Alapból 2-t tudsz ütni, de itt én is néztem, hogy 3 után minuszol
Még annyi lehetne, hogy az alapbeállítás 15PP-s legyen, hogy amikor 4. szintre érsz ne nullázódjon az addig sehova fel nem használható PP-d
Mód.: arra gondoltam, váltanod kell mert tök nincs célpont és ezáltal a PP nullázódik
Hozzászólások - Gwindor
Dátum: 2014.10.29. 08:34:20
Dátum: 2014.10.29. 08:11:51
1-es szakival is pár vadászat alatt meg kellene lennie
Dátum: 2014.10.29. 08:05:12
Idézet: Bpetya75 - 2014.10.29. 07:44:16
Elvileg úgy is szokott lenni, hogy ha megkapod feladatba rögtön el is fogsz egyet
Nekem olyan gyorsan jött az állat, hogy azt hittem, direkt belenyúltak, hogy minél többen tesztelhessék.
Elvileg úgy is szokott lenni, hogy ha megkapod feladatba rögtön el is fogsz egyet
Dátum: 2014.10.28. 21:20:02
Jól számolok?
148 ünnepi embléma jön össze a napi ajánlatokkal és ehhez jön ami még esik a korsóból
148 ünnepi embléma jön össze a napi ajánlatokkal és ehhez jön ami még esik a korsóból
Dátum: 2014.10.28. 15:19:40
De ha arányosan csökkentesz mindent akkor megint ugyanott vagy: vadászatból fejlődsz
Ezért írtam:
Ja, és az inspiráció meg a CSP csökkentés azért elég ellentmondásos
Ezért írtam:
pl. lehetne, hogy az inspiráció mértékével több PP – t, TK pontot kapna, gyakrabban talál kalandot, nagyobb több jutalmat kap az eventekre
Ja, és az inspiráció meg a CSP csökkentés azért elég ellentmondásos
Dátum: 2014.10.28. 13:36:15
Inspiráció kiterjesztése. Sajnos, ez csak egy általános javaslat volt, mindenféle konkrétum nélkül. Ha van köztetek BÁRKI, aki pontosan leírja, hogyan kéne az inspirációt megváltoztatni
Nem annyira összeszedett a dolog de azért megpróbálok egy-két gondolatot leírni:
Az inspiráció mindenre értsd: MINDENRE hasson: az event jutalmak, portyára, kaland, TK, feladatok, állatfejlődés, kínzó, hűségbónusz stb. Tehát az arányokat kell megtartani, különben tényleg új V5 lesz belőle.
Pillanatnyi helyzet: csak a vadászatra és a hozzá tartozó dolgokra van inspiráció, de: meg kell nézni a normál ütemben haladó és egy inspirációval döngető karit: állatok, event jutalmak, eventek száma, dukát, tejlesített templom stb. Egy ilyen karakter (ha csak nem ismeri elég jól a V5-t) elég gyenge karaktert tud építeni, ha ismeri akkor sem Ő lesz a Nr.1, hamar negatív élmények érik és töröl. Ráadásul olyan gyorsan fejlődik, hogy nincs „ideje” a játékot megtanulni. - mert ugye az új játékosokat akarjuk megfogni. A feladatok megoldása tényleg gáz, volt olyan, hogy láthatatlanul kellett levadásznom, hogy a szintlépésbe beleférjek.
Lehetőség lenne:
- pl. 20. szinttől induljon az inspiráció
- esetleg kikapcsolható legyen
- ha nem is kapna több TP – t és LE-t a portyáért TK – ért stb., de pl. lehetne, hogy az inspiráció mértékével több PP – t, TK pontot kapna, gyakrabban talál kalandot, nagyobb több jutalmat kap az eventekre, pl.: elért egy aranyat akkor kap mellé egy bronzot
- az inspiráció mértékével CSÖKKEN a Spec. váltás ideje
- az állatok az inspiráció mértékével gyorsabban fejlődnek
- szintküldi feladatokat csökkenteni
Itt azért arra figyelni kell, hogy az okosabbak ezeket ne tudják kihasználni és később indítani egy karit ami a minimális vadászaton kívül mindent mást fullon járat, ide jöhetne Birka PP feltöltős javaslata: vadásztál - portyázhatsz
Ez most jutott eszembe:
- a szövibajnokihoz 3db aktív 20-as szintű kari kell, valószínűleg elég kevés lesz a létszám, így a portyás küldik, feladatok nehezen teljesíthetőek esetleg lejjebb vinni a szükséges szintet.
Indulásnak ennyi...
Dátum: 2014.10.28. 08:24:37
Ha jól emlékszem 4. szinttől
Dátum: 2014.10.28. 05:47:31
potenciális új ügyfeleknek
Ez jó
Dátum: 2014.10.27. 19:26:05
Nem lehet a fórumra belépni úgy , hogy ne kelljen újra belépned, ha meg belépek kidob az összes többi világról ahova beléptem (V4, V5)
A szövetség létrehozására irányuló kérésedet a játékvezető felé továbbítottuk, 2 munkanapon belül jóváhagyja vagy elutasítja - ezt azért meg kellene gyorsítani
Mód: hu, így visszaolvasva elég érthetetlen amit írtam
A lényeg, hogy ha teszt világról lépek a fórumba, akkor újra be kell írnom a felhasználónevet + jelszó, ha meg beléptem a fórumra, akkor dob ki a többi világról
A szövetség létrehozására irányuló kérésedet a játékvezető felé továbbítottuk, 2 munkanapon belül jóváhagyja vagy elutasítja - ezt azért meg kellene gyorsítani
Mód: hu, így visszaolvasva elég érthetetlen amit írtam
A lényeg, hogy ha teszt világról lépek a fórumba, akkor újra be kell írnom a felhasználónevet + jelszó, ha meg beléptem a fórumra, akkor dob ki a többi világról
Dátum: 2014.10.27. 19:05:31
Hosszú és kimerítő lenne az összefüggés: rossz gombot nyomtam
Minek agyaltunk a sok ötlettel?
A V5 ugyanezt adja, sőt a szövibajnokival meg többet, az ÉE-vel már kis szinten is egy elég jó szövibe vagy.
Korábban írtam, hogy sokkal többet kell nyújtani, hogy legyen elég! (nem 10kari) induló.
Minek agyaltunk a sok ötlettel?
A V5 ugyanezt adja, sőt a szövibajnokival meg többet, az ÉE-vel már kis szinten is egy elég jó szövibe vagy.
Korábban írtam, hogy sokkal többet kell nyújtani, hogy legyen elég! (nem 10kari) induló.
Dátum: 2014.10.27. 18:26:10
Lehet késő, de nem lenne jó egy szavazás az indulni akaró létszámról?
Pl.:
Indulok
Lehet, hogy indulok, még nem tudom
Pl.:
Indulok
Lehet, hogy indulok, még nem tudom
Dátum: 2014.10.27. 12:28:54
"Nem támadhatod a karaktert, ugyanannál a kufárnál vagytok!"
Ja és nem is ugyanannál voltunk
Azt hittem vége van ...
Ja és nem is ugyanannál voltunk
Azt hittem vége van ...
Dátum: 2014.10.23. 17:05:55
Az alábbi hírességek közül egy nem a saját neméhez vonzódott (vagy nem tudunk róla). Melyik?
Paul Verlaine
Kossuth Lajos*
Pier Paolo Pasolini
Arthur Rimbaud
No comment...
Paul Verlaine
Kossuth Lajos*
Pier Paolo Pasolini
Arthur Rimbaud
No comment...
Dátum: 2014.10.23. 17:01:23
Én úgy értelmezem, hogy aranyra platina jön hiába van több csatád és ha platinád van arra jön a Mitril, ha meg van a +csatád
Ha úgy választasz arany díjat, hogy az adott tárgynak a platina fokozata is megvan, és legalább 500 (400/450/475) győzelmet elértél, mithril díjat fogsz kapni.
Dátum: 2014.10.22. 05:24:59
amit a nem aktív csatlós is megad
Gondolom Birka úgy értette, hogy akkor is megkapd a tápot ha nem aktív a csatlósod
Dátum: 2014.10.21. 18:59:10
Ezt itt írta Miklós a fórumon:
Jutalmazás
Elég hihetetlennek tűnik számomra, hogy vannak játékosok, akiknek az összes jutalomrelikvia megvan már platina fokozatban, és nincs mit választaniuk.
De kérésetek alapján bővítjük a választható jutalmakat a következő módon:
Ha úgy választasz arany díjat, hogy az adott tárgynak a platina fokozata is megvan, és legalább 500 (400/450/475) győzelmet elértél, mithril díjat fogsz kapni.
Remélem ezeket megfelelő megoldásnak találjátok.
Elég hihetetlennek tűnik számomra, hogy vannak játékosok, akiknek az összes jutalomrelikvia megvan már platina fokozatban, és nincs mit választaniuk.
De kérésetek alapján bővítjük a választható jutalmakat a következő módon:
Remélem ezeket megfelelő megoldásnak találjátok.
Dátum: 2014.10.21. 18:08:06
Ezek a specializált fétisek nem is lennének rosszak
Pl.:
vadász - több LE a vadászatért
kaland - több LE és/vagy LGY
epik - több sebzés vagy kevesebb sebződés
stb.
Kicsit jobban hozzá lehetne rendelni tevékenységhez és nem csak a +TÖ-ért tartani némelyiket
Vagy: olyan, ami növeli a valóságformázást - úgy is kezd kevés lenni a PP
Pl.:
vadász - több LE a vadászatért
kaland - több LE és/vagy LGY
epik - több sebzés vagy kevesebb sebződés
stb.
Kicsit jobban hozzá lehetne rendelni tevékenységhez és nem csak a +TÖ-ért tartani némelyiket
Vagy: olyan, ami növeli a valóságformázást - úgy is kezd kevés lenni a PP
Dátum: 2014.10.21. 11:09:02
Offs - Maci 1:1
Idézet: Maci - 2014.10.21. 09:25:53
Gyengítő varázslattal?
Idézet: Maci - 2014.10.21. 09:25:53
Az event alatt megoldható lenne, hogy a Kristályokat ne lehessen kivégezni?
Pörgetném a küldiket, de egyszerűen 20 portya kell egy kritikus ütés küldihez mert az első ütés után kivégzem a klónok nagy részét, ha meg játékos karit ütök egynél többször, azonnal jön a sírós levél hogy megmond az anyukájának.
Pörgetném a küldiket, de egyszerűen 20 portya kell egy kritikus ütés küldihez mert az első ütés után kivégzem a klónok nagy részét, ha meg játékos karit ütök egynél többször, azonnal jön a sírós levél hogy megmond az anyukájának.
Gyengítő varázslattal?
Dátum: 2014.10.20. 20:49:59
Záporoznak az ötletek, már csak szemezgetni kell
Dátum: 2014.10.20. 14:25:42
Esetleg?
Szubtéri érzékelés II. vadászat közben gyógyitalt találsz (torta vagy must) alapból minden 101. vadászatodra. A szaki minden szintje után 1-vel kevesebb vadászat kell, hogy kapj egyet. Max szintje: 90, amikor is minden 10. vadászatra kapsz egy gyógyitalt. Kicsit vadászat népszerűsítés, lesz egy új szaki amit érdemes nyomatni - egy ideig (már akinek).
Finomítani lehetne rajta
Vélemények?
Szubtéri érzékelés II. vadászat közben gyógyitalt találsz (torta vagy must) alapból minden 101. vadászatodra. A szaki minden szintje után 1-vel kevesebb vadászat kell, hogy kapj egyet. Max szintje: 90, amikor is minden 10. vadászatra kapsz egy gyógyitalt. Kicsit vadászat népszerűsítés, lesz egy új szaki amit érdemes nyomatni - egy ideig (már akinek).
Finomítani lehetne rajta
Vélemények?