Hydro Globus: igazad van félig-meddig, mert mind a kettő helyes (mikrométer - mikronméter).
Vagy a gugli/wiki páros is meg van zavarodva.
Személyszerint a miniméteren akadtam ki. De segáz!
Hozzászólások - Piciklon
Dátum: 2008.09.28. 22:52:34
Dátum: 2008.09.28. 22:47:05
Üdvölet!
Jelenleg úgy csinálom, ahogy leírtad.
Csak egy kósza ötlet volt, és hátha odafönt is megtetszik
Jelenleg úgy csinálom, ahogy leírtad.
Csak egy kósza ötlet volt, és hátha odafönt is megtetszik
Dátum: 2008.09.28. 22:34:45
Üdvölet mindenkinek!
Nem tudom, hogy jó vagy rossz ötlet, megoldható vagy nem, de a portyázásnál jó lenne egy kicsit több filter.
Most ugye kijelölöm, pl. hogy zafír, ezután ugye vegyesen dobja ki az eredményt. Lehet a szintekkel is játszani, de jelenleg még nem nagyon tudom kihasználni /lehet, hogy balfék vagyok ? /
Ezek mellett lehetne még egy pár lehetőség, amivel kikereshetném a számomra megfelelő ellenfelet (LE %, tulajdonságösszeg, szövetség tagja-e).
Elég érthetően írtam le? (Én se vagyok benne teljesen biztos, de remélem a lényeget ki lehet bogarászni. )
Nem tudom, hogy jó vagy rossz ötlet, megoldható vagy nem, de a portyázásnál jó lenne egy kicsit több filter.
Most ugye kijelölöm, pl. hogy zafír, ezután ugye vegyesen dobja ki az eredményt. Lehet a szintekkel is játszani, de jelenleg még nem nagyon tudom kihasználni /lehet, hogy balfék vagyok ? /
Ezek mellett lehetne még egy pár lehetőség, amivel kikereshetném a számomra megfelelő ellenfelet (LE %, tulajdonságösszeg, szövetség tagja-e).
Elég érthetően írtam le? (Én se vagyok benne teljesen biztos, de remélem a lényeget ki lehet bogarászni. )
Dátum: 2008.09.28. 22:24:00
Pont úgy írtam le, ahogy kidobta.
Őszintén szólva nekem is jojózott a szemem a nulláktól
Valószínű, hogy igazad van a mikrométerrel, de sajnos/szerencsére nem vagyok gondolatolvasó
Őszintén szólva nekem is jojózott a szemem a nulláktól
Valószínű, hogy igazad van a mikrométerrel, de sajnos/szerencsére nem vagyok gondolatolvasó
Dátum: 2008.09.28. 22:11:10
Egy újabb gyönygyszem:
Egy méter hány miniméter?
10000000
100000
1000000 (ez a helyes)
100000000
Lehet, hogy én vagyok a rosszindulatú meg a sügér, de a gugli a "MINIméter" szóra ezt dobta ki: a finomtapintók csoportjába tartozó emelőkaros hosszmérő műszer."
Ha jó a kérdés akkor, valaki mondja el, hogy milyen mértékegység rendszerről van szó
Egy méter hány miniméter?
10000000
100000
1000000 (ez a helyes)
100000000
Lehet, hogy én vagyok a rosszindulatú meg a sügér, de a gugli a "MINIméter" szóra ezt dobta ki: a finomtapintók csoportjába tartozó emelőkaros hosszmérő műszer."
Ha jó a kérdés akkor, valaki mondja el, hogy milyen mértékegység rendszerről van szó
Dátum: 2008.09.26. 15:34:24
Sziasztok!
"Hány tonna a Föld súlya?" Nem kötözködni akarok, de a tömege és nem a súlya
Amúgy a kérdés jó ötlet, de a megfogalmazása nem nyert (A gugli kioktatott )
"Hány tonna a Föld súlya?" Nem kötözködni akarok, de a tömege és nem a súlya
Amúgy a kérdés jó ötlet, de a megfogalmazása nem nyert (A gugli kioktatott )