Hozzászólások - Offsboy
Dátum: 2015.11.11. 06:46:11
Átlag 17-22 körül van meg a 7 kincses, hosszútávon sokkal jobban megéri. A tervezhetőség már nem akkora szempont, mivel aki akarja az tele van elfekvő stimulátorokkal.
Dátum: 2015.11.10. 19:48:26
Az igen.
Dátum: 2015.11.10. 13:12:56
Idézet: Fubujoci - 2015.11.10. 12:47:06
Eddig igaz.
Ez nem.
Ha felépült az épület, akkor az első rész teljesül, minden új tag építése 10x-esen számít, amíg fel nem tölti a kutat.
Én már tudom. Ha van egy új tag és el kezd építeni akkor ez az épület megtoldja 1 LE-t 9 LE-vel.
Eddig igaz.
Persze annyi Le-nek kell benne lenni a tárolóban. A régi tagoknál nem számít az építési szaki, de az újnak igen.
Ez nem.
Ha felépült az épület, akkor az első rész teljesül, minden új tag építése 10x-esen számít, amíg fel nem tölti a kutat.
Dátum: 2015.11.10. 07:47:07
Idézet: GorNor - 2015.11.10. 07:42:20
1. kérdésre:
Játékban jobb felső sarok "Segítség/Levél írása az ügyélszolgálatnak/befizetéssel kapcsolatos probléma"
Ott írd le ezt.
2. kérdésre:
Szerencse tulajdonságtól független a szerencsekerék.
Sorsjegyből vagy őskőből pörgetésnél pechpontok terhére fogsz ultra ritkát (piros) nyerni; de ingyenes forgatásnál erre nincs lehetőség, ezért nőhetett eddig a pechpontod (megvetted napi ajánlatból, felhasználtál epikus ládát pechpont beváltásra?) Mindenesetre kezdj el sorsjegyből pörgetni, és hullani fognak a pirosak.
Helló Mindenkinek!
2 kérdésem van csak.
1. Október 30-án befizettem 2080 Ft-t (+635 feladási díj) 100db őskőre. Esedékessége 11.03. volt a Posta szerint. Tudom, hogy közben volt a Halottak napja és a Xenó eventre is készülni kellett, de most már megkaphatná a V1-en a karakterem az ősköveket?
2. Csak az én karakterem szerencsétlen a Szerencsekerék forgatásánál, vagy mások is pechesek. 67. szintű karakteremnek 267-es a Szerencse tulajdonsága és mégis 799 pechpontja van már. Másoknál is van ennyi pechpont, vagy ez rekord gyanús?
2 kérdésem van csak.
1. Október 30-án befizettem 2080 Ft-t (+635 feladási díj) 100db őskőre. Esedékessége 11.03. volt a Posta szerint. Tudom, hogy közben volt a Halottak napja és a Xenó eventre is készülni kellett, de most már megkaphatná a V1-en a karakterem az ősköveket?
2. Csak az én karakterem szerencsétlen a Szerencsekerék forgatásánál, vagy mások is pechesek. 67. szintű karakteremnek 267-es a Szerencse tulajdonsága és mégis 799 pechpontja van már. Másoknál is van ennyi pechpont, vagy ez rekord gyanús?
1. kérdésre:
Játékban jobb felső sarok "Segítség/Levél írása az ügyélszolgálatnak/befizetéssel kapcsolatos probléma"
Ott írd le ezt.
2. kérdésre:
Szerencse tulajdonságtól független a szerencsekerék.
Sorsjegyből vagy őskőből pörgetésnél pechpontok terhére fogsz ultra ritkát (piros) nyerni; de ingyenes forgatásnál erre nincs lehetőség, ezért nőhetett eddig a pechpontod (megvetted napi ajánlatból, felhasználtál epikus ládát pechpont beváltásra?) Mindenesetre kezdj el sorsjegyből pörgetni, és hullani fognak a pirosak.
Dátum: 2015.11.09. 07:07:13
És aki emiatt játszott x hónapot kedve ellenére, annak mit mondanak, ha végül bekerül kőért? Nem nagyon látok rá esélyt. A 25% vadászat bónusz tápjellege pedig csak attól függ, hogy mennyi a vadászaton kívüli bevételed. Simán elérhető, hogy a vadászat (sajtolás nélkül), az össz bevételed max 15-25%-át tegye ki (persze ez csak magasabb szinten) , és ez már amúgy is a spekivel, meg minden sz.rral megnövelt érték, így a csatlós bónusza még marginálisabb lesz. Nagyon jól néz ki a 25%, de érdemes ennek nem bedőlni.
A mostani V6 inspiráció mellett az eredeti idő töredékéért elérhető az 50.szint, és tényleg nem egy nagy idő/energiabefektetés. Szb-ben is - ha megnézed Offs-ot - 80% körül lehet nyerni semmirevaló karakterrel is. Még prémiuma sincs, és ott van elöl. Legalábbis szintben
A mostani V6 inspiráció mellett az eredeti idő töredékéért elérhető az 50.szint, és tényleg nem egy nagy idő/energiabefektetés. Szb-ben is - ha megnézed Offs-ot - 80% körül lehet nyerni semmirevaló karakterrel is. Még prémiuma sincs, és ott van elöl. Legalábbis szintben
Dátum: 2015.11.08. 18:57:52
Hát St. martin egyik lehetséges hangszere!
Dátum: 2015.11.08. 16:29:04
FYI: Az ilyeneknek a kvíz topicban a helye.
Dátum: 2015.11.08. 10:48:28
Lehrt, csak nem ott írja ahol a kincset, hanem a lenti szövegben.
Dátum: 2015.11.07. 17:12:56
Köszi
Dátum: 2015.11.07. 12:50:07
Elájult állatnál minden ájulás számít, vagy csak amit xenó üt le?
Dátum: 2015.11.07. 07:19:15
Szerintem azért nem jók a boxos, focis, autós példák, mert ez egy játék, és szándékosan van meghagyva az 1% esély a gyenge kari felülkerekedésére. Egyrészt a gyengének sikerélmênyt ad, másrészt az erősnek elkerülendő az unalom, ha mindig jönne a papírforma. Nem jelenti azt hogy teljesen egyet értek vele, de számomra teljesen érthető az elképzelés.
A szerencsekerék 1%-os UR esélyért miért nem reklamál senki, hogy milyen sok?
A szerencsekerék 1%-os UR esélyért miért nem reklamál senki, hogy milyen sok?
Dátum: 2015.11.06. 12:09:29
Szerintem működik, az óriási szörnyek pont annyit adnak mint amit sima vadászatban szoktak.
Viszont állatelfogásra esik asztrális kincs, ez nagyon pozitív, lehetne így vadászatnál is.
Viszont állatelfogásra esik asztrális kincs, ez nagyon pozitív, lehetne így vadászatnál is.
Dátum: 2015.11.05. 20:21:52
Fórumon pont megjelent az infó:
Minden 12 győztes csatád után kapsz egy apróbb jutalmat a gyógyital/csatlóskristály/varázsital/3 PP-s ital/ +5 KP ital, ciklikus sorrendű kincsekből, valamint a 400. csatát követő 200 csatában esik összesen 20 xenó kitindarab.
Minden 12 győztes csatád után kapsz egy apróbb jutalmat a gyógyital/csatlóskristály/varázsital/3 PP-s ital/ +5 KP ital, ciklikus sorrendű kincsekből, valamint a 400. csatát követő 200 csatában esik összesen 20 xenó kitindarab.
Dátum: 2015.11.05. 20:18:05
252 küldivel zárom a napot, hagyni kell holnapra is még játszani valót. De nem néztem nagyon miket ad a csaták végén, kisebb pp italt láttam, meg csatlóskristályt. De csak csp-ből nyomtam.
Dátum: 2015.11.05. 18:10:02
Idézet: LanMaffia - 2015.10.19. 18:23:30
Találtál 4 asztrális kincset.
Mögvan végre nekem is.
Mögvan végre nekem is.
Dátum: 2015.11.05. 17:36:57
Méghogy nem éri meg vadászni.
Csp-ből xenó:
A portyázás során egy epikus kalandra bukkantál: Meglepetés Amáliának
Találtál 3 asztrális kincset.
A vadászat során a következő tárgyat találtad: korsó.
A szerzett lélekenergiából 1671 a helyes válaszért kapott LE.
Találtál 1 szubplazmát!
Találtál 2 szürke mytokronitot.
A csata végén a következő tárgyat találtad: avatár gyógyital.
Csp-ből xenó:
A portyázás során egy epikus kalandra bukkantál: Meglepetés Amáliának
Találtál 3 asztrális kincset.
A vadászat során a következő tárgyat találtad: korsó.
A szerzett lélekenergiából 1671 a helyes válaszért kapott LE.
Találtál 1 szubplazmát!
Találtál 2 szürke mytokronitot.
A csata végén a következő tárgyat találtad: avatár gyógyital.
Dátum: 2015.11.05. 16:01:13
Persze lehet, hogy meghallgatnak, de csak azt tudom mondani amit ma már egyszer, a programozói kapacitás véges, és inkább értelmesebb dolgokkal foglalkozzanak.
Dátum: 2015.11.05. 14:53:03
Mindig így volt.
Logikát sosem láttam benne, akiben van egy kis csaló véna, az tuti macroval oldja meg.
Logikát sosem láttam benne, akiben van egy kis csaló véna, az tuti macroval oldja meg.
Dátum: 2015.11.05. 12:20:06
Kedves Játékosok! Kérésetek alapján beraktunk a játékba egy mechanizmust, melynek segítéségével jelentősen csökkenteni tudjuk a visszaélés esélyét az élő Végzetúr aukciókon. A Beállítások menüpontban van egy új gomb, Adatok megadása aukcióhoz. Itt megadhatod a nevedet és születési évedet. Kérjük, pontos adatokat adj meg, mert ezt utólag nem lehet módosítani. Az élő aukción való licitálás előfeltétele ezen adatok megadása.
Javaslom a játékban ezt úgy jelezni a fórumot nem járók miatt, mint a kvíz olimpiát, bajnoki torna nevezést. Sokan csak játék közben figyelnek, nektek is könnyebb lesz, ha nem lesz ebből bonyodalom később.
Dátum: 2015.11.05. 10:47:11
NEkem is eszembe jutott már többször, de annyira nem érdekelt, hogy jelezzem, és értékes programozói kapacitást basszunk el a dologra (ami véges), mivel 2 kattintással megoldható.