Grat akik már végeztek is vele! Pár1000 csp ugyan kuka így, de állítólag a toplista helyezés eufóriája egyeseknél ezt felülïrja
Lan, milyen érzés úgy belekezdeni egy eventbe, hogy más azt meg is nyerte már előtted?
Hozzászólások - Offsboy
Dátum: 2016.02.17. 15:10:16
Dátum: 2016.02.17. 12:39:20
Bár kérdésnek tűnt, de nem annak szántam.
Más tippem nincs, esetleg erős visszacsatolós öltözet, a legjobb állatok. Talán mintha az AF-ből adódó visszacsatolás sebzés is működne teljesen. Visszacsatolós varit bemákolni, most ez a tippem.
Más tippem nincs, esetleg erős visszacsatolós öltözet, a legjobb állatok. Talán mintha az AF-ből adódó visszacsatolás sebzés is működne teljesen. Visszacsatolós varit bemákolni, most ez a tippem.
Dátum: 2016.02.17. 12:34:50
Örjöngés ital, 20ősköves gyengítés megvolt?
Dátum: 2016.02.17. 12:32:57
És ha úgy kérdezem: végigértél?
Bruttó hány csp-be fájt?
Dátum: 2016.02.17. 12:29:07
Király! Azt ne mondd hogy végigértél
Dátum: 2016.02.17. 11:59:15
Azért akiknek már most több100as pontszáma van, kívancsi vagyok mindegyiküknek feltűnt-e, hogy egy limit felett rosszabb a csp->energia váltási arány.
Dátum: 2016.02.17. 11:54:59
Nekem is tetszik. Bár azoknak valamiért nagyon kedvez a rendszer, akik a csp-t eddig szemétnek tekintették, most TP nélkül gyűjtögethetik a ládákat, jutalmakat, és ha akarják pp-ként felhasználhatóan zsebelnek be csata jutalmakat. A TP mentes eseménypont váltásról nem is beszélve. Érdekes koncepció, bátor húzás, mindazonáltal nagyon meglepődnék ha így maradna.
Dátum: 2016.02.17. 09:41:44
Idézet: Fsanyi82 - 2016.02.17. 09:25:48
Akkor most nem értem, top50től hajszálra vagy, sokat ér neked a csp és a tp, mégis tegnap óta maxon van, ergó túlcsordul?
maxon van minden erőforrásom tegnap óta nehogy meglepetés érjen felőlem jöhet bármilyen erőforrás igényes feladat
Akkor most nem értem, top50től hajszálra vagy, sokat ér neked a csp és a tp, mégis tegnap óta maxon van, ergó túlcsordul?
Dátum: 2016.02.17. 09:06:30
Csp-t váltasz energiára, abból lépkedsz. Van amelyik lépés csata lesz, itt lesz jó nagy jutalom minden finomsággal, ami elvileg azt hivatott kompenzálni, hogy egy csomó csp-nyit "üresbe" léptél, jutalom nélkül.
A csata jutalom szb arányú le és tp, annak többszöröse. Ez miatt gondolhattad, hogy pp kell. De a leírás alapján pp nélkül végigcainálható az event.
A csata jutalom szb arányú le és tp, annak többszöröse. Ez miatt gondolhattad, hogy pp kell. De a leírás alapján pp nélkül végigcainálható az event.
Dátum: 2016.02.17. 08:34:45
Idézet: Miklós - 2016.02.15. 16:25:22
A CSP-t egyszerűen csak átváltod energiára (ekkor kapsz eseménypontot is). Maga a mozgás kerül energiába. LE-t, TP-t, a csatákért kapsz (szörnyek, végzeturak, szint boss, titkos fődémon boss).
Dátum: 2016.02.17. 07:01:55
Idézet: Xinx - 2016.02.17. 06:41:03
Ahogy tapasztaltuk, nem szabad rögtön a lecsóba vágni, mert mindenféle bug, ügyfélszolgálati levelek tömkelege lesz az eredmény.
Én is kivárok, ahogy jó páran fogják tenni.
Ezt így is kell tenni, mindenkinek javaslom.
A mini event ládikó találás minden esetben bele szokott nyúlni az új nagy eventbe, 1-2 nap erejéig. Most ez 6nap, nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne.
Illetve a farsangi mini feladatokbak se nagyon van plusz bonyolító tényezője, mert vadászni 10et, portyázni 7et, felvenni valami gagyi pajzsot, váltani 4 platinát bármilyen más esemény mellett tudunk.
Nagyon nagyon remélem, hogy amikor elindul a VV, minden rendben lesz vele - az új eseményknél ez mindig plusz izgalomfaktor ugye -, de ha gond lesz vele, akkor az nem hiszem hogy összeköthető a farsangi eventtel.
Ahogy tapasztaltuk, nem szabad rögtön a lecsóba vágni, mert mindenféle bug, ügyfélszolgálati levelek tömkelege lesz az eredmény.
Én is kivárok, ahogy jó páran fogják tenni.
Ezt így is kell tenni, mindenkinek javaslom.
a farsangi jutalmak átvehetők 2016. Február 23.-ig., ami tapasztalat alapján is azt jelenti számomra, még 6 napig tudnánk farsangi ládikót szerezni.)
A mini event ládikó találás minden esetben bele szokott nyúlni az új nagy eventbe, 1-2 nap erejéig. Most ez 6nap, nem hiszem hogy nagy jelentősége lenne.
Illetve a farsangi mini feladatokbak se nagyon van plusz bonyolító tényezője, mert vadászni 10et, portyázni 7et, felvenni valami gagyi pajzsot, váltani 4 platinát bármilyen más esemény mellett tudunk.
Nagyon nagyon remélem, hogy amikor elindul a VV, minden rendben lesz vele - az új eseményknél ez mindig plusz izgalomfaktor ugye -, de ha gond lesz vele, akkor az nem hiszem hogy összeköthető a farsangi eventtel.
Dátum: 2016.02.17. 06:53:24
100.szint felett 20 kereskedelem jelent +1 szintet.
Dátum: 2016.02.15. 14:39:15
Na, Baratynak hála van most már eredmény is.
Dátum: 2016.02.15. 10:58:34
Idézet: Quellon - 2016.02.15. 10:33:41
Bár a világok közötti bajnokit szinte mindenki szeretné, valamiért mindig visszapattan ez a megfelelő helyről, pedig tényleg ez lenne a megoldás.
Egyébként sem lenne korrekt ez alapján dönteni.
Nincs is ebben a szavazásban itt semmi játékvezetői bevonás, konkrétan csak kíváncsi vagyok. Régen nagy kampánya volt ennek, gondolom a többség azóta abbahagyta V2-ről. Világossá vált a reakciók alapján, hogy a pvp interakciók sokkal kevésbé hiányoznak a többségnek, mint amennyire élvezik az 1 indulós bajnoki viadalok megnyerését.Bár a világok közötti bajnokit szinte mindenki szeretné, valamiért mindig visszapattan ez a megfelelő helyről, pedig tényleg ez lenne a megoldás.
Dátum: 2016.02.15. 08:17:57
Áh, tuti bukta; majd megkérem az ÜSZ-t, hogy nézzen rá
Dátum: 2016.02.15. 06:37:12
Elvileg 02.13-ra állítottam a szavazás zárását és az eredmény megtekinthetőségét, de úgy tűnik valamit elb.tam
Dátum: 2016.02.12. 22:12:08
Max a szándék van meg, de szinte biztos vagyok benne, hogy nem tudsz neki adni.
Dátum: 2016.02.12. 14:47:16
Nagyon jól hangzik!
Bár eléggé mindenevő vagyok, mert az összes új fejlesztésbe beleélem magam
Bár eléggé mindenevő vagyok, mert az összes új fejlesztésbe beleélem magam
Dátum: 2016.02.12. 14:42:26
Idézet: Gwindor - 2016.02.12. 13:41:33
Erre reagáltam, csak Te indítottad
Ezt Reorx kérte, de mindenképpen köszi! Csak megkavart, hogy nekem volt címezve a válasz.
Jó lenne egy felvilágosítás.
Erre reagáltam, csak Te indítottad
Ezt Reorx kérte, de mindenképpen köszi! Csak megkavart, hogy nekem volt címezve a válasz.
Dátum: 2016.02.12. 09:16:41
A LE tárolóba töltött LE csökken (akár le is rombolódik az épület 100%->0%) ha új tag tölti a kutat. Csak nekem új ez az infó?
Tehát a magas szintű tagok építés bónusz nélkül nyers LE-ből tolnak 10m-t az épületbe, ami simán elveszik aztán; egy 200M lélekkútnál ugyanennyi nyers LE-t jelent. Szóval csak szerintem übergagyi ez a megoldás? Igen sokba kerül ez így nyers LE-ből. Nem elég hogy a végzet medál és építés szaki, manakonstrukció már semmit sem ér, még ez is? Persze oda van írva, hogy ennyivel csökken a töltöttsége, amit ha eddig figyelmesebb vagyok valószínűleg észre is veszek. De nem tudom miért nem lehet szimplán gyorsítani a kúttöltést, mindenféle variálás és nyers LE lehúzás nélkül. Pont ugyanannyira nem segíti ez így az asszimilálódást, mintha nem is létezne az épület.
Normális érvelés híján itt a helye a hozzászólásomnak.
Töltöttél a lélekkútba 100000 lélekenergiát! (az energiatároló kimerült, amíg nem töltenek bele, kevésbé hatékony lesz a lélekkút-töltésed!
Tehát a magas szintű tagok építés bónusz nélkül nyers LE-ből tolnak 10m-t az épületbe, ami simán elveszik aztán; egy 200M lélekkútnál ugyanennyi nyers LE-t jelent. Szóval csak szerintem übergagyi ez a megoldás? Igen sokba kerül ez így nyers LE-ből. Nem elég hogy a végzet medál és építés szaki, manakonstrukció már semmit sem ér, még ez is? Persze oda van írva, hogy ennyivel csökken a töltöttsége, amit ha eddig figyelmesebb vagyok valószínűleg észre is veszek. De nem tudom miért nem lehet szimplán gyorsítani a kúttöltést, mindenféle variálás és nyers LE lehúzás nélkül. Pont ugyanannyira nem segíti ez így az asszimilálódást, mintha nem is létezne az épület.
Normális érvelés híján itt a helye a hozzászólásomnak.