lévő rossz helyesírású kérdésekre, inkább segítsd az adminok munkáját és írd be őket a kvíz 4 topicba.
A kérdésednél pedig:
Melyik mesében nem szerepel oroszlán?
A kérdésednél pedig:
Melyik mesében nem szerepel oroszlán?
Dátum: 2010.02.12. 09:06:06
A kvíz 4 topicba írd be az ilyen téves információs kérdéseket, és javítják vagy törlik.
Dátum: 2010.02.11. 16:50:56
Elég régóta így működik, hogy 3 körül van a váltás (régebben 4-5 körül is volt). Ekkor a legkevésbé terhelt a szerver, jogos, hogy ekkor futtatják le ezeket a szkripteket.
Dátum: 2010.02.11. 16:49:39
Az általad említettek nagy része valóban nem jó, ha ilyennel találkozol, írd be a kvíz 4 topicba, az a gyűjtőhelye.
Jelenleg kb 220ezer kérdés van már, 130ezer után lett adminokra bízva, előtte sok nem oda valót beengedtek a játékosok, mondván (á, nem jó ez, de nem cseszek ki vele).
Jelenleg kb 220ezer kérdés van már, 130ezer után lett adminokra bízva, előtte sok nem oda valót beengedtek a játékosok, mondván (á, nem jó ez, de nem cseszek ki vele).
Dátum: 2010.02.11. 14:37:32
A googleben minden ilyenre, ahol száraz adatok vannak, meg lehet találni a választ, a kérdés, hogy egyébként jó-e? Én mindig azon gondokodom egy kérdésem előtt, hogy Vágó műsorban szerepeltne-e. Ha messze nem találkoztam vele vagy hasonlóval, vagy távolról emlékeztetővel, akkor nem. Nyilván ide több minden belefér.
A vegzetúr wikin van egy jó leírás a kvízekről, érdemes elolvasni.
A vegzetúr wikin van egy jó leírás a kvízekről, érdemes elolvasni.
Dátum: 2010.02.11. 09:00:17
Művek címeinél nem kell kiemelni idézőjellel. Idézőjelet valóban idézeteknél használunk, illetve ha a szó, amire alkalmazzuk, átvitt értelemben értendő, nem az alap jelentését, jelentéseit tekintve. A jövőben nyugodtan írd jelek nélkül, ha valamilyen mű, film, színdarab, stb. címe szerepel akár a kérdésedben, akár a válaszokban.
Dátum: 2010.02.10. 13:43:10
Kirúgásnál a 2 napja be nem lépett karakterek szavazata nem számít elvben, így ki tudod rúgni. Egyébként meg igen gyengus lehetett a kommunikációtok, ha belépett és rögtön inaktív lett. Másrészt keress magadnak másik szövit, ahol többen vannak már.
Dátum: 2010.02.10. 11:22:45
És még:
medve_bocsokat
barlangba és