Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2016.09.07. 17:45:34
Mármint élvezzem, hogy mostmár nem csak engem, meg az állataimat tud bedarálni, hanem majd a csatlósaimat is? Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem okoz élvezetet, hogy lesz mégegy terület, ahol a földbe taposhat a kápénhízott falubikája.....
Dátum: 2016.09.07. 17:40:57
De ezek egyedi, dedikált vadászzsákmányok lesznek, handmade, népműveszet mesterei által cizellált tölgyfaburkolattal...
Dátum: 2016.09.07. 17:18:47
Lehetne a következő fejlesztés egy olyan szerver, ahol SEMMIT nem lehet venni készpénzért? Nincs őskő, meg semmi ilyesmi.
Tudom, ingyenebéd nincs, alkudjunk meg egy elfogadható havidíjra..
Tudom, ingyenebéd nincs, alkudjunk meg egy elfogadható havidíjra..
Dátum: 2016.09.07. 17:10:59
Reménykedtem benne, hogy csak megfeneklik végül valahol ez a dolog, de nem. Legalább kimaradt volna belőle a karaktert tápoló rész, akkor még tetszene is....
Kinek van leghamarabb a legtöbb csatlósa? (kavics)
Kinek van meg leghamarabb az összes csatlós összes asztrális utazása, a barna gumóig? (kavics)
Kinek lesz a leghamarabb a legtöbb fókusza,dirániuma,biszbasza? (kavics)
Kinek nőnek így a leghamarabb a legtöbbet a tulajdonságai? (kavics)
Kik voltak eddig is a terminátorok? (kavics)
Kik lesznek még terminátorabbak ezután? Mekkorát fog nőni a szakadék?
Zseniális. Érzem ahogy csak úgy buzog bennem a játékkedv...
Kinek van leghamarabb a legtöbb csatlósa? (kavics)
Kinek van meg leghamarabb az összes csatlós összes asztrális utazása, a barna gumóig? (kavics)
Kinek lesz a leghamarabb a legtöbb fókusza,dirániuma,biszbasza? (kavics)
Kinek nőnek így a leghamarabb a legtöbbet a tulajdonságai? (kavics)
Kik voltak eddig is a terminátorok? (kavics)
Kik lesznek még terminátorabbak ezután? Mekkorát fog nőni a szakadék?
Zseniális. Érzem ahogy csak úgy buzog bennem a játékkedv...
Dátum: 2016.09.06. 10:42:32
Megszelidíteni a Főgonoszt??? Szó sincs róla...olyan lenne, mint kivenni a sörből a buborékot , "...ez antihumanitáriánus kééérem ..."( by Besenyő István) Hát hogy nézne már az ki, ha Darth Vader csillámpóni simogatót nyitna az árva vukikölyköknek?????
Bőven elég lesz annyi, ha minden SzB. végén nézegetheti a hátamat...majd szerzek is valami egyencuccot a szövetségem tagjainak, a HÁTÁN egy " Bocs, hogy megint megelőztelek " felirattal...
Dátum: 2016.09.05. 15:57:32
Köszi
(Azért, csak így magunk közt szólva, nagyon nagy mák volt az utolsó sorsolás )
(Azért, csak így magunk közt szólva, nagyon nagy mák volt az utolsó sorsolás )
Dátum: 2016.09.05. 15:23:19
Gratulálok minden résztvevő szövetségnek, különösen az Igéret Földjének, akik beleverték a " nagyok" orrát a porba, és magunknak, a parádés hajráért
Leo, köszi
Dátum: 2016.09.03. 16:46:28
Nem...csak elgondolkodtam a dolgon, mint eszközön. Ceresznyeakadámia....hm...
Ne add fel, mások döntik el, játszol-e??? Ugyan már....
Ne add fel, mások döntik el, játszol-e??? Ugyan már....
Dátum: 2016.09.03. 08:20:11
Azért most elgondolkodtam kicsit, milyen lehet úgy taktikázni, hogy az Akadémia révén akkor is tisztában vagytok a potenciális ellenfelek aktuális helyzetével, ha épp nem veletek vannak egy csoportban....
Dátum: 2016.09.02. 12:46:55
Aki minden erejével ellenségeket gyűjt, az nem számíthat másra csak ellenségekre. Az ellenségeink pedig a vérünket akarják, mindegy mi módon.
Dátum: 2016.09.02. 12:35:43
Ha a két szövetség meccsét nézem, akkor a győzelemre játszanak.
( Nem értettem félre, de jól esik piszkálódni... )
( Nem értettem félre, de jól esik piszkálódni... )
Dátum: 2016.09.02. 12:31:57
Így is lehet mondani.
A Kamikaze pilóták pedig a Bushi-do, a Harcos útjának szellemét követték, és tudván hogy mindenképp vesztenek, magukkal vitték az ellenséget is a halálba.A Harcos becsülete mást kíván, mint a Kereskedő becsülete.
Ti akkor így döntöttetek, ők most talán másképp....nincs fair play, a háborúban győzelem van, vagy halál, vagy mindkettő egyszerre.
A Kamikaze pilóták pedig a Bushi-do, a Harcos útjának szellemét követték, és tudván hogy mindenképp vesztenek, magukkal vitték az ellenséget is a halálba.A Harcos becsülete mást kíván, mint a Kereskedő becsülete.
Ti akkor így döntöttetek, ők most talán másképp....nincs fair play, a háborúban győzelem van, vagy halál, vagy mindkettő egyszerre.
Dátum: 2016.09.02. 11:22:29
Ejj...ekkora gáz van? A Hullák az Ász jóindulatára szorulnak, hogy nyerhessenek??? Én úgy tudtam, a gerinc csontból van, sokáig megmarad....mégsem?
Dátum: 2016.08.30. 11:33:18
Ha elég sok vetálytárs szerez háromnál kevesebbet
Dátum: 2016.08.30. 10:37:20
Egy csoda max. a top háromhoz elég....
Dátum: 2016.08.30. 10:10:05
Basszus, most nézem, utolsó forduló jön...akkor viszont nem csak egy csatát buktunk. Ez van. Na majd a következő
Dátum: 2016.08.29. 21:05:10
Dátum: 2016.08.29. 20:34:22
Miféle sületlenséget hordasz itt össze???
" Apa, apa, bocsásson meg azoknak karokkal
Kik ők úgy döntöttek, hogy egy fekete pisztoly
Nem marad sokáig adag szolgáló Őfelsége! "
A google fordító nálam jobban ért olaszul, latinul meg úgytűnik egyikünk se, szóval én elhiszem neki....
Némi segítség után :
Nem hárítok semmit, senkire. A Szövetségem nem én vagyok, és a Szövetség hibázott, a Szövetség tanul belőle. A taktikusunkban továbbra is megbízom, ő fogja levezényelni a vereségetek.
" Apa, apa, bocsásson meg azoknak karokkal
Kik ők úgy döntöttek, hogy egy fekete pisztoly
Nem marad sokáig adag szolgáló Őfelsége! "
A google fordító nálam jobban ért olaszul, latinul meg úgytűnik egyikünk se, szóval én elhiszem neki....
Némi segítség után :
Nem hárítok semmit, senkire. A Szövetségem nem én vagyok, és a Szövetség hibázott, a Szövetség tanul belőle. A taktikusunkban továbbra is megbízom, ő fogja levezényelni a vereségetek.
Dátum: 2016.08.29. 19:31:33
Néha olyan felesleges dolgok tartanak fel, mint MUNKA...de itt vagyok.
Kétféleképp mondhatom:
A. Adtunk egy esélyt Nektek.
B. Ha rábízom a taktikát valakire, nem bírálom felül, akkor sem, ha tapasztalatlansága miatt rossz döntést hoz, a tanácsom ellenére.
Egyébként pedig, majd a végén értékeljünk, egy csata nem az egész háború
Kétféleképp mondhatom:
A. Adtunk egy esélyt Nektek.
B. Ha rábízom a taktikát valakire, nem bírálom felül, akkor sem, ha tapasztalatlansága miatt rossz döntést hoz, a tanácsom ellenére.
Egyébként pedig, majd a végén értékeljünk, egy csata nem az egész háború
Dátum: 2016.08.28. 21:30:31
Az ősi arany pénz tízszerezze a Kézikönyv, a Fehér kristályital, és a Kútgerjesztő találásának esélyét.