Ok!
Bocs! Csak nem tudtam, hogy cinizmus a hozzászólásod eleje, vagy tényleg így gondolod.
Többeknél nehéz, a szöveg jelentése mögé látni, de valószínű, hogy csak én komplikálom túl.
Hozzászólások - Galvanelem
Dátum: 2011.03.26. 21:45:18
Dátum: 2011.03.25. 09:47:19
Ugyan!
Ez inkább kedves, mint szánalmas. Felvettétek? Jók a statjai?
/Ha esetleg felmerülne: Nem az én karakterem. /
Ez inkább kedves, mint szánalmas. Felvettétek? Jók a statjai?
/Ha esetleg felmerülne: Nem az én karakterem. /
Dátum: 2011.03.21. 21:21:08
Ha neveztél, csak azok ellen indíthatsz normál portyát, akik nem neveztek. Lesz rája egy külön lehetőség. Azok ellen akik neveztek csak az eventes portya fog működni, legalábbis ha jól vettem le a dolgot.
Dátum: 2011.02.05. 16:24:18
Idézet: Legacy - 2011.02.05. 15:32:01
És, ha nagyon elkalapálnak, akkor ezek így néznek ki. :
szakadt nadrág, szakadt ing, fékcsíkos alsó, véres zsebkendő.
Bocs az offolásért, de nem tudtam kihagyni.
Szerepjátékosan természetesen nem mezítláb rohangásznak, hanem olyan cucc van rajtuk, ami nem ad bónuszt, épp ezért nem nincs is feltüntetve a karakterlapon. Nadrág, ing, alsógatya, zsebkendő, ez mind van nálad, csak nem ad bónuszt.
És, ha nagyon elkalapálnak, akkor ezek így néznek ki. :
szakadt nadrág, szakadt ing, fékcsíkos alsó, véres zsebkendő.
Bocs az offolásért, de nem tudtam kihagyni.
Dátum: 2011.01.26. 22:20:15
38. szakértelem.
A hordázás szakértelem lehetővé teszi, hogy több állatot vigyél a harcba. 10. szinten plusz 1, 30. szinten +2, a 60. maximális szinten pedig +3 állatot jelölhetsz ki harcolni. Ha több állatot viszel harcba, akkor mindegyik támadni fog, többet fognak sebezni, de az elnyeléseik nem adódnak össze, hanem átlagolódnak. A győztes csata végén pedig mindegyik kap morált és tapasztalati pontot. Két állatnál az egyhez képest mindkettő 80%-nyi, három állatnál pedig az egy állat által kapott tapasztalati pont 60%-át kapja mindegyik. (4 állatnál 50%)
A hordázás szakértelem lehetővé teszi, hogy több állatot vigyél a harcba. 10. szinten plusz 1, 30. szinten +2, a 60. maximális szinten pedig +3 állatot jelölhetsz ki harcolni. Ha több állatot viszel harcba, akkor mindegyik támadni fog, többet fognak sebezni, de az elnyeléseik nem adódnak össze, hanem átlagolódnak. A győztes csata végén pedig mindegyik kap morált és tapasztalati pontot. Két állatnál az egyhez képest mindkettő 80%-nyi, három állatnál pedig az egy állat által kapott tapasztalati pont 60%-át kapja mindegyik. (4 állatnál 50%)
Dátum: 2011.01.16. 19:45:22
Szerintem az állat sebző értéke a karakterem erejétől függ csökkentve az ellenfél elnyelésével, a támadási képessége (hogy mekkorát üt, és hogy mennyien) az pedig az állat szintjétől és az ellenfél védelmétől meg a szerencsétől.
Én erre alapoztam a mostani fejlesztésem, és báválni is látszik, vagy legalábbis kijön az amit az előző mondatban írtam.
Mod.: megtaláltam a wikin
Állatok sebzése
Az állat sebzése mindig a játékos várható sebzésének 25+20+15+10 százaléka, az állatok találati számától függően. Miklós hozzászólása 2009.12.03
Ez biztosítja, hogy az állat(ok) sebzése ne szálljon el, mindig a normál sebzés függvénye legyen. Az állatok a fizikai sebzés "meghosszabbításai" - de csak a karakter sebzésétől függnek, a támadásától nem. Az állatok sebzését nem befolyásolja a kritikus sebzés, láthatatlanság, vagy a horda módosító, minden esetben a (fegyver sebzés + erő sebzés - elnyelés) meghatározott százalékát sebzik. Ezt csak az állatok szakértelmei vagy az állatfelszerelés módosíthatja. Abban az esetben, ha a karakter nem talál, az állat azonban igen, akkor is számolódik egy fiktív karakter sebzés, ennek egy részét sebzi az állat.
Miklós hozzászólása 2009.12.02
További módosítás:
Craslorg is ezt írta, csak szerintem így érthetőbb.
Én erre alapoztam a mostani fejlesztésem, és báválni is látszik, vagy legalábbis kijön az amit az előző mondatban írtam.
Mod.: megtaláltam a wikin
Állatok sebzése
Az állat sebzése mindig a játékos várható sebzésének 25+20+15+10 százaléka, az állatok találati számától függően. Miklós hozzászólása 2009.12.03
Ez biztosítja, hogy az állat(ok) sebzése ne szálljon el, mindig a normál sebzés függvénye legyen. Az állatok a fizikai sebzés "meghosszabbításai" - de csak a karakter sebzésétől függnek, a támadásától nem. Az állatok sebzését nem befolyásolja a kritikus sebzés, láthatatlanság, vagy a horda módosító, minden esetben a (fegyver sebzés + erő sebzés - elnyelés) meghatározott százalékát sebzik. Ezt csak az állatok szakértelmei vagy az állatfelszerelés módosíthatja. Abban az esetben, ha a karakter nem talál, az állat azonban igen, akkor is számolódik egy fiktív karakter sebzés, ennek egy részét sebzi az állat.
Miklós hozzászólása 2009.12.02
További módosítás:
Craslorg is ezt írta, csak szerintem így érthetőbb.
Dátum: 2010.12.17. 09:58:09
Te eddig 78 térképdarabot találtál.
Itt a vége nálam.
Itt a vége nálam.
Dátum: 2010.12.17. 09:57:03
Sziasztok!
Gratulálok. Szép munka volt.
Gratulálok. Szép munka volt.
Dátum: 2010.12.12. 21:29:27
Te eddig 71 térképdarabot találtál.
Nem tudok leállni
Nem tudok leállni
Dátum: 2010.12.11. 20:37:53
Ez már megvan. Szerintem nem kell levadásznod.
Dátum: 2010.12.08. 21:37:01
A szemtelen.
10 pont.
10 pont.
Dátum: 2010.12.08. 20:26:21
Kiemelkedő teljesítményednek köszönhetően eggyel erősebb jutalmat fogsz kapni (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyeri)
Must gyün a rájaadás.
Must gyün a rájaadás.
Dátum: 2010.12.07. 17:22:15
1 700 a különbség.
Azt csak nem dolgozzák le.
Már csak 6
Azt csak nem dolgozzák le.
Már csak 6
Dátum: 2010.12.06. 13:15:42
Ahhoz, hogy eggyel jobb díjat kapjál (ha a csapatod nem a legerősebb díjat nyerte), még legalább 9 térképdarabot kell gyűjtened.
Végre egyszámjegyű!
Jól is kell ám válaszolni a kérdésekre!
Végre egyszámjegyű!
Jól is kell ám válaszolni a kérdésekre!
Dátum: 2010.12.02. 15:22:34
Te eddig 36 térképdarabot találtál.
Biztos ami biztos a 60-ra hajtok. Ha meglesz meg a ráadásra:)
Biztos ami biztos a 60-ra hajtok. Ha meglesz meg a ráadásra:)
Dátum: 2010.11.27. 23:18:43
Kis pontosítás: Nem 30%, hanem 20%
"A törvényjavaslat szerint az állami rendszerbe átlépők kedvezményt kaphatnak a magán-nyugdíjpénztári tagdíjbefizetéseken elért reálhozam utáni adóból. A kedvezmény mértéke az átutalt tagi kifizetés 20 százaléka, legfeljebb 300 ezer forint. A parlament hétfőn kezdi a törvényjavaslat részletes vitáját."
a többi tőkejövedelemhez hasonlóan fog adózni, vagyis a 16 százalékos, egykulcsos személyi jövedelemadó alá fog esni" a reálhozam
http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdij/ adozniuk_kell_a_nyertes_penztari_atlepoknek.142070.html
"A törvényjavaslat szerint az állami rendszerbe átlépők kedvezményt kaphatnak a magán-nyugdíjpénztári tagdíjbefizetéseken elért reálhozam utáni adóból. A kedvezmény mértéke az átutalt tagi kifizetés 20 százaléka, legfeljebb 300 ezer forint. A parlament hétfőn kezdi a törvényjavaslat részletes vitáját."
a többi tőkejövedelemhez hasonlóan fog adózni, vagyis a 16 százalékos, egykulcsos személyi jövedelemadó alá fog esni" a reálhozam
http://www.portfolio.hu/gazdasag/nyugdij/ adozniuk_kell_a_nyertes_penztari_atlepoknek.142070.html
Dátum: 2010.11.25. 18:27:11
Öhöm...
Április:
" A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat."
Április:
" A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat."
Dátum: 2010.11.24. 18:28:16
Köszi!
Szövegértelmezési gondok.
Szövegértelmezési gondok.
Dátum: 2010.11.24. 18:01:56
Idézet: AranyAlma - 2010.11.24. 17:49:52
Ezt a részt be tudnád hivatkozni nem találom, vagy már nem látok.
Mod: arra gondolok, hogy annak kell jeleznie, aki nem akar visszalépni.
Idézet: Craslorg - 2010.11.24. 17:37:33
Annak kell jeleznie aki nem akar visszalepni. Aki nem jelez automatikusan visszalep.
Jelen állás szerint még nem kell adnod, de ha nem adod, azzal lemondasz az állami 75%-os nyugdíjról. Mondjuk én megvárom a január 31-ét, fognak itt még történni dolgok addig. Ha nem, akkor rohadt nagy sorok lesznek a hivatalokban
Annak kell jeleznie aki nem akar visszalepni. Aki nem jelez automatikusan visszalep.
Ezt a részt be tudnád hivatkozni nem találom, vagy már nem látok.
Mod: arra gondolok, hogy annak kell jeleznie, aki nem akar visszalépni.
Dátum: 2010.11.18. 00:33:16
Te nyerted a csatát, jutalmad 14020 lélekenergia és 33 TP!
A portyázás során találtál egy térképrészletet!
A vadászat során találtál egy térképrészletet!
Van itt minden kérem szépen.
A portyázás során találtál egy térképrészletet!
A vadászat során találtál egy térképrészletet!
Van itt minden kérem szépen.