Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - ADZSI76

Dátum: 2010.07.07. 20:11:08
Idézet: Superadmin - 2010.06.12. 06:52:27
Mivel nem vagyok érintett a dologban (épp a hasonló dolgok miatt nem játszom a v4-en), gondolom nem minősül nyafogásnak, ha leírom, okuljon belőle, akit érdekel.
Elképesztő, mivé silányulhat(nak) valaki(k) egy játékban.

Történt, hogy az egyik, a HT-t szorgalmasan nyomó szövi egyik játékosa gondolt egy nagyot (vagy talán súgták neki), lenyúlta az éppen rendelkezésre álló epik kincset, felhúzta egy pillanat alatt a mesteri építészetet, és elegánsan lelépett a szöviből.
A szövetség ott maradt 0-ás védőfallal és gyakorlótérrel.

Lehet azon polemizálni, hogy ez csak etikai szempontból kifogásolható és nem sért szabályt, de egy dolog biztos: ha ilyet büntetlenül meg lehet csinálni, nem lesz szükség újabb v4-re, mert tovább fog csökkenni azok száma, akik le tudják győzni a hányingerüket és indulnak rajta.

Ajánlom ezt a történetet a jv. nagybecsű figyelmébe, és egyben kérdezem: kíván-e tenni valamit, mint azt egy hasonlóan súlyosan közösség ellenes megnyilvánulás esetén már megtette, ha nem is elég hosszú időre?

Ez a élőlény, aki ezt megcsinálta Raspolynak nevezi magát azon a világon.

(Természetesen távozása után azonnal befogadta a rivális, a HT-t éppen birtokló szövetség. Ekkora tetvesség meg sem kottyant nekik annak ellenére, hogy a pórul járt szövi vezetője megírta nekik, mi is történt. No comment...)

Hát igen ez már több mint gusztustalan dolog,ha hozzánk jelentkezne ilyen szóba sem állnék vele....tényleg be lehetne vezetni hogy csak a szövetség vezére és senki más fejezhetné be ennek az épületnek az építését...meggátolná az ilyen kirívóan aljas húzásokat.....ENNYI ERÖVEL BÁRKI INDÍTHAT EGY KARAKTERT A RIVÁLIS HORDA SZÖVETSÉGÉBE CSATLAKOZVA és simán kicseszhet bármelyik szövetséggel folyamatosan leütteti magát az epikussal vagy a térkapuban és tényleg egy pillanat alatt ott van a szövetség 0-s gyaktérrel és védöfallal.
Ehhez jön hozzá hogy a játékvezetökön kívül nagyon sokan tisztában vannak azzal hogy kik a csalók(multizók) mégsem vagy alig-alig történik zárolás....
Olyan karakter is lett zárolva aki a toplistát lementve sok-sok munkát végezve portyázott,ezt egyáltalán nem tartom csalásnak inkább dicséretet érdemelne ennyi fáradozás után a sikeres portyáiért.A sok karival játszó multizók nyugodtan játszhatnak nem zárolja öket senki,pedig simán lebukott egy karakter akinek 2 karaktere is a szövinkben volt.A támadáslistát mindíg állandóan nézni szoktam ki támadja a tagjainkat hogy le tudjak rá csapni ha tudok....itt vettem észre hogy egy bizonyos személy 2 tagunktól soha de soha nem távozott üres kézzel.30-150k volt a zsákmánya senki más nem vitt ezektöl a kariktól semmi LE-t csak ez az egy...
Ha én ki tudok ilyeneket szúrni akkor a "tisztelt játékvezetök is vehetnék a fáradságot" és kiszürhetnék az ilyen csalókat,mert kezd nekem is alaposan elmenni a kedvem a V4-töl becsületes úton játszom és nincs esélyem nyerni pár kategóriában a csalók ellen...
LESZ VALAHA EGYSZER OLYAN V4 AHOL AZOKNAK IS LESZ ESÉLYE AKIK NEM CSALNAK A JÁTÉKBAN?? Bocsi a nagybetüs mondatokért nem "hangoskodom" csak el vagyok keseredve.....
Idézet: Noodlee - 2010.07.07. 08:20:51
Örülök, hogy jót virulsz.

Akkor kérlek nézz rá az alábbi 2 képre.. csak a kedvedért csináltam shotot.

http://kepfeltoltes.hu/100707/Karlap_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/100707/Szakik_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sajnálatos módon én tudok játszani, nem úgy mint akit említesz.. s erről megkérdezhetsz néhány ittlévőt.

Más téma.

Mivel tudjuk, hogy törlés után is megmaradnak a karakterek.
Kérném az alábbi törölt rubin farmkarakterek, zafír gazdáját megvizsgálni s zárolni.

Adrenaline
Szerotonin
Cholesterin

Ha te nem ugyanaz a Noodlee vagy akkor visszavonom amit írtam rólad Bocsesz!Máskor megnézem a karaktert mielött írok valamit....Remélem nincs harag
De látatlanba akkor is hihetetlenül hangzik egy ilyen fejlesztés 6.szinten...
Idézet: Ariel - 2010.07.03. 23:02:13
A portyalista bugos, sokszor azok sem jelennek meg, akik üthetők.

Ez nagyon sokszor így van,nincsen katakombákban több mint 3 órája támadtam és mégsem engedi a program megtámadni....nincs is olyan fül a karakterlapján hogy támadás.
Miért van ez?
Kell némi javítás,de olvastam egy olyan javaslatot hogy meg kéne szüntetni akinek nem tetszik menjen barbizni.......

A CSALÓKAT KELLENE KISZÜRNI INKÁBB! Nagyon egyszerü dolog lenne.....a szövetségünkben 2 farmkaraktert is kiszürtünk így azt is aki lerabolja öket.Állandóan csak ez a bizonyos egy karakter vitt tölük sok LE-t....a tuti módszer az ilyenek lebuktatására figyelni szövi szinten a támadáslistát ki támadja a társainkat és milyen eredménnyel....Gondolom szerver szinten is lehetne figyelni az ilyesmit.Én is sürün szoktam támadni "pancser karaktereket" de olyan még nem volt hogy 10-böl 10 szer sokat hozzak tölük...Persze aki nincsen szövetségben azt nehezebb elkapni ilyen téren de ha volna kapacitás figyelni a 30000LE feletti állandó sikeres portyát bizonyos karaktereknél tuti lenne a csalók lebuktatása.De ehelyett olyanok vannak zárolva akik nem multiznak hanem figyelik és lementik a toplistát ebben nem látok csalást csak rengeteg munkát.....én is a toplistáról portyázom a V4-en minden alkalommal csak nincs idöm ennyire belemerülni.A multizós több más hordabeli farmkaraktereket indítók "jutalmazva" vannak a becsületes módszereket alkalmazókkal szemben.Talán azért nem zárolják öket mert sok öskövet vesznek?Tehát ha csalok és sok öskövet használok el a játék folyamán akkor nem leszek zárolva és átvihetem a karakteremet egy másik világra?A felhasználási feltételeknél semmi ilyet nem látok leírva de a gyakorlatban azt tapasztalom ez így müködik sajnos....azt hiszem nem indítok többet karaktert a V4-en mert többségben csak a csaló multizós karakterek érvényesülnek és részesülnek jutalomban....
MInden tiszteletem a kivételeknek ez alól de sajna belölük van a kevesebb.
Idézet: Noodlee - 2010.06.22. 23:07:12
6-800 az átlagom kis figyeléssel 6. szinten.

A válasz egyszerű.

Maxolt kreatívval, ha gyémánt az ellenfél, összesen 1200-1600 LE kell, hogy nála legyen. Kivégzem s már kerestem is 600 LEt.. de a nagy átlag az 1000res húzás.. leszámítva a kirívó 2000-5000ig terjedőket.

Időzítés és taktika kérdése az egész... no meg h más pók lehúzza-e.

Már megbocsáss 6.szinten maxolt kreatív? Leborulok a tudásod elött.....röhög a vakbelem!!!! 6. szinten senki nem tudja kimaxolni a kreatív affinitás szakértelmét ugye te sem hiszed el amit leírtál.....Ez még prémium tagsággal sem lehetséges 6.szinten. Egy esetet tudok csak elképzelni ha egyálytalán nem vadászol de akkor miböl indulsz portyázni?Nekem 22.szinten sincsen maxon a kreatívom mert ugye ott van a tulajdonságok fejlesztése szakértelmek stb-stb nehezen hihetö amit állítasz.

Arról nem is beszélve ugyanezen a néven a legutóbbi V4-en volt egy tag aki tölem kért tanácsot a szövetségünkben mert annyira gyenge volt a karaktere hogy semmire sem volt jó...se tulajban se szakiban...ki is rúgtuk a szövetségböl mert Huntelart táplálta csak LE-vel.A támadás lista sokat "elmond" egyes karakterekröl,ha valaki sürün figyeli kik támadják a szövetségbeli társait és milyen eredménnyel,az kicsit durva szerintem hogy ugyanaz a támadó sosem távozik kevés rabolt LE-vel az illetötöl.......erröl ennyit!
Akkor még egy gyöngyszem....52.szintü karakter 11 millió LE fölött rabol+ Huntelar 8 óra alatt 1.5 milliót az ö esetében határesetet mondtak a játékvezetök... Ha én csalnék +farmkarakterekkel simán zárolnák a karakteremet
Mi az hogy határeset????? A multizás az multizás,én csalás nélkül lettem 9. a szerzett Le diffben 50-200K LE-vel indultam portyázni nekem ne mesélje be senki hogy 52.szinten és 8 óra alatt (fent leírtak) ennyi LE-t lehet portyával rabolni nekem is magas szinten voltak a szükséges szakértelmek....teljesen elveszi az ember kedvét az hogy akin simán látszik hogy csaló egyáltalán nem zárolják a karakterét jutalmul át is viheti a karakterét egy másik világra....Hol itt a fair play??? Egyeseknek mindent lehet?Simán megtehetném hogy farmkaraktereket indítok anonim proxyn keresztül, még csak le sem buknék velük de nem teszek ilyet....nagyon egyszerü lebuktatni a csalókat gondolom simán be lehetne egy figyelö programot állítani a nagy LE rablásokra a portyáknál ki lehetne szürni egyes karaktereket ki rabol állandóan sikeresen és már le is bukott...de az ilyeneket nem cseszegeti senki....aki szabályosan játszik órákat figyeli esetleg lementi a toplistát azt persze rögtön zárolják....szerintem aki ennyit fáradozik hogy több 100 karaktert figyel multizás helyett nem kéne cseszegetni kizárással!
Kapjátok el az igazi csalókat végre,mikor lesz már "tiszta" egyenlö eséllyekkel játszható V4???

Tisztelettel:THORWALD
Dátum: 2010.06.24. 11:21:00
Idézet: LanMaffia - 2010.06.24. 10:27:13
Szerintem a legegyszerűbb PayPalra utalni elegendő mennyiségű pénzmagot, ott olyanra váltják neked amilyenre akarod, onnan pedig 1 másodperc alatt szintén oda küldöd ahova akarod. Próbáltam már Klánháborúra, KingsAgere, Bwinre nem, mert csak Moneybookersel lehet , ide is fizettem már, na szóval érted. Meg olcsóbb is, mint az sms.

Vagy eljössz találkozóra legközelebb és veszel egy rakattal 13 forintért, plusz a vonatjegyből is kapsz vissza

Köszi ha legközelebb 1-2 év múlva hazamegyek okvetlen elmegyek a találkozóra..... Csak 2000km repcsivel egy ugrás cirka 100000 forint lenne,tiszta jó üzlet lenne....Na mindegy marad az eddigi módszer könyörgök a rokonoknak küldök nekik pénzt talán vesznek nekem.
Dátum: 2010.06.24. 00:07:51
Idézet: Craslorg - 2010.06.23. 22:49:24
Szerintem olcsóbban kijössz, ha valahol csinálsz egy bankszámlát és onnan utalsz egy szintén pár perc alatt összedobható paypal accountra, mint hogy SMS-eket küldözgetsz, vagy rokonokkal küldetsz.

Mihez képest olcsóbb? Ne forintban számolj.....nekem az aprópénz nincsen bankszámlára szükségem egyenlöre azért hogy öskövet vehessek nem fogok csináltatni.A Klánháború játékban gond nélkül vehetek prémiumot sms-ben nem értem miért nem müködik ez itt nálatok is.....Nem azt kell nézni hogy olcsóbb,ha fizethetek így is az legyen az én szociális problémám hogy mennyi megy ki a zsebemböl.A játék fejlesztöi csak jobban járnak,nem?Vagy esetleg nem tudtok megállapodni a telefontársaságokkal?
Dátum: 2010.06.23. 22:36:58
Sziasztok!

Lenne egy kérésem....Mi lenne ha külföldröl is lehetne sms-el öskövet venni?Nagyon sok játékban lehet prémiumot,extrákat vásárolni ilyen módon.Akinek nincs bankszámlája(paypal) az nem tud öskövet venni...könyörögnöm kell a magyarországi rokonaimnak hogy vegyenek vagy sikerül vagy nem.
Jó lenne ha én is tudnék ilyen módon ösköhöz jutni (sms külföldröl) sokan játszunk külföldröl és nem mindegyikünknek van lehetösége bankszámláról interneten fizetni...máshol nem probléma az ilyesmi egy sms az egész.

Tisztelettel Lakatos Sándor (THORWALD)

Szívesen költenék a játékra,ha lenne rá lehetöségem...nálam ez nem pénz kérdés hanem egyszerüen nincs rá lehetöségem csak a paypal és nincs bankszámlám

Valami megoldás az sms-re lesz valamikor?
Dátum: 2010.06.23. 20:19:21
Sziasztok!

Lenne egy kérésem....Mi lenne ha külföldröl is lehetne sms-el öskövet venni?Nagyon sok játékban lehet prémiumot,extrákat vásárolni ilyen módon.Akinek nincs bankszámlája(paypal) az nem tud öskövet venni...könyörögnöm kell a magyarországi rokonaimnak hogy vegyenek vagy sikerül vagy nem.
Jó lenne ha én is tudnék ilyen módon ösköhöz jutni (sms külföldröl) sokan játszunk külföldröl és nem mindegyikünknek van lehetösége bankszámláról interneten fizetni...máshol nem probléma az ilyesmi egy sms az egész.

Tisztelettel Lakatos Sándor (THORWALD)
Idézet: Butchman - 2010.06.10. 21:43:37
Küldő:
Áron999
Üzenet címe:
(nincs cím)
Dátum:
Ma, 21:34:13
Basznád meg a jó kurva édes anyád te szétbaszott köcsög!

V1, szintkülönbség kb 109 szint, sosem volt dolgunk egymással. Esetleg kaphatna egy figyelmeztetést?

Egy másik magyar stratégiai játékban az ilyen levelek feladóját le lehet tiltani a levélküldésröl+fel is lehet jelenteni sértö magatartásért.......Ezt beújíthatnák a Végzetúr készítöi is,jó pár ilyen emberke meggondolná hogyan fogalmaz az üzeneteiben ha tudná hogy fióktiltás a durva üzenet jutalma!!!
Vagy ez nem fér be a keretbe kedves játék készítö szerkesztök???
Dátum: 2010.06.04. 12:35:08
Köszi....a két ablak megvolt a frissítésre még nem gondoltam kipróbálom
Dátum: 2010.06.04. 11:08:47
Legyen pontosan 0 varázspontod, amikor belépsz a küldetések menüpontba! Küldetés kiválasztása
Érj el portyában döntetlent legalább 5 alkalommal! Küldetés kiválasztása
Legyen pontosan 0 varázspontod amikor belépsz ide, a küldetésekhez! Küldetés kiválasztása

Hogyan lehet hogy kétszer van ugyanaz a küldetés egyszerre????? A 0-a varázspontosra gondolok itt....
Ezt már 2 hete hiába próbálom teljesíteni elépítem a varázspontomat azonnal a küldetésekbe lépek de a manaregeneráció miatt "lehetelen" egyszer is teljesíteni nemhogy kétszer!!!

A karakterem neve THORWALD V4-n játszom. Kérem valaki illetékes világosítson fel hogyan lehet egyszerre 2 egyforma választható küldetésem?! Nem értem!
Dátum: 2010.05.16. 20:27:46
A sárga gyógyital nem jó olvasd el minimum milyen kell hogy nálad legyen,spóroltál és nem figyeltél...........
Dátum: 2010.05.14. 10:29:27
Az új karakterek is 90%-t kapnak a vadászatokért,megkérdeztem párat közülük ök pedig nem kaptak 150%-t mégis öket sújta a vadászatokért kapható LE csökkentés.Ezzel ök hátrányba kerülnek a többiekkel szemben pedig abszolut nem részesültek elönyben mint mi.............
Dátum: 2010.05.14. 10:26:08
Az új karakterek is 90%-t kapnak a vadászatokért,megkérdeztem párat közülük ök pedig nem kaptak 150%-t mégis öket sújta a vadászatokért kapható LE csökkentés.Ezzel ök hátrányba kerülnek a többiekkel szemben pedig abszolut nem részesültek elönyben mint mi.............
Dátum: 2010.05.13. 08:51:14
Teljesen egyetértek.........

Továbbá a vadászatok sem az igaziak mégha 90% is a kapható érte egy darabig,plussz a szövetségeket ért púsztító csapásokat amit a kilépök okoztak 150% vadászat utáni építéssel azt most a csökkentett vadászatból kell semlegesíteni.....nem a játékosok hibája volt még is a szövetségek isszák meg az egésznek a levét,erre nem gondolt senki.

Egy vadászatom:(nagyon gyenge a 100-s spektrálishoz képest):

Egy kisebb tóra bukkansz. A száraz felszínnek mindig megváltást jelentenek a szórványos esők, és patakot, vagy esetleg tavat találni igazi csodaszámba megy, nem is hosszú életűek. Vízkészleteidet itt majd feltöltöd - de először lesben állsz, hogy lecsapj az állatokra, amik inni járnak ide. Nem kell sokáig várakoznod, egy nagyobb halálhozó közelít az apró tavacskához. Megvárod, amíg inni kezd, és akkor támadsz rá (+1728 lélekenergia). Nem volt egy fair küzdelem, de a túlélésért folytatott harcban nem is lenne sok értelme az ilyennek. A csata után csillapítod szomjodat, és vizestömlőidet is csurig töltöd. +37 TP
Dátum: 2010.05.12. 14:00:42
Ez akkor sem fair dolog nem a mi hibánk volt..............
Dátum: 2010.05.12. 10:04:33
Az új V4-en tegnap óta alig lehet LE-t szerezni vadászattal 100 a spektrálisom mégsem kapok 1300 LE-nél többet.
Többen is panaszkodnak ez miatt a szövetségünkben,MI ennek az oka????????

Ennyit 30.szinten lehet vadászni ha nem többet...............nem hogy 53.szinten
Köszönöm!