Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2010.12.06. 07:59:15
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 3. fordulójának 4. szavazása.
Dátum: 2010.12.06. 07:59:06
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 3. fordulójának 3. szavazása.
Dátum: 2010.12.06. 07:58:58
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 3. fordulójának 2. szavazása.
Dátum: 2010.12.06. 07:58:46
Végzetúr Kedvenc Filmje választás 3. fordulójának 1. szavazása.
Dátum: 2010.12.06. 07:54:34
Mivel ma van Miklós... akarom mondani Mikulás, így valószínűleg csak ma lesz, úgyhogy mehet a PP égetés
Dátum: 2010.12.06. 06:43:39
Nem a kérdésed nem volt egyértelmű, hanem a válaszokkal volt a bibi. A kisbetűs "kovács János" (mint nemecsek ernő?) és a "Jancsi Te" abszolút idióta válaszok, de még a "Pásztor Jani" is félig az. A Kukorica mellett értelmeseket is lehetett volna találni: Búza, Rozs, Napraforgó, hogy stílusosak legyünk, de ezekkel vagy más normálisabb válaszokkal se tedd fel, mert már szerepelt így.
Dátum: 2010.12.06. 06:37:52
A rubik kocka közepén egy 6 nyúlványból álló csap van, csak a felszínt borító 26 elem a kocka alakú.
Dátum: 2010.12.06. 06:33:40
Megvallom, a DL-t már rég olvastam, de az RL-ből emlékeztem rá, akkor mindenkienk igaza van ezek szerint, mert mindkét helyen szerepelt. A fene, el kéne megint olvasnom Raistlinék törpénetét.
Dátum: 2010.12.05. 20:50:47
Dátum: 2010.12.05. 20:49:45
A Ravenloftban is Lord Sothnak hívják a Fekete Lovagot, sőt én nem emlékszem ilyenre a Dragonlance könyvekből.
(Ettől persze spec a kérdés szerintem is)
(Ettől persze spec a kérdés szerintem is)
Dátum: 2010.12.05. 18:29:01
Ez a kérdés valóban spec, viszont mindenképp javaslom a Galaxis utikalauz stopposoknak című könyvet, illetve a folytatásait elolvasni (kiadták az 5 kötetet egy kötetes verzióban is), mert a kérdés oda tartozik (még ha nem is pontos).
Nagyon remek humorral megáldott könyv Douglas Adamstől. Persze lehet, hogy ez a fajta humor nem fog bejönni neked, de egy próbát megér. Készítettek filmadoptációt is, na azt hagyd ki, mert nagyon lerombolja a könyvet (a maga nemében nem olyan vészes, de a könyvhöz képest az).
Nagyon remek humorral megáldott könyv Douglas Adamstől. Persze lehet, hogy ez a fajta humor nem fog bejönni neked, de egy próbát megér. Készítettek filmadoptációt is, na azt hagyd ki, mert nagyon lerombolja a könyvet (a maga nemében nem olyan vészes, de a könyvhöz képest az).
Dátum: 2010.12.05. 13:40:28
Hétvégén nem fognak neked elbírálni, majd hétfőn, mikor meló van.
Dátum: 2010.12.05. 10:24:59
Idézet: Rs300x - 2010.12.05. 07:54:40
Az elutasított kérdésekre van külön topic, ha nem tudod, hogy miért is történt.
Egyébként: "Edzői Turi György és Nemes Zoltán." Korábban Kiss Miklós is volt.
Emellett az edző személye változhat, így nem árt egy időhatározó (pl. A Pekingi olimpia idején), bár nem feltétlenül kell ismerni az úszóink edzőinek a nevét. Illetve a sikeres edzők nevét lehet ismerni: Széchy, Kiss, Túri, de feltétlenül összepároztatni az úszókkal már nem.
Ki Cseh László, a magyar úszófenomén edzője?
Turi György
Széles Sándor
Soós Csaba
Kiss László
erre azt kaptam, hogy nem értelmezhetően tettem fel. mivel nekem ez teljesen érthetően hangzik, nem értem mi a gond...
Turi György
Széles Sándor
Soós Csaba
Kiss László
erre azt kaptam, hogy nem értelmezhetően tettem fel. mivel nekem ez teljesen érthetően hangzik, nem értem mi a gond...
Az elutasított kérdésekre van külön topic, ha nem tudod, hogy miért is történt.
Egyébként: "Edzői Turi György és Nemes Zoltán." Korábban Kiss Miklós is volt.
Emellett az edző személye változhat, így nem árt egy időhatározó (pl. A Pekingi olimpia idején), bár nem feltétlenül kell ismerni az úszóink edzőinek a nevét. Illetve a sikeres edzők nevét lehet ismerni: Széchy, Kiss, Túri, de feltétlenül összepároztatni az úszókkal már nem.
Dátum: 2010.12.04. 22:03:00
Ha a hozzájuk való AF képességeket kifejleszted minimum 1-es szintre, akkor megjelennek és lehet fejleszteni őket.
Dátum: 2010.12.04. 16:45:27
Rossz topicban nem értesz egyet. Egyébként egy napi hír volt, amire pár hét, hónap múlva senki se fog emlékezni, mert a NASA havonta bejelent valamit. (3-szor több csillag van a világegyetemben, mint hittük; Lentről felfelé havazik a Hartley 2 üstökös; Először sikerült elemezni egy szuperföld légkörét; Másik galaxisból érkezett bolygórendszert fedeztek fel; Szinte hihetetlen pontossággal mérték meg egy cefeida tömegét) Ezek mind az elmúlt hetek csillagászati vagy azzal összekapcsolt hírei, amelyekből a szuperföldes, vagy más galaxisú bolygórendszer is a maga nemében egyedülálló. Januárban sokan már nem fognak emlékezni egy december 2-i hírre.
Napi hírekből nem jó kérdést feltenni, mert erősen speciális anyag.
Napi hírekből nem jó kérdést feltenni, mert erősen speciális anyag.
Dátum: 2010.12.04. 16:40:34
Idézet: Rohhonur - 2010.12.04. 16:32:15
Tippre ismeri és tippre ezt még a játékosok -te, én, a többiek - engedték be (nyilván, akihez odakerült értékelésre. A besorolások miatt az elejétől indulnak nagyjából a kérdések, így még jó ideig nagyobb eséllyel jönnek régi kérdések, majd később jönnek az admin korszakbeliek.
Ha 4 tégla 6 Kg, akkor hány Kg 10 fél tégla és még két egész tégla?
7,5 Kg
6 Kg
10,5Kg
9 Kg
Tilos a matek... Kvízadmin ennyire ismeri a szabályokat?
7,5 Kg
6 Kg
10,5Kg
9 Kg
Tilos a matek... Kvízadmin ennyire ismeri a szabályokat?
Tippre ismeri és tippre ezt még a játékosok -te, én, a többiek - engedték be (nyilván, akihez odakerült értékelésre. A besorolások miatt az elejétől indulnak nagyjából a kérdések, így még jó ideig nagyobb eséllyel jönnek régi kérdések, majd később jönnek az admin korszakbeliek.
Dátum: 2010.12.04. 09:44:30
A születésnapi időszakban, szeptemberben szokott lenni kedvezményes őskővásárlási lehetőség.
Dátum: 2010.12.04. 08:40:44
A gond az ezzel, mert felpiszkáltad az érdeklődésemet és utána néztem, hogy az sem biztos, hogy a Für Elise-t a lányának írta volna.
A lánya 1814-ben született (legalábbis ekkori a keresztlevele Maria Eva Elise-nek), a mű viszont 1810-ben készült, így kizárt, hogy a lányáról írta. Ebből következik, hogy a mű nem szólhat a lányáról.
Bővebben.
Innentől kezdve sajnos valóban jogos az admin értékelése. Pláne, hogy a leányzó nevének csak 3. tagja az Elise. A kérdésed egyéb iránt nagyon ötletes és szép, de sajnos nem egyértelmű a fentiek tükrében, viszont a jövőben is csak így tovább, ilyen kérdések jöhetnek, csak megfelelő utánajárás után.
A lánya 1814-ben született (legalábbis ekkori a keresztlevele Maria Eva Elise-nek), a mű viszont 1810-ben készült, így kizárt, hogy a lányáról írta. Ebből következik, hogy a mű nem szólhat a lányáról.
Bővebben.
Innentől kezdve sajnos valóban jogos az admin értékelése. Pláne, hogy a leányzó nevének csak 3. tagja az Elise. A kérdésed egyéb iránt nagyon ötletes és szép, de sajnos nem egyértelmű a fentiek tükrében, viszont a jövőben is csak így tovább, ilyen kérdések jöhetnek, csak megfelelő utánajárás után.
Dátum: 2010.12.03. 14:44:39
V3 többi:
29. kategóriájának győztese: Sy Web
28. kategóriájának győztese: Zanti Rumivác
27. kategóriájának győztese: Dorina Snowflake
26. kategóriájának győztese: Vanek úr
25. kategóriájának győztese: Büyük
24. kategóriájának győztese: Hercegnő
23. kategóriájának győztese: Crux
22. kategóriájának győztese: Silver Esnaider
21. kategóriájának győztese: Memo
20. kategóriájának győztese: Kicsit Mogorva