Ő is csak ember.
Más:
Mód.* hülye guinkáj savazz
Hozzászólások - SuperEgo23
Dátum: 2011.06.09. 11:15:47
Dátum: 2011.06.09. 03:01:47
Birka okés amit írtál, én is ide tartozom mármint akik nem rég kezdték. Azt is támogatom, hogy némi + a régieknek belelehetne vinni.
Tiha : Én is leszek 3 éves, sőt mikor te már rég abbahagyod lehet, hogy én behozom a lemaradásom. Nem én tehetek róla, hogy 3 éve nem volt kint hirdetőfalon, hogy gyere Vu-val játszani. Még a teljesen reménytelen karimra is költök pedig egy közepes 0 .
Tiha : Én is leszek 3 éves, sőt mikor te már rég abbahagyod lehet, hogy én behozom a lemaradásom. Nem én tehetek róla, hogy 3 éve nem volt kint hirdetőfalon, hogy gyere Vu-val játszani. Még a teljesen reménytelen karimra is költök pedig egy közepes 0 .
Dátum: 2011.06.08. 15:29:46
Most kaptam telót. Nem lehetne mára áttenni a talit? Este 20-ra fent vagyok! Gondolom mennyire ö(ő)rü(ű)ltök.....
Dátum: 2011.06.08. 13:48:39
Szakis karimnál v3 , egy hozzáértő véleményét kérdezném hosszabb távon +3 % Le éri meg jobban vagy esetleg a spec fejlesztés bár amire odaérek szerintem megint lesz ilyen event.
Dátum: 2011.06.08. 13:08:25
Húhh ez rengeteg hiba... Köszi egy kicsit nem figyeltem.
Az erőltetettséget nem vitatom ugyanis Wikit hívtam segítségül ami eléggé rövid tartalommal rendelkezik.
Azért linket ideteszem, ránézhettek.
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_labdaj%C3%A1t%C3%A9kok_t%C3%B6rt%C3%A9nete
szerintem akkor ilyen irányból jegelnem kell ezt a témát, mert eléggé kevés infóm van ahhoz, hogy szép, kerek legyen.
Az erőltetettséget nem vitatom ugyanis Wikit hívtam segítségül ami eléggé rövid tartalommal rendelkezik.
Azért linket ideteszem, ránézhettek.
http://hu.wikipedia.org/wiki/A_labdaj%C3%A1t%C3%A9kok_t%C3%B6rt%C3%A9nete
szerintem akkor ilyen irányból jegelnem kell ezt a témát, mert eléggé kevés infóm van ahhoz, hogy szép, kerek legyen.
Dátum: 2011.06.08. 12:58:32
Ment a 10-es ennél kielégítőbb nekem nem kell ebben a témában!
Dátum: 2011.06.08. 11:18:14
Köszi Semelyik!
A kövi kérdés :
A lehetséges válaszok közül melyik helytelen kijelentés a labdajátékokra tekintve?
- Az európai futball-t kivéve minden labdajátékban szabad lekezelni a labdát.*
- A labdajátékok alapmozgásai - futás, ugrás, dobás -, mint a létfenntartás eszközei.
- A labdajátékok a történelem során már az őskortól jelen vannak az ember minden napjaiban.
- Napjainkban a labdajátékok összességében több embert mozgatnak meg, mint bármely más sport.
Köszi előre is!
A kövi kérdés :
A lehetséges válaszok közül melyik helytelen kijelentés a labdajátékokra tekintve?
- Az európai futball-t kivéve minden labdajátékban szabad lekezelni a labdát.*
- A labdajátékok alapmozgásai - futás, ugrás, dobás -, mint a létfenntartás eszközei.
- A labdajátékok a történelem során már az őskortól jelen vannak az ember minden napjaiban.
- Napjainkban a labdajátékok összességében több embert mozgatnak meg, mint bármely más sport.
Köszi előre is!
Dátum: 2011.06.08. 10:40:32
Esemény
Ma, 10:34 Beküldött kalandodat az adminisztrátorok elfogadták! (+78 lélekgyémánt, +6 kiégett őskő)
Ez okés és köszi!
Valaki szólhatott volna, hogy ennyi a jutalom, kb 1-1.5 hetente ez "iszonyat" mennyiség.
Ja és aki találkozik vele játékban, tessék egy 10 est nyomni legalább valami értelme legyen Jó indulat-rossz indulat! 10!!
Ma, 10:34 Beküldött kalandodat az adminisztrátorok elfogadták! (+78 lélekgyémánt, +6 kiégett őskő)
Ez okés és köszi!
Valaki szólhatott volna, hogy ennyi a jutalom, kb 1-1.5 hetente ez "iszonyat" mennyiség.
Ja és aki találkozik vele játékban, tessék egy 10 est nyomni legalább valami értelme legyen Jó indulat-rossz indulat! 10!!
Dátum: 2011.06.07. 16:12:29
Drága Cs.társam!
Tudhatnád, hogy én utána járás nélkül nem írok kvízt. Ugyanis ez az enyém.
Sokáig úgy tartották, hogy a Nílus a világ leghosszabb folyója, de ez mára bebizonyosodott, hogy míg a Nílus 6695 km, az Amazonas 6850 km hosszú. Azt a tényt, hogy az Amazonas a világ második leghosszabb folyója, azért állították, mert a kutatóknak 13 évükbe tellett, hogy a folyót végig hajózzák.
Idézet innen: http://www.kvizkaszino.hu/rovatok/cikkek/ a_fold_leghosszabb_folyoja__amazonas_csodalatos_vilagunk__a_fold_kviz.html
Így mindjárt fény derül a "megint" szócskára is.
Folyó vagyok nem tagadom, mégis van egy aprócska bajom. Az az átok Amazonas ne lenne, leghosszabb titulus is "megint" enyém lehetne. Ki vagyok?
Rajna
Nílus*
Duna
Jangce
Rajna
Nílus*
Duna
Jangce
Tudhatnád, hogy én utána járás nélkül nem írok kvízt. Ugyanis ez az enyém.
Sokáig úgy tartották, hogy a Nílus a világ leghosszabb folyója, de ez mára bebizonyosodott, hogy míg a Nílus 6695 km, az Amazonas 6850 km hosszú. Azt a tényt, hogy az Amazonas a világ második leghosszabb folyója, azért állították, mert a kutatóknak 13 évükbe tellett, hogy a folyót végig hajózzák.
Idézet innen: http://www.kvizkaszino.hu/rovatok/cikkek/ a_fold_leghosszabb_folyoja__amazonas_csodalatos_vilagunk__a_fold_kviz.html
Így mindjárt fény derül a "megint" szócskára is.
Dátum: 2011.06.07. 11:12:46
Akkor legalább valamiben profi vagyok.
Jó köszi át próbálom fogalmazni.
Jó köszi át próbálom fogalmazni.
Dátum: 2011.06.07. 11:11:28
Az hogy szerepelttel dobják vissza az már okés, lényegében nem írtál hülyeséget, hogy mindjárt elveszítsd a feltevés jogát. Ez már adminon múlt. Ha kell akkor szívesen segítek én is meg más is. Egyébként most már irány a nem fogadták el a.... mert ez itt mind off-off és mindjárt valaki lehord minket.
Dátum: 2011.06.07. 10:16:28
Nem türelmetlen vagyok, csak mindenképp szeretnék majd egy értékelést mert nem nekem lesz csak segíteni szeretnék cs.társnak küldiben és nem akarok neki rosszat küldeni.
Dátum: 2011.06.07. 10:10:59
Most akkor ezek azt takarják, hogy elég ha Iq-t felnyomom égbe hozzá egy faintos tau+ krit vari és akkor semmi taktikázás magas szinten?
Dátum: 2011.06.07. 09:51:22
Off utolsó: Az akinek hamarabb elszáll agya és elküld melegebb éghajlatra, kockára téve amúgy sem nagy összpontjait.
Dátum: 2011.06.07. 09:39:37
Engem meg pláne ne kóstolgass.
Figyelj jó tanács van a szlovák szerón is Vu. Ott ad elő, hogy a latinod, mekkora faintos! Örülök neki, hogy tudsz latinul, de ez még nem változtat azon, hogy spec. és hogy folyamat OFF van a topicban.
Figyelj jó tanács van a szlovák szerón is Vu. Ott ad elő, hogy a latinod, mekkora faintos! Örülök neki, hogy tudsz latinul, de ez még nem változtat azon, hogy spec. és hogy folyamat OFF van a topicban.
Dátum: 2011.06.07. 08:59:49
Sziasztok!
1:
Kalóz jő, jól vigyázz, maláj tigris rabjává válsz. Neoton Familia, Kabir Bedi mind megbabonázott, Magyarország 80-ban mitől "virágzott" ?
- A nagy sikerű Sandokan című sorozat hozta meg a magyar sikert mind a kettőnek.
- A Tenkes kapitánya főszereplőijeként lettek híresek.
-A Karib-tenger kalózai nagy filmnek a sztárjai.
-Kipling remek műve alapján a Dzsungel könyve film változat főcím dal és a főszereplője voltak ők.
Vélemények?
1:
Kalóz jő, jól vigyázz, maláj tigris rabjává válsz. Neoton Familia, Kabir Bedi mind megbabonázott, Magyarország 80-ban mitől "virágzott" ?
- A nagy sikerű Sandokan című sorozat hozta meg a magyar sikert mind a kettőnek.
- A Tenkes kapitánya főszereplőijeként lettek híresek.
-A Karib-tenger kalózai nagy filmnek a sztárjai.
-Kipling remek műve alapján a Dzsungel könyve film változat főcím dal és a főszereplője voltak ők.
Vélemények?
Dátum: 2011.06.07. 08:38:59
Találtam magamban egy jó példát:
State buoni, se potete!(Bár nem LATIN)* Erről mindjárt lehetne kérdést írni, hisz ez a Legyetek jók ha tudtok!, szerintem nem kissé ismert mű eredeti címe. Mégsem fogják elfogadni.
State buoni, se potete!(Bár nem LATIN)* Erről mindjárt lehetne kérdést írni, hisz ez a Legyetek jók ha tudtok!, szerintem nem kissé ismert mű eredeti címe. Mégsem fogják elfogadni.
Dátum: 2011.06.07. 08:28:13
Szia, Jerry! Bár már a topictól kicsit eltértetek, nem beszélve a kérdéses fóbiától is. Egy jó tanács: Cras-nak tippre szerintem 500-1000 elfogadott kérdése van már. Rossz helyen kopogtattok. Emlékszem rád te vagy az a zseni nyelv helyesség ellenőrző is. A LATIN-t még romániai Vu-ban sem fogják elfogadni soha, mint ahogy a magyar kérdést sem fogadnák el, hisz az specc. lenne. !
Dátum: 2011.06.06. 19:39:22
Mindent félretéve itt van egy szavazás ezt mikor fogják figyelembe venni, mert már nem most vezet fölényesen a "változtatás szükséges"?!
Dátum: 2011.06.06. 17:43:03
gyyágyágyggygá dugjuk el mer a hüle Pisti meglátott
mód*
A feltett kvízkérdésed "Jó kérdés" értékelést kapott, ezen az oldalon átveheted a jutalmadat! Vielen Dank!
Szavazzzzzzz nem látod, hogy mammog a tonhal Gyáááááá
mód*
A feltett kvízkérdésed "Jó kérdés" értékelést kapott, ezen az oldalon átveheted a jutalmadat! Vielen Dank!
Szavazzzzzzz nem látod, hogy mammog a tonhal Gyáááááá