Hozzászólások - Unr34l
Dátum: 2015.10.21. 01:17:51
A következő tárgyak(at) találtad: 2 kiégett őskő, 1 sisakszilánk, Lélekgyémánt csomagocska, Csatlóskristály, 2 energiatégla, Kisebb portyázás itala
Dátum: 2015.10.19. 22:44:19
Ez az én véleményem hogy így működik, pl ha éjfél után indítok egy vadászatot ami az első az adott nap folyamán és állatot fogok el akkor a napi rutinoknál csak az állatelfogást pipálja ki a vadászatot nem , pedig akkor ez is vadászatnak számít de mégse és ezért írtam feljebb azt. Különben sok mindenről nincs leírása ennek miért lenne ( csatlósoknál a kincskereső képesség sincs leírva ha pl. kincskeresés összértéke 250 akkor az azt jelenti hogy 100% hogy találsz egyet és még 25% esély hogy találj még egyet kivéve állatelfogásnál
)
plusz még ha elsőre vadászatnál szintén állatelfogás van az adott napon és még nem volt portyázás sem akkor nem tudsz szerencsekereket forgatni mert ezt írja ki: A mai napon még nem vadásztál vagy nem indítottál győztes portyát.
Állatelfogás az állatelfogás az nem vadászat
)plusz még ha elsőre vadászatnál szintén állatelfogás van az adott napon és még nem volt portyázás sem akkor nem tudsz szerencsekereket forgatni mert ezt írja ki: A mai napon még nem vadásztál vagy nem indítottál győztes portyát.
Állatelfogás az állatelfogás az nem vadászat

Dátum: 2015.10.19. 19:31:40
De TP-t sem add és ezért nem adja amiket felsoroltál mert azokat TP-hez köti ;-)
Dátum: 2015.10.19. 19:28:59
Gratulálok! 

Dátum: 2015.10.19. 16:31:31
Állat elfogásért nem kapsz, helyette be lehet idomítani és elküldeni gyakorolni amért lehet narancssárga mytrokonitot és még a szintlépős küldetést is végrehajtani.
Dátum: 2015.10.19. 08:06:32
A következő tárgyak(at) találtad: 2 Energiakoncentrátum, Csatlóskristály, 2 sisakszilánk, 2 Fehér kristályital, szubplazma
Dátum: 2015.10.17. 04:22:27
A következő tárgyak(at) találtad: fehér kristályital, 1 energiatégla, Energiakoncentrátum, 1 sisakszilánk
Dátum: 2015.10.16. 11:33:57
A következő tárgyak(at) találtad: 1 energiatégla, Energiakoncentrátum, szubplazma, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.10.15. 03:35:15
Gondolom van a szövetségben tudás fája és éjfélkor az oda épül be 

Dátum: 2015.10.15. 03:32:59
A következő tárgyak(at) találtad: 1 sisakszilánk, Fehér kristályital, hűségszilánk, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.10.14. 00:08:04
A következő tárgyak(at) találtad: 1 energiatégla, 2 kiégett őskő, Energiakoncentrátum
Dátum: 2015.10.13. 00:02:31
A következő tárgyak(at) találtad: 2 mytokronit csomag, Kisebb portyázás itala, 1 kiégett őskő
Dátum: 2015.10.12. 21:43:01
A következő tárgyak(at) találtad: 2 Energiakoncentrátum, 1 kiégett őskő, 2 mytokronit csomag, 3 energiatégla, Lélekgyémánt csomagocska, Fehér kristályital, Horda trófea, Platina
Dátum: 2015.10.09. 03:05:43
A következő tárgyak(at) találtad: Csatlóskristály, Platina, 5 energiatégla, 2 hűségszilánk, 2 Kisebb portyázás itala, 2 Sorsjegy, A vadászat itala, 3 szubplazma, 3 sisakszilánk, 3 kiégett őskő, 1 aranydukát, mytokronit csomag, Relikviaforgács, 2 Fehér kristályital
Dátum: 2015.10.09. 02:49:45
Jó lenne ha tényleg lenne változás én eddig utolsó két találkozón voltam és legutóbbin éppen egy licit felverő ( lehet sok sör volt benne ) szépen 3000ra felemelte a csatlósfűszert amiért én is licitáltam, de nem jelentkezett senki és újra licitre lett bocsátva amit már el is vittem.
Nekem személy azonosítással nincs bajom , de lehetne olyat is csinálni aki elmegy a találkozóra ott ahol van őskőbefizetés lehetne előre regisztrálni a licitre és adott játékos kapna egy kártyát amin rajta van: ( beholder pecsét, aláírás , adott világ és karakter név ha több világon akar licitálni akkor mindet feltüntetni meg aranydukátok számát világonként )
Licitet ott ahol eddig a nagyszínpad előtt de még annyiban módosítva hogy eddig mindenhonnan lehet licitálni most csak ott és a első széksorból kártya felmutatásával ezáltal a licitfelverőket is lehetne kiszűrni ,persze még így is felehet verni a licittett de ha esetleg olyan nyerné az adott tárgyat akinek nincs annyi aranydukátja akkor még jobban szigorítani a meglévőt!
Találkozóig még nagyon sok idő van legyen változás
Múlttal már nem foglalkoznék ami volt az volt kár így utólag már bármit is tenni , innentől kezdve kell majd jobban odafigyelni.
Nekem személy azonosítással nincs bajom , de lehetne olyat is csinálni aki elmegy a találkozóra ott ahol van őskőbefizetés lehetne előre regisztrálni a licitre és adott játékos kapna egy kártyát amin rajta van: ( beholder pecsét, aláírás , adott világ és karakter név ha több világon akar licitálni akkor mindet feltüntetni meg aranydukátok számát világonként )
Licitet ott ahol eddig a nagyszínpad előtt de még annyiban módosítva hogy eddig mindenhonnan lehet licitálni most csak ott és a első széksorból kártya felmutatásával ezáltal a licitfelverőket is lehetne kiszűrni ,persze még így is felehet verni a licittett de ha esetleg olyan nyerné az adott tárgyat akinek nincs annyi aranydukátja akkor még jobban szigorítani a meglévőt!
Találkozóig még nagyon sok idő van legyen változás
Múlttal már nem foglalkoznék ami volt az volt kár így utólag már bármit is tenni , innentől kezdve kell majd jobban odafigyelni.
Dátum: 2015.10.09. 02:08:27
Beváltottam 30 Relikviaforgácsot epikus kincsesládára ezt tovább 200 pechpontra így szerencsekeréknél 289 pechpontom lett na erre forgatok egyet sorsjeggyel: A nyereményed: 30 Relikviaforgács
Még egyszer megcsinálom ezt csak annyi különbséggel hogy 1 őskőért forgattam A nyereményed: 30 Relikviaforgács , Azért ez vicc vesztettem 40 pechpontot
Harmadjára is megcsináltam de most már egymás utáni 3 forgatásom
A nyereményed: Végzet medál
A nyereményed: 21 AF pont, 243 TP
Na ha így belejöttem beváltok még 90 forgácsot és forgatok négyet
A nyereményed: Templomi pálca -150pechpont
A nyereményed: Sajtoló medál -90pechpont
A nyereményed: fétisszilánk, 243 TP - 260pechpont
Mind a kilenc forgatásom piros volt
Még egyszer megcsinálom ezt csak annyi különbséggel hogy 1 őskőért forgattam A nyereményed: 30 Relikviaforgács , Azért ez vicc vesztettem 40 pechpontot
Harmadjára is megcsináltam de most már egymás utáni 3 forgatásom
A nyereményed: 21 AF pont, 243 TP
Na ha így belejöttem beváltok még 90 forgácsot és forgatok négyet
A nyereményed: Sajtoló medál -90pechpont
A nyereményed: fétisszilánk, 243 TP - 260pechpont
Mind a kilenc forgatásom piros volt
Dátum: 2015.10.05. 19:47:50
Így már elfogadhatók az értékek 

Dátum: 2015.10.03. 13:38:42
Minden csatlós lép egy szintet felhasználáskor.
Dátum: 2015.10.02. 00:04:59
Nekem első nyitásom: A következő tárgyak(at) találtad: Energiakoncentrátum, Kisebb portyázás itala, templomkristály, szubplazma
Dátum: 2015.09.29. 23:45:16
Végül is felfoghatjuk így is
én már ezen is túltettem magamat 
én már ezen is túltettem magamat