No, megvan az első kristálypontom
Mire jó ?
Mit lehet vele csinálni ?
Köszi.
Hozzászólások - Settlers
Dátum: 2010.01.29. 11:11:50
Dátum: 2010.01.29. 10:36:05
Isteni vagy
Nagyon köszönöm.
A belépésem automatikusan történik, nem szoktam megnézni, biztosan ezért nem láttam.
De nagyon köszönöm, hálás vagyok.
Most nyomban ki is próbálom
Nagyon köszönöm.
A belépésem automatikusan történik, nem szoktam megnézni, biztosan ezért nem láttam.
De nagyon köszönöm, hálás vagyok.
Most nyomban ki is próbálom
Dátum: 2010.01.29. 10:10:33
Jó reggelt,
Jesszusom, megjelent egy olyan, hogy " Kihívás ", mikor szintet léptem.
A wikidot-on semmi leírás.
Adjatok valamilyen leírást róla, hogy tulajdonképpen mi az, hogyan működik, etc. legyetek szívesek.
Köszi.
Üdv.
Jesszusom, megjelent egy olyan, hogy " Kihívás ", mikor szintet léptem.
A wikidot-on semmi leírás.
Adjatok valamilyen leírást róla, hogy tulajdonképpen mi az, hogyan működik, etc. legyetek szívesek.
Köszi.
Üdv.
Dátum: 2010.01.26. 16:25:42
Köszönöm
Még egy kérdésem van a Pusztítás Citadellájával kapcsolatosan.
Azt írja, hogy a megcélzott szövetségnek szintenként * 5 többe kerül az építkezése.
Minek a szintje ? A Pusztítás Citadellájának a szintje ? Vagyis ha 5-ös szinten van akkor 5 x 5 = 25 -el kerül többe az építkezés ?
Az az 5 az százalék ? vagyis akkor szintenként 5 % - al drágább lesz az építkezése ?
Miközben csapás alatt van, aközben építhet, csak drágábban, nem ?
Akkor hogyan semlegesíti ?
Ha pl. elkezdte semlegesíteni, de nem fejezte be, és letelt a 24 óra és újból csapást mérnek rá, akkor amit addig semlegesített az lenullázódik ?
Nektek ez már nyilvánvaló, mert használtátok, de aki a fejlesztése előtt van, annak még sok a homályos pont
Köszönöm.
Még egy kérdésem van a Pusztítás Citadellájával kapcsolatosan.
Azt írja, hogy a megcélzott szövetségnek szintenként * 5 többe kerül az építkezése.
Minek a szintje ? A Pusztítás Citadellájának a szintje ? Vagyis ha 5-ös szinten van akkor 5 x 5 = 25 -el kerül többe az építkezés ?
Az az 5 az százalék ? vagyis akkor szintenként 5 % - al drágább lesz az építkezése ?
Miközben csapás alatt van, aközben építhet, csak drágábban, nem ?
Akkor hogyan semlegesíti ?
Ha pl. elkezdte semlegesíteni, de nem fejezte be, és letelt a 24 óra és újból csapást mérnek rá, akkor amit addig semlegesített az lenullázódik ?
Nektek ez már nyilvánvaló, mert használtátok, de aki a fejlesztése előtt van, annak még sok a homályos pont
Köszönöm.
Dátum: 2010.01.26. 14:59:01
Sziasztok,
egy rövid kérdésem lenne az Energiakristályosító -val kapcsolatosan.
Azt írja, hogy " A zsákmányolt lélekenergiát eme épület segítségévél őskővé kristályosíthatjátok! ".
Ez most konkrétan azt jelenti, hogy mikor elkészült az 1-es szint , akkor beteszek pl. 100 LE-t és kapok egy valódi őskövet ?
Olyant amilyent pénzért lehet vásárolni ?
Ha igen, akkor mennyi LE-ba kerül egy őskő és mibe befolyásolja az Energiakristályosító szintje az átalakítást.
Ha magasabb akkor kevesebb LE kell 1 valódi őskőhöz ?
Köszönöm.
Üdvözletem.
egy rövid kérdésem lenne az Energiakristályosító -val kapcsolatosan.
Azt írja, hogy " A zsákmányolt lélekenergiát eme épület segítségévél őskővé kristályosíthatjátok! ".
Ez most konkrétan azt jelenti, hogy mikor elkészült az 1-es szint , akkor beteszek pl. 100 LE-t és kapok egy valódi őskövet ?
Olyant amilyent pénzért lehet vásárolni ?
Ha igen, akkor mennyi LE-ba kerül egy őskő és mibe befolyásolja az Energiakristályosító szintje az átalakítást.
Ha magasabb akkor kevesebb LE kell 1 valódi őskőhöz ?
Köszönöm.
Üdvözletem.
Dátum: 2010.01.22. 11:06:23
Sziasztok,
az Aréna-nak mi a lényege ?
Valami erősödik, vagy nő a tapasztalat, vagy van valami egyéb, ami nincs a wikidot-on sem ?
Vagy csak azért van, hogy előfeltétele legyen más épületeknek ?
Vagy ha a szöviben unatkozunk, akkor agyoncsapjuk az időt és egymást ?
Köszi előre is
az Aréna-nak mi a lényege ?
Valami erősödik, vagy nő a tapasztalat, vagy van valami egyéb, ami nincs a wikidot-on sem ?
Vagy csak azért van, hogy előfeltétele legyen más épületeknek ?
Vagy ha a szöviben unatkozunk, akkor agyoncsapjuk az időt és egymást ?
Köszi előre is
Dátum: 2010.01.20. 15:51:28
Helló,
azt szeretném megérdeklődni, hogy háború esetén mit jelent a kapituláció ?
Csökkenti az rabolható LE mennyiségét ?
Köszi.
azt szeretném megérdeklődni, hogy háború esetén mit jelent a kapituláció ?
Csökkenti az rabolható LE mennyiségét ?
Köszi.
Dátum: 2010.01.15. 11:40:28
Még egy kérdésem lenne a Lélekkúttal kapcsolatosan. Ugyebár a Lélekkút méretét meghatározza :
- az új játékosok betöltött LE-ja. Ha valaki már megtöltötte, akkor az Ő további építései már nem növelik a Lélekkutat, csak az aktuálisan építendő egyéb épület méretét.
- ha felépül egy épület, akkor egyet nő a Lélekkút mérete is. Mennyivel ? Egy 170.000 LE - t igénylő fejlesztés kb mennyit növel a kút méretén.
És mivel lehet még növelni a Lélekkút méretét ?
Köszi.
Üdv.
- az új játékosok betöltött LE-ja. Ha valaki már megtöltötte, akkor az Ő további építései már nem növelik a Lélekkutat, csak az aktuálisan építendő egyéb épület méretét.
- ha felépül egy épület, akkor egyet nő a Lélekkút mérete is. Mennyivel ? Egy 170.000 LE - t igénylő fejlesztés kb mennyit növel a kút méretén.
És mivel lehet még növelni a Lélekkút méretét ?
Köszi.
Üdv.
Dátum: 2010.01.15. 09:26:38
Jó reggelt,
egy kérdésem lenne a Kínzókamrával kapcsolatosan.
Mikortól részesül a támadó a + LE-ban ?
Csak a támadás és elhurcolás után szerzett LE után, vagy aznap az előtte szerzett LE-ból is részesül ?
Pl. ha vadászok délelőtt és szert teszek 10.000 LE-ra. Délben egy nagymellű megtámad és elhurcol a Kínzókamrába.
De mikor ezt látom, akkor többet nem vadászok, portyázok stb. hogy ne szerezzek LE-t. Akkor Ő most részesül a délelőtti 10.000-ből is vagy nem kap semmit ?
És a kínzókamra kb. mennyi LE-t ad, mondjuk 10.000 LE után, amit az áldozat az elhurcolás után szerzett ?
Nagyon köszönöm.
Üdv.
egy kérdésem lenne a Kínzókamrával kapcsolatosan.
Mikortól részesül a támadó a + LE-ban ?
Csak a támadás és elhurcolás után szerzett LE után, vagy aznap az előtte szerzett LE-ból is részesül ?
Pl. ha vadászok délelőtt és szert teszek 10.000 LE-ra. Délben egy nagymellű megtámad és elhurcol a Kínzókamrába.
De mikor ezt látom, akkor többet nem vadászok, portyázok stb. hogy ne szerezzek LE-t. Akkor Ő most részesül a délelőtti 10.000-ből is vagy nem kap semmit ?
És a kínzókamra kb. mennyi LE-t ad, mondjuk 10.000 LE után, amit az áldozat az elhurcolás után szerzett ?
Nagyon köszönöm.
Üdv.
Dátum: 2010.01.04. 09:36:30
Nagyon köszönöm
Dátum: 2010.01.04. 09:11:01
Sziasztok,
a küldetésem az, hogy úgy lépjek be a küldetések menüpontba, hogy a VP 0 legyen. Elolvastam a hozzá fűződő infókat, de a Manakonstrukció nincs meg ( még sok van addig ), és az Átokpiramis csak az első szinten van. Elegendő lesz-e, hogy levigyem a VP 0 ra, vagy mi a tanácsotok, hogy mit tegyek ?
Egyelőre az Átokpiramis emelése nem jön szóba, mert egyéb prioritás van az építkezésnél.
Köszi.
Üdv.
a küldetésem az, hogy úgy lépjek be a küldetések menüpontba, hogy a VP 0 legyen. Elolvastam a hozzá fűződő infókat, de a Manakonstrukció nincs meg ( még sok van addig ), és az Átokpiramis csak az első szinten van. Elegendő lesz-e, hogy levigyem a VP 0 ra, vagy mi a tanácsotok, hogy mit tegyek ?
Egyelőre az Átokpiramis emelése nem jön szóba, mert egyéb prioritás van az építkezésnél.
Köszi.
Üdv.
Dátum: 2010.01.03. 18:12:50
Köszönöm
Dátum: 2010.01.03. 17:19:36
Sziasztok,
van még egy kérdésem a Térkapus szörnyekkel kapcsolatosan.
Ha a szörny szintje mindig 10 x nagyobb az én szintemnek, akkor hogy lehet legyőzni?
Egy átlagos karakter 10 csatából kb. mennyit nyerhet meg?
Mekkorák az esélyek?
Köszi a választ.
Üdv.
van még egy kérdésem a Térkapus szörnyekkel kapcsolatosan.
Ha a szörny szintje mindig 10 x nagyobb az én szintemnek, akkor hogy lehet legyőzni?
Egy átlagos karakter 10 csatából kb. mennyit nyerhet meg?
Mekkorák az esélyek?
Köszi a választ.
Üdv.
Dátum: 2010.01.03. 12:46:46
Sziasztok,
a Térkapuról szeretnék többet megtudni. Megnéztem a Wikidot-on és a Fórumon, de még szükségem lenne néhány pontosításra.
- a Térkaput mint karakter, egyénileg használhatom ?
- ha kapok valamilyen relikviát, ami nem kell, akkor azzal mit csinálhatok ?
- eladhatom-e a szövetségen belül ?
- elajándékozhatom-e ingyen kisebb társaimnak ?
- ha a szövin belül nem kell senkinek, akkor eladhatom-e más helyen ?
- esetleg valami, ami még fontos lehet ?
Nagyon köszönöm.
Üdv.
a Térkapuról szeretnék többet megtudni. Megnéztem a Wikidot-on és a Fórumon, de még szükségem lenne néhány pontosításra.
- a Térkaput mint karakter, egyénileg használhatom ?
- ha kapok valamilyen relikviát, ami nem kell, akkor azzal mit csinálhatok ?
- eladhatom-e a szövetségen belül ?
- elajándékozhatom-e ingyen kisebb társaimnak ?
- ha a szövin belül nem kell senkinek, akkor eladhatom-e más helyen ?
- esetleg valami, ami még fontos lehet ?
Nagyon köszönöm.
Üdv.
Dátum: 2010.01.02. 14:55:15
Értem. Köszönöm.
Talán jó, hogy a fejlődést visszafogja és a szinten belül erősítse a karaktert.
De azért rémisztően sokba kerül, inkább felhasználom egyébre azt a kalapnyi LE-t
Köszi.
Üdv.
Talán jó, hogy a fejlődést visszafogja és a szinten belül erősítse a karaktert.
De azért rémisztően sokba kerül, inkább felhasználom egyébre azt a kalapnyi LE-t
Köszi.
Üdv.
Dátum: 2010.01.02. 14:42:55
Sziasztok,
Boldog Új Évet kívánok
Meg szeretném érdeklődni, hogy az Aukciós házban mi a lényeg ?
Miért jó ez ?
Olvasom, hogy pl. a harc köve 315 aranydukát és megvásárlásakor a támadás permanensen megnő hárommal.
1 aranydukát 2 cselekvéspontba kerül ( a 2 aranydukát = 5 cselekvéspontot nem is kérdezem, mert szatír kell legyen, aki ad + 1 CSP-t pluszba ), ami azt jelenti, hogy 315 arany = 630 CSP.
Most egy átlag vadászatom olyan 420 LE-t hoz a konyhára, vagyis 630 x 420 = 264.600 LE.
Ennyi LE-ból a támadást a karakteren belül megnövelem legalább 20 szinttel ( nem számoltam utána, de legalább ennyivel )
Ha beteszem a gyakorlótérbe, az is legalább 12-15 szinttel megnöveli a támadást és ráadásul az egész szövi örvend neki.
Ezért nem értem. Van benne valami trükk, vagy miért van az Aukciós ház.
Szeretek kótyavetyélni, de ebben nem látom, hogy mi az üzlet
Hálás lennék, ha fel tudnátok világosítani.
Köszönöm.
Boldog Új Évet kívánok
Meg szeretném érdeklődni, hogy az Aukciós házban mi a lényeg ?
Miért jó ez ?
Olvasom, hogy pl. a harc köve 315 aranydukát és megvásárlásakor a támadás permanensen megnő hárommal.
1 aranydukát 2 cselekvéspontba kerül ( a 2 aranydukát = 5 cselekvéspontot nem is kérdezem, mert szatír kell legyen, aki ad + 1 CSP-t pluszba ), ami azt jelenti, hogy 315 arany = 630 CSP.
Most egy átlag vadászatom olyan 420 LE-t hoz a konyhára, vagyis 630 x 420 = 264.600 LE.
Ennyi LE-ból a támadást a karakteren belül megnövelem legalább 20 szinttel ( nem számoltam utána, de legalább ennyivel )
Ha beteszem a gyakorlótérbe, az is legalább 12-15 szinttel megnöveli a támadást és ráadásul az egész szövi örvend neki.
Ezért nem értem. Van benne valami trükk, vagy miért van az Aukciós ház.
Szeretek kótyavetyélni, de ebben nem látom, hogy mi az üzlet
Hálás lennék, ha fel tudnátok világosítani.
Köszönöm.
Dátum: 2009.12.25. 18:46:02
Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves játékosnak !!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánok minden kedves játékosnak !!
Dátum: 2009.12.18. 18:05:35
Ok
Köszi, hogy egy kicsit megnyugtattatok, már már pánikba estem.
Mivel mint mindenütt, akár a való életben is a fejlődést a rendelkezésre álló nyersanyag határozza meg, ami itt ugye a LE.
Ezért erre vagyok nagyon ráállva. Igaz a vadászat mérlegem is pozitív mintegy nettó 40.000 LE-val.
Akkor növelem tovább a SM-t és TT és vadászgatok tovább.
És az állatommal is kibékülhetek
Nagyon köszönöm
Üdv.
Köszi, hogy egy kicsit megnyugtattatok, már már pánikba estem.
Mivel mint mindenütt, akár a való életben is a fejlődést a rendelkezésre álló nyersanyag határozza meg, ami itt ugye a LE.
Ezért erre vagyok nagyon ráállva. Igaz a vadászat mérlegem is pozitív mintegy nettó 40.000 LE-val.
Akkor növelem tovább a SM-t és TT és vadászgatok tovább.
És az állatommal is kibékülhetek
Nagyon köszönöm
Üdv.
Dátum: 2009.12.18. 16:16:34
Helló
azt szeretném megtudni, hogy a spektrális manipuláció szakértelem mennyire reális ?
Vagy van-e mód arra, hogy fel lehessen tüntetni a vadászatoknál azt is, hogy mennyi a SM éltal szerzett LE.
Mert lassan sajtfejem lesz ettől
22-es szinten, 40-es spektrális manipulációval és 9-es tudat turbóval ( összesen 49 % plusz ) olyan lényeket ad amelyektől 184 LE-t kapok és még ebből is 16 a helyes kérdésért kapott LE.
Mert akkor ugye a lény ebben az esetben 168 LE-t ad. És még ebből lejön a SM+TT 49 %-a, ami 82, vagyis a lény alapszintje 86 LE-t ad.
Ez reális ? Mert az egyes szinten még egy sáskazöld güzü vagy egy bogárlila virittyom is ad ennyi LE-t
Mert ha tényleg ez egy bug vagy valami, akkor elbaltáztam, mert nem kellett volna annyi LE-t belegyömöszöljek a SM-ba.
És ami egy érdekesség: mindig leírom a vadászatok átlagát is. Mindig 20 vadászatot indítok és az átlag sem változik.
Olyan átlagok vannak most mi, mint mikor a SM szintem a fele volt mint most vagyis 351, 323, 340, 332, 347.
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ez egy bug és kijavítódik és holnaptól hatalmas mennyiségű LE-t fogok kapni a vadászatok során, mert guttát kapok. Már az állatommal is összevesztem ez miatt
Köszi
azt szeretném megtudni, hogy a spektrális manipuláció szakértelem mennyire reális ?
Vagy van-e mód arra, hogy fel lehessen tüntetni a vadászatoknál azt is, hogy mennyi a SM éltal szerzett LE.
Mert lassan sajtfejem lesz ettől
22-es szinten, 40-es spektrális manipulációval és 9-es tudat turbóval ( összesen 49 % plusz ) olyan lényeket ad amelyektől 184 LE-t kapok és még ebből is 16 a helyes kérdésért kapott LE.
Mert akkor ugye a lény ebben az esetben 168 LE-t ad. És még ebből lejön a SM+TT 49 %-a, ami 82, vagyis a lény alapszintje 86 LE-t ad.
Ez reális ? Mert az egyes szinten még egy sáskazöld güzü vagy egy bogárlila virittyom is ad ennyi LE-t
Mert ha tényleg ez egy bug vagy valami, akkor elbaltáztam, mert nem kellett volna annyi LE-t belegyömöszöljek a SM-ba.
És ami egy érdekesség: mindig leírom a vadászatok átlagát is. Mindig 20 vadászatot indítok és az átlag sem változik.
Olyan átlagok vannak most mi, mint mikor a SM szintem a fele volt mint most vagyis 351, 323, 340, 332, 347.
Kérlek, nyugtassatok meg, hogy ez egy bug és kijavítódik és holnaptól hatalmas mennyiségű LE-t fogok kapni a vadászatok során, mert guttát kapok. Már az állatommal is összevesztem ez miatt
Köszi
Dátum: 2009.12.17. 13:00:08
Köszönöm