Ezt az egeszet arra reagaltam hogy ez mekkora tap lehet ezerrel gyartani. Hat azert annyira nem.
Magas szinten kb 70 csp/nap a max. Az egyszeruseg kedveert szamoljunk 100x70 azaz 7000 cspvel. 36 csp egy tojas. Az kb 195 tojas. (Persze nincs ennyi mert az elso 10 napban 100 csp egy tojas nem 36 de legyunk joindulatuak es kerekitsuk felfele.) A 195 tojasnak a 66%a felel meg a kupon gyartashoz. Az 128. Mivel ketto kell atlagban 64 kupont tudsz csinalni max! (Persze ez sincs ennyi mert kell mas targyba is par db) Es ehhez is sok meretvaltoztatas kell majd. Az atlag 9 kavics. Osszesen 576 kavics.
Tehat indultam 50 kuponnal. Lett 64. 14 dbot nyertem az egesz mokan. Ez kerult 576 kavicsba tehat 41 kavics/ kupon. Hat nem sokkal jobb mintha mashol vennem a jatekban. Raadasul lehet hogy meg kell kolteni kupont a tovabbi epuletekre. Es egyre rosszabb lesz a koltsege egy kuponnak.
Es akkor jon a lenyeg hogy erre az egeszre nincs is szuksegem mert all a kupon hegyekben
Tehat minek szenvedjek az egesszel?
Hat ha itt nem lesz valami ubertap epulet meg es a relikkupon craftolasa (visszavasarlasa) lesz a legnagyobb durranas akkor nagyon csalodott leszek.
A 0-18 kavics meg onnan jon h 0 ha pont az a ketto esik ami kell a kuponhoz es 18 (6 db meretvaltoztatas) ha a legtavolabbi meretu esik mind a kettobol.
Hozzászólások - Razor
Dátum: 2023.09.27. 23:48:08
Dátum: 2023.09.27. 21:57:11
Igen annyit csinalsz amennyit akarsz DE amit beleraktam kupon az INGYEN volt amit meg csinalsz az 0-18 kavics/db.
Kerdem mi ertelme van beletenni 50 kupont aztan gorcsolni 100 napig hogy ezt visszacraftold atlag 9 oskovel szamolva is 450 kavicsert mikozben akar 1es szintu epuletekkel meg egy 9es muhellyel (10 relikkupon koltseggel) is megvan a kulcs meg a dragako es mehetsz a templomba?
Teljesen feleslegesnek erzem a hajtast.
Kerdem mi ertelme van beletenni 50 kupont aztan gorcsolni 100 napig hogy ezt visszacraftold atlag 9 oskovel szamolva is 450 kavicsert mikozben akar 1es szintu epuletekkel meg egy 9es muhellyel (10 relikkupon koltseggel) is megvan a kulcs meg a dragako es mehetsz a templomba?
Teljesen feleslegesnek erzem a hajtast.
Dátum: 2023.09.27. 16:45:17
Most igy jobban atgondolva vicces ez az event.
A kovetkezo tortenik: a felgyult es amugy INGYEN szerzett relikviakuponokat (most mar majdnem 50-et lehetett beletenni) visszavasarolhatom oskoert. Craftolasahoz griff es fonixtojas kell. Szerencsetol fuggoen (milyen meretu esik) 0-18 osko koltsege lesz 1 db-nak.
Tudom van a zsugorito meg a noveszto de annak is van griff es fonix osszetevoje. Ha erre hasznalom el ezeket a tojasokat annal kevesebb marad a kuponra, kevesebbet tudok visszeszerezni tehat nem erdemes.
A tobbi craftolhato targy szinte hasznalhatatlan vagy igazabol csak 1db-ra lesz szukseged az event veghezvitelere.
Most nekem ugy tunik ez az event kb annyi hogy 1-es szintu epuletekkel meg egy 9-es muhellyel vegig kell docogni rajta mig meglesz a kulcs meg a dragako azt csokolom ennyi.
Ha nezunk egy alacsony szintu karaktert akinek jol jon a kupon annak feltehetoen alig volt kezdeskor is. Most beletette es grindolhat hogy visszavasarolja es sok pluszt nem tud majd kihozni. Keves epulet keves tojas keves relikkupon craftolas.
Magas szinten ahol meg fel van gyulve ott beleteszunk 50db-ot aztan grindolhatunk hogy visszavasaroljuk. Ja megsem. Hisz feleslegesek amugy is.
A tanulsag hogy legkozelebb nem kell.
A kovetkezo tortenik: a felgyult es amugy INGYEN szerzett relikviakuponokat (most mar majdnem 50-et lehetett beletenni) visszavasarolhatom oskoert. Craftolasahoz griff es fonixtojas kell. Szerencsetol fuggoen (milyen meretu esik) 0-18 osko koltsege lesz 1 db-nak.
Tudom van a zsugorito meg a noveszto de annak is van griff es fonix osszetevoje. Ha erre hasznalom el ezeket a tojasokat annal kevesebb marad a kuponra, kevesebbet tudok visszeszerezni tehat nem erdemes.
A tobbi craftolhato targy szinte hasznalhatatlan vagy igazabol csak 1db-ra lesz szukseged az event veghezvitelere.
Most nekem ugy tunik ez az event kb annyi hogy 1-es szintu epuletekkel meg egy 9-es muhellyel vegig kell docogni rajta mig meglesz a kulcs meg a dragako azt csokolom ennyi.
Ha nezunk egy alacsony szintu karaktert akinek jol jon a kupon annak feltehetoen alig volt kezdeskor is. Most beletette es grindolhat hogy visszavasarolja es sok pluszt nem tud majd kihozni. Keves epulet keves tojas keves relikkupon craftolas.
Magas szinten ahol meg fel van gyulve ott beleteszunk 50db-ot aztan grindolhatunk hogy visszavasaroljuk. Ja megsem. Hisz feleslegesek amugy is.
A tanulsag hogy legkozelebb nem kell.
Dátum: 2023.09.27. 10:32:57
Igen de a giga VT-t nem emiatt csinaljuk. Ez apropenz ott is a tobbi jutalom mellett.
Itt meg csak ezt kapod.
Itt meg csak ezt kapod.
Dátum: 2023.09.27. 09:26:52
A szupergyors fejlodes ital meg kifejezetten vicces. Mikor meglattam felkacagtam.
120 kavicsert kapok 280 TO-t. Hat az kb semmi. Ez nem tudom kinek eri meg majd. En max 1-et csinalok a kuldi miatt azt kesz.
Inkabb adna palcat...
120 kavicsert kapok 280 TO-t. Hat az kb semmi. Ez nem tudom kinek eri meg majd. En max 1-et csinalok a kuldi miatt azt kesz.
Inkabb adna palcat...
Dátum: 2023.09.27. 09:03:30
Az en szemem a "felhasznász" szurja
Dátum: 2023.09.26. 14:14:54
Igen az jo volna.
Meg mindig nem ertem miert nem lehetett a giga VT mintajara csinalni a vermet is.
Meg mindig nem ertem miert nem lehetett a giga VT mintajara csinalni a vermet is.
Dátum: 2023.09.23. 20:41:23
A hatalmas xeno es griff nincs veletlenul felcserelve?
Dátum: 2023.09.23. 10:28:56
Nem lehetne plz kijavitani a szuret esemeny ezen napjat ugy hogy legyen legalabb 5 feladat?
Dátum: 2023.09.23. 10:15:33
Ki van irva hogy hanyadik nanal tartunk egeszen fenn a vegzetur felirat alatt
Dátum: 2023.09.22. 19:24:03
Szerintem a gyorsito targyakkal. Az is biztos gyorsitasnak szamit majd
Jutalomban is van es gondolom craftolni is lehet majd.
Jutalomban is van es gondolom craftolni is lehet majd.
Dátum: 2023.09.22. 17:39:28
hatalmas fonixtojas - 32 ora - ultrapajzs
Dátum: 2023.09.21. 09:06:59
szuper van tojas. Ezt remeltem
Ennek ellenere ha mar tojashoz kotitek de a tojast odaadjatok jutalomba talan szerencsesebb lett volna ugyanazon a napon adni mint az epuletet
Elkerulheto lett volna a panik
Ennek ellenere ha mar tojashoz kotitek de a tojast odaadjatok jutalomba talan szerencsesebb lett volna ugyanazon a napon adni mint az epuletet
Elkerulheto lett volna a panik
Dátum: 2023.09.20. 19:03:16
A felfedezes izgalmaban en is hiszek csak a randommal vannak neha rossz tapasztalataim
Dátum: 2023.09.20. 18:57:31
Je telleg.
Mikor kijott az epulet meg a megsemmisulest irta azota meg nem neztem
Mikor kijott az epulet meg a megsemmisulest irta azota meg nem neztem
Dátum: 2023.09.20. 18:56:48
Idézet: Miklós - 2023.09.20. 17:13:26
En pont ilyesmiben remenykedtem egesz nap
. Ma lehet bosszankodsz, hogy "honnan lesz xenó tojásom?" aztán lehet másnap meg örülsz, hogy a napi jutalomban kapsz egyet...
En pont ilyesmiben remenykedtem egesz nap
Dátum: 2023.09.20. 11:37:13
foleg annak fenyeben hogy a tojastalalasnal meg ki lett szedve a random
En azert nagyn bizom benne hogy ekkora szivatas nem lesz es holnap ott figyel majd a jutalomban egy xenotojas.
En azert nagyn bizom benne hogy ekkora szivatas nem lesz es holnap ott figyel majd a jutalomban egy xenotojas.
Dátum: 2023.09.20. 11:34:28
Koszi akkor 2 tojas jo pill a 18bol. eleg karcsu esely
plane 100cspnkent
plane 100cspnkent
Dátum: 2023.09.20. 10:57:18
Koszi az infot. Akkor duplan mazlid van. Volt Xenotojasod es nem is semmisult meg a valtoztataskor.
Meg egy kerdes mert ez sem derul ki az epulet leirasabol. 1 novelovel/csokkentovel csak 1 szintet lehet valtoztatni vagy tobbet is?
Meg egy kerdes mert ez sem derul ki az epulet leirasabol. 1 novelovel/csokkentovel csak 1 szintet lehet valtoztatni vagy tobbet is?
Dátum: 2023.09.20. 10:16:16
Koszi ezzel teljesen tisztaban voltam eddig is de nem tartom szerencses dolognak.
Ha mar a tojasok talalasabol kikerult a random akkor miert kell itt szivatni a nepet? Tokre nem mindegy h a 10. vagy a 20. 30. napon tudok epuletet novelni.
Most jo 1 tojas a 18bol. Ja van csokkantom akkor mar jo 2 (vagy ha tobb meretet lehet ugrani akkor 4) a 18bol. Ez nalam a szivatas kategoria. Lehet h hetekig nem esik 100/cspvel mikor napi 70-t kapok.
Es akkor azt meg nem is vettem szamba hogy ha nem sikerul a valtoztatas akkor megsemmisul a tojas es kezdhetem elolrol. Na akkor leszek igazan ideges.
Nagyon remelem h nem ez a cel es a holnapi jutalomban xenotojas lesz...
Ha mar a tojasok talalasabol kikerult a random akkor miert kell itt szivatni a nepet? Tokre nem mindegy h a 10. vagy a 20. 30. napon tudok epuletet novelni.
Most jo 1 tojas a 18bol. Ja van csokkantom akkor mar jo 2 (vagy ha tobb meretet lehet ugrani akkor 4) a 18bol. Ez nalam a szivatas kategoria. Lehet h hetekig nem esik 100/cspvel mikor napi 70-t kapok.
Es akkor azt meg nem is vettem szamba hogy ha nem sikerul a valtoztatas akkor megsemmisul a tojas es kezdhetem elolrol. Na akkor leszek igazan ideges.
Nagyon remelem h nem ez a cel es a holnapi jutalomban xenotojas lesz...