Hozzászólások - Pixapa
A kiirtak alapjan(28.-an) fog kezdodni, vagy lesz barmilyen keses az indulassal kapcsolatban?
Dátum: 2016.06.17. 17:53:41
Mindket felnek igaza van valamilyen szinten.
" Ugyanúgy lehet terrorizálni bárkit, hogy "vigyázz, ha ez meg az nem úgy lesz, akkor bekapcsolom ellened a lopást, és szétszivatlak" (és itt nem Offsboyra gondolok, róla tudom, hogy nem ilyen, de ezt a fegyvert bárki használhatja)
- Amikor éppen szüksége van a usernek kiégett őskőre (pl befizetési akció előtt), ugyanúgy végig fog darálni mindenkit, ugyanúgy megy majd a sírás-rívás, hogy ők is őskövet akartak venni és most ellopták a kiégett ősköveiket."
- a kikapcsolo gomb pont arra szolgalna, hogy akiket nem akar a jatekos megszivatni, azt ne tegye. Ha valakit megakarok szivatni, akkor tole lopok anelkul, hogy figyelmeztetnem, nem az oviban vagyunk.
"- Ha ezt kikapcsolhatóvá tesszük, akkor jön még a kivégzés, a másodlagos támadások meg ki tudja mi minden." - ez viszont valoszinuleg helytallo felteves.
Osko koltes a lopas merseklesere nalam sem opcio!
"Beállításokhoz egy változtatható számérték, hogy eddig a számig lopok kiégett őskövet, default meg 2000." - ez is jo otlet, de nem helyettesiti az eredeti kikapcsolasi otletet, az szerintem egyszerubben megoldhato.
Es vegezetul, mivel pont azok kerik ezt a valtoztatast, akik kifejlesztettek es nem azok, akik elszenvedik a magas lopas szakit, igy szerintem jogos a keres.
" Ugyanúgy lehet terrorizálni bárkit, hogy "vigyázz, ha ez meg az nem úgy lesz, akkor bekapcsolom ellened a lopást, és szétszivatlak" (és itt nem Offsboyra gondolok, róla tudom, hogy nem ilyen, de ezt a fegyvert bárki használhatja)
- Amikor éppen szüksége van a usernek kiégett őskőre (pl befizetési akció előtt), ugyanúgy végig fog darálni mindenkit, ugyanúgy megy majd a sírás-rívás, hogy ők is őskövet akartak venni és most ellopták a kiégett ősköveiket."
- a kikapcsolo gomb pont arra szolgalna, hogy akiket nem akar a jatekos megszivatni, azt ne tegye. Ha valakit megakarok szivatni, akkor tole lopok anelkul, hogy figyelmeztetnem, nem az oviban vagyunk.
"- Ha ezt kikapcsolhatóvá tesszük, akkor jön még a kivégzés, a másodlagos támadások meg ki tudja mi minden." - ez viszont valoszinuleg helytallo felteves.
Osko koltes a lopas merseklesere nalam sem opcio!
"Beállításokhoz egy változtatható számérték, hogy eddig a számig lopok kiégett őskövet, default meg 2000." - ez is jo otlet, de nem helyettesiti az eredeti kikapcsolasi otletet, az szerintem egyszerubben megoldhato.
Es vegezetul, mivel pont azok kerik ezt a valtoztatast, akik kifejlesztettek es nem azok, akik elszenvedik a magas lopas szakit, igy szerintem jogos a keres.
Dátum: 2016.02.22. 10:10:37
Pont azért léptem rá azokra a mezőkre ahol csata van először, mikor odaértem, hog utána ne kelljen hosszú perceket keresgélnem, mikor a küldetést csinalom. Csak most vettem észre, hogy levonja az energiát a második rálépéskor is.
Az rendben van, ha csatát veszitesz, vagy kérdést rontasz, hogy újbol levonja az energiát következő próbálkozásnal, de ha meg sem próbálom, csak felderítem, akkor ez szerintem nem fair...
Az rendben van, ha csatát veszitesz, vagy kérdést rontasz, hogy újbol levonja az energiát következő próbálkozásnal, de ha meg sem próbálom, csak felderítem, akkor ez szerintem nem fair...
Dátum: 2016.02.22. 00:33:44
Nem tudom, hogy ez bug-e vagy igy lett terveve a dolog, de azt vettem eszre, hogy ha felderitek egy mezzot ahol csata van, nem csatazok akkor, mikor felderitem, hanem visszamegyek kesobb, akkor ugyanugy leveszi a 20 energiat a mezore lepeskor(ha nincs energiad, akkor nem is tudsz arra a mezore lepni)
Elvileg, azokra a mezokre amit mar felderitettel, vissza tudsz menni, nem??? Marmint energiakoltes nelkul! Tehat, ahanyszor ralepsz a mezore es lelepsz rola csata nekul, annyiszor vonja le az energiat amikor visszalepsz.
Szeritnem ez igy nem korrekt.
Elvileg, azokra a mezokre amit mar felderitettel, vissza tudsz menni, nem??? Marmint energiakoltes nelkul! Tehat, ahanyszor ralepsz a mezore es lelepsz rola csata nekul, annyiszor vonja le az energiat amikor visszalepsz.
Szeritnem ez igy nem korrekt.
Dátum: 2016.02.20. 13:01:42
Az anomalias szovikuldi sem mukodik az eventen! Figyelembe veve a rakoltott Csp-t, illene aktivalni ezt is!
Dátum: 2015.04.14. 17:06:47
Csak az aktiv csatlos altal megtanult uj tudas hasznalhato, vagy az inaktiv csatlosok altal megtanult valami is ervenyesul?
Dátum: 2015.04.14. 16:57:16
20. es 25.
tanulas 70. es 80.
tanulas 70. es 80.
Dátum: 2015.02.04. 00:14:50
.
Dátum: 2015.01.11. 11:35:25
Par nappal ez elott meg komolyan vettem a V6-ot, gondoltam osko nelkul, de azert csak megprobalok egy normalis karaktert csinalni.
Megvaltozott az allaspontom. Mar toroltek a szovetsegbol a top lassitas hallatan. En tovabb viszem a karaktert, de most mar ketseg nem fer hozza, hogy torles lesz az 50. szinten!
Megvaltozott az allaspontom. Mar toroltek a szovetsegbol a top lassitas hallatan. En tovabb viszem a karaktert, de most mar ketseg nem fer hozza, hogy torles lesz az 50. szinten!
Dátum: 2014.12.30. 22:11:11
"Ezért inkább nyitok itt egy topikot, egyszerűbb, mint mindenkinek külön-külön elmagyarázni."- nem vagyunk mi butak, Miklos, csak nem ertunk egyet a kialakult helyzettel! Es ha mar ennyien gondoljak ugyanazt, akkor szerintem az okos ember elkezd gondolkodni azon, hogy esetleg valami valosag alapja is lehet a dolognak...
Dátum: 2014.01.28. 22:07:42
Nem tudom, hogy van-e valami koze az uj fejleszteshez, de a portyalistaban magasabb szinte minden karakter tulosszege, mint a karakterlapon.
Dátum: 2012.12.08. 14:43:51
Koszonom!
Dátum: 2012.12.07. 21:14:54
A tisztelt neves ellenfeleket mindenkepp 1-es szintu buzogannyal kell leutni, vagy jo az is ha benne van a fegyver neveben a buzogany?
Dátum: 2012.12.07. 00:12:17
Koszonom!
Dátum: 2012.12.06. 19:01:05
Hol es hogy lehet venni stimulatort?
Dátum: 2012.12.06. 10:12:50
Ez a nyakek ér valamit egyáltalán? Sehol sem látom, hogy bármelyik tulajdonságok növekedett volna... Vagy csak van eggyel több relikviám???
Dátum: 2012.10.15. 20:06:09
Hu, nagyon nem szerettem mikor Prisma egyfoltaban itt tolta a szoveget az ilyen esetekben, mint ez, viszon most kicsit hianyolom, mert ugy tunik, hogy azok ellen a lehetosegek ellen kampanyoltok amit a lelemenyes vegzetur/no kitalalt egy olyan jatekban, ahol ez a lenyeg, hogy a jatek legalis keretein belul valami olyan iranyba fejleszd a karakteredet amilyenben eredmenyesebb leszel mint a tobbiek.
Konkretan az SK ilyen jellegu hasznalatarol beszelek. Biztosan az en ismereteim hianyosak ezen a teren, de gondolom nem volt megszabva, hogy az SK-t csak a gyamoltalanok es elesettek megsegitesere lehessen hasznalni...
Es nem biztos, hogy minden ilyen iranyu otlet ellen a jatekvezetes kozremukodesere es ennek modositasara van szukseg.
Az Sk es a josag kopenye is mindenki szamara elerheto es aranydukatert megveheto az aukcioshaz nevu menupont alatt!
Konkretan az SK ilyen jellegu hasznalatarol beszelek. Biztosan az en ismereteim hianyosak ezen a teren, de gondolom nem volt megszabva, hogy az SK-t csak a gyamoltalanok es elesettek megsegitesere lehessen hasznalni...
Es nem biztos, hogy minden ilyen iranyu otlet ellen a jatekvezetes kozremukodesere es ennek modositasara van szukseg.
Az Sk es a josag kopenye is mindenki szamara elerheto es aranydukatert megveheto az aukcioshaz nevu menupont alatt!
Dátum: 2012.10.15. 19:12:34
Ehhez a beszelgeteshez annyit fuznek hozza, hogy mindenki a sajat izlese szerint fejleszti a karakteret!
Offsboy sem tett semmi olyat V1-en, ami ellenkezne a szabalyzattal csak okosan jatszik es ehhez meg is van a karaktere ami nem hatrany.
Es ha valaki meg tudja tenni a jatek legalis keretein belul, hogy nagyot szakitson egy eventbol, akkor hajra! Nem kell irigyelni tole a taktikat, o talalta ki, sot a kovetkezo ilyen eventre te is tartalekolhatsz tanulva ebbol, persze ha megteheted. Mellesleg mondhatom, hogy egyike voltam azon keveseknek akik tudtak errol a taktikarol es arrol, hogy mennyi LE van nala, de nem voltak/nincsenek meg azok a dolgok a karakteremnel ami lehetove tette volna a hasonlo LE felhalmozast.
Ennek ellenere orulok, hogy neki sikerult megcsinalnia, amit eltervezett par honappal ez elott...
Offsboy sem tett semmi olyat V1-en, ami ellenkezne a szabalyzattal csak okosan jatszik es ehhez meg is van a karaktere ami nem hatrany.
Es ha valaki meg tudja tenni a jatek legalis keretein belul, hogy nagyot szakitson egy eventbol, akkor hajra! Nem kell irigyelni tole a taktikat, o talalta ki, sot a kovetkezo ilyen eventre te is tartalekolhatsz tanulva ebbol, persze ha megteheted. Mellesleg mondhatom, hogy egyike voltam azon keveseknek akik tudtak errol a taktikarol es arrol, hogy mennyi LE van nala, de nem voltak/nincsenek meg azok a dolgok a karakteremnel ami lehetove tette volna a hasonlo LE felhalmozast.
Ennek ellenere orulok, hogy neki sikerult megcsinalnia, amit eltervezett par honappal ez elott...
Dátum: 2012.10.15. 12:15:48
Nekem full ep-bol kb 20 csata jott ossze, de sokmindentol fugg...
Dátum: 2012.10.15. 12:14:24
sajnalatos dolog, de igazad van