Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2016.06.16. 20:18:08
Ezzel a résszel teljes mértékben egyetértek
Dátum: 2016.06.16. 19:59:31
Idézet: Spellatrix - 2016.06.16. 19:43:42
De ha ez nem elég jó javaslat, akkor arra kellene kitalálni valamit, hogy a kiégett őskő felhasználható legyen valami értelmes célra befizetés nélkül, mint például egy másodlagos fizetőeszköz hasonlóan a platinához és akkor mindenkinek érdeke lenne lopni/védeni. Akár mondjuk beváltható legyen a hűségszilánkhoz hasonlóan értelmes jutalmakra ( Kiégett őskő fétis )
Ezt nem gondoltad át szerintem...ha most kezdenél el mondjuk 200-ról gyúrni, mondjuk ezres lopás ellen, esélyed sem lenne, mert ilyen feltételekkel hülye lenne nem tovább tolni ő is....
De ha ez nem elég jó javaslat, akkor arra kellene kitalálni valamit, hogy a kiégett őskő felhasználható legyen valami értelmes célra befizetés nélkül, mint például egy másodlagos fizetőeszköz hasonlóan a platinához és akkor mindenkinek érdeke lenne lopni/védeni. Akár mondjuk beváltható legyen a hűségszilánkhoz hasonlóan értelmes jutalmakra ( Kiégett őskő fétis )
Ezt nem gondoltad át szerintem...ha most kezdenél el mondjuk 200-ról gyúrni, mondjuk ezres lopás ellen, esélyed sem lenne, mert ilyen feltételekkel hülye lenne nem tovább tolni ő is....
Dátum: 2016.06.16. 19:53:24
Idézet: Offsboy - 2016.06.16. 19:19:41
Kevés annyira frusztráló dolog van itt, mint amikor egy probléma létezését sem sikerül megértetni.
Az utóbbi idők legigazabb mondata. Teljesen korrektül summáztad pár száz képernyőnyi flame velejét. Majdnem legyőztem a lustaságom, és elballagtam a kalapért, hogy megemelhessem....de ha legközelebb a fejemen lesz, bízisten'megemelem
Kevés annyira frusztráló dolog van itt, mint amikor egy probléma létezését sem sikerül megértetni.
Az utóbbi idők legigazabb mondata. Teljesen korrektül summáztad pár száz képernyőnyi flame velejét. Majdnem legyőztem a lustaságom, és elballagtam a kalapért, hogy megemelhessem....de ha legközelebb a fejemen lesz, bízisten'megemelem
Dátum: 2016.06.15. 10:53:34
Hogy???
Őskőért van azonnal vége, tudomásom szerint.
Őskőért van azonnal vége, tudomásom szerint.
Dátum: 2016.06.15. 10:06:44
Idézet: Quellon - 2016.06.15. 10:03:33
Nagggyon jó ötlet. Támogatom.
- Asztrál kő ugye arra való, hogy utaztassuk a csatlósaink. A felesleget lehetne az utazás gyorsítására használni.
Nagggyon jó ötlet. Támogatom.
Dátum: 2016.06.14. 23:21:48
Asszem, nem tudlak követni.
5 eventbigyó= x erőfeszítés
x erőfeszítésért kapsz 1 durva tápot más eventben
x erőfeszítésért kapsz egy marék molylepkét
te azt mondod, hogy a marék molylepke pont ugyanannyit ér, mint a durva táp?
Mert én nem csak azt írtam, hasonló árfekvésűt, hanem azt is, hogy hasonló szintűt is...a táposságára gondoltam.
5 bigyóért 10 kronit, vagy 5 bigyóért szelence, az nagyon nem egyenlő, pedig mindkét esetben pont ugyanannyit kell tenni( vagy szerinted nemtenni), az 5 bigyóért.
5 eventbigyó= x erőfeszítés
x erőfeszítésért kapsz 1 durva tápot más eventben
x erőfeszítésért kapsz egy marék molylepkét
te azt mondod, hogy a marék molylepke pont ugyanannyit ér, mint a durva táp?
Mert én nem csak azt írtam, hasonló árfekvésűt, hanem azt is, hogy hasonló szintűt is...a táposságára gondoltam.
5 bigyóért 10 kronit, vagy 5 bigyóért szelence, az nagyon nem egyenlő, pedig mindkét esetben pont ugyanannyit kell tenni( vagy szerinted nemtenni), az 5 bigyóért.
Dátum: 2016.06.14. 21:50:52
Van benne igazság, csak épp nincs igazán mit választani...relikkupon van máshonnan is, isteni manna szintkorlátos, a fétisszilánk szintén jön máshonnan is, ennyiért irreális, a fétisfókusz maradt, akinek nincs, és ha összejön annyi.Jó eséllyel őrizgethetem a következő ilyen eventig az emblémákat.
Nem kell mindig kaviár, az tény, csak épp lehetne valami hasonló szintű dolog, hasonló "árfekvésben".
Nem kell mindig kaviár, az tény, csak épp lehetne valami hasonló szintű dolog, hasonló "árfekvésben".
Dátum: 2016.06.14. 21:16:08
Idézet: Turul77 - 2016.06.14. 17:02:16
Turul77
Helló!
Érdeklődni szeretnék,hogy ebbe a mini eventbe lesz e smaragdszelence?
T
ma, 16:34
Miklós
Szia,
Ezen az eseményen ez a tárgy most nem lesz kérhető.
További jó játékot,
Miklós
Helló!
Érdeklődni szeretnék,hogy ebbe a mini eventbe lesz e smaragdszelence?
T
ma, 16:34
Miklós
Szia,
Ezen az eseményen ez a tárgy most nem lesz kérhető.
További jó játékot,
Miklós
Dátum: 2016.06.14. 19:57:02
Na, elkentük a labancok száját Elő a sörökkel
Dátum: 2016.06.14. 19:12:11
Inkább nem mondom meg, mit adnék meg a randomnak....pláne ennek a spec.randomnak.
Dátum: 2016.06.14. 17:36:10
Na jött pár láda, de minek? Miunimum 70%-ban energiatégla. Inkább legyen fixen tégla, láda nélkül, legalább nem idegesít, hogy megint energiatégla.
Dátum: 2016.06.14. 15:05:02
De ez nem telefon. Elhiszem, hogy nem tetszik, hogy nincs, de ez van. Nekem sincs, magam ellen beszélek. Ha az előző hsz. nem elég, hogy megértsd, nincs mit hozzátennem....
Dátum: 2016.06.14. 14:09:04
Az egész RND mániát nem érzem túl fairnek, de miután a kezdetektől így van, és elég nagy tápról beszélünk....
Miért járna neked, vagy nekem, vagy bárkinek több, mint annak aki jóval előttünk kezdte, és " megszenvedett" érte ?
Már így is nagyon sok minden van az újaknak, ami induláskor még nem létezett, és épp elég forintért vehető táp is.
Miért járna neked, vagy nekem, vagy bárkinek több, mint annak aki jóval előttünk kezdte, és " megszenvedett" érte ?
Már így is nagyon sok minden van az újaknak, ami induláskor még nem létezett, és épp elég forintért vehető táp is.
Dátum: 2016.06.14. 14:00:40
Ennek nem csak az elpörgetett kavics az ára, hanem a fostalicskák begyűjtése is....aki egy évig pörgette platinát, meg a kristályitalt, míg kiesett végre, azzal szemben nem lenne fair, ha te simán megvehetnéd.
Dátum: 2016.06.14. 10:13:58
Nem mondom, hogy világvégi katasztrófa, de azért mégis : Hogy maradhat benn egy olyan kérdés, amiben az szerepel, hogy : "Magyarorság" ?
Hallja Menjeninnen finn játékos írta a gugli fordítóval??
Hallja Menjeninnen finn játékos írta a gugli fordítóval??
Dátum: 2016.06.14. 10:13:03
MOD.
Duplázás volt, sorry...
Duplázás volt, sorry...
Dátum: 2016.06.14. 09:50:52
Valahogy igen visszafogottan potyog a ládikó...vagy csak a szokásos specrnd ?
Dátum: 2016.06.10. 12:07:22
Lehet hogy a tijed erősebb, de én mán háromévesen hatéves vótam bebebeeeeeee
Dátum: 2016.06.09. 12:39:54
Azt hiszem a nyarat inkább a jó levegőn fogom tölteni a VU helyett.
Már nem volt haszontalan a fejlesztés
Dátum: 2016.06.09. 10:15:31
...és nem hisszük el, hogy nincs ilyen.