Igen, amit értettem az irományom alatt az az volt, hogy ezt nem így tervezték, hanem hiba, amit javítanak majd, csak nyilván nem éjjel. Akkor írtam én is üsz-re. Nem fognak egy évig porosodni. Remélem
A megvásárolt felszerelések nem tűnnek el eventzárással, ha mégis, az szintén hiba és üsz-en jelezze aki így járt. Nekem ilyen gondom nem volt.
Hozzászólások - Quellon
Dátum: 2015.02.18. 09:10:38
Dátum: 2015.02.18. 06:51:16
Módosítottál mielőtt válaszolhattam volna. Első verziódban szerepelt, hogy ne nézzek másokat hülyének - jelzem nem is tettem, úgy tűnik, erre magad is rájöttél és gondolom azért módosítottál.
Világosan leírtam, hogy miért nem értem a kérdésetek és rákérdeztem, hogy volt-e valami változás/kisiklás a szokásos 10 órához képest. Ezek szerint volt, de jeleztem azt is, hogy nem voltam akkor itt amikor ez történhetett, tehát nem tudhattam róla, az értetlenkedésem és a kérdésem abszolút jogos volt. Ahogy a tiéd is, csak én nem lepontozással és hülyézéssel kezdtem, hanem megpróbáltam informálódni a történtekről. Nem haragszom egy picit sem, csak azért írom ezt így, mert mulattat kicsit, hogy előbb nyúlsz a gombokhoz, aztán gondolkodsz, aztán jöhetnek a korrekciós gombnyomkodások.
Világosan leírtam, hogy miért nem értem a kérdésetek és rákérdeztem, hogy volt-e valami változás/kisiklás a szokásos 10 órához képest. Ezek szerint volt, de jeleztem azt is, hogy nem voltam akkor itt amikor ez történhetett, tehát nem tudhattam róla, az értetlenkedésem és a kérdésem abszolút jogos volt. Ahogy a tiéd is, csak én nem lepontozással és hülyézéssel kezdtem, hanem megpróbáltam informálódni a történtekről. Nem haragszom egy picit sem, csak azért írom ezt így, mert mulattat kicsit, hogy előbb nyúlsz a gombokhoz, aztán gondolkodsz, aztán jöhetnek a korrekciós gombnyomkodások.
Dátum: 2015.02.18. 06:02:28
Miért kezdődne délben? Már többen kérdezték ezt különböző helyeken és nem értelek titeket. Az eventek 10-kor szoktak indulni, a SZB-nak van déli váltója. Vagy történt valami változás az előző BU-nál az eventekhez képest? Akkor nem voltam itt.
Dátum: 2015.02.18. 05:33:48
Nem a beválthatóság szűnt meg, hanem annak az elérhetősége tűnt el a minievent ikonjának hiányában és hogy a maszkokra kattintva is üres oldal jön be.
Dátum: 2015.02.16. 16:08:02
Még most is ki lehet találni 100 feladatot vagy amennyi még hiányzik hozzá és akkor nem a holnaputáni, hanem a fél évvel ezutáni BU mehet úgy, hogy a 100-ból sorsol a gép 49 feladatot vagy amennyi kell, de az viszont fontos, hogy a sorsolás nem karakterenként, hanem egyforma mindenkinek, csak a 100-ból kijelőli mindenkinek ugyanazokat, de 2 esemény közt lenne különbség.
Hogy kell-e ez nekünk játékosoknak. Nem tudom. Hirtelen a magam nevében sem tudnék dönteni, nem hogy más helyett. Szerintem minimum össznépi szavazás kéne. Bár az sem reprezentatív, mert kinek hány karija/fórum acc-ja van, annyi szavazata.
Hogy kell-e ez nekünk játékosoknak. Nem tudom. Hirtelen a magam nevében sem tudnék dönteni, nem hogy más helyett. Szerintem minimum össznépi szavazás kéne. Bár az sem reprezentatív, mert kinek hány karija/fórum acc-ja van, annyi szavazata.
Dátum: 2015.02.16. 10:02:32
És akiknek fél naponta kiakad a szerver x+fél órára?
Sokan panaszkodtunk, már vagy 3-4 topicban, napok, lassan hetek óta. Nem azt várjuk szerintem, hogy csettintésre kész legyen, de még csak annyit sem mondtok, hogy keressük a hiba okát...
Sokan panaszkodtunk, már vagy 3-4 topicban, napok, lassan hetek óta. Nem azt várjuk szerintem, hogy csettintésre kész legyen, de még csak annyit sem mondtok, hogy keressük a hiba okát...
Dátum: 2015.02.16. 08:51:06
Azt a küldit csak egyszer lehet, de akár több nap alatt, nem?
Tehát akkor nincs mai meg tegnapi, csak elkészült a 3 nap egyikén.
Lehet tévedek, de nekem így rémlik.
Tehát akkor nincs mai meg tegnapi, csak elkészült a 3 nap egyikén.
Lehet tévedek, de nekem így rémlik.
Dátum: 2015.02.16. 06:35:05
1 percet működött, aztán meghalt újra, 22:00-ig vártam, nem jött rendbe, mentem aludni.
Dátum: 2015.02.15. 21:44:22
20 percre lehalt minden, most tért vissza.
Dátum: 2015.02.15. 04:53:26
Igen, ha így nézzük igazad van. Könnyen hozzászokik az ember a jóhoz.
Ha ezt az akciós dolgot levonjuk, mert jogos a felvetésed, akkor sajnos marad 3 fajsúlyosabb probléma: SZB, szerverszarakodás, farsangi kristály és felemelkedés gyémánt körüli negatív tapasztalatok.
A jó hír, hogy mindenki rohanhat a kufárhoz 40 őskőért 20 farsangi maszkot venni...
Ha ezt az akciós dolgot levonjuk, mert jogos a felvetésed, akkor sajnos marad 3 fajsúlyosabb probléma: SZB, szerverszarakodás, farsangi kristály és felemelkedés gyémánt körüli negatív tapasztalatok.
A jó hír, hogy mindenki rohanhat a kufárhoz 40 őskőért 20 farsangi maszkot venni...
Dátum: 2015.02.14. 21:07:32
Részben igazad van részben meg nem, gondolok itt két dologra:
- Komolyan már hugyozni is akkor menjünk, ha megkérdeztük ÜSZ-en? Anélkül már semmi sem biztos? (Azzal sem.)
- A másik meg az, hogy tényleg lehetne éves terv mint eventből, vagy havi előre jelzés vagy bármi, mert megoldást lehet találni... HA akarnák, hogy tervezhető legyen, de nem akarják. Miért? Mert a nagyon fizetők vesznek ígyis-úgyis akárhányszor akármennyit, akik meg véges kerettel bírnak nem számítanak addig amíg vannak végtelen zsebűek.
Túl negatív vagyok? 4 problémás ügyben tapasztaltam meg a tenni nem akarást. Még szerencse, hogy a játék(osok)ért vagyok itt és nem a játékvezetőkért Nekik (JV-knek) viszont értünk kéne itt lenniük. Korábban büszke voltam rá, hogy a VU-ban egyedülállóan közeli és együttműködő a játékosok és játékvezetők közti kapcsolat, most ezt nem mondhatnám el Remélem lesz még amikor a pozitív oldalra billen vissza a mérleg.
- Komolyan már hugyozni is akkor menjünk, ha megkérdeztük ÜSZ-en? Anélkül már semmi sem biztos? (Azzal sem.)
- A másik meg az, hogy tényleg lehetne éves terv mint eventből, vagy havi előre jelzés vagy bármi, mert megoldást lehet találni... HA akarnák, hogy tervezhető legyen, de nem akarják. Miért? Mert a nagyon fizetők vesznek ígyis-úgyis akárhányszor akármennyit, akik meg véges kerettel bírnak nem számítanak addig amíg vannak végtelen zsebűek.
Túl negatív vagyok? 4 problémás ügyben tapasztaltam meg a tenni nem akarást. Még szerencse, hogy a játék(osok)ért vagyok itt és nem a játékvezetőkért Nekik (JV-knek) viszont értünk kéne itt lenniük. Korábban büszke voltam rá, hogy a VU-ban egyedülállóan közeli és együttműködő a játékosok és játékvezetők közti kapcsolat, most ezt nem mondhatnám el Remélem lesz még amikor a pozitív oldalra billen vissza a mérleg.
Dátum: 2015.02.14. 20:51:47
Tényleg siralmas az utóbbi 1-2 hónap. Naponta többször abszolút kiszámíthatatlanul hosszabb-rövidebb időre kidől minden, fórum is, talán csak v6 nem. Nem lehet, hogy az új szerverek a valóságban visszafejlesztést jelentettek?
"Kevesebb játékos, kevesebb befizetés, elfutnak még ezek az ócskábban is, azt kevesebb bérelni/fenntartani amíg abbahagyják."
"Kevesebb játékos, kevesebb befizetés, elfutnak még ezek az ócskábban is, azt kevesebb bérelni/fenntartani amíg abbahagyják."
Dátum: 2015.02.14. 12:24:15
Ismét szerverhiba, fórum és v1 (meg talán más is, ahol én nem játszom) lehalt pár percre.
Inkább jól működő akadásmentes szervert tegyetek a következő befizetési akcióba az őskő mellé. Vagy pont azért szarakodik, mert lemaradtam arról a befizetési akcióról is, rosszkor vettem őskövet, így sajnos nem tudjátok biztosítani a jól működő rendszert?
Inkább jól működő akadásmentes szervert tegyetek a következő befizetési akcióba az őskő mellé. Vagy pont azért szarakodik, mert lemaradtam arról a befizetési akcióról is, rosszkor vettem őskövet, így sajnos nem tudjátok biztosítani a jól működő rendszert?
Dátum: 2015.02.13. 15:58:01
Csatlakozom a klubhoz: v6-os kiskarim 4-5 ládából kapott felemelkedés gyémántot, mert ugye ott nem kell, a v1-es "nagy" meg amelyikkel erősen farsangolok az sok-sok ládából nem kapott, pedig neki még hasznos is lehetne a cucc.
Offs, azt hiszem igazad van, nem azonos eséllyel esik a gyémánt a többi ajándékhoz képest, de talán még valami más is bejátszik, hogy sorozatban ez jön ki sokaknál, hogy ahol nem kell ott esik, ahol meg kéne ott sokkal erősebb farsangolás mellett sem pottyan.
Offs, azt hiszem igazad van, nem azonos eséllyel esik a gyémánt a többi ajándékhoz képest, de talán még valami más is bejátszik, hogy sorozatban ez jön ki sokaknál, hogy ahol nem kell ott esik, ahol meg kéne ott sokkal erősebb farsangolás mellett sem pottyan.
Dátum: 2015.02.13. 13:54:46
Bolygó Ura, nem urai. Kell egyéb magyarázat?
Dátum: 2015.02.12. 14:58:07
Idézet: Fsanyi82 - 2015.01.31. 18:45:37
Tényleg köszi Be lehetne írni utólag a jutalmakat? Esetleg a felét? Kisebb részét? Egyik hiányába sem halok bele és hisztizni sem fogok, még ha mind jól is jönne, de szép gesztus lenne.
és egy hülye kérdés :- lesz farsangra befizetési akció? ha nem is nagy tápokkal ?
Idézet: Miklós - 2015.02.01. 23:51:26 Befizetési akció: amint lesz konkrét infó, ki fogjuk írni.
Február 09. 10:22 Sikeresen befizettél banki átutalással v. belföldi postautalványon 5200 forintot, ez 350 őskövet jelent. (pluszban még 350 kiégett ősköved változott át igazi őskővé.) Köszönjük!
Idézet: Miklós - 2015.02.12. 14:07:34 Kedves Játékosok! Szeretnénk tájékoztatni titeket Valentin napi befizetési akciónkról. Az akció időtartama feb. 14-től feb. 23-ig.
Tényleg köszi Be lehetne írni utólag a jutalmakat? Esetleg a felét? Kisebb részét? Egyik hiányába sem halok bele és hisztizni sem fogok, még ha mind jól is jönne, de szép gesztus lenne.
Dátum: 2015.02.12. 06:58:32
ÜSZ-en próbálkozz, hátha visszakapod.
Játékban jobb felső sarok Segítség gomb.
Játékban jobb felső sarok Segítség gomb.
Dátum: 2015.02.12. 06:57:03
ÜSZ-en kérdezd, akkor talán lesz válasz és megoldás is.
Dátum: 2015.02.10. 08:59:56
Kérsz még ötöt?
Dátum: 2015.02.09. 20:02:03
A nyereményed: Barátság kristály
100 pechpontért 1%, ez tényleg egy súlycsoport?
100 pechpontért 1%, ez tényleg egy súlycsoport?