Ez az én véleményem hogy így működik, pl ha éjfél után indítok egy vadászatot ami az első az adott nap folyamán és állatot fogok el akkor a napi rutinoknál csak az állatelfogást pipálja ki a vadászatot nem , pedig akkor ez is vadászatnak számít de mégse és ezért írtam feljebb azt. Különben sok mindenről nincs leírása ennek miért lenne ( csatlósoknál a kincskereső képesség sincs leírva ha pl. kincskeresés összértéke 250 akkor az azt jelenti hogy 100% hogy találsz egyet és még 25% esély hogy találj még egyet kivéve állatelfogásnál )
plusz még ha elsőre vadászatnál szintén állatelfogás van az adott napon és még nem volt portyázás sem akkor nem tudsz szerencsekereket forgatni mert ezt írja ki: A mai napon még nem vadásztál vagy nem indítottál győztes portyát.
Állatelfogás az állatelfogás az nem vadászat
Hozzászólások - Unr34l
Dátum: 2015.10.19. 22:44:19
Dátum: 2015.10.19. 19:31:40
De TP-t sem add és ezért nem adja amiket felsoroltál mert azokat TP-hez köti ;-)
Dátum: 2015.10.19. 19:28:59
Gratulálok!
Dátum: 2015.10.19. 16:31:31
Állat elfogásért nem kapsz, helyette be lehet idomítani és elküldeni gyakorolni amért lehet narancssárga mytrokonitot és még a szintlépős küldetést is végrehajtani.
Dátum: 2015.10.19. 08:06:32
A következő tárgyak(at) találtad: 2 Energiakoncentrátum, Csatlóskristály, 2 sisakszilánk, 2 Fehér kristályital, szubplazma
Dátum: 2015.10.17. 04:22:27
A következő tárgyak(at) találtad: fehér kristályital, 1 energiatégla, Energiakoncentrátum, 1 sisakszilánk
Dátum: 2015.10.16. 11:33:57
A következő tárgyak(at) találtad: 1 energiatégla, Energiakoncentrátum, szubplazma, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.10.15. 03:35:15
Gondolom van a szövetségben tudás fája és éjfélkor az oda épül be
Dátum: 2015.10.15. 03:32:59
A következő tárgyak(at) találtad: 1 sisakszilánk, Fehér kristályital, hűségszilánk, Lélekgyémánt csomagocska
Dátum: 2015.10.14. 00:08:04
A következő tárgyak(at) találtad: 1 energiatégla, 2 kiégett őskő, Energiakoncentrátum
Dátum: 2015.10.13. 00:02:31
A következő tárgyak(at) találtad: 2 mytokronit csomag, Kisebb portyázás itala, 1 kiégett őskő
Dátum: 2015.10.12. 21:43:01
A következő tárgyak(at) találtad: 2 Energiakoncentrátum, 1 kiégett őskő, 2 mytokronit csomag, 3 energiatégla, Lélekgyémánt csomagocska, Fehér kristályital, Horda trófea, Platina
Dátum: 2015.10.09. 03:05:43
A következő tárgyak(at) találtad: Csatlóskristály, Platina, 5 energiatégla, 2 hűségszilánk, 2 Kisebb portyázás itala, 2 Sorsjegy, A vadászat itala, 3 szubplazma, 3 sisakszilánk, 3 kiégett őskő, 1 aranydukát, mytokronit csomag, Relikviaforgács, 2 Fehér kristályital
Dátum: 2015.10.09. 02:49:45
Jó lenne ha tényleg lenne változás én eddig utolsó két találkozón voltam és legutóbbin éppen egy licit felverő ( lehet sok sör volt benne ) szépen 3000ra felemelte a csatlósfűszert amiért én is licitáltam, de nem jelentkezett senki és újra licitre lett bocsátva amit már el is vittem.
Nekem személy azonosítással nincs bajom , de lehetne olyat is csinálni aki elmegy a találkozóra ott ahol van őskőbefizetés lehetne előre regisztrálni a licitre és adott játékos kapna egy kártyát amin rajta van: ( beholder pecsét, aláírás , adott világ és karakter név ha több világon akar licitálni akkor mindet feltüntetni meg aranydukátok számát világonként )
Licitet ott ahol eddig a nagyszínpad előtt de még annyiban módosítva hogy eddig mindenhonnan lehet licitálni most csak ott és a első széksorból kártya felmutatásával ezáltal a licitfelverőket is lehetne kiszűrni ,persze még így is felehet verni a licittett de ha esetleg olyan nyerné az adott tárgyat akinek nincs annyi aranydukátja akkor még jobban szigorítani a meglévőt!
Találkozóig még nagyon sok idő van legyen változás
Múlttal már nem foglalkoznék ami volt az volt kár így utólag már bármit is tenni , innentől kezdve kell majd jobban odafigyelni.
Nekem személy azonosítással nincs bajom , de lehetne olyat is csinálni aki elmegy a találkozóra ott ahol van őskőbefizetés lehetne előre regisztrálni a licitre és adott játékos kapna egy kártyát amin rajta van: ( beholder pecsét, aláírás , adott világ és karakter név ha több világon akar licitálni akkor mindet feltüntetni meg aranydukátok számát világonként )
Licitet ott ahol eddig a nagyszínpad előtt de még annyiban módosítva hogy eddig mindenhonnan lehet licitálni most csak ott és a első széksorból kártya felmutatásával ezáltal a licitfelverőket is lehetne kiszűrni ,persze még így is felehet verni a licittett de ha esetleg olyan nyerné az adott tárgyat akinek nincs annyi aranydukátja akkor még jobban szigorítani a meglévőt!
Találkozóig még nagyon sok idő van legyen változás
Múlttal már nem foglalkoznék ami volt az volt kár így utólag már bármit is tenni , innentől kezdve kell majd jobban odafigyelni.
Dátum: 2015.10.09. 02:08:27
Beváltottam 30 Relikviaforgácsot epikus kincsesládára ezt tovább 200 pechpontra így szerencsekeréknél 289 pechpontom lett na erre forgatok egyet sorsjeggyel: A nyereményed: 30 Relikviaforgács
Még egyszer megcsinálom ezt csak annyi különbséggel hogy 1 őskőért forgattam A nyereményed: 30 Relikviaforgács , Azért ez vicc vesztettem 40 pechpontot
Harmadjára is megcsináltam de most már egymás utáni 3 forgatásom
A nyereményed: Végzet medál
A nyereményed: 21 AF pont, 243 TP
Na ha így belejöttem beváltok még 90 forgácsot és forgatok négyet
A nyereményed: Templomi pálca -150pechpont
A nyereményed: Sajtoló medál -90pechpont
A nyereményed: fétisszilánk, 243 TP - 260pechpont
Mind a kilenc forgatásom piros volt
Még egyszer megcsinálom ezt csak annyi különbséggel hogy 1 őskőért forgattam A nyereményed: 30 Relikviaforgács , Azért ez vicc vesztettem 40 pechpontot
Harmadjára is megcsináltam de most már egymás utáni 3 forgatásom
A nyereményed: 21 AF pont, 243 TP
Na ha így belejöttem beváltok még 90 forgácsot és forgatok négyet
A nyereményed: Sajtoló medál -90pechpont
A nyereményed: fétisszilánk, 243 TP - 260pechpont
Mind a kilenc forgatásom piros volt
Dátum: 2015.10.05. 19:47:50
Így már elfogadhatók az értékek
Dátum: 2015.10.03. 13:38:42
Minden csatlós lép egy szintet felhasználáskor.
Dátum: 2015.10.02. 00:04:59
Nekem első nyitásom: A következő tárgyak(at) találtad: Energiakoncentrátum, Kisebb portyázás itala, templomkristály, szubplazma
Dátum: 2015.09.29. 23:45:16
Végül is felfoghatjuk így is én már ezen is túltettem magamat
Dátum: 2015.09.26. 10:59:06
Nyugalom Majd a következő már más lesz és sokkal jobb