Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Morzkod

Dátum: 2010.11.09. 23:26:56
Idézet: Miklós - 2010.07.30. 16:19:39
Idézet: Kocos - 2010.07.30. 13:49:12
En akkor mar azt szeretnem megkerdezni, hogy hany ultra-tap van leprogramozva?
Ezek kore fog bovulni idovel, vagy veges a megszerezheto tapok sora?
Ha bovulni fog, akkor gyorsabban mint ahogy igeny lesz ra, tehat virtualisan vegtelen lesz belole, vagy idonkent kerul majd be belole uj, es akkor arra mindenki ravetheti magat akinek megvan a szukseges esszencia?

Vannak sorban az ultratápok:
1-es
2-es
3-as
..
N-es
Ha a játékosok idővel több ultratápot szereznek, mint ahány létezik, attól kezdve mindenki azt az ultratápot kapja, amiből több is lehet neki. De remélem ez elméleti korlát lesz csak és tudunk többet csinálni mint ameddig a játékosok eljutnak.

Sajnos ezt nem sikerult tartani. A jatekosok elertek azt a pontot, amikor valaki megkapott egy megaesszenciat masodszor.
Dátum: 2010.11.09. 18:15:17
Idézet: LanMaffia - 2010.11.09. 18:08:09
Viszont ha nem... legyen megvásárolható a butított Inspirátor (vagy akár az eredeti is), 300-500 dukátért, meg még vagy 30k LGY pl. Tehát legyen hozzáférhető bárkinek. Ezzel lehetne elősegíteni a felzárkózást tömegesen, nem úgy ha fél évente 1 ember kap.

Nem hiszem, hogy tomeges igeny merulne fel a felzarkozasra. Bar az is igaz, hogy az inspiratorral ugy lehet felzarkozni, hogy eroben behozod vagy lehagyod az elen jarokat. Hogy ugyanez igaz-e a nem elen, csupan elotted jarokra nem igazan mernem megsaccolni (tehat mondjuk ha egy 40-es kari inspiratorral felzarkozik egy 60-asra, akkor eroben vajon fole tud kerekedni?). Mondjuk az eddig kiosztott inspiratoroknal epp a lemaradni igyekves volt a jellemzo, hiszen ugy lehet maximalizalni az inspirator osztotta tapot.

A jatekvezetes szempontjabol 2 ervet lehet (es gondolom kell) utkoztetni a tomeges inspirator hatas berakasa kapcsan:
a/ Akinek tobb CSP-je van az ertelemszeruen tobb oskovet kell koltson ugyanarra ajatekszinvonalra.
b/ A tobb csp tobb vadaszatot es nagyobb gephez/jatekhoz kotottseget jelent, ami felgyorsithatja azon emberek lemorzsolodasat, akik sem lemaradni nem szeretnenek egy taprol, sem tobb idot a jateknak szentelni.

Megjegyzem B pont kikuszobolheto, ha egy esetleges tomeges inspirator nem plusz CSP-t adna, hanem a vadaszatkor kapott LE-t es TP-t szorozna fel egy aranyszammal.
Dátum: 2010.11.09. 18:05:56
Idézet: Darksol - 2010.11.09. 17:42:02
Idézet: Morzkod - 2010.11.09. 17:24:59
Az biztos, hogy akar mi is lesz a dontes, a jatekban levok es az ezutan kiosztasra kerulok azonosan fognak mukodni. Magyarazhatatlan lenne az ellenkezoje.

Nem értek egyet. Ha nerfelni kell (és nerfelni fogják) akkor az eddig játékban lévők után is keményen MINUSZOLNI kell, vagy különben visszatér az általam eredetileg is kifogásolt kivételezés.

Te egy kompenzaciorol beszelsz, en meg egy mukodesrol. Nem szerencses a kettot osszekeverni. PP azt vetette fel, hogy a jatekban levok mukodese esetleg nem valtozna ugy, hogy az ujak meg igen. Gondolom ezzel te sem tudnal azonosulni.
Dátum: 2010.11.09. 17:28:49
Kerdes: milyen viszonyban lenne az inspirator egy esetleges nerf utan a terkifordito itallal?
Dátum: 2010.11.09. 17:24:59
Az biztos, hogy akar mi is lesz a dontes, a jatekban levok es az ezutan kiosztasra kerulok azonosan fognak mukodni. Magyarazhatatlan lenne az ellenkezoje.
Idézet: Almási Viktor - 2010.11.09. 17:01:09
Meg a halálkristály is

A halalkristalynak egy olyan verziojat tamogatnam inkabb, hogy csak vedekezesben hat, de akkor duplan/masfelszeresen.

Erdekes lenne meggondolni, hogy hany embert erdekelne egy olyan AF kepesseg, ami tamadaskor kikapcsolja, cserebe vedekezeskor masfelszerezi a masodlagos hatasokat.
Idézet: Let. - 2010.11.09. 13:45:16
Illetve korábban már az időpont kapcsán jeleztem hogy fizetés okán nem a legideálisabb a hónap vége, erre az volt a válasz hogy figyelembe lesz véve. Sajnálom hogy nem így sikerült, remélem legközelebb ez is szempont lesz.

Szerintem figyelmbe vettek, ezert kerul hovegere. Es ez igy is van jol.
Ha valakinek ez szamit, akkor jobb ha ho vegen van, mert akkor nem fog eron felul kolteni, amit kov hovegen, ami raadasul mitadisten karacsony, alaposan megszivna.

Aki meg eloretervez, az a novemberi fizetesnapon - vagy amikor a penzehez hozzajut - szepen elovesz egy boritekot, rairja, hogy Vegzetur, belerakja a kivant osszeget, leragasztja, es akkor olyan, mintha ho elejen fizetett volna. (Nyilvan utana csak a talin bontja ki a perkalofulkeben.)
Idézet: Viszok009 - 2010.11.08. 18:35:46
Mikibá' mért nem lehet 10 tárgynál több tétel? Nem fér bele a keretbe? :-O

Tippre az idobe nem fer bele. Gondolj bele, 3,5 vilag, ~35 tetel. Es van TF aukcio is.

Hupsz, mar elhangzott ugyanez hivatalosan. Elnezest az ismetlesert.
Idézet: pityu - 2010.11.08. 18:12:03
Idézet: Agatity - 2010.11.08. 18:04:06
Magad alatt vágod a fát ezekkel a húzásokkal.

Ez tudatos is lehet. 3 olyan játékos hagyta/akarja abbahagyni a játékot pár héten belül, akik kicsit közelebb voltak a tűzhöz egy átlag játékoshoz képest. Lehet tudnak vmit? Igaz, puszta véletlen is lehet, de az ember ilyenkor elkezd kombinálni, főleg ha minderre olyan húzásokat csinálnak, ami egyértelműen elveszi nem kevés ember játékkedvét.

Ha ram gondolsz, en nem hagytam abba. Ha Cyronra, o nem volt kozelebb senkinel. A harmadikkent nem tudom kire gondolhatsz, talan Jerikora?
Idézet: Tpe71 - 2010.11.09. 11:39:51
A végén úgyis egy fog nyerni, teljesen mindegy hogy jut oda.

Igaz, de azert megsem mindegy, hogy a kedvenced a dontoben verzik el, vagy a selejtezokben pottyan ki, mert olyan csoportba sorsolta Cras.
Tovabbra sem tartom jonak a veletlenszeru sorsorlast.
Siman lehetett volna IMDB pontok alapjan szetosztani a fimeket csoportokra.
Dátum: 2010.11.08. 10:57:37
Lehet meg jelolni? Vagy elkestem?
Dátum: 2010.11.08. 10:51:13
Idézet: Offsboy - 2010.11.07. 17:42:26
Az EH-nál a TP-k csak névleges értékek, így könnyebben tudtam vele számolni az alapos tanulás miatt. Nem a szintlépéhez szükséges TP-t növeltem 20%-kal (mivel mindenhol időre van bontva: nap, év), hanem a vadászatért/portyáért kapott TP-t csökkentettem 20%-al, így stimmel a relatív erősség (LE/TP) adott szintre.

Hmmm.
100 alap plusz 20% = 120,
120 alap minusz 20% = 96

Ez igy nem teljesen ok. 16,7%-kal kell csokkenteni, vagy egyszerubben 5/6-oddal szorozni a TP-t, hogy egalban legyen.
(De AF szamolasnal nem szabad csokkenteni a TP-t! Marad az alap es *1.2 - mar persze ha maxos az AT.)
Dátum: 2010.11.05. 14:24:31
Torlodott a jelentkezesed?
Dátum: 2010.11.05. 14:22:56
A legtobb epitesnel, ha lenne ilyen mindenkepp osztani kell szinttel, mert minden epites szintaranyos (a konsti igazabol szint^2 aranyos).
Dátum: 2010.11.05. 10:33:03
V1-en egy tetel hianyzik.
Johet a szokasos lepont, amiert szolni merek, hogy bug van.
Dátum: 2010.11.05. 10:32:14
Idézet: Baraty - 2010.11.05. 09:53:09
Megtaláltam mi okozta a hibát és javítottam. Akinél ez előfordult, az ha megint rárakja a turbót a kritikusra, akkor meg kell javulnia.
A bajnokit a tervezett időpontban fogjuk futtatni, de aki belefutott a nevezéskor ebbe a hibába, annak a viadal lefuttatása előtt korrigálva lesz a kritikusa, tehát senkit nem fog ezáltal hátrány érni.

Es aki mondjuk emiatt bukta el Lady Alvarielt, mert kritikus uteses kuldin volt, es meg 4-et meg tudott volna csinalni, ami pont eleg lehetett volna egy bronzeremhez (lehet, hogy nem ez ma derul ki), az faradjon a sarokba IJ poloert?
Nem legbol kapott a peldam, es (nyilvan) nem rolam van szo.
Dátum: 2010.11.05. 09:44:47
Idézet: Baraty - 2010.11.05. 09:03:16
Most nézem mi okozhatta ezt, és hogy a csatában rendesen számít-e az esszencia, és csak a kiírás kergült meg valamiért, vagy ott is rosszul működik.
Majd még jelentkezem.

Csataban is rosszul mukodik, Otoaak leirta mar.
Dátum: 2010.11.03. 16:08:44
Idézet: Hlegba - 2010.11.03. 15:59:15
Nekem is inkább vadászatra van időm, napi 30-35 portya amit letolok.

Ez azert vicces.
Dátum: 2010.11.03. 12:57:23
Idézet: Dozer - 2010.11.03. 12:54:08
én úgy vettem ki hogy ha (ennél a példánál maradva) 1-es lesz a bőr evolúciója képesség, akkor megjelenik a szaki is, amit LE-ért 5. szintre lehet fejleszteni...
vagy nem?

Pont igy sejtem en is, tekintve, hogy most nullas a szakertelem maximuma.