Köszi!
Azt hittem, hogy valami sorozatról van szó, dehogy egy játék főhőse a kérdés.... nos, erre még álmomban sem gondoltam volna...
A faktorális számítást is köszi! Ma is tanultam valami újat!
Hozzászólások - Khetty
Dátum: 2008.12.04. 20:26:01
Dátum: 2008.12.04. 20:20:42
Miért küzködsz egy Mikulással? Ki kell készíteni neki tejet és kekszet és hagyni kell, hogy békében lerakja a tengersok ajándékot!
Dátum: 2008.12.04. 19:51:53
Sziasztok
Dátum: 2008.12.04. 19:09:58
3 nap kihagyás és máris belefutok két fantasztikus kérdésbe!
Hogy hívják a GTA4 főszereplőjét?
Carl "CJ" Johnson
Lance Vance
Claude Speed
Niko Bellic
Csak nekem nem világos, hogy a kérdező miről beszél?
-----------------------------------
Mennyi 5!(faktoriális)?
5
25
15
120
Tudom, hogy én vagyok hülye matekból....
Hogy hívják a GTA4 főszereplőjét?
Carl "CJ" Johnson
Lance Vance
Claude Speed
Niko Bellic
Csak nekem nem világos, hogy a kérdező miről beszél?
-----------------------------------
Mennyi 5!(faktoriális)?
5
25
15
120
Tudom, hogy én vagyok hülye matekból....
Dátum: 2008.12.02. 23:41:52
Köszi Cirmos!
Most meg is ragadom a pihenésre vonatkozó javaslatodat, hogy azzal kézenfogva fejem egy párnára hajtsam!
Jóccakát mindenkinek!
Most meg is ragadom a pihenésre vonatkozó javaslatodat, hogy azzal kézenfogva fejem egy párnára hajtsam!
Jóccakát mindenkinek!
Dátum: 2008.12.02. 23:31:14
Sziasztok!
Én csak most jöttem
Sajnos a munkahelyi IT-gárdának feltűnt, hogy elfelejtette letiltani a Végzeturat... hát ma reggelre pótolta ebbéli hiányosságát, aminek következtében fogalmam sincs, mikor, milyen időközönként tudom tiszteletemet tenni errefelé...
Azért, ahogy tudok jövök!!!
Én csak most jöttem
Sajnos a munkahelyi IT-gárdának feltűnt, hogy elfelejtette letiltani a Végzeturat... hát ma reggelre pótolta ebbéli hiányosságát, aminek következtében fogalmam sincs, mikor, milyen időközönként tudom tiszteletemet tenni errefelé...
Azért, ahogy tudok jövök!!!
Dátum: 2008.12.01. 22:18:30
Azt elfelejtettem írni, hogy a mai kiborító kvíz-kérdések hatására írtam én is egyet... gondoltam bevállalok egy "rossz kérdés" minősítést... Legnagyobb meglepetésemre "jó kérdést" kapott... már el is költöttem az érte kapott LE-t nehogy visszavonják!
Még nem válaszolt rá senki, de ha észreveszitek a "Kvíz" topicban, szóljatok! Kíváncsi vagyok, mikor kerül majd oda vagy a 25%-os rostába!
Nem árulom el a kérdést, de ha kikapjátok, tudni fogjátok, hogy én írtam... jah... és kedves édesanyámat Ágnesnek hívják... csak ha valaki nevén akarná szólítani!
Most már tényleg lépek! Jó éjszakát még egyszer!
Még nem válaszolt rá senki, de ha észreveszitek a "Kvíz" topicban, szóljatok! Kíváncsi vagyok, mikor kerül majd oda vagy a 25%-os rostába!
Nem árulom el a kérdést, de ha kikapjátok, tudni fogjátok, hogy én írtam... jah... és kedves édesanyámat Ágnesnek hívják... csak ha valaki nevén akarná szólítani!
Most már tényleg lépek! Jó éjszakát még egyszer!
Dátum: 2008.12.01. 22:11:54
Kedveskéim én elbúcsúzom... rámtört az ellenállhatatlan álmosság... (hiába no, a nagy várakozásban elálmosodik az embör lyánya)
Vasárnapig csak hébe-hóba leszek, folytatást sem hiszem, hogy tudok alkotni addig... úgyhogy kénytelenek lesztek vagy ti tovább szőni a mesét, vagy várni addig
Jó éjszakát mindenkinek!
Vasárnapig csak hébe-hóba leszek, folytatást sem hiszem, hogy tudok alkotni addig... úgyhogy kénytelenek lesztek vagy ti tovább szőni a mesét, vagy várni addig
Jó éjszakát mindenkinek!
Dátum: 2008.12.01. 21:53:12
Napkapu ősi tornyában megüresedett két szoba. Egy tagunk elhalálozott, a másikat kénytelenek voltunk mi felkérni a távozásra.
A toronylakók szellemiségétől távol áll, hogy más szövetségekből csábítsunk tagokat, de ha kedveled a szerepjátékot, és szeretnél egy összetartó társaság kalandjaiban részt venni, látogass el a szövetségi adatlapra! Ha úgy érzed köztünk a helyed, írj nekem!
A toronylakók szellemiségétől távol áll, hogy más szövetségekből csábítsunk tagokat, de ha kedveled a szerepjátékot, és szeretnél egy összetartó társaság kalandjaiban részt venni, látogass el a szövetségi adatlapra! Ha úgy érzed köztünk a helyed, írj nekem!
Dátum: 2008.12.01. 21:47:52
A herceget Cirmos hsz-ére írtam... utána láttam a te viking hajósodat is
Télllleg ezt mondta??? Ha legközelebb látod, mondd már meg neki légyszi, hogy én nem megyek sehova, itt várom!
Télllleg ezt mondta??? Ha legközelebb látod, mondd már meg neki légyszi, hogy én nem megyek sehova, itt várom!
Dátum: 2008.12.01. 21:35:48
Becseréled? Mire? Tűzokádó házisárkányra? Hegyesfülű manóra? Fehér lóra? Királyfira? Mert lehet, hogy használtan már kapnál a Meseshop second hand osztályán... nem tudom hol lehet eredetit is szerezni... ha rájössz szólj, kérlek! Veled tartok... mert én is csak keresem ezt a fekete hajú herceget... csak úgy látszik ő is elakad valahol folyton folyvást, mert sokára ér ide!
Dátum: 2008.12.01. 21:21:18
Telk szerintem mondj csak le nyugodtan róla... a szőke herceg már úgyis unalmas... mindenki őt várja!
Bezzeg a fekete, szép szál bátyja... ő meg ott árválkodik hétszámra!
Bezzeg a fekete, szép szál bátyja... ő meg ott árválkodik hétszámra!
Dátum: 2008.12.01. 20:06:27
és muszáj portyáznod? Én például egész jól elvagyok a magam százakárhány portyapontjával... pedig azt hiszem a 15-ösre vagyok állítva... nem tudom, nem nagyon foglalkoztam eddig ezzel a dologgal
Néha nekiindulok, akkor sokan nagyon utálnak... Sokszor meg olyanoktól kapok hatalmas pofont, akiktől egyáltalán nem lehetne...
Néha nekiindulok, akkor sokan nagyon utálnak... Sokszor meg olyanoktól kapok hatalmas pofont, akiktől egyáltalán nem lehetne...
Dátum: 2008.12.01. 19:56:28
Mormod: Alapjában véve tudom, hogy kik ezek a szereplők, de valahogy sokáig tartott, mire leesett, hogy mit is akarsz kérdezni
Dilemmáztam Skywalker és Kirk kapitány között, végül a nagyon vonzó és jóképű Égenjárót választottam
Utána esette le, hogy valószínűleg Kirk kapitány a legfiatalabb mind közül...
Sajnálom, ha kiesett! Pedig tényleg jó kérdés volt!
Dilemmáztam Skywalker és Kirk kapitány között, végül a nagyon vonzó és jóképű Égenjárót választottam
Utána esette le, hogy valószínűleg Kirk kapitány a legfiatalabb mind közül...
Sajnálom, ha kiesett! Pedig tényleg jó kérdés volt!
Dátum: 2008.12.01. 19:50:24
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ti vadnyugati hősök! Hát a Végzetúr már nem elég izgalmas?? Ej-ej-ej!
Dátum: 2008.12.01. 19:27:49
Megharapott egy birka??? Merre jársz te? A mezőn? Egy laptoppal és mobilinternettel?
Dátum: 2008.12.01. 18:57:35
24-es szakértelemig kell csak eljutnod és máris használhatod!
Dátum: 2008.12.01. 18:24:35
Az az 1mp! hümmmm De az építésnek örülök, az tényleg hasznos! Ha jövőre is megyünk, akkor már majd kettő is lesz!
Dátum: 2008.12.01. 17:51:01
Igazából amennyi rossz kérdést kikaptam ma, azon elmélkedem, hogy nekem miért törölték az értékelési lehetőségemet?
Mert, hogy ezeket a kérdéseket átengedik a szűrőn, az botrányos és őszintén szólva mára kiborítottak!!
----------------------------------------------------------------
Megasztár4- ki nem döntős (első3-ban nincs)?
Hien
Fekete Dávid
Király Viktor
Lakatos Krisztián
Nem nézem, nem is érdekel! Bár ha már a kínai származású kiscsajt tette be negyediknek a nagyokos, akkor guglizza már ki a nevét rendesen a lánynak!
Plusz Megasztár (szóköz) 4 (szóköz) gondolatjel; első (szóköz) 3
------------------------------------------------------
4+3+2+1+4+3+2+1×2/4=?
40
30
20
10
Nem vagyok egy matekzseni, sose voltam azt, de kb. az alapoknál tanultam, hogy a szorzás és az osztás magasabb rendű művelet, mint az összeadás és a kivonás! Mivel a szintén nagyokos elfelejtett zárójelet tenni a kérdésbe, nincs is helyes válasz megadva!
A kérdésfeltevő szerint a helyes válasz: 10 (ha valaki a törlés előtt belefutna)
----------------------------------------
A ferrari cégtől hogy tudsz autót venni?
Bemész egy kereskedésbe és megrendeled.
Nem tudom.
Egy megfelelő vizsgálat után kifizeted a pénzt és odadják melyik autójuk lesz jó neked.
Feliratkozol egy listára és eldöntik vehetsz e vagy sem.
Ferrari!!! a kérdés amúgy maradhat
--------------------------------------------------------
Mit árul Fauchon?
tajvani szórakoztatóelektronikai cikkeket
csokoládét
ruházati cikkeket
software-eket
Miután elbeszélgettem barátnőmmel az angol nyelvű wikivel (mert csak ott találtam rá) arra a megállapításra jutottam, hogy ez valami francia áruház lehet, aki valami luxus cók-mókot árul... gondoltam legyen ez a csokoládé! Így is lett! Ezek után rákerestem barátomnál guglinál hátha kapok valami magyar infót is... erre azt írják, hogy ez az áruház olyan, mint Londonban a Harrod's, csak csokit árulnak.... ahhhha... szóval ezentúl minden város fontosabb áruházának a nevét kéretik felsorolni a kvízben!
Mert, hogy ezeket a kérdéseket átengedik a szűrőn, az botrányos és őszintén szólva mára kiborítottak!!
----------------------------------------------------------------
Megasztár4- ki nem döntős (első3-ban nincs)?
Hien
Fekete Dávid
Király Viktor
Lakatos Krisztián
Nem nézem, nem is érdekel! Bár ha már a kínai származású kiscsajt tette be negyediknek a nagyokos, akkor guglizza már ki a nevét rendesen a lánynak!
Plusz Megasztár (szóköz) 4 (szóköz) gondolatjel; első (szóköz) 3
------------------------------------------------------
4+3+2+1+4+3+2+1×2/4=?
40
30
20
10
Nem vagyok egy matekzseni, sose voltam azt, de kb. az alapoknál tanultam, hogy a szorzás és az osztás magasabb rendű művelet, mint az összeadás és a kivonás! Mivel a szintén nagyokos elfelejtett zárójelet tenni a kérdésbe, nincs is helyes válasz megadva!
A kérdésfeltevő szerint a helyes válasz: 10 (ha valaki a törlés előtt belefutna)
----------------------------------------
A ferrari cégtől hogy tudsz autót venni?
Bemész egy kereskedésbe és megrendeled.
Nem tudom.
Egy megfelelő vizsgálat után kifizeted a pénzt és odadják melyik autójuk lesz jó neked.
Feliratkozol egy listára és eldöntik vehetsz e vagy sem.
Ferrari!!! a kérdés amúgy maradhat
--------------------------------------------------------
Mit árul Fauchon?
tajvani szórakoztatóelektronikai cikkeket
csokoládét
ruházati cikkeket
software-eket
Miután elbeszélgettem barátnőmmel az angol nyelvű wikivel (mert csak ott találtam rá) arra a megállapításra jutottam, hogy ez valami francia áruház lehet, aki valami luxus cók-mókot árul... gondoltam legyen ez a csokoládé! Így is lett! Ezek után rákerestem barátomnál guglinál hátha kapok valami magyar infót is... erre azt írják, hogy ez az áruház olyan, mint Londonban a Harrod's, csak csokit árulnak.... ahhhha... szóval ezentúl minden város fontosabb áruházának a nevét kéretik felsorolni a kvízben!
Dátum: 2008.12.01. 17:21:23
Én nem vagyok aktív tagja a csevejnek, de itt vagyok