Nem tudom hol kell , de szeretném ha kivizsgálnak Aurrit mert csaló. Valamilyen figyelő progit használ amivel a 15% kijövőket azonnal támadja.
Ma is 5perc volt 15%-ból megittam egy ÉP italt majd átléptem az epikre ami le is ütött és ebben a pillanatban Aurri is levert, és igy 100.000LEt lopott.
Összesen 10mp nem voltam 15% felett ugy hogy előtte még több perc volt a felgyógyulásig.
Levert az epik és utána támadt meg. Nem számolhatta ki mivel előbb hagytam abba a vadászatot és igy esett vissza 5percre. Italt ittam tehát még nem lehettem listában sem.
Hozzászólások - Texex
Dátum: 2012.05.14. 20:05:18
Dátum: 2012.04.19. 15:44:17
Portyában mert már olvastam hogy Landragór nem jó. Direkt figyeltem hogy mikor csak pár pont akkor portyáztam vele.
Dátum: 2012.04.19. 12:46:28
v3 Texex megnéztem a Templomot 1 állat szintlépés volt,majd a feladtnak megfelelőlen lépet szintet és még mindig 1 van. Szóval nemadta hozzá.
Dátum: 2012.04.17. 07:59:42
Portyát, kihívást, manakonstit, nem számolta ma sem bele a templomba
ui. sisakszilánkot sem adta hozzá
ui. sisakszilánkot sem adta hozzá
Dátum: 2012.04.16. 23:40:18
harmadszor gyógyítok az állataimon de a templomban nem számolja.
v2en a 12 nyert portyánál 9ig számolta majd újabb 9 kellett mire meg lett
v2en a 12 nyert portyánál 9ig számolta majd újabb 9 kellett mire meg lett
Dátum: 2012.04.16. 23:24:04
Szerez portyából 88.000 LEt na ez is érdekes lesz VFesnek.
Dátum: 2012.03.20. 13:46:54
Idézet: Baraty - 2012.03.20. 09:46:39
V3 Zuzmo (2145) Szólt hogy így járt, forgatott egyet ami meg is jelent a listába, majd ki lépett és utána beszéltünk hogy még egyet forgathatna és vissza lépet de már nem tudott.
Valaki még szólt a barátok közül de nem emlékszem ki, estig kiderítem.
Ez tuti így volt? Nekem nem sikerült reprodukálni a dolgot. Magyaron történt?
V3 Zuzmo (2145) Szólt hogy így járt, forgatott egyet ami meg is jelent a listába, majd ki lépett és utána beszéltünk hogy még egyet forgathatna és vissza lépet de már nem tudott.
Valaki még szólt a barátok közül de nem emlékszem ki, estig kiderítem.
Dátum: 2012.03.20. 09:27:55
Többen is jelezték a szöviben hogy nem figyeltek a szerencsekerék ingyenes második forgatásra és kiléptek egy forgatás után a játékból. Mikor vissza léptek és újra akartak forgatni már nem engedi a játék csak őskőért.
Dátum: 2012.03.20. 09:27:28
Többen is jelezték a szöviben hogy nem figyeltek a szerencsekerék ingyenes második forgatásra és kiléptek egy forgatás után a játékból. Mikor vissza léptek és újra akartak forgatni már nem engedi a játék csak őskőért.
Dátum: 2011.10.22. 09:57:51
Ma reggelre eltűnt a át nem vett szövetségi küldetés nyereményem.
UI:
Most jelezték mások is jártak igy a szöviben
UI:
Most jelezték mások is jártak igy a szöviben
Dátum: 2011.09.24. 15:55:03
Épület fejlesztésnek.
Kennel 100 szintig. 50 szinttől minden 10 szint +1% eszencia találási esély. 75 szinten választható melyik csoportból essen. 100 szinten választható melyik csoport vagy adott eszencia essen, de ha adott eszenciát adsz meg, csökken a találati esély.
Apróságra hívták fel a figyelmem hogy, alacsony karik ne tudjanak nagy szövetségbe lépve azonnal tápolni. Használatát lehet szinthez kötni.
75 szinttű karitól lehet csak a csoportot választani,
100 szintűvel pedig mind kettőt már.
Kennel 100 szintig. 50 szinttől minden 10 szint +1% eszencia találási esély. 75 szinten választható melyik csoportból essen. 100 szinten választható melyik csoport vagy adott eszencia essen, de ha adott eszenciát adsz meg, csökken a találati esély.
Apróságra hívták fel a figyelmem hogy, alacsony karik ne tudjanak nagy szövetségbe lépve azonnal tápolni. Használatát lehet szinthez kötni.
75 szinttű karitól lehet csak a csoportot választani,
100 szintűvel pedig mind kettőt már.
Dátum: 2011.09.12. 15:03:38
Nem tudom ki hogy van vele, de lassan 4-5 napja nem ad besorolásra kérdést a játék.
Kisebb szintűek hogy fogják megszerezni a medálokat besorolás nélkül?
Kisebb szintűek hogy fogják megszerezni a medálokat besorolás nélkül?
Dátum: 2011.09.02. 19:52:19
Egyetlen napon menjetek el legalább xxxxx alkalommal vadászni!
Kis pontosítás jó lenne itt is. Az egyetlen napon, az 24 óra a felvételtől és mindig onnan az új nap ha nem sikerül, vagy éjféltől éjfélig, esetleg amikor a kamra hajnalba jóváíródik onnantól a következőig tart ez a bizonyos nap?
Kis pontosítás jó lenne itt is. Az egyetlen napon, az 24 óra a felvételtől és mindig onnan az új nap ha nem sikerül, vagy éjféltől éjfélig, esetleg amikor a kamra hajnalba jóváíródik onnantól a következőig tart ez a bizonyos nap?
Dátum: 2011.06.01. 19:56:07
Hát mit mondjak??
Most már lassan minden olimpia ilyen.
A kvízolimpia jelenleg nem fut
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és ma éjfélkor véget ér.
Most már lassan minden olimpia ilyen.
A kvízolimpia jelenleg nem fut
Jelenleg zajlik a kvíz olimpia, és ma éjfélkor véget ér.
Dátum: 2011.04.13. 08:44:11
Ki uralkodott leg hamarabb az allábiak közül ?
V. Károly (Spanyol ország)
VII. Henrik (Anglia)
Nagy Péter (Orosz ország)
I. Ferdinánd (Habsbourg Birodalom)
Mikor ilyet látok, mindig arra gondolok, nekem vessző hiba miatt is vissza jön. Akkor ez?
V. Károly (Spanyol ország)
VII. Henrik (Anglia)
Nagy Péter (Orosz ország)
I. Ferdinánd (Habsbourg Birodalom)
Mikor ilyet látok, mindig arra gondolok, nekem vessző hiba miatt is vissza jön. Akkor ez?
Dátum: 2011.02.04. 17:46:59
Üdv Miklós!
Sikerült haladni valamit három hónap alatt a jog tulajdonossal ,és reménykedhetünk az Idő Kereke sorozat újabb köteteiben?
Vagy itt a vége és próbáljunk keresni valakit aki ért angolul és lefordítja úgy ahogy?
Sikerült haladni valamit három hónap alatt a jog tulajdonossal ,és reménykedhetünk az Idő Kereke sorozat újabb köteteiben?
Vagy itt a vége és próbáljunk keresni valakit aki ért angolul és lefordítja úgy ahogy?
Dátum: 2010.12.14. 12:14:22
A v1 és v3 félpercenként adatbázis kapcsolódási hibával megszakad. Nem hogy olimpia de még sima vadászat se nagyon megy igy.
Dátum: 2010.11.25. 18:30:42
Ez már hihetetlen ami itt folyik. A maffia dolgozik ilyen módszerrel.
Ha nem fizetsz akkor elveszem erővel.
Milyen választási lehetőség ez?
Főleg hogy már törvénybe is vették hogy a maradéknál olyan alacsony működési költség kell
hogy legyen amiből nem tudják fenntartani maguk még akkor se ha mindenki maradna.
De hol van ma ebben az országban 3 millió tökös ember aki be intene és senki nem lépne át.
Akkor mit csinálna a drága kormányunk azzal a bazi nagy lyukkal amit nem tudna betömni.
Meg mondom akkor soha többet nem menne pénz nem csak 14 hónap.
Most írta az index hogy a 14 hónapot se vissza adják azoknak akik nem lépnek át.Ha nem 30év múlva kap 14 hónapnyi teljes nyugdíjat.muhaha 30évre előre ígérnek mikor 1/2 év alatt nem tudtak egyetlen igaz mondatot se leírni, és betartani.
Ha nem fizetsz akkor elveszem erővel.
Milyen választási lehetőség ez?
Főleg hogy már törvénybe is vették hogy a maradéknál olyan alacsony működési költség kell
hogy legyen amiből nem tudják fenntartani maguk még akkor se ha mindenki maradna.
De hol van ma ebben az országban 3 millió tökös ember aki be intene és senki nem lépne át.
Akkor mit csinálna a drága kormányunk azzal a bazi nagy lyukkal amit nem tudna betömni.
Meg mondom akkor soha többet nem menne pénz nem csak 14 hónap.
Most írta az index hogy a 14 hónapot se vissza adják azoknak akik nem lépnek át.Ha nem 30év múlva kap 14 hónapnyi teljes nyugdíjat.muhaha 30évre előre ígérnek mikor 1/2 év alatt nem tudtak egyetlen igaz mondatot se leírni, és betartani.
Dátum: 2010.11.24. 17:01:48
Sajnálattal hallom. Remélem sikerül meg egyezni nagyon hiányozna és utálnám ha hevenyészet netes fordításban kéne olvasnom.
Dátum: 2010.11.24. 16:58:40
Azért se adom. Gebedjenek meg. Ott marad, ha elveszik beperlem az államot lopásért.