Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - LanMaffia

Mondjuk azért nagyságrendekkel több licitáló szokott lenni V1-en, mint a többi világon.
Dátum: 2017.06.16. 10:58:56
Most nyitottam 60-at és volt benne 2 ősi aranypénz is, plusz egy arany ládikában még egy. Így azt hiszem változott a drop és már a sima ládika is adja valamilyen eséllyel.
Dátum: 2017.06.15. 22:52:04
És mik azok a válaszok?
Dátum: 2017.06.15. 15:46:29
Ez a küldetéses dolog kicsit túlbonyolítottnak látszik. Átöltözés, visszaöltözés, szerverterhelés, stb. Persze valahogy tudni kell, hogy mennyi a maximum és nem lehet mindig lekérdezni.

Én megpróbálnék optimalizálni úgy, hogy *küldetés néven elmentett öltözet elmentésénél, változtatásánál adatbázist updatelnék, küldetés átvételkor pedig csak ezt az adatot kérném le átöltözések helyett. (de lehet nem látok rá minden folyamatra).

Mindenesetre köszönjük, mindenképpen hasznos
A folyamatos mikromenedzsment nélkül minden fejlesztés halálra van ítélve.

Most már gyakorlatilag semmi értelme a sárga mytokronitnak. A szürkén és a kéken kívül a többi eleve alig volt.
Erre a kinél-mennyi aranypénz van topikra én is reagálni akartam, de elfelejtettem. Úgy gondolom, hogy viszonylag egyszerűen le lehet kérdezni a DB-ből azon karaktereket, akiknek egyáltalán van aranypénzük, majd csökkenő sorrendbe helyezve rögtön látható is a szórás. Lehet Miklós meg is csinálta a napokban. Az őskő igény meg így elég combos.
Jogos.
Esküszöm nem verem fel az árat senkinek se durciból De én annyira sajnálom szegény árva relikeket, nem kellenek senkinek, sírnak ott a sarokban. Én nem tudok ilyen kegyetlen lenni
Én is aszondom, hogy ha nem kell senkinek, akkor inkább elviszem én alaptétért.
Inkább Miklós mondja, neki hiszek

Ugyehogy volt már olyan, hogy kevés a licitáló, meg nem kelt el licitáron, stb.... ilyenekre pl. beugranék ha nincs más.
A világonként egy ember egy tételt vihet el szabály él még?
Dátum: 2017.06.09. 18:16:02
Baromi jól meg lehet csinálni ezt a tesztvilágot, ha lenne rá egy kis kapacitás:

pl.: őskő kapásból mindenkinek 999999, vagy egy gomb, ami ad 1000-et kattintásonként. Ugyanez minden erőforrásra. A lényeg a mielőbbi és minél szélesebb tesztelés.

Legyen több tesztelhető karakter. Akár úgy is meg lehet oldani, mint v4-en, hogy kapásból mindenki 60. szinten kezd, csak itt mindenki 150.-en x, y erőforrással.
Dátum: 2017.06.07. 16:18:08
Köszi, vak voltam megin.

Én készítettem két kardot, mindkettőnél ugyanaz volt a speciális képesség.

Viszont ami durva, hogy őskőért valami 1100-1200-al több elosztható pontot kaptam.
Dátum: 2017.06.07. 14:58:01
Jól látom, hogy "csak" fegyvert lehet létrehozni?
Dátum: 2017.06.07. 14:53:02
A speciális képesség nagyon baró! Ebben a vonalban nagyon sok fantázia van még!
Dátum: 2017.06.07. 14:49:30
Tesztvilágra lehetne valahogy őskövet szerezni? A klónozott önmagamnál éppen elég kevés van a teszteléshez.
Dátum: 2017.06.02. 18:58:28
Szerintem meg csak csaló vagy Hé emberek, ez az ember egy csaló!

https://www.youtube.com/watch?v=iQaPhWa3aoo

Dátum: 2017.06.01. 23:12:55
Én is ezt mondtam Nekem kryxónium van, ez 18 + 3-ba került Óh, bocsánat, most látom csak, hogy elírtam. Igen, valóban, a kryxónium szint 3 unobtánium fókusz. A következő kerül -be. Bocsi
Én leginkább attól tartok, hogy ez az ősi aranypénz nem fog sokat érni. Kell vagy 5-10 majd egy új cucchoz, aztán lehet kincseket keresni őrült módjára olyan TÖ fejlesztéséért, amire igazából nincs is szükség már
Dátum: 2017.06.01. 12:46:09
Nekem kryxónium van, az került 18 szilánkba és 5 unobtánium fókuszba.

Az osztószámok így következnek: 100 - 80 - 67 - 59 - 54 - 50

A következő szinthez 20 szilánk és 5 unobtánium fókusz kell, a várható osztószámot egyelőre nem tudom.